- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На пазар за козметика!
Мисля скоро да ходя на пазар за козметика, за да си допълня някой неща и реших да се допитам до вас дали имате любими продукти, който моженте да ми препоръчате?
Ми кажи кво точно ти трябва!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Не търся нищо определено в момента.Просто ако иманякакъв продукт който мислите че е добър (незвисимо дали е за коса, лице, тяло и тн.) мога да си го взема и да го пробвам ако преценя.
за спирала препоръчвам Колосал ливата
маска за коса Лорис са многоооо добри
на Билка тоалетното мляко е хубаво
на Пърфект заздравителя за нокти е..пърфект![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Горещо ти препоръчвам маските на Лорис .. много съм доволна от тази със змийско олио. 1 килограм е - стига за много време.
Балсам за устни - Нивеа. Напоследък използвам само на Нивеа. Имам с череша и ягода, страхотни са! ((:
Маслото за нокти на Икаров е също много добро. И него ти препоръчвам.(:
Мога да ти препоръчам много неща , кажи ми какво точно. ((:
Благодаря за предложенията. Мисля да опитам от маслата за нокти, защото напоследак много ми се чупят ноктите. Междувременно да ви попитам какви сенки за очи използвате?
Колко струват тези маски на Лорис?И трудно ли се намират?Първоначално написано от iiordanova
-ФДТ
-Коректор
-Руж
-Спирала
-Очна линия
-Молив за очи
-Червило
-Гланц
-Палитра сенки(светли,тъмни,телесни)
-Четки за грим ест.косъм
-Пудра
Ами я най-добре си прерови чантичката с гримове и кажи от какво имаш нужда и ние така да ти предложим марки!
Общо взето мисля , че за момента имам нужда от четки за грим и руж.
Благодаря, че споделяте любимите си продукти с мен. Иска ми се и аз да споделя с вас за един от любимите си продукти. Това е пудрата и фон дю тен в едно на Rimmel London Stay Matte. Тази пудра е супер. Прикрива недостатъците като ФДТ и дава матов завършек. Горещо ви я препоръчвам.
А ползвала ли си коректора на Римел? Не мога да пусна снимка, чесъм нов потребител. Но говоря не за тичния, а затози, който е като червило.
^ Използвам Garnier Pure 3in1 и съм доволна
Може да го пробваш![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Пробвай почистващия гел на Vichy Normaderm. Много съм доволна от него. Малко е скъп но си заслужава.
Кажи от какво се нуждаеш.Чудите се какви теми да пускате само![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
точно!!! ..Първоначално написано от rachel_billson
![]()
аз мога да ти кажа много неща, но ти от какво се нуждаеш и какво ще ползваш?? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пита много общо.За четките разбирам,но за кремове,лосиони,гримове...р злични хора,различни типове кожа,различни парични възможности!Първоначално написано от divacheee
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Препоръчайте хубави сенки за опушен грим![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ