.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Приятелят ми свършва бързо

З дравейте !!
    Значи от горе долу месец правим секс с приятеля ми правили сме го аколо 4/5 ( и на двамата ни е за първи път) пъти и колкото и да съм неопитна ми се струва че свършва много бързо .... смисал вкара го няколко пути на мен тъкмо започне да ми става хубаво ии той свърши.. Та въпроса ми е какво мога да направя за да не свършва толкова бързо ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Техники за забавяне-много,но ефекта не винаги е 100%.По-добре приятелят ти да се научи да използва езика и пръстите си,за да ти достави удоволствие

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Техники за забавяне-много,но ефекта не винаги е 100%.По-добре приятелят ти да се научи да използва езика и пръстите си,за да ти достави удоволствие

+1

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

ии какви са техниките за забавяне

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    е това е много кофти ...пробвайте по-честа промяна на позите
    Hostis Honori Invidia

Е, дай му малко време де.. не може вчера да е почнал и днеска да е вече полов атлет.. нормално е първите пъти и на двамата да не са на високо ниво.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от malka7o
    Ползвате ли презерватив?Ако не накарай го да го сложи.Така търкането е по-слабо, а оттам и възбудата е по-малка. Пък и е по-безопасно.

Изборът на подходяща поза е от съществено значение. Възбудата е най-голяма, когато се трие долната част на главичката, така че изберете пози, при които търкането там е най-малко. Подходящи са позите, при които жената е отгоре.Т.нар. мисионерска поза е гаранция за бърз край, затова я избягвайте.

Съгласувайте си предварително някакъв знак,кога да забавиш темпото,щом усети че не може да се сдържа вече.Отвличането на вниманието със странични мисли също помага.

Някои изживяващи се като "разбирачи" съветват да се пийне преди секс. Избягвайте, защото е твърде възможно да се получи някоя конфузна ситуация, вместо да се намери разрешение на проблема. Да не стане като в познатия виц: "Докторе, като пия не мога да свърша. Ами не пий тогава! А, не става, тогава не мога да започна!"
    Ако въпреки всичките ви усилия нещата не се променят значимо, съществуват и други методи. Те са свързани с временно използване на определени медикаменти. За това е необходима по-подробна консултация със специалист сексолог.

Да използваме презервативи, но може би е защото до сега все го правим на ,,мисионерската поза '' ще опитаме и други мерси много за отговорите

Да използваме презервативи, но може би е защото до сега все го правим на ,,мисионерската поза '' ще опитаме и други мерси много за отговорите
    1. Презервативи
    2. Повече пипане и лизкане от НЕГОВА страна.
    3. Ако може, след като свърши първия път ДА ПОВТОРИ!
    Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com

Re: Приятелят ми свършва бързо

З дравейте !!
    Значи от горе долу месец правим секс с приятеля ми правили сме го аколо 4/5 ( и на двамата ни е за първи път) пъти и колкото и да съм неопитна ми се струва че свършва много бързо .... смисал вкара го няколко пути на мен тъкмо започне да ми става хубаво ии той свърши.. Та въпроса ми е какво мога да направя за да не свършва толкова бързо ..
    Когато усети ,че ще свърши може да спре за малко и да си поиграе с прасчета и така няколко пъти.Първия тек е възможно да е по -бързо,може и втори път предполагам ,че е по -бавно.Може да те довършва с езиче ,мисля,че ще си доволна.
    sleda ot lubovta

Ако го е прайл преди или не е толкоз опитен е напълно нормално, ако ли не кат ти казаха съветите на s@adow са добри.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ползвате ли презерватив?Ако не накарай го да го сложи.Така търкането е по-слабо, а оттам и възбудата е по-малка. Пък и е по-безопасно.

Изборът на подходяща поза е от съществено значение. Възбудата е най-голяма, когато се трие долната част на главичката, така че изберете пози, при които търкането там е най-малко. Подходящи са позите, при които жената е отгоре.Т.нар. мисионерска поза е гаранция за бърз край, затова я избягвайте.

Съгласувайте си предварително някакъв знак,кога да забавиш темпото,щом усети че не може да се сдържа вече.Отвличането на вниманието със странични мисли също помага.

Някои изживяващи се като "разбирачи" съветват да се пийне преди секс. Избягвайте, защото е твърде възможно да се получи някоя конфузна ситуация, вместо да се намери разрешение на проблема. Да не стане като в познатия виц: "Докторе, като пия не мога да свърша. Ами не пий тогава! А, не става, тогава не мога да започна!"
    Ако въпреки всичките ви усилия нещата не се променят значимо, съществуват и други методи. Те са свързани с временно използване на определени медикаменти. За това е необходима по-подробна консултация със специалист сексолог.
    Браво !

а може и да изпразни палнителя 1-2 пати в кенефа преди да правите секс ... се пак ако нищо друго не помогне и чик*ята е вариант

Супер фен
    Е, понеже е неопитен...
    А и в началото винаги е така. Поне първите пъти. Не се притеснявай. Ще издържа и по повече време. (:

Една чикия или свирка за да се изпразни веднъж ,след това секса ще е по-дълъг

Град
    пловдив
    Още е нов затова,като го правите повече пъти и ще стане по дълго и по дълго,сега още много го възбужда това и затова е така,не се притесняваи и не мисли начини как да стане това,просто правете повече секс и всичко ще си стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си