Влез

View Full Version : Помощ

hibaby
08-22-2010, 18:08
Направих си регистрация само заради този въпрос.Знам че повечето от вас ще ми се подиграват , но все пак да опитам. Така ето го и въпросът : значи като маструабирам ( с пръст ) не усещам нищо.Опитах с продълговат тънък предмет беше по -добре но не ми беше чак толкова хубаво. Става ли нещо с мен и трябва ли да се тревожа за това ? И още нещо - Опитах с крастевица но тя не можа да ми влезне въобще , а не беше много дебела. Каква е причината ?

Моля ви не се подигравайте искъм само отговори . Благодаря =D> :-)

LadyDy
08-22-2010, 18:09
Ами, ако си девствена няма как да влезе краставицата и няма как да усещаш нещо от един пръст. :razz:
И не, не си дефектна, спокойно. ;)

0y7ofCon7roL
08-22-2010, 18:12
Доколкото успях да разбера въпросът ти е защо не изпитваш удоволствие от мастурбацията>>> възможния отговор е защото може би си фригидна :(

henrietta
08-22-2010, 18:16
Отпусни се и не се тревожи за нищо. Не можеш да предизвикаш усещане, като се ръчкаш произволно.

Qnkishhh
08-22-2010, 19:20
Един съвет от мен:вместо да си пъхаш разни работи във вагината, пробвай да стимулираш клитора си. Гаранте, че ще изпиташ удоволствие, и то голямо. :)

SuNsEt
08-22-2010, 19:27
Ми просто си по-широка според мен.Иии...да-спри да си пъхаш разни работи.Ако ти е мерак или си купи вибратор или си намери гадже(но внимавай!).

xrusinka
08-22-2010, 20:19
Един съвет от мен:вместо да си пъхаш разни работи във вагината, пробвай да стимулираш клитора си. Гаранте, че ще изпиташ удоволствие, и то голямо. :)

+1

maistorluk
08-22-2010, 22:32
Направих си регистрация само заради този въпрос.Знам че повечето от вас ще ми се подиграват , но все пак да опитам. Така ето го и въпросът : значи като маструабирам ( с пръст ) не усещам нищо.Опитах с продълговат тънък предмет беше по -добре но не ми беше чак толкова хубаво. Става ли нещо с мен и трябва ли да се тревожа за това ? И още нещо - Опитах с крастевица но тя не можа да ми влезне въобще , а не беше много дебела. Каква е причината ?

Моля ви не се подигравайте искъм само отговори . Благодаря =D> :-)

Аз доколкото разбирам от поста ти, ти просто пъхаш и вадиш пръста и другите предмети които си изброила. Ако греша се извинявам. Според мен за по-голяма възбуда си представи че го правиш с някой ама недей много се увлича че да не се отвориш сама ако си девствена. Съгласен съм със мнението на Qnkishhh че трябва да стимулираш клитора. Радвам се ако съм ти бил полезен.

JakesInsanity
08-22-2010, 22:40
То и аз като си пъхах пръсти и краставици не ми беше яко, после разбрах че това било защото съм момче. При теб как е? Момиче ли си? Значи вместо да се мъчиш така си барай клитора или прави секс първо и след това прецени дали да се притесняваш или не.

maistorluk
08-22-2010, 23:04
То и аз като си пъхах пръсти и краставици не ми беше яко, после разбрах че това било защото съм момче. При теб как е? Момиче ли си? Значи вместо да се мъчиш така си барай клитора или прави секс първо и след това прецени дали да се притесняваш или не.

:D :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) :lol: :lol: :D :D :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: Паднах от стола след това изказване. Брао пич. :D :D :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:

t0d1t0
08-23-2010, 08:03
иди на лекар...

Hilary_
08-23-2010, 08:16
Не ти давам повече от 12-13 .. :?
Спри да си буташ каквито и да е неща и се осъзнай малко!! :-x