View Full Version : възможно ли е?
steisi56
08-23-2010, 07:39
zdraveite! znam 4e foruma e pulen sus takiva temi i sigurno sum pro4ela pove4eto ot tqh, oba4e 2 dena me e nalegnala ujasna paranoq i molq nqkoi da mi pomogne... zna4i predi 3 dni go pravihme s priqtelq mi oba4e nqmahme prezervativ i Toi svur6i otvun. Mnogo hora mi kazaha 4e nqma nikfa opasnost da e stanala belqta oba4e az vse pak mn se pritesnih i na 48 4as pih eskapelle. Ta vaprosa mi e vazmo6no li e da e stanala belqta dori i sled priema na hap4eto?
здравейте! знам че форума е пълен със такива теми и сигурно съм прочела повечето от тях, обаче 2 дена ме е налегнала ужасна параноя и моля някой да ми помогне... значи преди 3 дни го правихме с приятеля ми обаче нямахме презерватив и Той свърши отвън. Много хора ми казаха че няма никфа опасност да е станала белята обаче аз все пак мн се притесних и на 48 час пих ескапелле. Та въпроса ми е възмошно ли е да е станала белята дори и след приема на хапчето?
Кирилицата е задължителна!
Ако имаш затруднения, ползвай това- http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
kalpazanka
Според мен няма как да е станала беля,ама защо след като е свършил отвън се притесняваш.
С приятеля ми сме го правили много пъти и без кондом и като свършва вън няма проблем и не е имало до сега.
Няма ти нищо ,не се притесняваи.
ако искаше да стане белята защо си купила ескапеле?
vas4e3to0
08-23-2010, 07:54
Не, няма никаква опастност. :)
kalpazanka
08-23-2010, 08:45
Контрацепцията с Ескапел действа в 84% от случаите.
На кой ден от МЦ стана гафа? Колко дни ти е МЦ? Овулация смятала ли си?
amnessia
08-23-2010, 08:49
Защо пиете хапчето като незнаете дали изобщо е възможно да стане така...Знаеш ли тези хапчета колко ще ти увредят организма?? НЕ е възможно да стане нещо след като не е свършил в теб.Прочети мало във форумите ,образовай се.Какви са тея работи..Има сигурно 50 теми такива където казват : не съм сигурна дали е станало нещо , пих хапче.. Това да не е бонбон бе..
steisi56
08-23-2010, 08:56
Контрацепцията с Ескапел действа в 84% от случаите.
На кой ден от МЦ стана гафа? Колко дни ти е МЦ? Овулация смятала ли си?
.еми тези дни трябва да ми дойде и ми трае около 7 дни. А попринцип цикъла ми е нередовен и незнам как да си сметна овулацията в този случай.
kalpazanka
08-23-2010, 08:59
По календарния метод за 6 месечен период назад.
Няма ли да се научите най-накрая да четете внимателно какво ви питат?!
radeberger
08-23-2010, 09:36
Тези хапчета не се пият като бонбони. Ако не си била в овулация , шанса да забременееш е почти никакъв. Вземете се образовайте малко преди да почнете да водите полов живот ....
Гооосподи ако за всяко правене на секс без презерватив се вземаха ескапел-то да са милиардери вече аптекарите.Вие луди ли сте?!!
Свършил е отвън-тогава?Никакъв гаф няма
BiGBaDWolF
08-23-2010, 10:48
Не си бременна ... Happy End :)
Qnkishhh
08-23-2010, 11:18
Споделям мнението на съфорумниците - не си бременна. Но ако все пак искаш да си не 100%, а 1000% сигурна, направи си тест за бременност след две седмици.
Princessani
08-23-2010, 15:12
Той свърши отвън. Ти сама си отговори на въпроса.За какво изощо си пила ескапел,само се тровиш.Няма опастност и не си бременна.То ако всички забременяваха ,които са правили секс без презерватив представиси какво щеше да е. :lol:
Преди еякулацията (свършването) момчето отделя предеякулационна течност, в която може да има сперматозоди. Казано на по-прост език:
това, че не е свършил във вас си е чиста доза самоуспокояване, напълно е възможно да надуете корема. Ескапел оправя нещата, макар и да прецаква организма.
Awesomness
08-23-2010, 15:31
Пийте Ескапел ! Може да ви окапят крайниците, да ви падне клитора но поне няма да сте бременна :lol: :lol: :lol: Има случаи, когато може мъжа да се изпразни един милион пъти в жена си и тя да не забременее. Има такива дето само като му го види надървен и е вече бременна. Всичко идва от гени и от начин на живот. Това, че има жени забременели от предеякулационна течност не значи, че всяка жена МОЖЕ ! Аре стига сте се панирали и задавали малоумни въпроси. НИЕ НЕ СМЕ ВРАЧКИ, ГИНЕКОЛОЗИ, за да може да ви кажем дали сте бременни ! Има си тестове правете ги !
Спокойно, прекалено от минимални възможности се притеснявате!
Josefinne
08-23-2010, 17:32
М не бе, пфу нали за това го продават това Ескапеле на тая цена. Дори не е трябвало да пиеш, според мен.
sweety11
08-23-2010, 17:37
Не !
FunkyBoy
08-23-2010, 20:43
омръзна ми от такива теми... ебете са с презерватив, кат не мойте без!!! :x