PDA

View Full Version : Духовее...

Страници : 1 2 3 [4] 5

CherryBell13
03-01-2012, 17:30
Преди малко стана нещо странно...Прибирах се от училище и съм пред вратата на входа на около 2-3 крачки и нали стъклото отразява като огледало и по навик се погледнах, но тогава видях сякаш някой мъж върви точно зад мен, но приличаше на сянка, когато се обърнах нямаше никой. Помислих, че ми се е привидяло, но после излязох да разходя кучето ми и като се прибирахме стана същото. Същата сянка беше зад мен. Светнах входната лампа, а кучето ми гледаше назад. Когато чакахме асансьора кучето ми пак гледаше натам. Седеше и гледаше и не искаше да тръгне :X

Boriisow
03-01-2012, 17:40
Аз също като granger .. Понякога става толкова ужасно, че няма на къде .. Един път ми се стори, че съм обграден от духове и говорят нещо на главата ми .. Заобиколили са ме и т.н. И понеже Cold_Tearss каза за това със сънищата.. Случвало ми се е около 10 ако не и повече пъти :дд

xXxAngerfisTxXx
03-01-2012, 17:48
хах тамън стана нещо и викам да споделя и темата се ъпнала :D преди минута бях във хола да проверя в секцията има ли един диск, вратата отворена аз седях към 2 минути, обръщам се и гледам вратата бавно се затваря... :D навсякъде затворено, няма течение... отворих я пак нарочно обърнах се към секцията да видя пак за тоя диск, обръщам се и бавно бавно се затваря пак... а попринцип винаги е отворена :D ахх тоя хол не ме изненадва. Там има зли сили.

CherryBell13
03-01-2012, 17:52
^ Ми на духовете не им харесва да е затворена бе :D И вратата на моята стая си се затваря сама. Не знам защо :D Но най-странното нещо което ми се случи преди няколко дена беше: сутринта се събуждам от музика от телевизора в кухнята и първо си мислех, че някой е в къщи. Станах огледах няма никой. Викам то сигурно майка ми без да иска го е нагласила да се включи. Проверявам дали е бил нагласен. Не е бил. Всичко изключено о.О Не знам как става тоя номер ама е много гадно така да те събудят :D

Mirage3
03-01-2012, 18:22
^
За това мога да дам поне 3 причини.
1) Някой го е бил включил, ама е забравил да го изключи.
2) Това си била ти
3) Тока се е изключил и пак се е включил.

CherryBell13
03-01-2012, 18:26
Мога да ти дам 3 отговора. Говорих с родителите ми и казаха, че изобщо не са го включвали. Щях да помня ако съм била аз и когато тока е спрял и се е пуснал лампичката на климатика мига, а не мигаше. Няма значение, няма да споря просто споделих. :)

Bomber
03-01-2012, 20:12
Зачетох се в историите......и тъкмо звънна телефона и се стреснах :X

CherryBell13
03-02-2012, 08:22
Снощи пак сънувах дядо ми. Имаше часовник, който отброяваше и дядо каза, че не са му дали много време тук. Реших да му разкажа за сянката която видях вчера и го попитах дали е бил той. Каза, че не е бил той. Ох как ми се искаше да беше той :(

Shammi
03-03-2012, 04:45
продължавайте с тия истории че са завладяващи кът' злите сили, разбираш ли?

muhtesemfan
03-11-2012, 07:53
Понякога имам чувството,че някой ме преследва :D

sladorana11
03-11-2012, 08:18
Сега е мой ред да разкажа нещичко 8-) по принцип не вярвам в духове,но вярвам в извънземни.Както беше казал един потребител преди мен,неможе от 1000 планети да сме само ние.. 8-) такам,започвам: макар,че моите не са зловещи 8-)

една вечер си излязох по тъмно на двора, и точно съм на стълбите и погледнах към небето и видях нещо много странно да се движи.Имаше някаква особенна форма,не беше самолет.. приличаше ми на летяща чиния 8-) колкото и смешно да звучи.И до ден днешен се чудя,какво всъщност беше.

А сега друго, това беше преди повече от 3 години,излизам аз на двора замалко, а беше много късно и бях с кака ми..понеже тогава имаше една котка която само ни досаждаше и влизаше в двора 8-) ии видях някакъв бял силует,и незнам защо казах на кака,че това е котката 8-) ако имам някаква друга случка ще разкажа,макар,че тези не са интересни.

колкото и да е стара тази тема .. ми е доста интересна и прочетох всички случки. Интересни са ! ам искам спец. на тебе да ти кажа че има някакви китайски фенери по твоето описание е точно такова !

rob_na_daskalo
03-11-2012, 09:15
Аз абсолютно вярвам във всичко паранормално. Летящи чинии не съм виждал /и не искам, щото бих умрял от страх/, ама на няколко пъти се ми се случвали странни неща. Един път като си бях на село, помагах на баба в градината /прекопавах с правата лопата/. След като свърших си спомням много ясно, че питах баба ми къде да оставя лопата и тя ми каза да я оставя в бараката. Прибрах я и закачих резето на вратата. После всичко си беше нормално, докато вечерта чух нещо сранно. Уау. Както и да е. Бях останал до късно да чета /аз съм страстен читател/ и чух звуци зад барката с инструменти. Беше все едно някой копае. Станах, отидох до прозореца и огледах цялата градина /аз спя на втория етаж и от прозореца ми се вижда целия двор, че и повече/ ама точно за бараката нищо не можеше да се види. Така да съм седял около пет минути, слушайки как се копае зад бараката, и изведнъж чух че на долния етаж се пуска вода /споко, баба ми спи там/ и си помислих че е будна, затова слязох да й кажа че чувам нещо /де да знам, може да е крадец или нещо/ и слизам, гледам-и тя седи на прозореца. Питам я - кво може да е тва? и тя ми вика- спокойно, нищо не е станало, утре ще видим, сега си лягай. И аз се качих горе, легнах си, обаче още чувах тва странно копаене за бараката. По едно време се усетих че е спряло, ама още не можех да заспя, и затова останах да слушам. Така съм се ослушвал цяла нощ, ама нищо не чух. Като се съмна /да е било към шест без нещо/, излизам и гледам-лопатата подпряна зад бараката, а тревата даже не беше отъпкана /там тревата почти не я косим/! Не знам какво беше станало, ама баба ми също го видя-и тя може да го потвърди. От тогава вярвам в паранормалните неща. Не знам дух ли е било, вие кажете.

ludborec
03-11-2012, 09:46
аве,брато с баба ти сте се напушили яко и не сте разбрали какво става :D :)
Базикам се,и аз съм имал 2-3 случки,едната под влиянието на алкохол самодиви с един френд на село.А др. случка бях сам в нас,вечерта се прибирам от тренировки,сядам пред компа,но по едно време чувам шум в кухнята,понеже 2 пъти са ме ръшкали цигани си взех бухалката под ръка,след което отидох в кухнята и очаквах да има някой крадец,или пък котки да се опъват,(не знам що,но често котките го правеха до нашата къща :D),но за моя изненада нямаше никой,чаках известно време да видя дали ще стане нещо.не се минаха 2 мин,и черпаците и лъжиците,които бяха окачени на стената почнаха да се клатят,и това всичко на изгасена лампа,малко се стреснах,тихичко си отидох в стаята,шумът продължи,водата в тоалетната се пускаше по няколко пъти(а си трябва доста сила да дръпнеш въжето за казана),не можах да си обясня станалото,цяла нощ не можах да заспя.

catyyi
03-11-2012, 11:52
Аз не съм виждала до сега духове, но според мен това си е до психиката на човек. Когато съм с някой в стаята не ме е страх дори и да е изгасена а вечер попринцип лягам на цакната нощна лампа и после я огасям защото докато ида до леглото и имам чувството че в ума си повтарям "дама пика " :D звучи смешно но това чувствам . Или вечер постоянно бързам в коридора защото имам чувството че има някой зад мен . В нас имаме една стая в която никой не стой и като вляза вътре и се чувствам много страшно незнам и аз защо :( И в НЛО вярвам но се моля да не ми се случи да виждам нито дух нито извънземно защото няма да издържа :D :D :D aa и за друго се сетих .. Когато съм във входа на блока ми много ме е страх и имам чувството че ме следят и че има някой след мен :( а някъде прочетох якой каза че някой го е бутнал пред релсите ... и на мен ми се случи нещо подобно.На нова година с една фр щяхме да ходим на терасата и тя излезе и аз бях след нея и сякаш нещо ме подтикна да се върна за якето и точно като се отдрапнах и вратата се блъсна и прозореца падна и се счупи. Това значи че ако бях отишла прозореца щеше да ме убие или да ме нареже цялата :( :( :(

HopeDiesLast
03-11-2012, 12:07
Според мен извънземни не съществуват, но духовете са друго нещо!
Не мога да кажа, че съм виждала, но вярвам че ги има.

xXxAngerfisTxXx
03-16-2012, 08:53
една случка от снощи, хем ще ъпна темата. След даскало с едно приятелче идваме у нас да цъкаме на компа, щахме да играем dead space 2 пък тя е много страшна, и викам аре на тъмно ще играем, той не не нека лампата да свети. АЗ викам нее на тъмно по-хубаво, той цъкни цъкни. Е добре цъкам и в същия миг крушката изгаря... викам видя ли, на тъмно ще играем :lol:

StolenBliss
04-09-2012, 14:11
Аз рекох да ъп-на темата, но видях, че сте писали и съм изпуснала няколко страници и сега ги прочетох.

Искам първо да кажа на xXxAngerfisTxXx - за твоя хол. Понеже виждам, че вярваш се надявам да не ти прозвучи супер нелепо, но що не се опиташ да разбереш примерно кой може да е в тоя хол. Примерно някой твой роднина починал е обичал хола или нещо такова. Щото не знам, на теб не ти пречи, ама тва може да са знаци, че този 'някой' в хола иска да се освободи един вид. Трудно е да се изразя. И много се надявам да е дух, а не полтъргайст(надявам се знаеш разликата).

Холишит - хубаво се ебаваш, надявам се да не предизвикаш нещо по закона на Мърфи хаха и да ти се докаже обратното с някоя случка от тези, които се споделят тук.

Аз мойте случки по напред съм ги разказвала. Сега ще кажа за една моя приятелка, която е съботник. Тя ми е разказвала нейни сънища преди и такива, които са се сбъднали. Заради нея се разрових да разбера какво е аджеба съботник. Та имаше един сън, който доста ме стресна. Аз тогава и бях на гости и съм спала. Тя ми разказва как сънува, че сме двете на нещо като скала обаче пред нас има море. В морето имало един много възрастен човек, целият побелял с брада и се облегнал на тояга такава. Не помня много добре, май ставаше на въпрос за някакви обувки, които е изгубил една от нас беше отишла при него, не знам точно вече. Но идеята е, че като се е събудила го е видяла тоя същия старец до вратата пак със същата тояга и се усмихнал и изчезнал. Аз съм била в стаята тогава, но съм спала. Като ми го разказва такива тръпки ме побиха, а не ми беше студено хах. То тва беше в старата квартира, в която бяха. Аз един път като и бях на гости в новата квартира бяхме в кухнята и си говорехме. Аз се бях почти опряла до стената и изведнъж някой ми погали косата. Мога да се закълна, че допира беше плътен, сякаш истинска ръка ми пипа косата. Така се извъртях рязко, щях си строша врата ;д
Тя иначе ми е казвала как вечер постоянно усеща присъствие в нейната стая и ухание на един и същи мъжки парфюм на различни места из стаята.

И бтв гледах наскоро един филм, който ме държа два дена.. The devil inside се казва. За обладаване от демони става на въпрос. Мен ме изплаши, щото не е като да мисля обладаването за невъзможно. Някой ако иска може да го гледа, ама препоръчвам ако и той вярва, да е с по-здрави нерви ;д
И една книга ще препоръчам, тя е за извънземни. 'Среща с непознатото' се казва. Автора е руснак, който в продължение на 10 години е събирал и изследвал из Русия историите, които са вътре.

Едит; леко бях объркала името на книгата. А и Виталий Дячков е автора.

Concussion
04-09-2012, 16:27
Вие сериозно ли, бе :)
Вярвате в духове.
Филмари. :) Аз за къде-къде по-необясними и нелогични случки знам и съм имала, дето нямат нищо общо със сенки, илюзии на мозъка и напълване на гащите, и пак знам че няма духове, ангели, бог и т. н., а вие... Извънземни. Те извънземните с нас ш' се занимават. Вярвайте си.

xXxAngerfisTxXx, да ти завиди човек за преживяванията и чудесата дето ти се случват непрестанно! Ти си уникален, бе. Що не вземеш да напишеш книга някога?

sapphire5
04-10-2012, 06:57
xXxAngerfisTxXx, доста си редовен в тая тема бе :D постоянно ти се случва нещо в тази твоя къща и най-вече прочутия ти хол. Чудя се как вече не си се изнесал от там или викаш то се свиква;д ;д

xXxAngerfisTxXx
04-10-2012, 07:50
Вие сериозно ли, бе :)
Вярвате в духове.
Филмари. :) Аз за къде-къде по-необясними и нелогични случки знам и съм имала, дето нямат нищо общо със сенки, илюзии на мозъка и напълване на гащите, и пак знам че няма духове, ангели, бог и т. н., а вие... Извънземни. Те извънземните с нас ш' се занимават. Вярвайте си.

xXxAngerfisTxXx, да ти завиди човек за преживяванията и чудесата дето ти се случват непрестанно! Ти си уникален, бе. Що не вземеш да напишеш книга някога?
то на човек трябва да му се случи за да повярва нали ???

Concussion
04-10-2012, 10:20
то на човек трябва да му се случи за да повярва нали ???

Ей пич, мерна ми се в по-предишните страници че вярваш и в горските нимфи, самодиви и т. н., което на мен лично ми се струва готино. И тъй като виждам че все на теб ти се случва да виждаш такива неща, и може би си богоизбран, може пък да имаш някакви пророчески дарби или от сорта, да те попитам - ти виждал ли си/вярваш ли в Летящото спагетено чудовище и розовите еднорози? Учените до ден днешен не могат да докажат, че Пастафарианския бог НЕ съществува, а за еврейския такъв има един куп доказателства че е мит. Така като чета от сайта на БПЦ всичко ми се струва много убедително и логично - http://kurtenkov.blogspot.com/2008/02/flying-spaghetti-monster-must-enter-in.html , та ако си Го виждал, моля те сподели, за да се покая и заживея праведно, даже не е нужно да виждам летящи елени у нас, русалки, дядо Мраз и демони някви, разбираш ли. Мисля че преживявам някакъв сериозен преврат в моя живот! Да вярвам на някакви си учени... БРИЛЯНТНИ учени, моля ти се... наука... "факти"... абсолютни глупости са това, нищо не знаят тия! Хайде, разкажи ми, а ЧУПАКАБРА виждал ли си????

Concussion
04-10-2012, 10:33
И още нещо - ХОРА, РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА, когато крушката ви изгори като пускате лампата и вие си мислите, "А, ма то й дошло времето", НЕ СТЕ ПРАВИ!!! Истината е че имате зъл демон в къщата си, сега ще извикам и npp да ви дръпне една проповед на к'во се дължи това. Тъй че се покайте, викайте свещеници да ви освещават домовете, И НАЙ-ВАЖНОТО - ПРИЕМЕТЕ ИИСУС ХРИСТОС ЗА ВАШ ЛИЧЕН СПАСИТЕЛ, АМИН!

sapphire5
04-10-2012, 10:38
Concussion понеже забелязвам, че говориш така малко...странно... Вярваш ли в Господ ?

Concussion
04-10-2012, 10:45
Concussion понеже забелязвам, че говориш така малко...странно... Вярваш ли в Господ ?

хъъхъхъ... :D хъхъ... Вярвам, бе, вече вярвам... ТО СИ ПРОЛИЧА! В бог Яхве вярвам, и в спагетеното чудовище, и в електрическите демОни, дето изгарят крушките и те карат да се наси**ш от страх... и в самодивите, и в кентаврите... на човек просто тря'а да му се случи, за да повярва, разбираш ли :)

sapphire5
04-10-2012, 10:47
дам, разбрах.... ok ;ddd

StolenBliss
04-10-2012, 13:33
Concussion - Ясно е вече, че не вярваш, но надявам се е ясно и че никой не ти поднася под носа собствените си убеждения по въпроса. Защо този дълбок сарказъм в последните няколко поста, никой не се напира да ти променя мнението. И да, много ясно, че трябва да видиш, за да повярваш, нали супер много хора са на тва мнение за супер много неща. Сит на гладен не вярва (и в тоя случай е подходящо тва).

plamen12
04-11-2012, 14:40
Духове? ХаХаХаХаХа :D

sapphire5
04-12-2012, 11:13
plamen XAXAXAX

SlowDownBaby
04-20-2012, 06:52
Понеже видях,че говорите за сънища,моя дядо почина преди 12 години,(сега съм на 19).Помня много добре този ден,бях 1ви клас и беше петък.От тогава не съм сънувала дядо ми.Колко спомени мога да имам с него,след като е починал докато съм била на 7,само аз си знам,но когато почина и ми го казаха,не реагирах.Просто отидох,погледнах негова снимка и толкова.Не съм ходила на гробищата от има няма 10 години поради причината,че когато баба ми ходи не се обажда (не живеем заедно) а аз изпитвам панически страх от такива места и не бих отишла сама.
Та както казах той почина когато бях на 7 години.Преди около месец го сънувах.Бяхме в някакво кафе,но такова като по селата,малко,и млади и стари се събират там.Аз стоях на една маса с 2 приятелки или 3 не помня,и на отсрещната маса стоеше дядо ми и ме гледаше много странно.Така все едно се чуди от къде съм му позната...Не казах на никой за това,защото ..защото сама се сетих какво иска.Не съм ходила на гроба му от 10 години,не ме е виждал от тогава,пораснала съм,не ме помни такава и не може да ме познае.Казах на баба ми и тя ми каза,че трябва да отидем на гроба му...много ми е гузно защото мина месец,че и повече,а аз още не съм отишла.Надявам се скоро да имам възможност да отида...

Друга история,не е за сънища или духове,другата ми баба ми я разказа на скоро,защото си говорехме за гробища и тн.Та на нея някаква нейна позната й разказвала как в селото в което баба е родена е починало някакво младо момиче.На около 25-26 години.Погребали момичето,и същата вечер,късно някакъв мъж се прибирал от работа,покрай гробищата.Тогава не ги погребвали с ковчег,ами ги овивали в одяло и нареждали дъски от горе.Та този човек чул някакви стенания,качели изпод земята,но очевидно - гробища,вечер,тъмно и сам,изплашил се и избягал до село.Там казал на хората какво е чул,и да отидат да проверят,но хората не му повярвали и не отишли.Оказало се,че момичето просто е било в кома и се е събудило,но тогава както каза баба,селски хора,просто и неуки,не са го знаели...та така си умряло момичето погребани живо..а това лично на мен ми е най-големия страх..

fizzyg
04-23-2012, 18:06
хаха нз дали има такава тема, но ми е много интересно някой имал ли е някво такова странно преживяване свързано с извънземни, духове ала бала..Е поне хората, които вярват в такива неща :) И темата е сериозна, не е ебавка !

АЗ съм същата психаркаа :D много обичам да слушам такива СТРАННИ неща..Някаква сродна душа си ми :Д
Много яка тема ! Ще чета с интерес :)

Concussion
04-24-2012, 17:42
...

Това, което ТИ си сънувала, е отражение на това което ти мислиш, чувстваш, желаеш, ВЯРВАШ и т. н., разберете го най-после!

Dieyoung
04-25-2012, 20:09
Ако си изплашен до смърт и си кажеш има дух пред мен мн ясно,че ще има :D Мен не ме е страх от такива неща,а и никога не съм ги виждала.Иначе баба ми наскоро ми разказваше,че когато била някаде на 30-40 години,си стояла в стаята вечерта и гледала телевизия,и изведнъж,телефонът звъннал.Е да преди 40 години едва ли телефоните са изписвали кой звъни и затова е нямала как да разбере.Вдигнала и чула нещо като охкане,абее затруднено дишане нещо такова.Познала,че това е гласът на нейната баба,защото преди да почине правила по същия начин.Но все пак баба ми попитала : Кой е на телефонът ? Отговорът бил : Аз съм .. При което моята баба казала : Бабо ?? .. и въпросната жена казала - Боли ме,измъкни ме от тук,не ми е приятно.Тя се стреснала,разплакала се и я питала Къде си Къде си,обаче отговор нямал...Но баба ми била в транс и затворила телефона.След около 30 минути,когато се осъзнала,вдигнала телефона и това с дишането още се чувало.Затворила телефона и на сутринта го дигнала отново,но давало свободно. :?
)

Леле като ми го разказваше стоях с отворена уста,но и казах,че не и вярвам.А тя каза,че никога не ме е лъгала и ми казва истината.Пък и няма да е нещо като депресия заради това,че е починала,защото баба и е починала,когато моята баба е била на 7,така че е минало доста време..

Добре..а не може ли някой да се е базикал с баба ти :D

Sexpert
04-28-2012, 17:21
История от познат, който сънувал следното, цитирам :

Прибирам се аз късно вечер ( бил е на село ), нали по улиците няма никой, на 10 мин път от нас. И паля си нали цигара ( той е голям комин ) и усещам, че някой ходи зад мен. Обръщам се гледам някаква баба куцука с бастуна на 10-ина метра зад мен, викам баси бабата в 2 часА е тръгнала някаде.... Както и да е угасна ми цигарата, веднага запалих друга обаче усещам тя бабата ме следи и пак на 10-ина метра от мене ходи и ме зяпа. Забързах крачка обръщам се след малко пак на същото разстояние, тичам вече нали тя по мене влизам и затварям вратата на двора зад мене. Много се изплаших хвърлям фаса, паля нова от нерви. Отивам отварям вратата и гледам бабата седи и ме гледа и даже не мига. Викам бабо какво искаш от мене. Тя вика: Ех, бабе, цигарите ти спасиха живота, виждаш ли тая кошница - ако не пушеше главата ти щеше да е вътре.

за*би докато го пиша си представям и ме побиват тръпки пффф

xXxAngerfisTxXx
04-28-2012, 17:32
извод - пушенето спасява живота 8)

Зайче..
04-28-2012, 17:42
И във Влас си имаме една история за духове. Става на въпрос за един хотел. От някаква определена стая и етаж има все еднакви оплаквания всеки път, в който бъдат настанени хора вътре. Ще разкажа конкретно за едната. Били са мъж и жена. Вечерта жената се пробудила и и било студено. Станала от леглото, за да си вземе нещо връхно и пред нея изскочила някаква жена облечена в бяло и започнала да говори, но на незнаен език за въпросната клиентка на хотела. Тя се опитала да събуди мъжа си, но когато той отворил очи момичето облечено в бяло изчезнало. Легендата гласи, че на мястото на този хотел преди много, много години е имало река и там е била удавена жена. Доколко е вярно не знам.. :д

xXxAngerfisTxXx
04-28-2012, 19:08
кой е тоя хотел ?

Зайче..
04-28-2012, 19:23
Не знам, някъде към "Елените" бил.. :д

sapphire5
04-28-2012, 19:57
абе деа , само едно се чуда...за к'во винаги чета тая тема вечерта ?

Sexpert
04-28-2012, 20:07
Аз като съм на тая вълна.. сега тегля the devil inside ;d пак ще се гледа с едното очо май :D

xXxAngerfisTxXx
04-28-2012, 20:38
гледай paranormal activity 3

fizzyg
04-29-2012, 10:13

(у) и аз.. :D

xNirvanAx
04-29-2012, 11:25
Не знам .. ама ми се струва, че в банята ми има дух, призрак, демон или каквото е там :(

StolenBliss
04-29-2012, 11:59
Аз като съм на тая вълна.. сега тегля the devil inside ;d пак ще се гледа с едното очо май :D

Много гаден филм ;хх А аз даже обичам ужаси, ама тоя ..Даже от време на време и с едното очо не можех да гледам ;д

wenii
04-29-2012, 22:06

честно и аз тва се чудя :х

sapphire5
04-30-2012, 08:14
the devil inside -кво му е толко на тоя филм бе? Е са ще си го дръпна да го видя, вие така говорите , че.... и аз обичам ужаси....след малко ще видя за кво става на въпрос в него и дали въобще да го гледам. ;д

StolenBliss
05-04-2012, 17:21
^Еми аз примерно от обикновените ужаси не се плаша със зомбита, духове(е ако е направен ефектно да) или некви чудовища, ама специално тва с демоните и обладаването не го смятам за толкова невъзможно и за тва ми въздейства и понеже е правен като Паранормал-а тва засилва ефекта. Иначе гледа ли го, кво ше кажеш?

Grave Encounters не е лош. Кат паранормал - ама доста поече 'екшън' (у)

an0niimka
05-09-2012, 17:21
Вчера намерих един филм за духове. Казва се Paranormal Entity. Ето това пишеше в описанието: "Пригответе се да видите реалните кадри от свръхестествените събития, довели до "убийството" на Саманта Финли през 2008 г. Издадено против волята на властите, това DVD показва, че нищо човешко не е причинило смъртта на Саманта, а оттам и самоубийството на майка й, както и ареста и самоубийството на брат й." Чудя се дали ще е интересен. Някой гледал ли го е?

xXxAngerfisTxXx
05-09-2012, 17:37
днеска стана нещо странно, не знам дали наистина е станало или съм отвеян :D сутринта майка ми излезе за малко и аз отидох на терасата да изпуша една цигара, и винаги до кутията има запалка. И отивам аз, гледам няма запалка. Не помня дали наистина е нямало, но търсих наоколо няма запалки. Отидох до стаята ми да взема мойта, отивам пак на терасата и върху кутията имаше запалка... бахти и филма :X

xXxAngerfisTxXx
05-09-2012, 17:39
Вчера намерих един филм за духове. Казва се Paranormal Entity. Ето това пишеше в описанието: "Пригответе се да видите реалните кадри от свръхестествените събития, довели до "убийството" на Саманта Финли през 2008 г. Издадено против волята на властите, това DVD показва, че нищо човешко не е причинило смъртта на Саманта, а оттам и самоубийството на майка й, както и ареста и самоубийството на брат й." Чудя се дали ще е интересен. Някой гледал ли го е?
гледал съм всички Paranormal-и... не са 1,2 и 3. Има Paranormal Entity, и Paranormal Activity: Tokio нещо си... и във всичките стаа въпрос не за призраци ми за демони ;d

rosy_99
05-10-2012, 13:51
И аз не вярвам в духове но се интересувам от тях и може би точно това че не вярвам в тях ме кара да бъда по-смела и дръзка относно тази тема! Викала съм Дама Пика, Кървавата Мери и т.н. но нищо, самата аз не съм ги виждала, но съм се разминавала на косъм и то защото една групичка ученици ми помогна:
Значи тази зима всички я знаем каква поледица беше. Веднъж се прибирам аз от училище и като слизам от автобуса, не пресякох на пп ами тръгнах нагоре по булеварда и на една пресечка тъкмо ще пресичам и един решава да завие. Аз и останалите (от групичката) се дръпнахме за да му направим място и той като видя това, тръгна да свива. Обаче аз се хлъзнах и паднах точно пред колата, точно на сантиметри от нея.Добре, че едно от момичетата ме хвана за ръката и ме ИЗДЪРПА на тротоара а пък и шофьора спря на време....:( още сънувам кошмари с тази страшна сцена

cannibal.angie
05-12-2012, 16:40
Виждам духове от малка до сега, но по-рядко. Постоянно някакви умрели хора, разпрани блаблабла..понякога не са хора ами просто някакви черни фигури и паяци също, няма да изпадам в подробности, защото хептен ще ме помислите за психо :D

Dqvolchetooo
05-12-2012, 17:39
Не мога да кажа, дали вярвам или не, защото такива неща, нито са ми интересни, нито ме вълнуват.

;) на твоето мнение съм :D

SuNsEt
05-13-2012, 21:06
Искам да споделя с вас ето този невероятен клип ;д http://vbox7.com/play:052eca502b

xXxAngerfisTxXx
05-18-2012, 07:41
http://vbox7.com/play:271785cb
http://vbox7.com/play:c5883ad2
тея помните ли ги ?
http://www.911whodidit.com/RandomImage/devil_face_in_WTC_smoke.jpg
http://thetruthandlight.files.wordpress.com/2008/10/wtfisthat11.jpg
http://www.september11news.com/FacesSmokeNewMMasi.jpg

SuNsEt
05-18-2012, 19:51
ММмммне... тия видиа могат да се направят от човек по много начини.Трудно ще намериш нещо риъл .

slivergold
08-04-2012, 16:59
Ъпче на темата!Туко що когато си бях в стаята си сестра ми дойде за една играчка и аз станах да и я дам а зад мен на около 2-3 метра от мен е етажерката ми на която има едно несесерче на Хана Монтана :D което седи там от много време и то падна само в стаята нямаше никой а аз бях далеч за да съм го бутнала! :x

mir4eto93
08-04-2012, 20:13
Вярвам с някаква сила или не знам как да го нарека, енергия може би, а не в духчета, наподобяващи човек с чаршаф. Вярвам в паралелната вселена и във времето. В извънземни 100% (естествено не си ги представям като малки зелени човечета). Веднъж бяхме на един строеж с едно момиче и викахме духове в една от стаите. Бяхме седнали по средата. Стаята беше вече с прозорци и измазана. Та, викахме духове и нищо не се случи. При което станахме и тръгнахме да вървим и като започнахме да слизаме по стълбите се чу звук от падане на нещо. Върнахме се в стаята и точно където бяхме стояли имаше паднала тухла. При което моята приятелка каза, че е нормално все пак сме на строеж. Обаче стаята беше измазана и нямаше дупка от тухла на тавана. Беше много странно

kpuckoo!!
08-05-2012, 04:16
Вярвам ве .. дори съм виждал :D

slivergold
08-05-2012, 10:18
Kpuckoo!!, разкажи за срещата ти с духовете? :D :D :D

LadyTerrible
08-05-2012, 10:35
За духовете не ме е*е много :D обаче след като гледах 4тия вид малко се филмирах за извънземните :/

OnlyGirl
08-05-2012, 10:39
mir4eto93, може тухлата да си е била там и първия път да не сте я видели и друго да е паднало.
Аз вярвам че има разумно обяснение за всичко, но въпреки това вярвам и в духове.

slivergold
08-06-2012, 10:58
Вярвам ве .. дори съм виждал :D
Чакаме разказ за срещата с духове!

slivergold
08-06-2012, 15:53
Ъп.

Значи на телефона си имам едно приложение със страшни звуци от филми като скърцане на врата от зловеща къща,зловещ смях и т.н. Днес както се ровех из форума изведнъж една от тези мелодии почна сама да пее .. викам си „Като съм ги разглеждала съм оставила нещо и само се е пуснало“,ама не. :shock: Приложението си беше изключено а телефона на началната му страница..егаси много се наплаших и го изтрих :D !

yonia
08-07-2012, 12:16
и на мен ми се е случвало!

bijou
08-07-2012, 15:13
Като ви четох историите, се сетих за още нещо. Беше отдавна някъде преди 5-6 месеца да речем. Бяхме аз и баща ми в коридора, той тъкмо излизаше до магазина май и нещо си говорихме, ама не беше късно някъде 7-8 вечерта и по едно време от стената срещу мене се чу някакво такова като дращене на нокти, ама адски гадно. Все едно някоя с 5см нокти си ги дере по стената и беше забързано някакси. И аз понеже точно преди това бях гледала пак някаква психарийка и се бях филмирала леко и се уплаших ама яката, щях да си изпусна и чашата дето я държах. :D Aдски се уплаших и стоя ококорена и викам на баща ми 'Какво е това, чу ли го?' Ама супер стресирана такава :D и той ме скъса от подигравки. -.- Само ми се смееше и ми вика 'Абе ти се насра, нормална ли си?' ... :D Сега ми е смешно де, ама тогава... И после като излезе и като останах сама, не ме питайте какви неща си представях, едвам оцелях. :D
Дух силно казано да е било, не знам и аз какво беше, но попринцип си вярвам в тия неща и доста се плаша понякога.

slivergold
08-07-2012, 17:47
Като ви четох историите, се сетих за още нещо. Беше отдавна някъде преди 5-6 месеца да речем. Бяхме аз и баща ми в коридора, той тъкмо излизаше до магазина май и нещо си говорихме, ама не беше късно някъде 7-8 вечерта и по едно време от стената срещу мене се чу някакво такова като дращене на нокти, ама адски гадно. Все едно някоя с 5см нокти си ги дере по стената и беше забързано някакси. И аз понеже точно преди това бях гледала пак някаква психарийка и се бях филмирала леко и се уплаших ама яката, щях да си изпусна и чашата дето я държах. :D Aдски се уплаших и стоя ококорена и викам на баща ми 'Какво е това, чу ли го?' Ама супер стресирана такава :D и той ме скъса от подигравки. -.- Само ми се смееше и ми вика 'Абе ти се насра, нормална ли си?' ... :D Сега ми е смешно де, ама тогава... И после като излезе и като останах сама, не ме питайте какви неща си представях, едвам оцелях. :D
Дух силно казано да е било, не знам и аз какво беше, но попринцип си вярвам в тия неща и доста се плаша понякога.
:shock: ,Леле аз ако бях останала сама след подобно нещо .. леле не знам напраоо не си представям ;ддд

Skullcrusherka
08-08-2012, 13:08
Не съм виждала, обаче вярвам много в тези неща. :)

Annabeth
08-08-2012, 13:19
Не вярвам в духове или в каквото и да било.

BluE_s
08-08-2012, 21:25
Виждам духове от малка до сега, но по-рядко. Постоянно някакви умрели хора, разпрани блаблабла..понякога не са хора ами просто някакви черни фигури и паяци също, няма да изпадам в подробности, защото хептен ще ме помислите за психо :D
Ти май си излязла от "Шепот от отвъдното" :)
Иначе аз имах духче в общежитието. Вярвам донякъде в тези неща :)

slivergold
08-09-2012, 12:58
^ loooooooooool, толкова съм зарибена по тия неща,че изтеглих на телефона на тате „детектор за духове“ :lol:

ccdesigns
08-10-2012, 00:52
Мдаа темата е много интересна! Не съм прочел всичко, но голяма част от мненията. Най-ме издразни как Holy Shit и там оня другия се изгавриха с това... Аз в момента не се сещам за много такива случки, но преди няколко дни стаам посред нощ и отивам към кенефа. И нали отивам пред вратата и натискам ключа за светкане на лампата и глеаш вътре свети... Много странно. Или пък вчера тръгвам да си пускам музика и нали отварям Уинампа, пускам 1 песен и глеаш се чува музика брат. Много се стреснах. Пък най-странното е, че преди малко пих вода, а са ми се пикае. Май имам полтъргайст в стаята. Ше ида до кенефа па, ако видя некой демон по пътя ше кажа.

ivanznikolov
08-10-2012, 13:02
:)

alexilaiho61
08-10-2012, 14:42
тея ваще "превиждания" се наричат ВНУШЕНИЕ

ccdesigns
08-11-2012, 14:15
Мдаа темата е много интересна! Не съм прочел всичко, но голяма част от мненията. Най-ме издразни как Holy Shit и там оня другия се изгавриха с това... Аз в момента не се сещам за много такива случки, но преди няколко дни стаам посред нощ и отивам към кенефа. И нали отивам пред вратата и натискам ключа за светкане на лампата и глеаш вътре свети... Много странно. Или пък вчера тръгвам да си пускам музика и нали отварям Уинампа, пускам 1 песен и глеаш се чува музика брат. Много се стреснах. Пък най-странното е, че преди малко пих вода, а са ми се пикае. Май имам полтъргайст в стаята. Ше ида до кенефа па, ако видя некой демон по пътя ше кажа.

В следващите 2 дни след като написах тоя коментар ми изгореха колоните и изгоре крушката у кенефа. И все пак си оставам скептично настроен :D

Aleks$
08-11-2012, 18:09
Дълбоко в себе си смятам, че наистина има някакви енергии или духове, или каквото е там, но по принцип не се замислям много за това. Когато обаче се случи да се заговорим с някой за духове или ми разказват истории, много ми се набива в главата и се филмирам прекалено.
Вкъщи също от време на време през нощта се чува скърцане на пода и все едно някой ходи и аз понеже си падам малко страхлив не проверявам дали има нещо и си налягам парцалите в леглото, но сутрин съвсем небрежно подпитвам дали някой от нашите е ставал и т.н. :Д Веднъж една братовчедка дойде да спи у нас и тя също чу скърцането и веднага психяса, но майка ми я успокои, че през деня като се ходи дъските си скърцат също (пода ни е от дъски) и вечер като настане спокойствие...тц, не мога да го обясня, идеята е, че един вид като ходим по тях те се натискат и се разместват и като спрем да ходим все едно се връщат на мястото си. Глупаво ми звучи, но понякога действа успокояващо. Дядо ми почина пред 3год почти и когато чуя някакъв шум се замислям дали не е той, щото не знам за друго ама тези неща с починали мноооооооооооого ме плашат! :Х Имам голям черен котарак и той понякога откача и като се вторачи в мен с огромните си жълти очи и умирам :D Изчетох цялата тема и другите неща, за които сте споменавали като пукането на тв-то са се случвали и при мен, но не съм обръщал внимание ДОСЕГА... :D Снощи започнах да чета историите ви и доста зор видях със заспиването.

endzeit
08-11-2012, 19:02
Не я показвайте тая тема на Сам и Дийн Уинчестър :D

LadyDy
08-23-2012, 11:28
Оф, хораааа, на мен ми се е случвало да легна вечерта и преди да съм заспала още, дори не съм се унесла, и все едно някой спи зад мен и като се опитам да се завъртя, не мога.
Друг случай: пак така, лягам си вечерта, пак не съм заспала, гледам ТВ, ама лежа на една страна и по едно време някаква ръка се спуска от врата ми към кръста, ей , вярвайте ми, останах на място и дъх не си поех. Така се уплаших. :D И все пак спя сама в стаята, никой не е влизал и т.н., защото ще чуя, все пак съм будна все още.
Много пъти се е случвало вратите да се затварят сами, но не защото има течение. Зимата като са затворени прозорците, няма как една врата да се затвори напълно. Странна работа.
И често някой подсвирква и с нашите седим като цапнати с мокър парцал. Толкова ясно се чува, чее... Не знам какво е това. Оф, понякога е ужасно. Но пък аз от земетресението май месец, не мога да спя на абсолютна тъмница и винаги работи телевизор. Ебати, така се клатеше всичко, че накрая ще си сложа матрака на земята, поне да знам, че краката на леглото няма да се поклащат. :D :D :D

wermillion
08-23-2012, 12:14
Оф, хораааа, на мен ми се е случвало да легна вечерта и преди да съм заспала още, дори не съм се унесла, и все едно някой спи зад мен и като се опитам да се завъртя, не мога.

Lucid dreaming или 'осъзнат сън'. Това е психически феномен, който се проявява когато си на ръба да заспиш, т.е. полубуден.

Incadeptus
08-23-2012, 12:52
Друг случай: пак така, лягам си вечерта, пак не съм заспала, гледам ТВ, ама лежа на една страна и по едно време някаква ръка се спуска от врата ми към кръста, ей , вярвайте ми, останах на място и дъх не си поех. Така се уплаших. :D И все пак спя сама в стаята, никой не е влизал и т.н., защото ще чуя, все пак съм будна все още.
Много пъти се е случвало вратите да се затварят сами, но не защото има течение. Зимата като са затворени прозорците, няма как една врата да се затвори напълно. Странна работа.
И често някой подсвирква и с нашите седим като цапнати с мокър парцал. Толкова ясно се чува, чее... Не знам какво е това. Оф, понякога е ужасно. Но пък аз от земетресението май месец, не мога да спя на абсолютна тъмница и винаги работи телевизор. Ебати, така се клатеше всичко, че накрая ще си сложа матрака на земята, поне да знам, че краката на леглото няма да се поклащат. :D :D :D

Това не е осъзнат сън.И да има духове,нема да ви изядат и да ви убият.

Juliett.
08-23-2012, 13:34
има има ;)

hadzhiev
08-23-2012, 16:03
Беше миналата година и баба ми беше си починала преди два месеца и аз много я обичах защото тя доживя до 103 години и много се разбирахме и една вечер се връщах към нас ама беше тъмно и както се качвах по стълбите и я видях в бяла рокля и дълга коса и се едно имаше вятър и и се вееше косата и аз спрях и тогава изчезна това нещо

SuNsEt
08-23-2012, 18:07
Иее една от любимите ми теми се е възродила! :smt001

bilqnavod
08-25-2012, 20:30
Сънувала съм мъртвия ми дядо! Сънищата бяха пророчески. Значи ми се е явил неговия дух. Вярвам, че е така! ;(

JuStElly
08-26-2012, 15:29
Леле много хубава тема,изчетох я цялата!!! И аз имам 1 - 2 случки,ама ще пиша довечера,че сега нямам време ;д

JuStElly
08-27-2012, 00:31
Айде и аз да ви разкажа... като за начало вярвам в НЛО,извънземни,духове и всякакви такива,имам и случки...
Ще започна от това,което видях тази вечер.Седим си със още 7 - 8 човека на пейката пред БИЛА във квартала и аз по едно време нещо се загледах във небето и видях нещо червено със бял лъч да си лети във различни посоки във небето.Седя си аз и се чудя дали да им кажа на другите и реших да кажа само на момичето до мен.Та казах й и тя седи и го гледа и не казва нищо.Втренчили сме се двете в него и изведнъж започна да избелява и след 20 - 30 секунди изчезна.Викам и кво беше тва и тя ми каза,че сигурно е било самолет,ама не изглеждаше много сигурна.Оставих нещата така и след няма и 10 мин едно момче се провиква "wtf кво е тва нещо".Поглеждам аз и го гледаш същото това червеното,ама два пъти по - близо до земята и продължава да си лети най - спокойно.След около 30 секунди изчезна и всички се направихме,че нищо не сме видели,обаче всички знаем какво беше ;дд

Преди 3 години бях с една приятелка у нас и решихме да викаме духове.Взимаме един лист и пишем азбуката и ДА и НЕ и с една капачка и ще викаме... и уж викаме,ама нищо не става,при което дойде едно друго момиче и нали ние и отваряме и тя ни пита какво правим и ние и казваме,че викаме духове... при което тя ни заявява,че майка й веднъж ходила на врачка и тя гледала как става цялата работа и се научила,ние със всичкия си акъл решихме да пробваме.Направихме всичко и решихме да викаме духа на бабата на другото момиче.Момичето със врачката започна нали целия ритуал и по едно време ми каза да и хвана ръката здраво.Държа й аз ръката,а тя държи една игла на конец,която се върти супер силно,а и двете ни ръце не помръдваха.Разбрахме,че духа е дошъл и започнахме с въпросите.Питахме нещо и запалихме една клечка с кибрит,след това я потопихме във паничка със вода.Във водата се изрисува лицето на малката сестра на една от приятелките ми,така както си беше нацапана със шоколад по устата (тя беше при нас).След това се уплашихме и решихме да прекратим всичко.До тук добре,ама трябваше да се ходи и до тоалетна и нас ни беше бъз,затова трите заедно.Връщаме се и гледаме листа с буквите,който имаше нарисувана една чертичка в горната част,две в долната и по едно от ляво и от дясно.Всичко нормално,само дето отгоре имаше две чертички,а отдолу една,нищо друго не се беше променило,никой не го беше пипал.Беше рисувано с химикалка,нямаше как да се изтрие.След това и трите як рев и бързо навън ;дд

Иначе съм имала случки като например компютъра ми сам да се включи,да чувам стъпки и такива неща,но те може и да си имат обяснение... (:

mlf
08-27-2012, 11:06
Ами не знам дали вярвам или не вярвам, но понякога ме е страх ...

Vikii_
08-27-2012, 13:52
Аз лично за духовете не съм сигурна, но в извънземни вярвам!
Ще ви разкажа една случка която стана тази година.Бяхме на лагер в началото на лятото и когато се прибирахме( с автобус) беше късно и навън беше тъмно и имаше голяма буря-валеше, гърмеше и цялото небе беше в облаци. И аз си гледах към прозореца и момичето което седеше до мен ми показа нещо като звезди които образуваха съзвездие в небето. Беше малко стрнно защото беше облачно. Но като се загледах започнаха да се движат и се подредиха в форма на триъгълник. Показахме го на още няколко приятели. Светлините продължаваха да се движат и да си сменят формите. Никой не можа да го обясни. Някой мислеха, че са фенери, но не приличаха на тях и беше буря за да пускат фенери.

neverbackdownx
08-27-2012, 15:46
Пф.. на колко си години , че вярваш в духове !?
Аз също смятам , че това са пълни глупости и измишльотини ! *

Mim40z
08-27-2012, 16:43
Как ще са глупости ,бе? Най - добрият ми приятел е дух :D Казва се махмут и постояяно яде мусака под леглото ми...
Наистина , какви са тия глупости? Как може да вярвате в подобни измишльотини не знам.. :(

Greater
08-28-2012, 18:25
Такааам първо ще разкажа за духовете.Значи бяхме трима фр и ритахме топка по стената на една изоставена къща, и както си ритахме нещо бяло леко прозрачно излезе от единият край на стената и влезе в другия.Сигурен съм, че беше истина, защото това и тримата го видяхме.И спряхме да ритаме след това де и се прибрахме.А сега за НЛО-то .Преди време, когато баба беше жива я попитах дали съществуват извънземни (бях малък). Тя ми разказа , че като била млада излязла малко на въздух на терасата (било е тъмно) и видяла нещо като летяща чиния.Дядо ми бил в някаква кръчма.И като се прибрал баба му разказала какво се е случило.Той не и повярвал.Казал и:"Аз пия тебе хваща" :D.На следващия ден дядо пак бил в тази кръчма и като се прибирал видял, това което видяла баба. o.O

Greater
08-28-2012, 18:31
^ А няма ли вероятност някой друг да е разместил
плодовете и зеленчуците ? Да е включил и телевизора ?

А второто - въпрос на психика..Или ддз,започвам и аз
да вярвам в "свръхестествените" неща ?
Не може ли просто да са привидели,че дядо ти е
дошъл при тях ??

Но иначе още от древността хората вярват в това,че
първите 40 дни (или и аз не знам колко) починалия обикаля
постоянно из къщата..Храни се и т.н..,но това са просто "поверия",
нищо особено..

Може би пък не им вярвам защото (за поверията става въпрос),
че просто на мен не ми се случи нищо необичайно..
Когато беше починал дядо,
ние с братовчедите ми спяхме в неговата стая..
Включихме лаптопа на братовчед №1 8-) и си играхме,
гледахме филми и т.н..,но нищо не ни се случи на нас,както и на
останалите в къщата..
Въпрос на психика..

А иначе тази история на StolenBliss - доста ме заинтригува..Изписването на имена,дървета със сплетени
клони..На места забавна,на места страховита..
Както и останалите истории..

Тази тема и на мене доста си ми харесва /то си личи де/.. 8-)

Еми за това за разместването на плодовете и зеленчуците, зависи дали само тези от семейството са знаели как подрежда,
а ако и други са знаели за подредбата може би са си направи ли базик...не знам поне аз така си мисля :)

Greater
08-28-2012, 18:52
дааа и на мен ми се е случвало абсолютно същото доста пъти просто усещам присъствие в коридора и стомаха ми се свива и аз като теб бягам :Д

На мен също ми се е случвало само че като излизам от кухнята и като изгася лампата и гаас към хола :D:D

autumn666
08-29-2012, 01:59
Честно казано аз никак не съм суеверна, винаги за да се убедя, че нещо съществува, трябва да го видя с очите си.
НЛО-то обаче е изключение и съм на мнение, че просто няма как да сме сами в целия Космос. Не може никой да отрече, че има шанс за съществуването на условия за живот и на други планети, някъде там в безкрая...
За духовете съм чела книги, гледала репортажи, слушала съм стряскащи истории от приятели и какво ли не, но като по-малка не съм вярвала в такива неща. Обаче по-късно съм имала МНОГО случки, които не успях да си обясня логично и ме накараха сериозно да се замисля...
И да, ще разкажа някои.

Та, първата е... квартала на една приятелка е на около 20 минути път от моя и винаги когато пътувам с рейса до там, той минава през една бяла, изоставена сграда. Тя е на едно поле и е буквално в средата на нищото. Не знам защо, ама всеки път като ходих до там и я мярках, ме караше да потрепвам, но чак пък такова специално внимание никога не съм и обръщала. И една вечер, както си се прибирах до нас, загледах се в нея и ми се стори, че виждам някой или нещо в един от прозорците. Това беше за част от секундата и реших, естествено, че ми се е привидяло. И в следната нощ я сънувах. И не беше само тогава. Всеки ден в който сънувах нещо, тя се появяваше в съня ми и бях там било то с приятели, било то сама, по какви ли не причини (мислехме, че е някакво училище или болница и всякакви такива неща бяха), иии никога не успявахме да се измъкнем от там. Но само едно нещо във всеки сън беше същото - на края на съня виждах това...нещо... и умирах или се случваше нещо лошо. Та будих се от такива кошмари в продължение на сигурно месец... и накрая с приятелите ми решихме да отидем до тая сграда. Минахме до нея, огледахме я, нямаше начин да се влезе. Разучихме и разбрахме, че уж някога там е имало някакъв завод... В същата вечер, когато се прибрах, я сънувах пак. Сънувах как със същите приятели сме заключени в нея и, че искат да ни убият... И тогава, намерихме изход... избягахме през полето и се върнахме вкъщи... и оттогава никога не съм я сънувала... Face your fears, I guess...

Другата история е с една моя приятелка. Тя има неописуем страх от тъмното още от малка, породен от това, че като спи в стаята си имала чувство, че нещо я наблюдава. Постоянно чувствала нечие присъствие...
Та аз, тъпата, реших да и докажа, че няма от какво да я е страх, че няма нищо в стаята и и тн. Взех свещ, огледало и там всичките глупости, реших да "извикам" този някой, с мисълта, разбира се, че нищо няма да се случи и, че тя ще се успокои.
Взех свещта и я запалих и в следващите няколко секунди се случиха много неща - опарих се със запалката, приятелката ми се разпищя и... тока спря.... Котката и започна нервно да обикаля из стаята, сякаш втренчена в нещо. Приятелката ми не спираше да крещи от страх, аз само я успокоявах. Там на тъмното, тая свещ беше единственото нещо, което светеше и това някак доста я плашеше. Тогава, си казах "стига толкова глупости, ако наистина има някой, да вземе да се покаже." и в същия момент изгасих свещта. ТОЧНО тогава тока се пусна..... В първите няколко секунди видяхме нещо като сянка, някакво кълбо да се вее над свещта... и след миг изчезна... Котката и продължи да зяпа в тая точка...
Не знам дали всичко това с тока е било съвпадение, но сериозно ме уплаши...

Имах и случай как както си седя ей така на дивана на балкона късно вечерта и си говоря с приятеля ми, микровълновата сама да се пусне (тя е в другия край на балкона). Чух звука от това как се пуска, почнах да пищя, и приятеля ми не знам колко време ме убеждаваше да отида до нея и да я изключа, ама аз треперих от страх... беше пусната на 20 минути или нещо такова, така се бях стресирала, че имах чувството, че отброяваше живота ми... отидох, издърпах я от контакта и си легнах... въх

И имам една друга история. В стаята ми като си лягам и е тъмно, на бялата стена се очертава вратата на балкона ми. Там много често виждах едва ли не как някаква черна сянка прелита със скоростта на светлината постоянно. Не знам как си го обяснявах, като "прилепи" май или нещо такова, въпреки че знаех, че е невъзможно. :-D И си заспивах спокойно.
И наскоро, пак си седях на дивана на балкона. И прозореца от другия край беше отворен и виждах отражението ми. Просто погледнах към него и се загледах и докато го зяпах, видях нещо черно да прелита над мен в отражението, обаче мааалко по-бавно и успях да го различа, и съм СИГУРНА, че не е било въображението ми...после ме беше страх да мръдна...

Имам и още, но мисля, че това са по-значимите. Иии така. Лека нощ :-D

JuStElly
08-29-2012, 02:23
Честно казано аз никак не съм суеверна, винаги за да се убедя, че нещо съществува, трябва да го видя с очите си.
НЛО-то обаче е изключение и съм на мнение, че просто няма как да сме сами в целия Космос. Не може никой да отрече, че има шанс за съществуването на условия за живот и на други планети, някъде там в безкрая...
За духовете съм чела книги, гледала репортажи, слушала съм стряскащи истории от приятели и какво ли не, но като по-малка не съм вярвала в такива неща. Обаче по-късно съм имала МНОГО случки, които не успях да си обясня логично и ме накараха сериозно да се замисля...
И да, ще разкажа някои.

Та, първата е... квартала на една приятелка е на около 20 минути път от моя и винаги когато пътувам с рейса до там, той минава през една бяла, изоставена сграда. Тя е на едно поле и е буквално в средата на нищото. Не знам защо, ама всеки път като ходих до там и я мярках, ме караше да потрепвам, но чак пък такова специално внимание никога не съм и обръщала. И една вечер, както си се прибирах до нас, загледах се в нея и ми се стори, че виждам някой или нещо в един от прозорците. Това беше за част от секундата и реших, естествено, че ми се е привидяло. И в следната нощ я сънувах. И не беше само тогава. Всеки ден в който сънувах нещо, тя се появяваше в съня ми и бях там било то с приятели, било то сама, по какви ли не причини (мислехме, че е някакво училище или болница и всякакви такива неща бяха), иии никога не успявахме да се измъкнем от там. Но само едно нещо във всеки сън беше същото - на края на съня виждах това...нещо... и умирах или се случваше нещо лошо. Та будих се от такива кошмари в продължение на сигурно месец... и накрая с приятелите ми решихме да отидем до тая сграда. Минахме до нея, огледахме я, нямаше начин да се влезе. Разучихме и разбрахме, че уж някога там е имало някакъв завод... В същата вечер, когато се прибрах, я сънувах пак. Сънувах как със същите приятели сме заключени в нея и, че искат да ни убият... И тогава, намерихме изход... избягахме през полето и се върнахме вкъщи... и оттогава никога не съм я сънувала... Face your fears, I guess...

Другата история е с една моя приятелка. Тя има неописуем страх от тъмното още от малка, породен от това, че като спи в стаята си имала чувство, че нещо я наблюдава. Постоянно чувствала нечие присъствие...
Та аз, тъпата, реших да и докажа, че няма от какво да я е страх, че няма нищо в стаята и и тн. Взех свещ, огледало и там всичките глупости, реших да "извикам" този някой, с мисълта, разбира се, че нищо няма да се случи и, че тя ще се успокои.
Взех свещта и я запалих и в следващите няколко секунди се случиха много неща - опарих се със запалката, приятелката ми се разпищя и... тока спря.... Котката и започна нервно да обикаля из стаята, сякаш втренчена в нещо. Приятелката ми не спираше да крещи от страх, аз само я успокоявах. Там на тъмното, тая свещ беше единственото нещо, което светеше и това някак доста я плашеше. Тогава, си казах "стига толкова глупости, ако наистина има някой, да вземе да се покаже." и в същия момент изгасих свещта. ТОЧНО тогава тока се пусна..... В първите няколко секунди видяхме нещо като сянка, някакво кълбо да се вее над свещта... и след миг изчезна... Котката и продължи да зяпа в тая точка...
Не знам дали всичко това с тока е било съвпадение, но сериозно ме уплаши...

Имах и случай как както си седя ей така на дивана на балкона късно вечерта и си говоря с приятеля ми, микровълновата сама да се пусне (тя е в другия край на балкона). Чух звука от това как се пуска, почнах да пищя, и приятеля ми не знам колко време ме убеждаваше да отида до нея и да я изключа, ама аз треперих от страх... беше пусната на 20 минути или нещо такова, така се бях стресирала, че имах чувството, че отброяваше живота ми... отидох, издърпах я от контакта и си легнах... въх

И имам една друга история. В стаята ми като си лягам и е тъмно, на бялата стена се очертава вратата на балкона ми. Там много често виждах едва ли не как някаква черна сянка прелита със скоростта на светлината постоянно. Не знам как си го обяснявах, като "прилепи" май или нещо такова, въпреки че знаех, че е невъзможно. :-D И си заспивах спокойно.
И наскоро, пак си седях на дивана на балкона. И прозореца от другия край беше отворен и виждах отражението ми. Просто погледнах към него и се загледах и докато го зяпах, видях нещо черно да прелита над мен в отражението, обаче мааалко по-бавно и успях да го различа, и съм СИГУРНА, че не е било въображението ми...после ме беше страх да мръдна...

Имам и още, но мисля, че това са по-значимите. Иии така. Лека нощ :-D

Край,сега няма заспиване ;ххх Иначе историите ти са супер интересни ;д

Marrssi
08-29-2012, 05:30
Не съм учен или нещо такова, ама съм много наясно с тези неща... така 1-во както някой потребиле казаха от толкова много галиктики неможе да сме само ние... това е вярно защото ние на земята сме се появили на късмет защото нито сме били твърде близко до слънцето нито твърде дълече, и заради това има условия на живот.Със сигурност има такива вещества който не се нуждаят от същите условия, но от подобни.Имаше една звезда подобна на слънцето май беще Джудже, със сигурност има такива планети като земята на същи разстояние на което има условие за живот същите като на земята.Както казах ние сме се появили по късмет, били сме късметлии.Може да е имало много преди нас някакъв друг живот, или много след нас да има...

Пс: За историята с духовете не съм сигурен дали съществуват, аз вярвам ама не чак толкова много... и има демони, който влизат в тятоло на човека, и се гонят с ексзорсизъм.А погледнато от реалноста за духовете е малко невъзможно защото човек се контролира главно от сърце и мозък.Когато човек почине сърцето и мозъка спират.Незнам тези духове от къде се появяват.

autumn666
08-29-2012, 10:30
Край,сега няма заспиване ;ххх Иначе историите ти са супер интересни ;д
И твойте бая ме стреснаха :Д

Пс: За историята с духовете не съм сигурен дали съществуват, аз вярвам ама не чак толкова много... и има демони, който влизат в тятоло на човека, и се гонят с ексзорсизъм.А погледнато от реалноста за духовете е малко невъзможно защото човек се контролира главно от сърце и мозък.Когато човек почине сърцето и мозъка спират.Незнам тези духове от къде се появяват.
Душата? Мисля, че някой потребител го беше обяснил преди мен, но тъй като ме мързи да търся ще се опитам да го кажа по подобен начин. Цялата вселена е енергия, следователно и ние хората. След като човек почине, неговата енергия не се губи, защото няма как. Вярвам, че именно това е "душата" - някакъв сноп енергия вътре в нас.
От там нататък всеки си вярва в различни неща, свързани с душата, които му се струват най-логични.
Не знам дали ще разберете моята теория, но ще ви я кажа, какво пък.

Не съм религиозна, но вярвам в прераждането. Теорията ми е, че след като един човек почине, душата му може да се задържи колкото си поиска време на земята, ако е привлечена от нещо на нея и още повече, ако живота и е бил отнет насилствено. След това не отива в никакви Ад или Рай, а се ражда отново в друго тяло. Не случайно има хора, които имат някакви мътни спомени за нещо от предишния си живот или знаят чужди езици, могат да свирят на някой инструмент от много малки, без да са се учили на това...
Аз самата съм преживяла нещо подобно, което ме е карало да вярвам в това, но не знам дали ми се иска да го споделям тук.

SunnyBlue
09-05-2012, 08:29
Всеки вярва в каквото си иска, аз мисля че няма значение на колко години си че да се срахуваш от нещо.

По темата..вярвам да. Не ми са се явявали духове (и дано не ми се яви :D ) ама тръпки ме побиват след като знам че преди много година под блока ни е било турско гробище. Е за тва не ходя в мазата :D

Rabalka
09-13-2012, 20:57
На мен ми се е случвало да легна да спя и да си затворя очите и уж в същия момент ги отварям и вече станало време за даскало и се чувствам супер изморена и недоспала!

dPa3HuTeJl
09-14-2012, 15:26
Няма духове, има Lucifer.

angelk_m
09-14-2012, 21:37
[QUOTE=idioticallystupid_;9257620][i]Интересна тема..
Не съм родена в събота но ми се случват много странни работи 8-)

Преди една седмица се събудих към три часа сутринта и видях силует до леглото ми /уличната светлина осветява достатъчно и всичко се вижда в стаята ми/. Първо помислих че е майка ми.. формата беше черна. Като че ли се молеше: беше клекнала със събрани ръце. Видях я за няколко секунди, после светнах лампата и изчезна.
На сутринта иконата ми на Дева Мария /която е на нощното ми шкафче, близо до мястото където беше силуетът/ беше паднала. Сякаш нещото се молеше на иконата.. О.О Може би си въобразявам 8-) а и бях полу-заспала...

Една вечер през зимата не можех да заспя защото чувах шумове от долния етаж. Нашите си бяха легнали /на третия етаж/, а при мен /на втория/ беше само сестра ми /която не може да излезе от креватчето си понеже има огради/. Чуваха се звуци сякаш някой се качва по стълбите, отваря вратите и прозорците и светка лампите. Едновременно. :shock: Помислих че ни ограбват и щях да напиша смс на мама / :D / но ги чух да слизат с втория ми баща и излязох от стаята ми.. и те бяха чули затова провериха всички стаи. Нямаше никого, а всички лампи бяха огасени. О.О
После си легнахме и само чух стълбите /стаята ми е точно до стълбището/ да скърцат отново. После нищо..
Не мога да си го обясня.

В тази къща сме само от година и майка ми искаше да вика светец да освети къщата защото откакто сме тук все имаме проблеми и болести.. ://

Също така, преди три-четири години /била съм на 10 или 11/ отидох да спя при една приятелка. Преди да си легнем в стаята видяхме нещо бяло, като пушек и изтичахме в хола. После се събудих през нощта и не можех да мърдам, цялата бях изтръпнала, не можех да дишам нито да говоря /пробвах да крещя/. Имах чувството че някой ме държи за гърлото и чух нещо като "шшшт". Успях да си отворя очите и бях толкова уплашена, че седях будна до сутринта и даже не посмях да събудя приятелката ми. 8-)
По-късно четох за това в интернет - парализа на съня или нещо такова.. но все пак ме уплаши.

Имам още много такива случки но ме мързи да пиша всичко...

Гледай четвъртият вид (the fourth kind), базиран на реална история! С този филм можеш да си обясниш мн неща, особено около странното събуждане около 3 сутринта!

supersonic0
09-15-2012, 15:58
И твойте бая ме стреснаха :Д

Душата? Мисля, че някой потребител го беше обяснил преди мен, но тъй като ме мързи да търся ще се опитам да го кажа по подобен начин. Цялата вселена е енергия, следователно и ние хората. След като човек почине, неговата енергия не се губи, защото няма как. Вярвам, че именно това е "душата" - някакъв сноп енергия вътре в нас.
От там нататък всеки си вярва в различни неща, свързани с душата, които му се струват най-логични.
Не знам дали ще разберете моята теория, но ще ви я кажа, какво пък.

Не съм религиозна, но вярвам в прераждането. Теорията ми е, че след като един човек почине, душата му може да се задържи колкото си поиска време на земята, ако е привлечена от нещо на нея и още повече, ако живота и е бил отнет насилствено. След това не отива в никакви Ад или Рай, а се ражда отново в друго тяло. Не случайно има хора, които имат някакви мътни спомени за нещо от предишния си живот или знаят чужди езици, могат да свирят на някой инструмент от много малки, без да са се учили на това...
Аз самата съм преживяла нещо подобно, което ме е карало да вярвам в това, но не знам дали ми се иска да го споделям тук.

Айдее моля те разкажи това, което си преживяла, за което говориш в края на поста ти, стана ми наистина интересно, а междувременно продължавам да чета предишните страници!

kitty02
09-28-2012, 17:36
На мен още нищо свръхестествено не ми се е случвало. Абе скучен си е моя живот, какво да ви кажа :lol:

TheJoApple
09-29-2012, 08:12
Може да е самолет..

Daydreamer3
10-01-2012, 19:46
По пътя на логиката просто НЯМА как да сме сами във Вселената..
Вярвам в извънземни,а за духове по-скоро не..

loliii36
10-28-2012, 07:17
kak se kazva tazi igra da napisha v google i da q namerq

loliii36
10-28-2012, 07:20
kak se kazva tazi igra warerlilly

mrankoniiii
11-03-2012, 07:48
Аз съм напринципа докато не видя не вярвам .

Бяхме на село (малка съм била на 8г.) и там с приятелките бяхме в една от тях сами , и решихме че ще викаме дама пика и викахме викахме и НИЩО и нали прибрахме сичко и си легнахме . Минаваше 2 и някой хвърли една тухла в прозореца . Все още се чудим дали беше съвпадение или някой нарочно я хвърли...

kalzzz
11-03-2012, 12:42
На мен не са ми се случвали чак такива страшни неща ( и по-добре, че може и да не доживея да ви разкажа после :Д ), но имаме вила на балкана. Бях там с майка ми и братовчедката ( тя е колкото мене) и с нея решихме,че не ни се спи. Излязохме на двора, ама това се случва някъде към 1 през нощта. Говорихме си, но да си призная мен мн ме беше страх. По едно време майка ми излезе да види какво правим и остана при нас и каза, че ще ни разкаже някаква история. След като приключи с разказа бяхме толкова стреснати, че на бегом до горе :Д После разбрах, че майка ми ни е разказала филма " Четвъртият вид". Няколко дена след това близо до къщата е изчезнало някакво момиче и то по доста мистериозен начин. След това не съм се връщала там и не възнамерявам :Д

dPa3HuTeJl
11-03-2012, 19:51
Ами.. вчера, докато бях във банята, срах си аз и ИЗВЕДНЪЖ... нищо, абсолютно нищо, защото водя скучен и самотен живот. ):

sapphire5
11-05-2012, 13:08
На мен ми се е случвало да легна да спя и да си затворя очите и уж в същия момент ги отварям и вече станало време за даскало и се чувствам супер изморена и недоспала!

Е това вече си е странно :D

~sweeettt~
12-21-2012, 12:08
не вярвам в такива неща.......

3x0tik
12-22-2012, 18:23
Оуу миналата седмица ... Прибирам се вкъщи, бях у едни приятели да си побъбрим. Стана 22:00 часа и решх да се прибера и минавам пкай един парк обаче там уличната лапа май беше развалена незнам... и по едно време чувам дращене върху сухи листа, мен ме побиха тръпки, а после люлките започнаха да се луюлеят силно без никакъв вятър. Щчх да се напишкам направо. Такова бягане ако бях пшравил по ФВС даскала сщеше да ми пише 6 за 3 години напред.

xBelieverx
01-05-2013, 14:04
Abe kat umrem togava 6te razberem dali naisitna ne6to stava s nas :D

xBelieverx
01-05-2013, 14:05
Ами.. вчера, докато бях във банята, срах си аз и ИЗВЕДНЪЖ... нищо, абсолютно нищо, защото водя скучен и самотен живот. ):
:D :D :D srah si az .. ubi me :D

hristo99
01-05-2013, 16:44
Вярвам и в духове и в извънземни. В нас никога не съм виждал духове, но съм имал усещането за тях, но си мисля че е просто от въображението. Много мразя да съм единственият буден късно вечер. Дори будна котка да има до мене, по-спокоен се чувствам :D Не знам и аз защо. Имам страх от тъмното, от хелоуин, от датата 29 октомври, от часовете 00:00, 03:15 (заради филми) и периода 04:00 - 06:00
Преди време, няколко нощи подред се събуждах в периода 04:00 - 05:30 и се чувствах ужасно, сякаш съм болен и изпитвах страх от нещо и аз не знаех какво, сякаш някой ми крадеше енергията, сърцето ми биеше много силно и не можех да го успокоя, но всеки път по едно време всичко това спираше и се чувствах нормално, поглеждах часовника и всеки път беше станало 06:00. А не бях сънувал кошмар.
След една нощ с гръмотевици се опитвах да заспя, но не можех. Беше някъде около 5 часа и беше 5 септември 2009. Едва се съмваше и вече можех да различавам плакатите на стената. Обаче като се заглеждах в плакатите на тази мижава светлина, изглеждаха странно, някак, ЗЛОВЕЩО. Сякаш някои бяха намръщени, а други сякаш имаха демонски лица. Обърнах се на другата страна, но ме беше страх.
Една нощ реших, тоест въображението ми реши да си помисли, че около стаята ми обикалят някакви страшни същества и си мислех, че ако помръдна ще ме видят и ще ме убият :D Реших, че партито е свършило и веднага се успокоих и се обърнах на другата страна. Въображението е голямо нещо :D И все пак въпреки че знам че е въображението, трудно ми е да го контролирам.
Една сутрин се събуждам, мисля си че е 6:30, време за училище и ставам, приготвям си сандвич, чудя се защо наще не са станали и гледам часа е 03:12. Направо се ужасих. Бързо си легнах преди да стане 03:15 :D и все пак не знам какво ме накара да си помисля, че е време за училище.
Една вечер четох за сънната парализа, направо се ужасих от прочетеното и ме беше страх да заспя, да не се събудя със сънна парализа :D Две нощи подред не спах, след това се изнервих и си казах, че и да видя стара гробарка на сутринта да идва към мене, а аз да не мога да помръдна, поне ще съм се наспал :D
А иначе се сещам за случаи, при които може и да съм видял дух. Една вечер бях на лагер със цялото училище. Всички се бяха разпиляли наоколо, едни играеха волейбол, други играеха на гоненица, криеница и такива, по-големите се разхождаха и нещо правеха и си говореха в тъмното в гората и бунгалата бяха празни. Е освен в гората, навсякъде другаде все нещо се виждаше, не беше чак такава тъмница. Децата от моята стая играеха волейбол. Вратата на нашето бунгало номер 4 беше отворена и се виждаше, че лампата беше запалена. Видах през вратата някой все едно разтърси някаква жълта дреха, както бабите тупат килимите на терасите. Чудех се кой какво търси в нашето бунгало. Влязох вътре и нямаше никого. Бях втрещен. Изтичах с бясна скорост навън, но не знам как не съм се разкрещял.
Бях първи клас. Беше понеделник. Беше 29 октомври 2007 година. Бяхме в къщата на баба ми и дядо ми. Не знам си по каква причина не бяхме на училище този ден. Вечерта по БиТиВи даваха Survivor. Беше запалена печката в стаята и беше АД от топлина. От време на време излизахме в студения коридор. Искахме да оставим вратата отворена, ама на някого му беше студено... И със сестра ми решихме да чупим орехи в съседната стая. Тя почна да ме разсмива. Спуках се от смях. Тя влезе обратно в стаята. Часът беше 21:10. Реших сам да чупя орехи. Счупих един с чукът и по някаква причина подпряната в стената дъска за гладене падна и веднага след това чух нещо като глас или шепот, но не можах да го разбера. Изкарах си акъла. Търчах до стаята в която бяха другите. Никога не съм бил по-уплашен. Мучах (сериозно) пред баща ми, помислих си, че се превръщам в крава. Звучи смешно ама... Тате нещо ми направи на устата и спрях да муча и почнах да говоря. Оказа се, че съм си бил глътнал езика от страх. Баба ми ми баеше. След това... знаете какво се прави, когато човек се уплаши, нещо с дърпане на уши надолу... :D и тя ми ги дръпна и дори тя ме уплаши. Дълго време от всичко се плашех. Дълго време ме беше страх да стоя сам, дори през деня.
Един ден бях забравил да събера дрехите през деня от простора и вечерта майка ми се прибира и ме кара да ги събера. Излизам на южната ни тераса на втория етаж. Гробището не е особено близо до нас, но е на юг от къщата. Погледнах към луната. Имаше пълнолуние. Тогава видях покрай луната да минава нещо като облак, мъгла или пушек но бързо. Не беше облак, защото беше много по-близо към мен и се издигаше към небето, когато изведнъж изчезна. И винаги на тази тераса вечер виждам такива неща. Смятам, че са духове от гробището.
Това е.

BuBzzz
01-07-2013, 18:21
Аз мисля,че наскоро видях НЛО.Може да звучи смешно ама е така.Бяхме в Гърция и си бях седнала на терасата и по едно време нещо вдигнах поглед към небето и видях една много ярка точка да се движи супер бързо.Убедена съм ,че не беше самолет, нито падаща звезда или нещо такова(знам,защото често наблюдавам планетите и звездите).Някой виждал ли е подобно нещо?

crazyfenka
10-05-2013, 13:48
Ще ви разкажа една случка ! Аз вярвам в извънземни все пак не може да сме единствените обитатели на тази вселена infinity :D Та така не е по - темата но да разкажа Значи на скоро с баща отиваме към лекарката ми и сме в маршрутка 14-ка както си пътуваме и аз нали гледам си и по едно време забелязвам че в небето има няколко сивкави като кръгове нещица дни до други аз го показах на тате и му казвам тате тва енело ли е кво е ? :Д:Д:Д и той каза че вероятно ??!! незнам ...

Така в духове ,извънземни вярвам ! Преди 2-3 години дядо ми почина много ми беше мъчно а и бях малка ! предложиха ми да отида на погребението му ама аз не исакх за да не се натъжа още повече .... Почти всеки ден ми се привиждаха някакви работи ...След 1 година сънувах сън а може и да не е 1 година незнам Аз на село във коридора вратите затворени виждам дядо... почнах да бягам към стаята Той ми казва не се страхувай от мен няма да ти сторя нищо и сънят ми приключи сега незнам !... но Просто вярваммм

съжалявам ако имам правописни грешки! :)

crazy_mofo
10-05-2013, 15:17
По принцип обичам да чета такива истории, но ме е страх и все пак продължавам да ги чета :D Така.. Бях на около 9 и с една приятелка бяхме в нас и си играехме, но трябваше да почистим, носих играчките към хола и как си ходя все едно нещо се блъсна в мен, не беше приятелката ми или стената :D Много ясно се уплаших, но добре, че не бях сама .. Баба ми е разказвала, че на погребението на нейна приятелка са отишли до къщата й, за да вземат някаква сгъваема маса .. Та тя е била с още една баба, влезнали в къщата и изведнъж лампата почнала да се клатушка, на тях им е станало студено и се видяла светлина в стъклото и изчезнала .. И други неща ми е разказвала, но не ги помня .. Аз седя вечер до късно и ми се е случвало да ми се причува нещо, но запазвам спокойствие :D Една приятелка ми разказа, че вечерта е била с нейна фр. и са минавали зад едни блокове и видели човек, който стоял във входа, държал свещ и ги гледал, те почнали да ходят бързо и когато се обърнали, него го нямал .. И последната за която се сещам :D - Бях в една приятелка и бяхме сами в къщата, слезнахме в кухнята, защото бяхме гладни, седнахме на масата и се чу звук от падане на чиния, ние си изкарахме акъла, обърнахме се и нямаше паднала чиния или нещо подобно, обиколихме цялата къща и нищо.. Бяхме много наплашени и после отидохме на вън, за да не сме сами в къщата :D ...А за извънземните - вярвам, защото има безброй галактики, не може да сме единствените!

crazyfenka
10-05-2013, 17:00
Веднъж с една моя приятелка решихме да отидеме на гробищата в Обеля ... Понеже сме много луди :D :D :D Та така първия ден отидохме и имаше некви птици които летяха във въздуха на едно място , ходихме и се чуваше некъв мъжки глас не лъжа ще ме помислите за луда но не лъжа !!!!!!!!! тръгнахме си аз спах у тях решихме и на другия ден да отидем (пак спах у тях) Отидохме и решихме да влезем по - навътре ..Влязохме. Ходиме... Ходиме И по едно време на един гроб нещо помръдна чу се некво шумолене и почнахме да бягаме ..... После отиваме натам после още нещо стана ама вече не помня ... :D :O

А имам и още един случай значи на скоро бях на село и с баба решихме да отидем на гробища с леля ми и братовчетка ми отидохме и на тръгване братовчетка ми понеже е малка и каза аз ще остави пари на дядо аз и се исмях ... и след 10 минути буквално ники братовчетка ми каза дадо си взе паричките май изровихме никви пари нямаше нищооо!

А малко по отдавна преди 3-4 годинки на село със сестра ми сме.. Значи аз кака и братовчед ми сме в една стая и по едно време кака ми искрещя много силно и ляля ми дойде и вика кво стана и тя имаше някъкви очи на прозореца и незнам са Съжалявам за дългия роман който ви написах ама ... :D :D :( Са ако щете вярвайте ама казвам истината ;) :D

draid
10-05-2013, 18:03
Случвали ми са се някакви неща, но не мога да кажа, че съм привърженик на темата за духове. По-скоро може би има неща които не може да си обясним. Иначе за извънземни няма какво да се коментира. Ако някой мисли че в тая огромна вселена, само ние съществуваме, значи изобщо няма представа колко огромна е нашата галактика на фона на земята и колко мизерна е галактиката на фона на всичко около нея.

DisappointedDreamer
10-06-2013, 12:03
Обикновено съм много реалистичен човек, но преди няколко дни сутринта както си лежа, усещам как някой наистина силно и бързо ме потупва между рамото и врата. Обръщам се, мислейки че е брат ми, а там нямаше никой. И беше точно 7 часа, времето ми за ставане. Уплаших се страшно много, защото няма начин просто това да съм го сънувала. Беше прекалено силно, реалистично, натрапчиво и каквото друго се сетите. Беше истинско.

crazyfenka
10-06-2013, 13:04
Така вече май прекалено много писах но просто има доста за разказване .... :D Така преди няколко години бях на село сяка нощ гледах Щучите съседи по комеди бяха 2 епизода тъкво 2-рия почваше беше към 12:30 и като почне и си танцувам на песента :D и по едно време отивам на прозореца и гледам си и по едно време мина нещо много бързо :smt103 много много бързо като светкавица през един завой чудех се какво е това дори и до днес немога да си го обясня :( .... :-#

Веднъж с една фр викахме Bloody mary нищо не стана беше тъпо и беше през деня само си треснах ръката ... :D
Аз наистина вярвам във вашите истории вярвам в духове и извънземни и аз така като излизам от WC - то имам чувството че някой е зад мен но когато съм сама у нас винаги е така Венъж съм си легнала да спя обаче още не съм заспала и по едно време се чукна силно 2 пъти :? не бяха съседите от горе нито отдоло силно и ясно се чу че е на моята врята баща ми беше на работа сестра ми още не се беше прибрала от вън а с мама спим в една стая и тя беше заспала незнам но определено вярвам в Духоре и Извънземни :( :D :smt023

...Rammstein...
10-06-2013, 15:24
Преди около година може би, се прибираме с тати,бях на урок и то е вече тъмно,но си се виждаше доста добре и нали сме в колата и вече сме си близо до блока и виждам някакъв човек върви по тротоара на около 10м от завоя и аз си мисля,че докато стигнем до завоя с колата,човекът или ще пресече пред нас или зад нас и тати си завива и аз оглеждам на ляво да видя,защо човекът не пресече,обаче него го няма :O викам си тоя е минал пред нас явно и поглеждам на дясно обаче и там го няма, а няма как да е продължил по улицата където ние свихме защото щеше да е пред колата. Много добре го видях и съвсем ясно си го спомням, но още не мога да си го обясня. Направо все едно си изчезна.

wtfwtfwtf
10-06-2013, 15:38
Така вече май прекалено много писах но просто има доста за разказване .... :D Така преди няколко години бях на село сяка нощ гледах Щучите съседи по комеди бяха 2 епизода тъкво 2-рия почваше беше към 12:30 и като почне и си танцувам на песента :D и по едно време отивам на прозореца и гледам си и по едно време мина нещо много бързо :smt103 много много бързо като светкавица през един завой чудех се какво е това дори и до днес немога да си го обясня :( .... :-#

Веднъж с една фр викахме Bloody mary нищо не стана беше тъпо и беше през деня само си треснах ръката ... :D
Аз наистина вярвам във вашите истории вярвам в духове и извънземни и аз така като излизам от WC - то имам чувството че някой е зад мен но когато съм сама у нас винаги е така Венъж съм си легнала да спя обаче още не съм заспала и по едно време се чукна силно 2 пъти :? не бяха съседите от горе нито отдоло силно и ясно се чу че е на моята врята баща ми беше на работа сестра ми още не се беше прибрала от вън а с мама спим в една стая и тя беше заспала незнам но определено вярвам в Духоре и Извънземни :( :D :smt023

Виждам,че ти харесва темата , но нека ти кажа че и аз като бях някъде 5,6 години по малък ( сега съм на 20 ) като бях по малък , и аз имах чувството че като съм сам в къщи някой върви зад мен или ме следи .. същото е и с тропането някоя котка скочи и се тропне и си мисля кво ли не :Д .. да не говорим когато беше тъмно или спреше тока докато съм в кухнята или се къпя :Д .. тогава се насирах с дама пика , а тва за кървавата мери е още по голяма измислица :Д .. истории много но според мен човешкото въображение няма край за доста неща :Д

wtfwtfwtf
10-06-2013, 18:57
пишете още интересни истории :Д

crazyfenka
10-06-2013, 18:58
Прочетох всички 35 страници за 3 дена много бяха интересни и ще следа всеки ден дали някой е написал по нещичко :smt054 Ааа ( wtfwtfwtf) Разбирам те вече си на 20 и не си на детски акъл или де да знам нещо такова :D
Сетих се за една случка... ;)
Когато съм била малка бебе още и кака ми си е спала по едно време се буди като някакво момиче с плитки я буди :smt102 Смисъл скубе я и кака ми се буди и тва момиче тръгва към кухнята под масата и баща ми идва след тва и кака вика та тате видя ли го ? И тате гледа под масата няма нищо и момичето отишло зело една моя пелена и изхвърчало през прозореца .... Мама като се върнала видяла че липсва една пелена а не било СЪН! :( КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ХОРА ИМА НЕЩО СВЪРЗАНО С МЕН АМА КАКВО? :( :( :(
и СЕГА ПОСЛЕДНАТА МИ ИСТОРИЯ КОЯТО никога ама никока няма да забравя разказвам я на всеки реших и на вас значи бях малка на 5-6 и се буда презноща ама от нищото е така и тъмно бяхме с кака в една стая ... И гледам неква играчка размахва ръце викам мама викам я и пища вече не смея да мърдам кака вика Млъкни искам да спя тя още не знае за кво става дума :D Мама идва пали лампата и от колето пада една играчка маймуна отивам да видя кво става окото на играчката счупено Мама легна при мен да спи и на сутринта играчката беше не същото място на земята :( :(

supersonic0
10-06-2013, 22:59
Обикновено съм много реалистичен човек, но преди няколко дни сутринта както си лежа, усещам как някой наистина силно и бързо ме потупва между рамото и врата. Обръщам се, мислейки че е брат ми, а там нямаше никой. И беше точно 7 часа, времето ми за ставане. Уплаших се страшно много, защото няма начин просто това да съм го сънувала. Беше прекалено силно, реалистично, натрапчиво и каквото друго се сетите. Беше истинско.

Леле това с потупването и на мен ми се е случвало и то не веднъж, не мога да намеря адекватно обяснение, но наистина е доста стряскащо... Спомням си ясно как веднъж ми се случи, докато стоях на компютъра и се бях заблеял, и веднъж през нощта, но все още не бях заспал, тогава беше доста зловещо хаха .

Skeletoner
10-06-2013, 23:35
Хай,

Историята е по действителни събития от истории по действителни събития !

Веднъж сънувах,че съм седнал на една маса и играя покер. Както вдигам залога и изведнъж Зигмунд Фроид ми обяснява, че нямало да вдигна залога ако съм бил правил секс. После тока спря и Никола Тесла си прибра парите и каза, че е заради него - имало фал с променливия ток. Бенджамин Франклин извади бонга и пушихме малко. Накрая двамата с Линкълн решихме да си тръгваме - Той за гражданската война аз за вкъщи. Както се прибирах и 3 вампира единия от които беше този русия с диамантеното лице от Twilight искаше да ме натисне. Едвам съм избягал, добре че от Стар Трек Ентерпрайс ме телепортираха на кораба майка. Дарт Вейдър дойде, Люк го изненада и го прониза и оттам като почна един запой за свободата на Империята ... та изведнъж се събудих.

Това не беше сън ! БЕШЕ ИСТИНСКО !!!

Поздрави,
Батя Skeletoner

crazyfenka
10-07-2013, 15:52
Хай,

Историята е по действителни събития от истории по действителни събития !

Веднъж сънувах,че съм седнал на една маса и играя покер. Както вдигам залога и изведнъж Зигмунд Фроид ми обяснява, че нямало да вдигна залога ако съм бил правил секс. После тока спря и Никола Тесла си прибра парите и каза, че е заради него - имало фал с променливия ток. Бенджамин Франклин извади бонга и пушихме малко. Накрая двамата с Линкълн решихме да си тръгваме - Той за гражданската война аз за вкъщи. Както се прибирах и 3 вампира единия от които беше този русия с диамантеното лице от Twilight искаше да ме натисне. Едвам съм избягал, добре че от Стар Трек Ентерпрайс ме телепортираха на кораба майка. Дарт Вейдър дойде, Люк го изненада и го прониза и оттам като почна един запой за свободата на Империята ... та изведнъж се събудих.

Това не беше сън ! БЕШЕ ИСТИНСКО !!!

Поздрави,
Батя Skeletoner

:D Иха Имаше един период при мене да санувам кошмари и така всеки ден без спирачки беше около 5-6 месеца аз даже всеки ден потах мама ,,Мамо нали няма да сънувам страшни сънища днес '' и тя няма и ме успокояваше много беше гадно обаче :(

SurfSky
10-07-2013, 17:52
И аз имах един период в който сънувах кошамри ... Бяха много реалистични , и в самия сън знаех че е сън,и се чудех как да се събудя ... :D Но мисля че темата не е за сънища,така че нема разказвам :D

crazy_mofo
10-10-2013, 19:16
Сетих се за една случка.. Бях в една приятелка и бяхме усилили музиката и седим на компа. бяхме се зазяпали и през това време майка й се е прибрала и стоеше зад нас ( ние не знаехме ), беше тъмно.. и приятелката ми се обърна и почна да пищи и аз се обърнах и не осъзнах, че е майка й, помислихме си, че е дух :D и аз паднах на зад и майка й само стои и ни гледа, а ние умираме от страх.. После ми беше супер смешно, как ли сме изглеждали от страни.. :D ( знам, че няма нищо свръх естествено, но исках да я напиша, ай все пак си помислих, че е дух ) :D

baby_baby
10-10-2013, 21:53
С братовчетка ми само сме викали Дама Пика и беше ужасно страшно с крясаци се прибрах в нас повече ник'ви такива :X :X :X иначе вярвам в извънземни

wtfwtfwtf
10-10-2013, 22:15
С братовчетка ми само сме викали Дама Пика и беше ужасно страшно с крясаци се прибрах в нас повече ник'ви такива :X :X :X иначе вярвам в извънземни

от кво пищите като е измислица ;Д

crazy_mofo
10-11-2013, 08:37
С няколко приятелки сме се опитвали да викаме Дама Пика, но не става нищо.

baby_baby
10-11-2013, 15:08
от кво пищите като е измислица ;Д

беше си страшничко

wtfwtfwtf
10-11-2013, 15:18
беше си страшничко

Дама пика ли :Д

baby_baby
10-11-2013, 15:51
Дама пика ли :Д

да не си спомням точно какво стана щото бяхме малки обаче ми се видя че се появи :lol:

wtfwtfwtf
10-11-2013, 21:04
да не си спомням точно какво стана щото бяхме малки обаче ми се видя че се появи :lol:

видяла си тва което искаш да видиш 'Д.. и аз се насирах като малък дама пика и секви глупости ;д

baby_baby
10-12-2013, 16:47
видяла си тва което искаш да видиш 'Д.. и аз се насирах като малък дама пика и секви глупости ;д

Е нз обаче са ми е любопитно и може някои ден да я викна :lol:

wtfwtfwtf
10-12-2013, 21:43
Е нз обаче са ми е любопитно и може някои ден да я викна :lol:

ако искаш може двамата да опитаме в тъмна стая ';Д

_ivi_
10-13-2013, 06:22
Аз почвам да вярвам като гледам понякога онова предаване по Дискавъри - "Истории за духове"
И после доста съм стресирана :D

crazyfenka
10-30-2013, 17:16
Абе за моя ум си същевствуват такива неща пък за вашия незная ... Ние в даскало всяка година викаме дявола в мазето .... Са ме мързи да пиша щото пиша на ВG :D BB :)

vampire*-*
11-01-2013, 09:37
Може би ги има,но може би е само нашето въображение. Мога да дам доказателства,за които все повече започвам да вярвам в "духовете".
Когато баща ми почина, на другият ден се появи сянка на вратата, а всички бяхме в една стая и нямаше никой.
След един месец снимките му се бяха наредили в последователност от най-старата дата, до най-скорошната.
Хляба беше паднал на земята и няколко филии бяха на пода..
Има още мноого такива неща,може би си въображаваме,но това е действителност..

vampire*-*
11-01-2013, 09:38
Аз почвам да вярвам като гледам понякога онова предаване по Дискавъри - "Истории за духове"
И после доста съм стресирана :D

А кога го дава това предаване?

BlackEyedPeas
11-01-2013, 09:59
Можеш да видиш по програмата в нета, иначе те там даваха и предаване за духове с известни, т.е. истории, преживяни от известни личности и разказват там.

wtfwtfwtf
11-10-2013, 19:58
пишете бе :Д

BlackEyedPeas
11-10-2013, 20:32
^ я, отбаннали фантасмагорията.

wtfwtfwtf
11-10-2013, 20:51
^ я, отбаннали фантасмагорията.

я бича си е бич

BlackEyedPeas
11-10-2013, 20:55
So original! ^^

wtfwtfwtf
11-10-2013, 21:00
So original! ^^

твойто беше повече

xXxAngerfisTxXx
11-11-2013, 09:31
два пъти се е случвало телевизора в хола заедно с декодера да са включват сами. Наще лягат аз отивам да гледам дискавъри спирам го сядам на компа отивам да пикам и гледам хола свети - отивам тв-то пуснато на btv hd :D сам няма как да се пусне. Абе толкова странни работи се случват в нас пък... ето и за един блок до нас кво пише
http://pik.bg/18-%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D 1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D 0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-news113744.html

elena.markova
12-03-2013, 11:33
аз ще ви кажа само че има бог и сатана има рай и ад та всичко лошо и страшно което виждате е дявола в различни образи а всичко хубаво и добро е бог, искам да ви кажа че ако искате да живеете хубав живот изпълнен с радост, доброта,любов,и здраве,ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА,ЧЕТЕТЕ БОЖИЕТО СЛОВО,МОЛЕТЕ СЕ ОТ СЪРЦЕ И ДУША,УПОВАВАЙТЕ СЕ НА БОГА И ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ ВСИЧКО НАЙ ДОБРО ЗА ВАС, запомнете едно нищо и никой не може да ви помогне така както бог ще го направи, ВЯРВАЙТЕ В НЕГО И СЕ МОЛЕТЕ.

3motion
12-08-2013, 16:09
Дядо ми почина преди две седмици... Вечерта преди погребението, когато трупа още беше вкъщи, се чуваше музика от стаята, в която го бяхме оставили. Беше като църковен хор... не знам, не мога да го обясня, но всички, които бяхме вкъщи я чухме. По-късно леля ми чела някъде, че когато ангелите идвали да вземат нечия душа, идвали с музика.

Bank$
12-08-2013, 16:15
-

Bank$
12-08-2013, 16:22
-

NeutralMilkHotel
12-09-2013, 00:00
два пъти се е случвало телевизора в хола заедно с декодера да са включват сами. Наще лягат аз отивам да гледам дискавъри спирам го сядам на компа отивам да пикам и гледам хола свети - отивам тв-то пуснато на btv hd :D сам няма как да се пусне. Абе толкова странни работи се случват в нас пък... ето и за един блок до нас кво пише
http://pik.bg/18-%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D 1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D 0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-news113744.html

Духовете обичат да гледат новините, за да са в крак с интересните събития. :)

NeutralMilkHotel
12-09-2013, 00:08
Впрочем лятото в кв. Изгерв в София се случи нещо странно. Седях си аз с авера на един тротоар и си въртим една цигара, обяснявам му нещо и изведнъж спира да ме слуша и се заглежда към небето. Поглеждам и аз - светлини. Кръгли, жълти светлини. И се движат. Ама се движат на право, височко, но не и нагоре. Спря при нас една кола, слезе от нея един мъж и ни помоли да снимаме. Не се получи, разбира се. :д Каза ни, че извънземните идват и си тръгна...
Със сигурност си има някакво логично обяснение, но аз не го знам. 8-)

elena.markova
12-09-2013, 09:03
Впрочем лятото в кв. Изгерв в София се случи нещо странно. Седях си аз с авера на един тротоар и си въртим една цигара, обяснявам му нещо и изведнъж спира да ме слуша и се заглежда към небето. Поглеждам и аз - светлини. Кръгли, жълти светлини. И се движат. Ама се движат на право, височко, но не и нагоре. Спря при нас една кола, слезе от нея един мъж и ни помоли да снимаме. Не се получи, разбира се. :д Каза ни, че извънземните идват и си тръгна...

всичко е дошло от цигарата която сте си връткали

crazyfenka
12-24-2013, 14:29

Лол наистина си има нещо :) Честно казано и аз съм вярващ към извънземните :)

MaybachMusicGroup
12-24-2013, 15:36
За съжаление всички вие спадате към по-лекия стадии на Шизофрения. Да не дава Свети Георги, Исус, Алах, Мохамед и извънземните да преминете към тежък стадии :(

MaybachMusicGroup
12-24-2013, 15:41
аз ще ви кажа само че има бог и сатана има рай и ад та всичко лошо и страшно което виждате е дявола в различни образи а всичко хубаво и добро е бог, искам да ви кажа че ако искате да живеете хубав живот изпълнен с радост, доброта,любов,и здраве,ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА,ЧЕТЕТЕ БОЖИЕТО СЛОВО,МОЛЕТЕ СЕ ОТ СЪРЦЕ И ДУША,УПОВАВАЙТЕ СЕ НА БОГА И ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ ВСИЧКО НАЙ ДОБРО ЗА ВАС, запомнете едно нищо и никой не може да ви помогне така както бог ще го направи, ВЯРВАЙТЕ В НЕГО И СЕ МОЛЕТЕ.
Хахаххахаххаха... най-смешната пропаганда която съм чел :D

MaybachMusicGroup
12-24-2013, 15:45
Когато хората не могат да си обяснят нещо "феноменално" по научен начин те веднага го обявяват за чудо и че Бог има нещо общо с това.. хахха
Science BITCH!

elena.markova
12-25-2013, 12:28

абе я не се обаждай

MaybachMusicGroup
12-25-2013, 13:00
Религията вече не е актуална но ти явно живееш в пещера и нямаш връзка с света

kaRamella
12-25-2013, 14:43
Една моя приятелка заедно със семейството и живееха в къщата на баба им за кратко. И всяка вечер точно в 1 часа и 7 минути , нейната врата се е отваряла в продължение на седмица... и това си е истинска история. Беше ми разказвала доста за такива неща и оттам започнах и аз да вярвам.

crazyfenka
12-30-2013, 17:50
На скоро се случи това и съм малко потресена от случилото се (по - скоро уплашена) Така значи веднъж се прибирам у нас с моята приятелка Цвети... :-s И кака ми беше болна и си седеше в кухнята и гледаше телевизия и аз си отивам в стаята и се преобличам и Цвети ме чака и вече преоблечена отивам нали и ми вика Абе Вики Кво е тва момиче в стаята при кака ти?
И аз гледам нема никво момиче :?: И викам Цвети там няма никакво момиче и тя гледа и вижда че няма нали ... И вика ми незнам имаше някакво момиче Седеше посредата на кухнята и гледаше сестра ти в отражението ! :smt119
От тогава само я питам дали ме лъже нещо тя не не и не а между другото тя ми е много ценна и никога няма да ме излъже за нещо .... :-#

crazyfenka
12-30-2013, 18:54
Миналата година точно на нова година видях апсолютно същото http://vbox7.com/play:d1c42dbe просто такава прилика не съм виждала пак се клатеше така и даже се разревах :D

bsdirty
01-01-2014, 15:17
Първо за много години на всички :) ..аа по темата аз посрещнах Новата година в компанията на вампири и караконджули..голям страх брах...хахаха :D :D :D

ventto
01-01-2014, 15:23
Какво имаш впредвид ? В извънземни човечета сте склонни да вярвате , но не и в Бог?

Madlenita
01-01-2014, 15:40
Религията вече не е актуална но ти явно живееш в пещера и нямаш връзка с света

Ами това, че ти не вярваш в Бог не значи, че и другите не вярват!

За да не е спам-Темата е много интересна!На скоро гледах паранормална активност 2 и две вечери подред чувах разни неща и като си лягах не смеех да мръдна или да се обърна :Д
Когато дядо ми почина, баба ми казваше, че усещала присъствие в къщата й!Тя жената тогава не беше на себе си и най-вероятно да е от нервите и от болката.Не са ми се случвали страшни неща...поне аз не помня ако се сетя за нещо ще пиша

elena.markova
01-02-2014, 12:16
[QUOTE=MaybachMusicGroup;10965252]Религията вече не е актуална но ти явно живееш в пещера и нямаш връзка с света[
мисля че ти нямаш връзка с света щом мислиш че е мода това някои да вярва в бог,много си малък за да ме разбереш още фърчиш и не си наясно с нещата от живота

bsdirty
01-04-2014, 14:53
Понеже темата замря, аз ще споделя нещо, което знам от дядо си :)
Той е бил около 15-16 годишен и е живял на село, всяка сутрин ставал в 5 часа за да изведе стадото на паша.Една сутрин станал той ии тръгнал да ходи към овцете, но видял две жени пред оградата ии си помислил, че са някои луди съседки :D ..поздравил ги той културно, и когато те се обърнали видял, че лицата им били страшно бледи и вместо очи имали дупки..той побягнал към къщата, за да събуди пра дядо ми.Е събудил го но се оказало, че не може да говори, а пра дядо ми му казал най-спокойно "Ясно видял си самодива" успокоил го и му казал, че след 3 дни ще си възвърне говора ..
Аз съм склонен да му вярвам, а дали вие ще повярвате на мен това е ваша работа :) ;)
Знам още такива истории, но сега нямам време..по-късно ще пиша пак :)

Dam Yeo Wool
01-07-2014, 13:42
Треперя,не трябваше да чета.
И аз вярвам,но не съм виждала и се надявам така да си остане,защото бих се стреснала.

Веднъж бях заспала на включен телевизор и сутринта като се събудих беше изключен,
питах дали някой не го е изключил и казват не та не,от тогава ме побиват тръпки и ме
беше страх да пусна телевизора,пуснах го по едно време и след няколко часа ми излиза
въпрос в ъгъла “Телевизора ще се изключи след еди колко си време,искате ли да остане
включен - ок“ То се оказа,че било опция..

bsdirty
01-07-2014, 16:41
Хе-хе..Не знам дали знаете, но има едно нещо наречено "сънна парализа". При мен се случва доста често, последния път си лягам и усещам как цялото ми тяло изтръпва и поглеждам на страни и виждам на леглото на сестра ми някаква много възрастна жена облечена в черно. Няма да ви опиша какъв страх почувствах, започнах да се опитвам да се раздвижа и се събудих. Погледнах на леглото и завивките бяха намачкани сякаш някой е седял там :shock: ..

Шегувам се на завивките им нямаше нищо, но се изплаших здраво :D . След това разбрах, че при тази "сънна парализа" може да видиш такива неща.

elena.markova
01-08-2014, 10:08
Треперя,не трябваше да чета.
И аз вярвам,но не съм виждала и се надявам така да си остане,защото бих се стреснала.

Веднъж бях заспала на включен телевизор и сутринта като се събудих беше изключен,
питах дали някой не го е изключил и казват не та не,от тогава ме побиват тръпки и ме
беше страх да пусна телевизора,пуснах го по едно време и след няколко часа ми излиза
въпрос в ъгъла “Телевизора ще се изключи след еди колко си време,искате ли да остане
включен - ок“ То се оказа,че било опция..

ако през ноща е изгаснал тока и телевизорът е спрял после като дойде токът няма как сам да се пусне, помислили за това преди да започнеш да пишеш глупости

bsdirty
01-08-2014, 11:21
ако през ноща е изгаснал тока и телевизорът е спрял после като дойде токът няма как сам да се пусне, помислили за това преди да започнеш да пишеш глупости

Мисля, че ти пишеш глупости :)

denks
01-11-2014, 13:29
Пбс (преживявания близки до смъртта) какво мислите за тях,преживявали ли сте такова нещо? (мисля, че темата е подходяща) :D

supersonic0
01-11-2014, 20:34
Пбс (преживявания близки до смъртта) какво мислите за тях,преживявали ли сте такова нещо? (мисля, че темата е подходяща) :D

Можеш ли малко по-конкретно? :)

denks
01-12-2014, 17:11
Ами например за хора, които са се гледали отгоре на операционната маса и са видели тунела. :D

Dam Yeo Wool
01-13-2014, 13:07
Ако през ноща е изгаснал тока и телевизорът е спрял после като дойде токът няма как сам да се пусне,помислили за това преди да започнеш да пишеш глупости.

Тази която пише глупости си ти. Кой говори за ток изобщо?

veilside88
01-14-2014, 10:57

ъъъъ , @elena.markova ?

veilside88
01-14-2014, 11:00

Виж сега ..
Те най-обичат да гледат 'БТВ Новините' или 'Шоуто на Слави' :)

veilside88
01-14-2014, 11:02
Вчера едва не си умрях от страх...
Беше към 23:25.Отивам до WC.Като вървя обратно към стаята си нали е тъмно и по едно време нещо издрънча.Аз веднага хукнах да бягам,за да светна.Оказа се,че 5-6 закачалки са паднали от секцията в коридора. :D :d
Само дето така се стреснах...

И на мен ми се е случвало :D
.. Чувам нещо да дращи.. гледам на вън - тя котката дере по вратата :D

elena.markova
01-14-2014, 11:04

точно за това става въпрос за тока вия не можете ли да помислите реално тя казва че е заспала на пуснат телевизор и като се събудила телевизорът е бил изгаснал ми ако е спирал тока през през това време РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ Е ИЗГАСНАЛ ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ти ако заспиш на пуснат телевизор и токът спре като се събудиш на сутринта ще ти работили телевизорът разбира се че НЕ

veilside88
01-14-2014, 11:27
http://troll.bg/pdata/t/14816.jpg

veilside88
01-14-2014, 11:31
ТЪЪ , същата работа :SS

Dam Yeo Wool
01-14-2014, 11:38
точно за това става въпрос за тока вия не можете ли да помислите реално тя казва че е заспала на пуснат телевизор и като се събудила телевизорът е бил изгаснал ми ако е спирал тока през през това време РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ Е ИЗГАСНАЛ ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ти ако заспиш на пуснат телевизор и токът спре като се събудиш на сутринта ще ти работили телевизорът разбира се че НЕ

Чела,недочела майка на магаре! Казах,че се оказа,че телевизора се изключва сам от настройки,умница - токове,шокове,преди да ме съдиш се опитай да разбереш какво пиша и какво имам предвид.

supersonic0
01-14-2014, 17:13

За другите телевизори в нас не знам, но специално този в моята стая, ако спре токът, докато е включен - след това след като токът тръгне отново телевизора се включва сам :Д

Dam Yeo Wool
01-15-2014, 06:22
За другите телевизори в нас не знам, но специално този в моята стая, ако спре токът, докато е включен - след това след като токът тръгне отново телевизора се включва сам :Д

И при мен е така и не само телевизора..

denks
01-19-2014, 14:41
Да не ти е панасоник тв-то, а по темата и аз знам една история, ама не ми се пише мн.

elena.markova
01-19-2014, 15:44
Да не ти е панасоник тв-то, а по темата и аз знам една история, ама не ми се пише мн.

ем кат не ти се пише кво се обаждаш хахахахахахахахаха

Dam Yeo Wool
01-19-2014, 15:55

No .. White Samsung.

Dam Yeo Wool
01-19-2014, 15:56
ем кат не ти се пише кво се обаждаш хахахахахахахахаха

Аз не мога да разбера ти какво се обаждаш като нито разказваш нещо,нито нищо. Критичка..

elena.markova
01-20-2014, 07:53
Аз не мога да разбера ти какво се обаждаш като нито разказваш нещо,нито нищо. Критичка..

ще разкажа

elena.markova
01-20-2014, 08:38
един ден когато моят син беше бебе го оставих да спи в неговото легло взех бебе фона и излязох на двора да си върша друга работа, бебе фона до мен, и аз спокойна че бебето спи и си продължавам работата по едно време спрях да си почина и както си стоя и усещам как настръхвам и някакви студени вълни ме обливат, истината е че усетих нечие присъствие от лявата ми страна все едно някои ме докосва по рамото, малко се стреснах но после си помислих че си въобразявам изправих се и веднага видях на вратата за вътре няква улична котка за първи пат я виждам,видях я да драска и скача по вратата и издаваше онези страни звуци когато се бият две котки, много гадни и изнервящи звуци аз се опитах да я изгоня виках и я замерях с разни неща които имах в близост до мен но тя изобщо не се уплаши, и продължи да драска и на вратата, докато мислех още какво да хвърля по не я и се оглеждах,пак усетих присъствие все едно няква ръка на рамото ми ме буташе към вратата, през цялото това време имах някво чуство за тревожност, но след това вече майчинският ми инстинкт ме накара да изтичам веднага при детето, като се обърнах към вратата и котката която до преди няколко секунди буквално искаше да раздере вратата я нямаше, както се появи от нищото така изчезна внезапно, качих се и видях че детето се събудило и много плаче,повърнало и в носът му имаше от това което е повърнало като го сложих да спи го бях обърнала на една страна ако повърне да не се задави, но той сее обърнал после по гръб, бебе фона през цялото време не е работел, след 1 час проработи отново, аз го оставих за 25 минути, друг пат като имам няква работа например в кухнята и като заспи го местя в една кошара имам за игра, и си е при мен мога да го наблюдавам но този пат реших че ще мога да свърша друга работа за 20 минути,и така това е моята история в онзи ден преди 9 години ми се случи това нещо няква сила ме бутна да се кача при детето тайствената котка не я видях повече,

denks
01-20-2014, 09:28
Ами добре тогава и аз :D ще разкажа, случи се преди 4-5 години с майка ми, телефона звъннал и тя го вдигнала от другата страна се чуло някакво мучене и пелтечене (дядо ми от страна на майка ми, който вече беше починал, беше с три инсулта и неможеше много да говори) и тя затворила телефона и мисля, че се беше повторила случката и по-късно един комшия на баба ми се обадил на майка ми да ѝ каже, че на баба ми ѝ е станало лошо. Странно дали е съвпадение или не незнам.

elena.markova
01-21-2014, 14:06
айдеееее който видял видял

denks
01-21-2014, 15:10
Това ти ли си? :D

elena.markova
01-21-2014, 15:57
хахахахахаха не

elena.markova
01-21-2014, 16:10
http://prikachi.com/images.php?images/509/6005509q.jpg

DarknessAngel
01-27-2014, 09:44
http://troll.bg/pdata/t/14816.jpg
:lol: :lol: :lol:

Yoo reTo G
01-27-2014, 10:14
mdaaa duhove ima . Sre6tal sym dosta :) A kolkoto do izvanzemnI . Ima , no o6te ne sam vi se razkril . ( Az sam izvanzemno do6lo da otvede vsi4ki kitaici na planetata si i da gi izmu4va 4rez gadeli4kane )

elena.markova
01-27-2014, 12:47
mdaaa duhove ima . Sre6tal sym dosta :) A kolkoto do izvanzemnI . Ima , no o6te ne sam vi se razkril . ( Az sam izvanzemno do6lo da otvede vsi4ki kitaici na planetata si i da gi izmu4va 4rez gadeli4kane )

хахахахахахахахахахахахах ахаха,

Dusty
02-15-2014, 16:28
Видях темата и за около 2 дена изчетох страничките .. При някои истории тръпки ме побиха. Ама и аз .. чета посред нощите, както и да е - искам и аз да се включа, като ъпдейтна темата, че гледам - от около 20 дена никой не е писал. Честно да кажа - аз съм вярваща в такива работи.
Първата ми история стана, като бях на около 8-9. Значи, тогава едно момиче от блока ми (беше на около 11) ми разказваше истории за "Жълтата милейди", "Черните пердета" и тем подобни. Аз зддравата се бях изпонаплашила и трудно заспивах (все пак бях доста малка). И една нощ сънувам как от гардероба ми излиза една стара сбръчкана бабичка, идва до леглото ми и посяга с ръка да ми докосне лицето (приличаше на въпросната милейди). И аз естествено от страх се събудих и първите няколко секунди след като си отворих очите ми се привидя същата жена, но съм сигурна, че бях будна! Не казах на никой, по простата причина, че мама щеше да ми се кара, че съм се връзвала на такива простотии - тя е голям скиптик.
Случи се скоро. Тъкмо излизах от банята и тръгнах към моята стая по коридора, при което нещо се шмугна между кракат ми. Реших, че е котката, защото тя много обича да прави така и дори не погледнах надолу. Но .. Влизам в стаята си и гледам - котката най-спокойно си спи на радиатора. :О Как съжалявам, че не погледнах тогава ..
Нещо искам да ви питам - преди около 2 години почина дядо ми - от рак. Първоначално не реагирах никак .. Когато ми казаха, че е болен и, че няма надежда да се оправи, плаках сигурно 3-4 дена .. Но когато баща ми каза, че е починал не ми беше до плач .. може би, защото знаех, че това ще се случи. Всъщност няколко седмици преди да почине той не беше аред с мозъка - говореше неадекватно, не знаеше къде се намира, не познаваше хората около него и т.н. Но както и да е, не ми е това въпросът. Първоначално (първите няколко месеца) въобще не го сънувах. Но после (преди около месец-два) започнах да го сънувам почти всяка нощ .. Последния ми сън беше как цялото семейство е в нашия хол и аз съм отишла да си налея вода, при което се връщам и заварвам дядо ми, да стои на фотьойла и да се смее (не зловещо, просто си се смееше човекът). И аз го питам: "Дядо какво стана, наистина ли се върна?". А той ми отговаря: "Вече всички ще сме заедно, ще бъдем щастливи, баба ти няма да ме оплаква повече (тя го изживя най-тежко, все пак бяха женени повече от 50 години), всичко ще бъде наред!". Аз се радвам, седнах до него и си поговорихме малко. След около 10 минути той ме попита: "Какво става, защо не съм у дома (той си беше у дома), коя си ти? Аз започнах да плача, а майка ми дойде, да ме успокоява. Когато вдигнах погледа си отново към него, нямаше и следа. Сякаш се беше изпарил. Събудих се и цялата бях обляна в пот и сълзи. Та - защо напоследък започнах да го сънувам, при положение, че в начаото това въобще не се случваше. Мерси, че прочетохте това и съжалявам за романа, който написах. :D

awerw
02-15-2014, 16:51
прочетох една част, от това което написа дъсти, нормално е да сънуваш такива щуротии, слава богу че аз не съм де.... но мн мразя да сънувам........ и аз ще ви кажа една случка, една баба почина преди 1 седмица, която ми е комшийка и нали докато се върнат роднините й от испания да я погребат трупът й стоя у тях една вечер и тази вечер, нали не се филмирах особено, но се събудих в 5 и до 6 не можах да заспя, чувах странен звук, който до сега не го бях чувал и този звук постоянно звучеше и чувствах сякаш някой ме пипа, в 6 станах за дск...... и все пак гледам да не се филмирам, но нали знаете, зад всяка легенда има по малко истина...

crazyfenka
02-22-2014, 16:04
Абе хора, тази тема наистина замря ;Д ... Ще ви разкажа .. Миналата година, с една фр решихме да ходим на гробищата в обеля ... И нали първоначално беше светло , отиваме ние и нали вече бяхме много навътре в тях , и сме се хванали под ръка и нали по едно време от един гроб камъчетата помръднаха , нямаше никой после вече излизаме да си тръгваме и тревата изшумуля са тва според мен некой плъх или нещо там животинче.. Хвана ни страх и ние търчиме сеедно некой канибал ни гони и крещиме посред гробищата :D . И викам Цвети аре вечерта да дпйдем пак . Вечерта отивам то тъмно 11 часа и разбираш ли ние сме на прага на гробищата и се чува Женски глас от някъде и нещо говори , а то 11 часа през ноща нямаше никой то там си има лампи .. И като почнахме да тичама пак :D :D :D кат обезглавени , повече не се върнахме и се прибираме . :( а преди тва имаше некви странни птици падаха пак отиваха нагоре горе седяха на едно място и постоянно едно и също и незнам мноо се исплашихме .. o.o

crazyfenka
02-22-2014, 16:12
А венъж разбираш ли с най -добрата ми фр спахме в баба и те живеят пред гробищата и е много гадно ама не ми пука , и сутринта се събуждам и не съм си отворила очите и чувам как някой ходи а рабираш ли то дядо и на скоро беше умрял и то пред мен човечеца почила, беше стар мир на прахът му ... :( И се чуваше сеедно некви джапанки хлопаха , отварям очи .. вратата пулоотворена и викам .. Цвети,цвети събуждай се бързо и тя каквоооо какво бее :D и аз и разказвам и тя ме гледа сеедно съм изяла някое магаре :D Отиваме да видиме къде са може те да са влизали в хола те седят най-спокойно и си пият кафето и аз .. И аз бабо руми влизали ли сте в хола те не . И аз в тоя момент ... имат котка обаче котката не ходи с джапанки ... :D съседите и мразят да тропат и те да ИМ ТРОПАТ ЗА ТОВА ....

Dusty
02-23-2014, 07:20
^ Има хиляди обеснения - пода ви скърца и котката е минала отгоре, филмирали сте се, причуло ви се ..

marin_9867
02-23-2014, 22:38
Като бях малак много се филмирах ся, като малко пораснах и такива филми не се вкарвам от 2 години съм минавал през гробищата и съм се прибирал в 2-3 сутринта и никви такива неща не са ми се превиждали, а преди и малко да се стъмни ме е било страх. и тва е щото има сенки който са странни и когато сме смалки и мозъка ни ги оприличава на някви анимаций дето сме гледали с вампири и такива .. :)

SuNsEt
03-09-2014, 11:35
Я да ъпдейтна тая тема ...

Dusty
03-09-2014, 11:51
С история .. :-D

denks
03-25-2014, 16:24
Няма ли кой да ъпдейтне темата?

Kukuto
03-26-2014, 15:04
Иска ми се да напиша нещо,но просто няма какво.На 16 съм и паранормални мизерии не съм виждал! :D

Kukuto
03-26-2014, 20:09
Здравейте!Ще ви кажа какво стана снощи,но моля ви без подигравки!

Вчера гледах един индийски филм за любовта по БТВ.Нашите бяха на село да оправят нещо,но аз си останах вкъщи(не ми се ходеше).И така,пуснах 8 часа вечерта тв и гледам филма.Котарака ми идва при мен по време на рекламите и мяука силно.Аз го пускам да си легне при мен,но той продъжава да мяука.По едно време той огладнява и чака да го пусна.Ставам и отивам да отворя вратата,но моя човек не иска да излезе.Аз се ядосвам и отивам да взема храната му.Вървя по коридора,но не светвам,защото ме мързи.И както си вървя някой ме докосва по рамото.Аз не се плаша и казвам ,,Здрасти!,, .Никой не отговаря,затова светвам.Гледам,че съм сама в коридора.Мисля си,че може да е от елека ми(на гуглата му има пухчета) и продължавам.Влизам в кухнята и светвам.Вземам храната на котарака и се връщам.Гледаме без Ченко(котарака ми) да мяука.Филма свършва 00:00 вечерта.Аз угасям ,но не ми се спи.На Ченко също.Имам някакво лошо усещане.Изведнъж някой чука по стъклената врата в хола.Понеже в стаята е угасено от (не ме е стах от тъмното) не искам да отварям.Вместо това взимам една от дървените ми бухалки,завивам се с котарака ми под юргана и така седим до 00:40.Някъде около 00:30 чукането спира,но аз съм уплашена.Изчаквам 10 мин. и отивам с бухалката да проверя кой е.През дупката за големия ключ виждам сянка-мъжка,около 1.50,слаба.Изплашвам се и си лягам.Така до сутринта.

Е,може да ми се е привидяло,но мисля,че не.Моля ви,не ме смятайте за куку.Просто аз видях сянката.Пък и ми са се случвали и др. неща.Ако искате да научите и др. неща ми пишете ЛС.

Честно казано искам да ви питам,случвало ли ви се е като излизате от тоалетната да усещате странно присъствие?На мен това ми се случва много често. :(
Хванах се да чета до 22 страница,обаче след тази история вече направо... Сега ще ходя да си мия зъбите с бокса,евала!

hellgod2
03-31-2014, 18:05
Влизам в кенефа и се чуват странни звуци от чинията където акам.. Кво ли е тва?

crazyfenka
10-10-2015, 11:24
Влизам в кенефа и се чуват странни звуци от чинията където акам.. Кво ли е тва?
Хахахахахахаха :D :D

crazyfenka
10-10-2015, 16:55
Така ще разкажа нещичко ... Не знам но ми е супер странно ..Преди 3-4 дена една приятелка ми беше разказвала за едно момче ,с него рисували графити но спрели защото момчето се разболяло от рак... :( И нали знаете как стоят нещата с тази болест... :( Та така на другият ден нали спя и баща ми ме събужда и ми вика '' Вики ставай хайде'' и седи по средата и ме гледа ... ама беше много странно все едно светът беше спрял :smt102 Имах чувството че някой е починал или някой ще почине някакво изплашено ми беше... Окей денят мина и вечерта си пиша с това момиче по фейсбук и ми вика '' Вики отиде си ,момчето за което ти разказах , няма го вече ... напусна този свят '' И аз викам '' Кой бе , момчето със графитите ли '' и тя '' Да '' Много ми стана неприятно... много гадно а и как така ако е съвпадение то ебаси съвпадението ... :-# Все едно знаех че е станало нещо ... ебаси ... :shock:

fuel.
10-13-2015, 15:31
Вярвам,въпреки че вече не се страхувам толкова,колкото като дете.Имам няколко истории:Първата се случи когато бях малка и бях с нашите на село.В двора ни има две къщи-едната е новата вила в която живеем,а другата е старата къща където са живеели прадядо и прабаба,а ние ползваме като склад за градински инструменти и всякакви боклуци.Точно пред нея видях някаква бяла фигура,не си спомням детайлно,но беше бяло,като сияние с човешки ръст,но без черти.Изчезна почти веднага,но съм убедена,че беше там.
Скоро ми се случи и друго.Чаках един приятел пред тях,за да изпуша една цигара,а при мен беше кварталното куче.То е много добро,понякога лае колоездачите,но не и хората особено тези които познава.Беше тъмно вече и кучето изведнъж се разлая,ръмжеше и лаеше и зае нападателна поза,не лаеше мен,а сякаш нещо пред нас и ми стори,че е застанало така сякаш иска да ме защити от нещо.Стоях така поне пет минути,а то не спираше да ръмжи и никой не мина,дори котки нямаше(а,той не лае котките,харесва ги,но те не искат да са приятели),накрая се уплаших и влязох във входа,а кучето се повъртя още малко и си тръгна...

crazyfenka
01-17-2016, 13:28
Хайде някой да сподели по нещо .. Аз имам много за разказване животът ми е супер странен ама дайте малко и вие :D

crazyfenka
01-17-2016, 13:29
Толкова ме е яд че тази тема така замря.. Супер беше преди като повече хорица драскаха по нещо тук .. Кеф ми беше да чета всяко мнение ..

solo_
01-17-2016, 14:55
То аз имам 100% реални и авторски документации за съществуването им.

solo_
01-17-2016, 14:56
deleted from government

crazyfenka
01-20-2016, 06:12
Ми дай насам ? на лично нещо интересувам се

solo_
01-20-2016, 11:46
Аз ще кача кадрите които съм заснел сега ми остава само да ги свържа че да стане като филмче, не да качвам клип по клип...

ПС: В това "на лично нещо интересувам се" няма логика

FirePenguin
01-20-2016, 12:55
Така... ами... не съм виждал. :D Не вярвам в такива неща, вече съм голям, вчера станах на 8, надрастнах ги тия неща просто... :D Сега сериозно - не съм виждал или чувал, но вярвам, че има нещо такова. Някаква сила или нз какво... все пак трябва да отидеш някъде след смърта, може да ставаш дух.

solo_
01-20-2016, 20:31
FirePinguin - Имам такива документации че и правителството НЕ може да ги отрече.

crazyfenka
01-21-2016, 11:08
Миналата година с една приятелка викахме духове и ни се получи.
Но последния път се отказахме и от тогава не сме викали.

solo_
01-21-2016, 16:20
И как точно го направихте ? Дай дискрипция :0

crazyfenka
01-24-2016, 17:39
Какво трябва да ти давам ? Само ще ти кажа че викахме със конец , игла и лист с буквите и цифрите .

solo_
01-24-2016, 17:44
Не вярвам че ви се е получило... Аз викам дядо ми по други методи обаче я може ли да направиш клипче ?

sexy_SSS
01-27-2016, 16:28
Измислица са.

solo_
01-27-2016, 16:40
Вече знам кой си.

venito1
01-27-2016, 17:43
ti lud li si

crazyfenka
01-29-2016, 22:48
Не вярвам че ви се е получило... Аз викам дядо ми по други методи обаче я може ли да направиш клипче ?

Е това дали вярваш или не си е твоя работа.
Аз знам какво ми се случи миналата година и едва ли ще забравя.
Има много методи за викане на духове .

tochko
02-03-2016, 20:39
Е това дали вярваш или не си е твоя работа.
Аз знам какво ми се случи миналата година и едва ли ще забравя.
Има много методи за викане на духове .

И искаш да кажеш, че си викала? Никога не бих аз.

sollo
02-03-2016, 21:44
Викала е дама пика появи се чула е някакъв звук и се е насрала на килима в тях

mincheto
02-04-2016, 08:35
Една съседка вика преди много години Дама Пика и тя зе,че се появи,после съседката едвам се оттърва от нея.:d

solo_
02-04-2016, 08:47
Оф, с такива неща шега НЕ бива, стават страшни неща ако човек без опит си играе.

mincheto
02-04-2016, 09:01
Оф, с такива неща шега НЕ бива, стават страшни неща ако човек без опит си играе.
И аз не се занимавам с такива неща макар,че някой път ми се иска да пробвам ,защото все пак си е интересно.

solo_
02-04-2016, 09:36
И аз не се занимавам с такива неща макар,че някой път ми се иска да пробвам ,защото все пак си е интересно.

И все пак изисква опит все е дно да тръгнеш да пломбираш някого без преди да си го правил

sollo
02-04-2016, 10:33
И все пак изисква опит все е дно да тръгнеш да пломбираш някого без преди да си го правил

пълен дебил, вярва в дама пика....

solo_
02-04-2016, 10:38
Охоо, здравей, искаш ли да се срещнем някога и да ти покажа някои трикове за призоваването

mincheto
02-04-2016, 11:08

Не казвам,че аз съм викала духове,но и да си '' начинаещ в тази сфера '' се пак и да го направиш без да знаеш почти нищо,не е като да нямаш например диплома за хирург ,a да оперираш човек нее толкова рисковано,докато да направиш операция без да си учил за това си е много рискововано.

sollo
02-04-2016, 11:15
Охоо, здравей, искаш ли да се срещнем някога и да ти покажа някои трикове за призоваването

Ами не съм на 10 вече така че не мерси няма да си губя времето с детски истории

Stiliyan2003
02-04-2016, 20:36
Отидохме и изведнъж някой почна да вика 'Гергана' с женски глас и то едно такова забавено 'Гергааа-наа' а там не познавахме абс никой.

о, я стига! някой фр ви е последвал и е решил да пошегува с вас. :D

Stiliyan2003
02-04-2016, 20:47

FirePinguin - Имам такива документации че и правителството НЕ може да ги отрече.
да бе сякаш пък е вярно! аз не вярвам в духове пробвахме веднъж с няколко приятеля като бяхме на гости с преспиване у един приятел на рождения му ден, точно в полунощ пробвахме да извикаме кървавата мери, направихме точно каквото вярва, но нищо не стана, от тогава не вярвам в духове, те са просто плод на въображението в. ''оф с такива неща не бива'' о я стига да не си на 5???

LudiqZaek
02-12-2016, 23:31
Това за духовете не е вярно. Има духове и те са само на хората, които са умряли и понеже един човек като умре душата му се измъква от тялото и нищо не знае нито кой е бил човека, абе като новородено и трябва да отиде към някаква светлина и оттам вече се решава дали е за ада или рая. Поне така съм чувал. Моето мнение е, че наистина има такива "духове", но всички зли неща стават заради демони. Може да се шокират някои и да не вярват, но аз вярвам. Има много свидетелства в ютуб за сатанисти, които са станали християни, защото Иисус е слязъл при тях и ги е спасил. Много са интересни историите. Оттам започват и черните магии като например уиджа борд (ако някой знае какво е това) таро карти и всякакви такива простотии. Всички магии не са свързани с духове, а с демони те управляват най различни страни. В един клип се споменава, че са като зони както при нас са квартали така и при демоните са зони за управляване. Луцифер ги командва да ни държат заети като например постоянно телевизор, компютър и телефон. Някои хора наистина не се махат от тези предмети ето това означава да сте заети и да не знаете какво става в реалността. В библията изрично се забранява черната магия и всичко свързано с демоните. Като малък наистина имах един приятел, на който майка му е работила в болница и всеки път като някой човек умре звънеца е звънял, ако искате ми вярвайте, а при мен също е ставало. Зад гардероба ми имам китара и една вечер както си лягам чувам музика от китарата (1 дръпване от струната и се получава звук) само 1 дръпване се чуваше, не съм кръстен мисля, че има някаква връзка. Може да ме помислите за луд ако искате вярвайте, знам че темата е стара, но ми е скучно така, че пиша и аз :D :)

nikolai_777
02-14-2016, 14:17
Научете се да пишете we kaltacii

https://www.youtube.com/watch?v=HLMYMi0N8YA

solo_
02-14-2016, 18:53
Terrifive ! Винаги качва отлични клипове !

https://www.youtube.com/watch?v=o67Rlc1LGhk

Имаше и едно друго където една машина смели една жена на кайма обаче не мога да го намеря

LittleDude
02-16-2016, 10:42
Ето едни истории които ми се случиха не отдавна. Съвсем истински са. С един авер бяхме в хола, ко правехме нз май цъкахме на PS-а, и почна да се чува слабо но ясно свирене, все едно някой в стаята си свири под носа. Спогледахме се, не можеше да бъде от комшиите, просто някой свиреше в стаята. Свири 5 секунди после вратата се отвори рязко и бавно почна да се затваря... тва лятото, вънка 35 градуса, никакъв вятър. Често хвърчат легени от банята, не знам как се откачат сами и падат на 2 метра. Също в колата ми като оставя цигари където и да ги сложа изчезват и не мога да ги намеря, предвид че само аз я пипам. Бая е забавно тука.