View Full Version : Може ли да забременее от
Здравейте , вчера правихме секс с приятелката ми . Свърших , с мокри кърпички се почистих и веднага продължихме секса . Въпроса ми е може ли след това ако е останало семена течност в пениса ( 1 капка ) да проникне в нея и да забременее ?
Ако си си почистил пениса и отвътре - не.
Иначе да.
nefchi_bs
08-22-2010, 05:55
Хахахаахаха не не не не аз направо не знам...Как ще си чистиш х*я с мокри кърпички е лек ?? :lol:
Barrmana
08-22-2010, 06:04
Оф айде поредната тъпа тема същата тема както обикновенно непрекъснато едно и също,правите секс и не зависимо как сте го правили след него тичате тука и почвате да питате дали не може да е бременна правят ви 10 теми 1 от тях важна вие пак питате ебати тъпите вапроси.
UnkNoWn12
08-22-2010, 07:03
Ми вие с приятелкатата ти не сте ли чували за предпазни средства,та ще си чистиш х*я с мокри кърпички :razz:
KumchoValcho
08-22-2010, 07:36
Ако сте го правили без презерватив е напълно възможно. :)
DrumNBass
08-22-2010, 07:45
И аз имам един въпрос.. ;S С гаджето ми го правихме преди 2 дни ... аз бях с два презерватива...(за всеки скучай) тя взе ескапеле след секса...
та въпроса ми е дали има шанс да е забременяла ? много се притеснявам ..кажете ?? :-o
:-P :-P :-P :-P :razz: :razz: :razz: 8-) :lol:
Ta и таз тема е като моя въпрос :D
KumchoValcho
08-22-2010, 07:50
И аз имам един въпрос.. ;S С гаджето ми го правихме преди 2 дни ... аз бях с два презерватива...(за всеки скучай) тя взе ескапеле след секса...
та въпроса ми е дали има шанс да е забременяла ? много се притеснявам ..кажете ?? :-o
:-P :-P :-P :-P :razz: :razz: :razz: 8-) :lol:
Ta и таз тема е като моя въпрос :DИмам чувството, че написа тоя пост само, за да се похвалиш, че си правил секс.
Два презерватива е по-вероятно да се скъсат, отколкото ако е само един. Ползвайте един
И ако след всеки секс взима Ескапел скоро ще и съсипе половата система най-вероятно.
Айде вземете да се образовате малко, МАМКА МУ !
Девствен съм и пак знам повече от вас :x
kalpazanka
08-22-2010, 07:53
Не се впрягай, пичът само се бъзика.
Авторът да почва да брои 14 дни от датата на акта.
DrumNBass
08-22-2010, 07:55
Не се впрягай, пичът само се бъзика.
Авторът да почва да брои 14 дни от датата на акта.
ахах Незнам колко знаеш и какво ама щом даже не сващаш бързо ;D Смятай....
FuckedUp
08-22-2010, 07:56
Чудя се, ако този форум го нямаше..какво щяхте да правите? :smt102
DrumNBass
08-22-2010, 08:10
Чудя се, ако този форум го нямаше..какво щяхте да правите? :smt102
Аз мога да ти кажа какво щеше да стане : Драстичен ръст на раждаемоста в родината ни ;D щяхме да се плодим като хлебарките :D
с тея мокри кърпички :D :razz: направо си е за притеснение пич защо не ползвате Фарматекс 10 мин преди секс и не ти трябва нито кондом нито нищо
:razz: :razz: :razz: За вас вода,капут няма ли :razz: :razz: :razz: или утре памперс ли ще ползвате :-o :razz: :razz: :razz: Винаги има вероятност .... :razz: :razz:
П.П. Направо вече се плаша :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ако си бил без презерватив може.
Вече започвам да се уморявам... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=357327 ! Спрете да пълните раздела с едни и същи теми.
BiGBaDWolF
08-22-2010, 09:24
Може и да си бременна той твоя защо не пишка да го питаме ние ? 8-)
didi0804
08-22-2010, 13:07
Мокри кърпички :lol: :lol: ти ме разби 8-)
FreakBitch
08-22-2010, 13:14
За да не пиша нова тема, ще си задам въпроса тук:
Преди 3 месеца правих секс за последно. Пия противозачатъчни, но все пак не исках да рискувам и го направихме с презерватив. Той свърши в презерватива, но докато беше в мен. Притесних се и пих Ескапел. Цикъла много ми се бъгна, но идва. И все пак се притеснявам, защото качих много килограми и имам едно такова... коремнче.. :oops: Та въпроса ми е.. може ли да съм бременна..?? :-o
:lol: :lol: :lol:
Секс с презерватив (браво) + Ескапел = не толкова голям шанс да забременееш. По-скоро ще намериш Светия Граал.
Коремче имаш, `щото Ескапела ти нарушава нормалното функциониране на организма.
maistorluk
08-22-2010, 13:30
Здравейте , вчера правихме секс с приятелката ми . Свърших , с мокри кърпички се почистих и веднага продължихме секса . Въпроса ми е може ли след това ако е останало семена течност в пениса ( 1 капка ) да проникне в нея и да забременее ?
Мокри кърпички :D :D :D !?!?! Та по темата: ти не се ли сети да пуснеш една вода преди да почнеш пак. Така всичката семенна течност щеше да я махнеш. Ама ко да разправяш. Тръгнали да се е*** без да знаят нищо.
kalpazanka
08-23-2010, 08:54
FreakBitch, пиеш ли в момента противозачатъчни?!
:lol:
Иначе да.
И аз съм на това мнение.....а презерватив?!
Josefinne
08-23-2010, 17:16
То че може - може. Шансът е малък, не бих препоръчала сега да се юрнете да купувате Ескапел, НО! шанс има и съм чела за доста родители, придобили това си качество практикувайки този метод на контрацепция ( ако въобще може да се нарече така ). Най-добре занапред ползвайте кондоми , за да няма изненадки и да ви снимат в българска версия на teen mom.
FeelMyPain
08-23-2010, 17:17
Иначе да.
И как ще го почисти отвътре?Практически е невъзможно..
Josefinne
08-23-2010, 17:18
Иначе да.
Като се изпишка :oops:
FeelMyPain
08-23-2010, 17:20
Иначе да.
-_- говорим за кърпички...
Иначе да.
Естествено, че е невъзможно :lol:
Беше ирония, карай.
DrumNBass
08-23-2010, 20:41
Иначе да.
Естествено, че е невъзможно :lol:
Беше ирония, карай.
E па да пробва с клечки за уши ако иска ! :lol: :-P
И аз си помислих да го кажа, но чак след като се качих в таксито :o :D
DrumNBass
08-23-2010, 20:51
И аз си помислих да го кажа, но чак след като се качих в таксито :o :D
Нях Нях :P а да те е яд :D ама ми е интересно как ще си завре клечката там ;D:D:D 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
viqnkababyy
08-23-2010, 21:10
Да.
Ами използвай презерватив или й кажи да пи хапчета бе, толкова ли е трудно да се досетиш.
FreakBitch
08-24-2010, 21:50
FreakBitch, пиеш ли в момента противозачатъчни?!
:lol:
Пия, пия. 8-) По 3 пъти на ден. В кутийка от Тик-Так съм си ги сложила..
:grin: :lol:
Ти сериозно ли питаш бе? На колко си?