Влез

View Full Version : Bellissima Creativity B1 700

vIKToriYa
08-22-2010, 14:05
Здравейте, ползвала съм много преси за коса и не съм доволна . Искам някоя, която след като се изправя да има блясък косата ми и да издържа поне 1-2 дена а не да я горя всеки ден . За сега съм се спряла на Bellissima Creativity B1 700. Чувала съм много добри отзиви за нея.Знам че има теми, в които е спомената но не намерих информацията която мен ме интересува. Искам да разбера дали мога да се изправя лесно и бързо с нея , а след това косата ми да има блясък и да издържа а не след 2ч. да се поначупи.Нека ми отговорят само тези, които я имат или са се изправяли с нея.. :!: :-) :)

iPurple
08-22-2010, 19:18
Аз имам на Белисима ама не знам дали е точно същия модел.
Попринцип загрява за няколко секунди, но не мога да ти кажа колко ще ти издържи, защото зависи от косата ти, и все пак на мен ми издържа цял ден. Като си легнеш винаги косата се начупва така че не виждам как искаш да ти издържи 2 дни.

vIKToriYa
08-22-2010, 19:50
ми косата ми еее долу горе права на пластове със съвсем леки чупки... на мен спането не ми ее проблем защото спя вързана по този начин никога не се начупва смисал.. питането ми ее примерно като излезеш навън не се начупва нали ?? Питам дали издържа защото ми ее писнало да се изправя и след 2 ч. да се е начупила а има начин да не се начупва. Сестрами е с много дълга коса и като се изправи и стои правя и бляскава до следващото миене на косата няма нито една чупка дори един косъм.. всичко е право а тя се изправя с елеком ЕК 45 имам я но при ен ефекта го няма като я изправя и ми стои суха а попринцип е много "жива" , а нейната с тази преса като се изправи все едно от фризьорски салон излиза..... незнам някой друг има ли я ? :-o

LeDa
08-22-2010, 20:12
Аз я имам .. Страхотна е .. Изправя уникално и на мен ми държи 2 дни .. :)

viksun
08-22-2010, 21:09
имам я най-добрата преса обичам я (h)

vIKToriYa
08-23-2010, 09:44
мерси много обедихте ми да я взема :grin: само последен въпрос след изправянето косата има ли блясък ? :oops:

viksun
08-23-2010, 13:31
има има не мисли взимай много и се кефя :)

RalittyYy
08-23-2010, 15:23
Та последно коя ще си взимаш, че така и не разбрах :lol: Питам защото и аз се чудя каква преса да си взема обаче аз се чудя между http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=12080 и тази на Белисима ама незнам.. :-D :-D :lol: :lol:

vIKToriYa
08-23-2010, 15:31
амии реших да си взема наа Bellissima убедиха мее съфорумничките не съм си и помисляла дори за Браун защото една приятелка я има и не ми харесва ефекта от нея ..... дано не съжалявам за Bellissima тези дни ще прескоча до Денси да си я взема :grin: :grin: :grin:

viksun
08-23-2010, 19:26
RalittyYy,не си взимай тази пълен боклук сравнение със белисимата няма място за сравненение

Djuff
08-23-2010, 19:50
Колко струва тая ''Белисима"? :-o

DesSsi
08-23-2010, 20:07
90 lv

Forester
08-24-2010, 06:13
Вземи си я, въобще няма да сгрешиш, аз имам същата и съм страшно доволна.

vIKToriYa
08-24-2010, 11:04
от сайта е 90 лв. а си я намерих в Денси за 82.90 не е кой знае какво .... но.. я нямаха налична и другия понеделник ще си я взема ..... :grin: нямам търпение.. :grin: :grin: :grin: :grin:

RalittyYy
08-24-2010, 11:32
Добре, обаче можете ли да ми кажете къде в Благоевград я има защото майка ми работи там и ще и по лесно да мине да веде отколкото да я поръчвам, но ако я няма може би ще си я поръчам, но ако може ми кажете каде я има в Благоевград, аз живея в Дупница и като кажа на мама тя ще я види инече в Дупница незнам каде маже да я има :D :D

Forester
08-24-2010, 23:50
Добре, обаче можете ли да ми кажете къде в Благоевград я има защото майка ми работи там и ще и по лесно да мине да веде отколкото да я поръчвам, но ако я няма може би ще си я поръчам, но ако може ми кажете каде я има в Благоевград, аз живея в Дупница и като кажа на мама тя ще я види инече в Дупница незнам каде маже да я има :D :D

Имате ли магазин Техномаркет или Технополис? Ако имате, потърсете там.

vIKToriYa
08-25-2010, 08:29

Аз съм от ВТ и при нас в техномаркет няма и никога не е имало .... а в технополис ми отговориха че само във варна в магазина на технополис я има защото се водела професионална... :shock: :shock: :shock: незнам провери за всеки случей дано имаш успех или ако пък имаш пътуване до софия там със сигурност ще я има .... ! :)

Forester
08-25-2010, 09:26

Аз съм от ВТ и при нас в техномаркет няма и никога не е имало .... а в технополис ми отговориха че само във варна в магазина на технополис я има защото се водела професионална... :shock: :shock: :shock: незнам провери за всеки случей дано имаш успех или ако пък имаш пътуване до софия там със сигурност ще я има .... ! :)

Оо, излъгали са те! Аз взех моята точно от Технополис, а съм от Стара Загора!

едит: Погледнах къде има магазини Технополис и се оказа, че има в Благоевград :).

vIKToriYa
08-25-2010, 12:55

едит: Погледнах къде има магазини Технополис и се оказа, че има в Благоевград :).

еее супер щом я има дано RalittyYy я намери ... ! :grin:

RalittyYy
08-25-2010, 15:25

еее супер щом я има дано RalittyYy я намери ... ! :grin:

Охх, дано но вчера гледах в сайта на Технополис и там я нямаше нямяше я марката БЕлисима инече имаше всякакви други марки, но на Белисима я няма и затова ви попитах, за да не разкарвам майка ми ей така напразно :)

RalittyYy
08-25-2010, 15:35
Хей нещо открих сега в сайта на Технополис и мисля, че е точно Белисима Креативити http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/%28xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEBA73749270F6F1A90A002481B479E9&cpgnum=1%29/.do?productguid=DEBA73749270F6F1A90A002481B479E955 F63D3B20708D4DAC39594AEA5039D2&productarea=DEBA73749270F6F1A90A002481B479E9&scenario=&detailScenario= ето сайта и мисля, че е точно тя :grin: :grin: :grin:

Forester
08-25-2010, 20:58
Хей нещо открих сега в сайта на Технополис и мисля, че е точно Белисима Креативити http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/%28xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEBA73749270F6F1A90A002481B479E9&cpgnum=1%29/.do?productguid=DEBA73749270F6F1A90A002481B479E955 F63D3B20708D4DAC39594AEA5039D2&productarea=DEBA73749270F6F1A90A002481B479E9&scenario=&detailScenario= ето сайта и мисля, че е точно тя :grin: :grin: :grin:

Да, тя е !! :) Браво!

vIKToriYa
08-28-2010, 12:17
рали когато си я вземеш кажи впечатления аз моята я чакам в сряда... :D

bybit0o0
08-28-2010, 12:35
аз я имам .. и всичко си е до коса..като не е влажно ( което е рядкост във Варна) държи и цял ден..ама влажно ли е..ми се накъдря още преди да съм излязла.. кво да праиш..коса ;хх

RalittyYy
08-28-2010, 15:50
E да така е, но попринцип моята коса е права, НО си има и някои завъртулки сутрин след като стана :lol: Но още се чудя дали да си взема Белисима или Браун, защото не ми трябва кой знае каква преса, защото моято коса си е почти права само искам да е чисто права :D

sofi101
07-13-2011, 10:27
Аз имам bellissima creativity b1 700 и наистина изправя страхотно и косата остава мека и гладка дори при всекидневна употреба.На мен ми държи 2 дена аз спа с пусната коса и съвсем леко ми се начупва.Исках само да попитам понеже мен ми я дадоха заедно с дик, на който е обяснено как може с нея и да се накъдриш и да се напраавиш на вълни само че на мен не ми се получава :lol: правя го както е показано не знам защо не става моля ви ако някои знае да ми обясни :P :grin: