Влез

View Full Version : анален секс

sanlivkata
08-23-2010, 22:05
Здравейте.Имам сериозен приятел с който сме заедно от 3 години и мисля,че вече е време за анален секс.Но искам да ви попитамтези които са го пробвали как беше първият път,как се подготвихе,имаше ли гафове и т.н.И да ми споделите всичко полезно за аналният секс.За пръв път ще ми е и много се притеснявам за това искам да науча всички подробности предварително.Благодаря :)

Princessani
08-23-2010, 22:47
Здравейте.Имам сериозен приятел с който сме заедно от 3 години и мисля,че вече е време за анален секс.Но искам да ви попитамтези които са го пробвали как беше първият път,как се подготвихе,имаше ли гафове и т.н.И да ми споделите всичко полезно за аналният секс.За пръв път ще ми е и много се притеснявам за това искам да науча всички подробности предварително.Благодаря :) на мен първия ми такъв секс стана съвсем случайно и непредвидено :D след рожден ден леко пийнали,момчето с което ходих товага си поска,а аз не го взех като нещо ,кой знае какво и се съгласих.Незнам дали защото бях пийнала или от нещо друго стана супер бързо и лесно ,без никаква подготовка и без никакви инциденти.И най-тъпото беше в кола :lol: и аз бях на коленете му :lol: (отгоре) и в интерес на истината ми хареса .Не ме е боляло изобщо :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Та колкото и да се готвиш за такова нещо няма да си готова.Не е нещо толкова не приятно ,колкото си мислиш.

LadyDy
08-24-2010, 07:25
При всеки е различно, в крайна сметка....Но ако се притесняваш и си се стегнала......ще те боли, определено.. :)

ScorpionGirl
08-24-2010, 08:27
Просто се отпусни и малко лубрикант няма да е излишен. Мен лично не ме боля кой знае колко, когато пробвах за първи път.

kremen4eto
08-24-2010, 08:36
Може да си се подготвила с всичко, което се сетиш и пак да е неприятно или да не се подготвиш по никакъв начин и да е най-страхотното изживяване. Мисли му преди това, а почнете ли се, забрави всякакви притеснения ;)

Мен не ме е боляло нито първия, нито втория път и т.н., но всичко е до човека.

BiGBaDWolF
08-24-2010, 09:14
Милион такива теми едни и същи отговори ... Отпусни се,ползвайте лубрикант,нека бъде много внимателен приятела ти и да не го вкарва целия като за 1 път ... Ако толкова ви е страх от гаф имате баня ...

0y7ofCon7roL
08-24-2010, 15:36
Офф има такива теми през ден бе мамка му, щом толко искате да разбетете какво е усещането пъхнете си една краставица в задника и разберете как е и другото което е много ясно че преди такъв вид секс най-малкото което можете да направите е да идете да се изкензате и след това да си измиете задника http://www.pic4ever.com/images/vahidrk.gif

JakesInsanity
08-24-2010, 17:17
Ами не знам аз повечето които съм ебал отзад (не са много защото аз самия не харесвам тва особено много) доста ги болеше и за тва вече въобще не си го тъпча отзад на момичетата. Само един съвет - измий си задника добре, друго - не знам.

xinfamous
08-24-2010, 17:20
Има поне 100 статии в сайта на тая тема..

HandOFDooM
08-25-2010, 10:28
незнам как този вид секс ви допринася удоволствие ...
първо, че е по-гадно 2-ро и правиш повече болка и 3-то може да стане фейл като се ........
тва е гадно ....

kremen4eto
08-25-2010, 10:49
незнам как този вид секс ви допринася удоволствие ...
първо, че е по-гадно 2-ро и правиш повече болка и 3-то може да стане фейл като се ........
тва е гадно ....

1во - няма нищо гадно, ако си разкрепостен човек, 2ро - може въобще да няма болка, 3то - може да стане "фейл", ама може и въобще да не стане ... и да си подарите едно страхотно и различно изживяване!

Di
08-25-2010, 10:54
преди това мини през тоалетната,за да не стане гаф
лубрикант задължително
забавлявай се(гадост)

rns92
08-25-2010, 11:52
Това в никакъв случай не е гаранция.

За да няма неприятни неща, си направи клизма, питай в аптека или някой сексшоп и ще ти кажат какво ти трябва

kremen4eto
08-25-2010, 13:11

За да няма неприятни неща, си направи клизма, питай в аптека или някой сексшоп и ще ти кажат какво ти трябва

Клизмата също не е никаква гаранция! Тя пречиства червото, но не дава гаранция, че половин час (примерно) след това, стомахът няма да е преработил нова храна за отделяне.

YouDontKnowMe
08-25-2010, 13:45
Ако реша да права анален секс, мисля преди това да съм 2 дни на гладна диета (е , разхлабващи чайчета, сокчета, мляко ) .
1. Сваляш оборотни килограми, пък и нещо от сланинките.
2 .Знаеш, че нямаш нищо в стомаха и НЯМА да стане гаф, иеее .
3.Правиш си и клизма, за да си по - готин.
4. Може да ти прилошее по време на секс, пък и самият хранителен режим е неприятен за организма. Ама ако искаш да си перфектна - или онзи риск, или този ..

kremen4eto
08-25-2010, 13:51
^ И това не е решение. Пробвала съм да не ям преди анален, примерно цял ден. Нямах сили да ходя, камо ли секс да правя. Но иначе да, предпазих се от гаф. Ама си предпочитам силичките, за да се раздам, пък той гафът не е задължително да се случи. :)

YouDontKnowMe
08-25-2010, 13:52
^ И това не е решение. Пробвала съм да не ям преди анален, примерно цял ден. Нямах сили да ходя, камо ли секс да правя. Но иначе да, предпазих се от гаф. Ама си предпочитам силичките, за да се раздам, пък той гафът не е задължително да се случи. :)
Права си, права си .
^^

miroandonow
08-25-2010, 16:53
И да се изпуснеш,той трябва да те разбере.Така че смело !

MarietaS
08-25-2010, 17:13
Направи всичко казано до тук,но ако му е по-голям трябва в началото да е изключително внимателен.А за гафа....дано не ти се случи.

0y7ofCon7roL
08-25-2010, 17:43
Всеки пише внимавай да не стане гафа , но съм сигорен че на всеки му се е случвало поне по веднъж да омаже положението http://www.pic4ever.com/images/5yjbztv.gif

Princessani
08-25-2010, 20:33
Ако реша да права анален секс, мисля преди това да съм 2 дни на гладна диета (е , разхлабващи чайчета, сокчета, мляко ) .
1. Сваляш оборотни килограми, пък и нещо от сланинките.
2 .Знаеш, че нямаш нищо в стомаха и НЯМА да стане гаф, иеее .
3.Правиш си и клизма, за да си по - готин.
4. Може да ти прилошее по време на секс, пък и самият хранителен режим е неприятен за организма. Ама ако искаш да си перфектна - или онзи риск, или този .. няма да се храниш 2 дена ,защото ще се чукаш ,най-умното ,което можеш да кажеш.Една клизма преди да излезеш от увас е напълно достатачно ,за да няма гафове.Естествено и добра хигиена.

Princessani
08-25-2010, 20:36

Клизмата също не е никаква гаранция! Тя пречиства червото, но не дава гаранция, че половин час (примерно) след това, стомахът няма да е преработил нова храна за отделяне. Ако не го карат много хард ,за тоя полувин час няма да имат такива проблеми.Ако се чукат като животни може и да омажи всичко.

whysosad
08-25-2010, 20:40
Клизмата също не е никаква гаранция! Тя пречиства червото, но не дава гаранция, че половин час (примерно) след това, стомахът няма да е преработил нова храна за отделяне.
Не ми казвай, че половин час след като си хапнала, отиваш да "изкараш" преработена храна?!
Да не говорим, че ако си си направила клизма - такава опция няма...
Според мен това е просто невъзможно.
Е, сигурно на някого някъде се е случило, но... наистна не ми се вярва.

Преди анален секс не ядеш... и гаф няма.
А твърдиш, че клизмата не е никаква гаранция?
Що за логика не мога да разбера?
Обясни ми каква е гаранцията, че като не си хапнала нищо и си ходила до тоалетната преди това... точно по време на акта няма да стане неочаквана случка?
Все пак ти няма как да знаеш... дали не е останало нещо???

Няколко часа преди анален секс си правя клизма (в домашни условия).
Не е приятна процедурата, но според мен това е най-сигурният начин, за да се предпазиш от кофти ситуации.
Диетки, зелени чайчета... хах.

RainbowInTheDark
08-25-2010, 22:14
или просто тази дупка си я оставяте и си я ползвате по предназначение..
така хем няма да има гаф, хем няма да боли, и клизма няма нужда да си правите и сте си нахранени :]

rali4ka1
08-26-2010, 07:15
Първо пробвайте с добре увлажнен пръст за да можеш да свикнеш.След това опитай с две пръстчета.И след това може да го вкара,но добре увлажнен и внимателно.На мен когато ми беше за пръв път така го направихме и нямаше никаква болка.

kremen4eto
08-26-2010, 07:22
Не ми казвай, че половин час след като си хапнала, отиваш да "изкараш" преработена храна?!
Да не говорим, че ако си си направила клизма - такава опция няма...
Според мен това е просто невъзможно.
Е, сигурно на някого някъде се е случило, но... наистна не ми се вярва.

Преди анален секс не ядеш... и гаф няма.
А твърдиш, че клизмата не е никаква гаранция?
Що за логика не мога да разбера?
Обясни ми каква е гаранцията, че като не си хапнала нищо и си ходила до тоалетната преди това... точно по време на акта няма да стане неочаквана случка?
Все пак ти няма как да знаеш... дали не е останало нещо???

Няколко часа преди анален секс си правя клизма (в домашни условия).
Не е приятна процедурата, но според мен това е най-сигурният начин, за да се предпазиш от кофти ситуации.
Диетки, зелени чайчета... хах.

Не съм казала, че храната излиза половин час след като е изядена ... а че може да реши да излиза половин час след клизмата (независимо кога си я ял). И да, може и след клизма да се случи гаф, тя не пречиства стомаха ти, а само дебелото черво. Но може би вероятността за гаф е по-малка. :)

Когато не съм яла нищо, няма и да има нищо в стомаха ми. Да, може да остане нещо, но ще е минимално. Когато си направя клизма, ще изчистя червото, но не и стомаха. Може и целият стомах да остане пълен (зависи колко време след ядене е направена).

kremen4eto
08-28-2010, 12:33
Всичко е относително за изпускането според мен.

О, определено е така. Зависи кога сме яли, какво сме яли, какво е темпото на секса и т.н. ...
Просто мнението ми е, че нито ходене до тоалетна, нито клизма са гаранция да не се случи гаф.

whysosad
08-28-2010, 14:16
Ако клизмата е направена както трябва... наистина не мисля, че ще стане нещо.
Случвало ми се е да правя секс след 6-7 часа след като съм си направила клизма. През това време хапвам каквото си поискам... и никога нищо не се е случвало.
Дори изобщо не се съобразяваме с темпото, защото може да стане "вакуум" и... сещате се.
Разбира се, че ако изям един сладолед, пия чаша студена вода и хапна студена диня - ще стане мазало, но след като съм се промила с 2 литра сапунена вода... пак ти казвам малко вероятно ми се струва.
Но окей.. всеки сам си решава дали няма да яде преди това, дали ще си направи клизма или ще мине просто през банята преди самия акт.

А въпросът за хигиена?
Дори да го правите с презерватив... това е място пълно с безброй бактерии. И ако съчетавате анален с вагинален секс има вероятност за възникването на инфекции... гъбички.
То след клизма е възможно да стане.
Ама щом на момчетата ви не им пречи... правете си сладинко :)
Аналният секс е удоволствие.

Rysotto
08-28-2010, 20:19
На мен първият ми път когато правихме анален секс така да се изразя много ме болеше в първите 2 минути но после почти нищо не усещах

kremen4eto
08-28-2010, 20:28
Ако клизмата е направена както трябва... наистина не мисля, че ще стане нещо.
Случвало ми се е да правя секс след 6-7 часа след като съм си направила клизма. През това време хапвам каквото си поискам... и никога нищо не се е случвало.
Дори изобщо не се съобразяваме с темпото, защото може да стане "вакуум" и... сещате се.
Разбира се, че ако изям един сладолед, пия чаша студена вода и хапна студена диня - ще стане мазало, но след като съм се промила с 2 литра сапунена вода... пак ти казвам малко вероятно ми се струва.
Но окей.. всеки сам си решава дали няма да яде преди това, дали ще си направи клизма или ще мине просто през банята преди самия акт.

А въпросът за хигиена?
Дори да го правите с презерватив... това е място пълно с безброй бактерии. И ако съчетавате анален с вагинален секс има вероятност за възникването на инфекции... гъбички.
То след клизма е възможно да стане.
Ама щом на момчетата ви не им пречи... правете си сладинко :)
Аналният секс е удоволствие.

Аз самата си изпатих от аналния секс наскоро (имам впредвид болест). Не възприемам идеята обаче, да си промивам червата за единия секс. Ако трябва да го правя, сигурно няма да правя анален. Плюс това, за момченцата си има презервативи, за да не се разболеят, а за нас - просто няма да правим анален последван с вагинален и не смятам, че трябва да има проблеми. :)

krasi93
09-01-2010, 07:42
Чудя се как се навивате на анален.Аз още немога.Може би след 5-6 години.