PDA

View Full Version : Приятелят ми свършва бързо

malka7o
08-25-2010, 14:47
З дравейте !! :)
Значи от горе долу месец правим секс с приятеля ми правили сме го аколо 4/5 ( и на двамата ни е за първи път) пъти и колкото и да съм неопитна ми се струва че свършва много бързо .... смисал вкара го няколко пути на мен тъкмо започне да ми става хубаво ии той свърши.. Та въпроса ми е какво мога да направя за да не свършва толкова бързо .. :-o

Sh@d0w
08-25-2010, 14:50
Техники за забавяне-много,но ефекта не винаги е 100%.По-добре приятелят ти да се научи да използва езика и пръстите си,за да ти достави удоволствие ;)

xrusinka
08-25-2010, 14:54
Техники за забавяне-много,но ефекта не винаги е 100%.По-добре приятелят ти да се научи да използва езика и пръстите си,за да ти достави удоволствие ;)

+1

malka7o
08-25-2010, 14:56
ии какви са техниките за забавяне :? :?

Cucko0
08-25-2010, 14:57
е това е много кофти ...пробвайте по-честа промяна на позите :)

faced
08-25-2010, 14:58
Е, дай му малко време де.. не може вчера да е почнал и днеска да е вече полов атлет.. нормално е първите пъти и на двамата да не са на високо ниво.

Sh@d0w
08-25-2010, 15:01

Ползвате ли презерватив?Ако не накарай го да го сложи.Така търкането е по-слабо, а оттам и възбудата е по-малка. Пък и е по-безопасно.

Изборът на подходяща поза е от съществено значение. Възбудата е най-голяма, когато се трие долната част на главичката, така че изберете пози, при които търкането там е най-малко. Подходящи са позите, при които жената е отгоре.Т.нар. мисионерска поза е гаранция за бърз край, затова я избягвайте.

Съгласувайте си предварително някакъв знак,кога да забавиш темпото,щом усети че не може да се сдържа вече.Отвличането на вниманието със странични мисли също помага.

Някои изживяващи се като "разбирачи" съветват да се пийне преди секс. Избягвайте, защото е твърде възможно да се получи някоя конфузна ситуация, вместо да се намери разрешение на проблема. Да не стане като в познатия виц: "Докторе, като пия не мога да свърша. Ами не пий тогава! А, не става, тогава не мога да започна!"
Ако въпреки всичките ви усилия нещата не се променят значимо, съществуват и други методи. Те са свързани с временно използване на определени медикаменти. За това е необходима по-подробна консултация със специалист сексолог.

malka7o
08-25-2010, 15:06
Да използваме презервативи, но може би е защото до сега все го правим на ,,мисионерската поза '' ще опитаме и други мерси много за отговорите :)

Kry4ma
08-25-2010, 15:12
Да използваме презервативи, но може би е защото до сега все го правим на ,,мисионерската поза '' ще опитаме и други мерси много за отговорите :)

1. Презервативи
2. Повече пипане и лизкане от НЕГОВА страна.
3. Ако може, след като свърши първия път ДА ПОВТОРИ!

Princessani
08-25-2010, 15:14
З дравейте !! :)
Значи от горе долу месец правим секс с приятеля ми правили сме го аколо 4/5 ( и на двамата ни е за първи път) пъти и колкото и да съм неопитна ми се струва че свършва много бързо .... смисал вкара го няколко пути на мен тъкмо започне да ми става хубаво ии той свърши.. Та въпроса ми е какво мога да направя за да не свършва толкова бързо .. :-oКогато усети ,че ще свърши може да спре за малко и да си поиграе с прасчета и така няколко пъти.Първия тек е възможно да е по -бързо,може и втори път предполагам ,че е по -бавно.Може да те довършва с езиче ,мисля,че ще си доволна.

housse
08-25-2010, 20:42
Ако го е прайл преди или не е толкоз опитен е напълно нормално, ако ли не кат ти казаха съветите на s@adow са добри.

BiGBaDWolF
08-25-2010, 21:00

Ползвате ли презерватив?Ако не накарай го да го сложи.Така търкането е по-слабо, а оттам и възбудата е по-малка. Пък и е по-безопасно.

Изборът на подходяща поза е от съществено значение. Възбудата е най-голяма, когато се трие долната част на главичката, така че изберете пози, при които търкането там е най-малко. Подходящи са позите, при които жената е отгоре.Т.нар. мисионерска поза е гаранция за бърз край, затова я избягвайте.

Съгласувайте си предварително някакъв знак,кога да забавиш темпото,щом усети че не може да се сдържа вече.Отвличането на вниманието със странични мисли също помага.

Някои изживяващи се като "разбирачи" съветват да се пийне преди секс. Избягвайте, защото е твърде възможно да се получи някоя конфузна ситуация, вместо да се намери разрешение на проблема. Да не стане като в познатия виц: "Докторе, като пия не мога да свърша. Ами не пий тогава! А, не става, тогава не мога да започна!"
Ако въпреки всичките ви усилия нещата не се променят значимо, съществуват и други методи. Те са свързани с временно използване на определени медикаменти. За това е необходима по-подробна консултация със специалист сексолог.

Браво !

krisbeto
08-25-2010, 23:13
а може и да изпразни палнителя 1-2 пати в кенефа преди да правите секс ... се пак ако нищо друго не помогне и чик*ята е вариант :)

LadyDy
08-26-2010, 06:50
Е, понеже е неопитен...
А и в началото винаги е така. Поне първите пъти. Не се притеснявай. Ще издържа и по повече време. (:

rali4ka1
08-26-2010, 06:56
Една чикия или свирка за да се изпразни веднъж ,след това секса ще е по-дълъг

vanq11
08-26-2010, 06:57
Още е нов затова,като го правите повече пъти и ще стане по дълго и по дълго,сега още много го възбужда това и затова е така,не се притесняваи и не мисли начини как да стане това,просто правете повече секс и всичко ще си стане