View Full Version : шибана паника...
unwanted
08-23-2010, 11:02
Здравейте...Знам,че бебетата не идват ей така,знам,че и Ескапела причинява доста странични неприятни ефекти,но съм си голяма паника и имам нужда от успокоение... с приятелят ми снощи правихме секс,той свърши в устата ми,но когато погледнахме презерватива беше скъсан най в края (около пръстена).. трябва ли да се притеснявам.. винаги сме си внимателни и знам,че хората на нашата възраст правят безразборно без презерватив и не стават гафове при тях,а при нас определено не е така
Qnkishhh
08-23-2010, 11:08
Защо се притесняваш при положение, че не е свършил във влагалището, а в устата ти? Или аз тълкувам грешно това, което си написала...?
unwanted
08-23-2010, 11:09
защото просто съм адска паника ...
Awesomness
08-23-2010, 11:13
АХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НЕ МОГАААААААААААА !!!!!!!!!!!!
Той свърши в устата ми... Бременна ли съм ? :razz: :razz: :razz: Защо бе, Господи, защо... Ся заради тва, че си паника ще ти закъснее цикъла съвсем ще се панираш... Толкова ли пък е трудно да мислиш логично ? И как точно НИЕ ще знаем какво е станало с ВАШИЯ полов акт ? Да не сме били там с фенерчета да гледаме кво става..
Как може да има толкова идиотщина на тоя свят.... :-x :-x
Qnkishhh
08-23-2010, 11:13
Не знам какво да ти кажа, освен "Дишай!". Всичко е наред, ти НЕ си бъдеща майка. :)
unwanted
08-23-2010, 11:14
Qnkishhh , благодаря ти,от това имах нужда :)
Qnkishhh
08-23-2010, 11:20
Радвам се, че съм помогнала. Но следващия път, като се случи така, не се паникьосвай, защото наистина няма от какво. Можеш да забременееш само и единственно ако спермата попадне във влагалището, а устата е доооста далеч от нея.
ахахха не е истина просто ....ае мамче честито :lol: :lol: :lol:
Що не направите тема 'сънувах как приятеля ми лъска, бременна ли съм?' :shock: :shock: :shock:
тцтцт защо и даде идея ?! :-o :-o
0y7ofCon7roL
08-23-2010, 11:43
Всички си го мислим аз ще го кажа>>>> авторката има коефициент на интелигентност колкото празна кутия от цигари :(
epicfailbg
08-23-2010, 14:21
Всички си го мислим аз ще го кажа>>>> авторката има коефициент на интелигентност колкото празна кутия от цигари :(
или просто, както тя се изрази, "панира" , защото постоянно и пълнят главата с какви ли не глупости... Хора , замислете се - кои знае къде живее , с кого живее и какво е мисленето й. Хайде моля ви се - по-спокойно!
Образовани пубери, не сте ли наясно, че момчето преди да си изхвърли спермича отделя предеякулационна течност, в която има сперматозоиди?
Не виждам смисъл да споделяш, че си поела в устата си, но както и да е. Да, може да забременееш, ако момчето те е дупило със скъсан презерватив, дори да не е в теб докато свършва. Не, не е възможно, ако вземеш Ескапел след това.
Princessani
08-23-2010, 14:35
Здравейте...Знам,че бебетата не идват ей така,знам,че и Ескапела причинява доста странични неприятни ефекти,но съм си голяма паника и имам нужда от успокоение... с приятелят ми снощи правихме секс,той свърши в устата ми,но когато погледнахме презерватива беше скъсан най в края (около пръстена).. трябва ли да се притеснявам.. винаги сме си внимателни и знам,че хората на нашата възраст правят безразборно без презерватив и не стават гафове при тях,а при нас определено не е така Не си бременна ,щом е всършил в устата ти.На всеки се е случвало скъсан презерватив ,то така лесно не се забременява.
FuckedUp
08-23-2010, 14:53
Евала, ако не си на 15..
OOoф не стига,че си има такава тема,ма те пак кокошките пускат отделни-*главотряс*Ма ти тъпа ли си-свърши ми в устата-иии кво-бременна си да,купувай ескапел,че е по-вкусно от тиктакчетата.Егаси простите кифли
Josefinne
08-23-2010, 17:29
Добре, ето сега едно разяснение от човека, на който му се късаха ВСИЧКИ видове и марки презервативи:
Обикновено презервативът не се къса около прустена. Вероятно при самото слагане сте го скъсали, но ако все пак някакви сперматозоиди са попаднали във влагалището по време на секса и ти забременееш, предлагам да кръстите детето ХУДИНИ, Хари. Ако разбираш тънкния ми намек - просто няма как, скъпа.
Второ, ако ви се скъса кондомът - ще разбереш. Той обикновено се прокъсва отдолу и целия се нанизва на члена, така че практически пича е само по пръстенче.
Надявам се това да те успокоява.
Добре, ето сега едно разяснение от човека, на който му се късаха ВСИЧКИ видове и марки презервативи:
Обикновено презервативът не се къса около прустена. Вероятно при самото слагане сте го скъсали, но ако все пак някакви сперматозоиди са попаднали във влагалището по време на секса и ти забременееш, предлагам да кръстите детето ХУДИНИ, Хари. Ако разбираш тънкния ми намек - просто няма как, скъпа.
Второ, ако ви се скъса кондомът - ще разбереш. Той обикновено се прокъсва отдолу и целия се нанизва на члена, така че практически пича е само по пръстенче.
Защо си правиш труда-след месец пак ще пита,нея не я бъркат отговорите,иска само тука временно да оттърве положението и после пак
Josefinne
08-23-2010, 17:34
Защо си правиш труда-след месец пак ще пита,нея не я бъркат отговорите,иска само тука временно да оттърве положението и после пак
Нямам наблюдения върху "редовните питанки" все още :) Поне после ще мога да кажа " Ама нали ти казах " :D
Очаквай тема-преди месец питах пак,но сега...
FeelMyPain
08-23-2010, 17:36
2004 o_o
рега ти :shock:
Josefinne
08-23-2010, 17:42
2004 o_o
рега ти :shock:
оффъопик: it's true. Ветеран съм :D
BiGBaDWolF
08-23-2010, 17:47
Къв секс праиш като си толко проста бе ? Не си бременна ... Ебати тъпите теми пускате па образовайте се малко ...