View Full Version : Пиърсинг на езика
love_in_night
08-22-2010, 19:29
здравейите на всичкии... незнам дали темата е за тук но искам да попитам ако някои знае къде в шумен правят пиерсинг на езика и горе долу цена да пише :P
аз съм от Шумен! :D :D .. и имам приятелка дет беше напрайла на мойта най-добра приятелка ! :-D .. и и взе 5лв .. тя и на мен ми напрай на устната :-D :)
яя си кажи именцет0 можи да те п0знавам! :-D :)
love_in_night
08-22-2010, 19:34
аз не с1м от шумен.. От търговище сам :Д обаче искам в шумен да се дупча .. щото тука не правят никъде... ама тя ви е взела толкос щото ви е приятелка явно.. а иначе ?
Аз съм от Шумен и по едно време ми казаха, че там някъде на Руския имало някакво студио, ама аз така и така не го видях къде е! Всъщност наистина къде правят пиърсинг в града? :-o Ама не ми се вярва да ти вземат повече от 40-50лв.
Оправи си темата иначе ще ти я заключат. http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php използвай това.
love_in_night
08-22-2010, 19:55
аз с1м чувала за Фукли с букли което с е намирало на центъра ама така и не с1м сигурна дали още го има
Оправи си заглавието и пиши на кирилица, за да не ти заключат темата.
Аз съм от Шумен и по едно време ми казаха, че там някъде на Руския имало някакво студио, ама аз така и така не го видях къде е! Всъщност наистина къде правят пиърсинг в града? :-o Ама не ми се вярва да ти вземат повече от 40-50лв.
От руския - посока кауфланд ( улицата където са оutlet-ите ) по тротоара и тей 50м. по надолу има студио, само че в момента е в ремонт.
Друго студио - само, че за татуси ама май правят и пиърсинг - зад шела, над магазина за чанти.
м/у бижутерия Ozzy (Над ' камина' и до магазина за обувки ( малко над крисал) ) и 'downtown' има тунелче - е там има студио.
още едно дето не мога да го обесня има :D
опит: начи кристал - слизаш по баира, който е за коли които се движат нагоре (не от църквата надолу, ами другия). стигаш чак до пътя на поликлиниката. (не главния) завиваш не по посока на поликлиниката а на другата страна и още в първата къща има студио, ама ти ще го видиш.
аз с1м чувала за Фукли с букли което с е намирало на центъра ама така и не с1м сигурна дали още го има
то е малко под кристал - като тръгнеш надолу по центъра още в първата пресечка (зад църквата) - за него не знам, ама може да провериш.
Аз го знам това Фукли с букли къде се намира, обаче то това не е ли салон за красота?! Там пък от кога правят пиърсинг, ако въобще правят? Инъче то не е на трудно място. Ако знаете къде са зъболекарските къбинети на пазара точно по тази улица се намира студиото под един блок.
love_in_night
08-23-2010, 10:00
може ли някои от шумен да провери за номер на фуклис букли
Аз го знам това Фукли с букли къде се намира, обаче то това не е ли салон за красота?! Там пък от кога правят пиърсинг, ако въобще правят? Инъче то не е на трудно място. Ако знаете къде са зъболекарските къбинети на пазара точно по тази улица се намира студиото под един блок.
oх да верно - моя грешка, за друго си мислих.
Да - в 'фукли с букли' правят пиърсинг - 33 лв. съм чувала, че е.
потърсих в гугъл за тях-
''Цар Освободител'' 61 /намира се малко след ''10-я град'',посока поликлиниката,зад люлките/.
0897921446
не мога да потвърдя, измъкнах го от шуменски форум.
love_in_night
08-23-2010, 10:15
skype moje li da mi dadesh 4e da stane po lesno