View Full Version : На пазар за козметика!
Мисля скоро да ходя на пазар за козметика, за да си допълня някой неща и реших да се допитам до вас дали имате любими продукти, който моженте да ми препоръчате?
Carmen_Kass
08-20-2010, 19:34
Ми кажи кво точно ти трябва!
teddyx33
08-20-2010, 19:36
Ах , леле :lol:
Не търся нищо определено в момента.Просто ако иманякакъв продукт който мислите че е добър (незвисимо дали е за коса, лице, тяло и тн.) мога да си го взема и да го пробвам ако преценя.
за спирала препоръчвам Колосал ливата
маска за коса Лорис са многоооо добри
на Билка тоалетното мляко е хубаво
на Пърфект заздравителя за нокти е..пърфект 8-)
:D
iiordanova
08-20-2010, 20:42
Горещо ти препоръчвам маските на Лорис .. много съм доволна от тази със змийско олио. 1 килограм е - стига за много време.
Балсам за устни - Нивеа. Напоследък използвам само на Нивеа. Имам с череша и ягода, страхотни са! ((:
Маслото за нокти на Икаров е също много добро. И него ти препоръчвам.(:
Мога да ти препоръчам много неща , кажи ми какво точно. ((:
Благодаря за предложенията. Мисля да опитам от маслата за нокти, защото напоследак много ми се чупят ноктите. Междувременно да ви попитам какви сенки за очи използвате?
Горещо ти препоръчвам маските на Лорис .. много съм доволна от тази със змийско олио. 1 килограм е - стига за много време.
Балсам за устни - Нивеа. Напоследък използвам само на Нивеа. Имам с череша и ягода, страхотни са! ((:
Маслото за нокти на Икаров е също много добро. И него ти препоръчвам.(:
Мога да ти препоръчам много неща , кажи ми какво точно. ((:
Колко струват тези маски на Лорис?И трудно ли се намират?
teddyx33
08-21-2010, 10:52
5 лева.
Обикновено в билата ги има.
-ФДТ
-Коректор
-Руж
-Спирала
-Очна линия
-Молив за очи
-Червило
-Гланц
-Палитра сенки(светли,тъмни,телесни)
-Четки за грим ест.косъм
-Пудра
Ами я най-добре си прерови чантичката с гримове и кажи от какво имаш нужда и ние така да ти предложим марки!
Общо взето мисля , че за момента имам нужда от четки за грим и руж.
Inn0cenCe
08-21-2010, 18:25
Ще ти препоръчам това което аз ползвам:
- Фон-дю-тен - Maybelline Affinitone
- Спирала - Maybelline The Falsies Volum` Express
- Пудра - Manhattan compact powder
- Коректор - Cover
- Черен молив за очи - Brooklin
Секни за очи не ползвам.... :)
Благодаря, че споделяте любимите си продукти с мен. Иска ми се и аз да споделя с вас за един от любимите си продукти. Това е пудрата и фон дю тен в едно на Rimmel London Stay Matte. Тази пудра е супер. Прикрива недостатъците като ФДТ и дава матов завършек. Горещо ви я препоръчвам.
MissNothing
08-23-2010, 11:39
А ползвала ли си коректора на Римел? Не мога да пусна снимка, чесъм нов потребител. Но говоря не за тичния, а затози, който е като червило.
Inn0cenCe
08-23-2010, 15:10
Така, за да не пускам нова тема, ще ви помоля да ми препоръчате някъкъв гел за почистване на лице (защото стария почти свърши). Брагодаря предварително :) .
EsteticLoff
08-23-2010, 15:25
^ Използвам Garnier Pure 3in1 и съм доволна ;)
Може да го пробваш :)
vIKToriYa
08-23-2010, 15:44
аз използвам ексфолианта на Регал и съм страшно доволна :grin:
Пробвай почистващия гел на Vichy Normaderm. Много съм доволна от него. Малко е скъп но си заслужава.
rachel_billson
08-23-2010, 15:59
Кажи от какво се нуждаеш.Чудите се какви теми да пускате само :?
divacheee
08-23-2010, 19:37
Така, за да не пускам нова тема, ще ви помоля да ми препоръчате някъкъв гел за почистване на лице (защото стария почти свърши). Брагодаря предварително :) .
http://www.paraconcept.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/La_Roche_Posay___4b97e22051ab2.jpg
Този ;)
точно!!! .. :?
аз мога да ти кажа много неща, но ти от какво се нуждаеш и какво ще ползваш?? .. :-o
divacheee
08-24-2010, 08:33
аз мога да ти кажа много неща, но ти от какво се нуждаеш и какво ще ползваш?? .. :-o
Вие двечките, ако си бяхте напрайли труда да прочетете цялата тема, щяхте да видите от кво се нуждае и нямаше да пишете ненужни коментари .. :?
rachel_billson
08-24-2010, 13:23
Вие двечките, ако си бяхте напрайли труда да прочетете цялата тема, щяхте да видите от кво се нуждае и нямаше да пишете ненужни коментари .. :?
Пита много общо.За четките разбирам,но за кремове,лосиони,гримове...р злични хора,различни типове кожа,различни парични възможности!
ledenakrasota
09-01-2010, 18:58
Препоръчайте хубави сенки за опушен грим :)
Амии аз днес си взех сенки на essense .. страшно добри. В кафявата гама и в лилаво розова. Коректор пак на същатата марка и молив за очи. От всичко съм много доволна тъй като си купувам много неща на тази марка. Друга любима ми е WetnWild купувала съм си гланцове, сенки, спирали и всичко е качествено и хубаво. Много са добри нещата на Ives Rocher (имат магазин на Графа), малко са по-скъпи защото са на природна основа и са по-добри за кожата от другите марки, но и шампоаните, гримовете, парфюмите и кремовете са прекрасни! Заслужава си. Надявам се да съм помогнала. :)