PDA

View Full Version : И аз да си кажа...

sarah
08-26-2010, 14:25
Пиша тук не толкова защото имам нужда от съвет, защото откровенно не мисля, че можете да ми помогнете при положение, че не ме познавате, но просто имах нужда да споделя. Значи преди няколко седмици се запознах с едно момче. Бяхме заедно на екскурзия и там прекарвахме доста време заедно понеже групата така или иначе беше малка. В началото ми беше симпанитечен, но нищо повече, в смисъл просто се закачахме , нищо всъщност не сме правили. Обаче като минаха няколко дни и аз започнах наистина да го харесвам. Попринцип съм от по-срамежливите момичета, не мога да се похваля с голям опит или нещо такова, но с него някак си всичко си идваше от само себе си, много спокойно си общувахме :). Обаче за жалост тогава се оказа, че той си има приятелка. Не че го е крил или нещо такова, просто съвсем случайно на там се завъртя разговора. И на мен рзбира се ми стана доста кофти, защото вече доста го харесвах и си мислех, че може нещо да се получи. Пък не съм от тези момичета, които се занимават със заети момчета, а и те не ходеха от 1-2 седмици. Продължихме доста да си общуваме, защото имаше още време пък и той беше забавен и доста приятна компания. През цялото време ми се струваше обаче, че и той проявява някакъв интерес към мен, в смисъл от време на време си личеше , че се държи по-мило с мен отколкото с другите момичета, не можеше изобщо да ми се сърди :D , много време прекарвахме заедно(не винаги само двама де, ама се пак често идваше при мен или ме викаше, ако ходеше някъде), на 2-3 пъти ми каза, че съм красива... Никога не ме е бивало много в тези неща, така че е възможно и просто да съм му била приятна като компания като се има в предвид, че не бяхме много хора :D . Не сме сее виждали откакто се прибрах понеже доста пътувах и бях извън града и си писахме няколко пъти. Аз попринцип си падам леко влюбчива, но сега е някак си по-различно, поне така мисля. Много ми липсва, но не мисля, че като се видим нещата ще бъдат както там. Пък и смятам, че дори тогава поне малко да ме е харесвал вече ще е забравил. Някак съм загубила надежда, че нещо може да се получи. Пиша тук, защото просто имах нужда да споделя, а по незнайна причина ми е много по-лесно пред непознати.. :D Така , ако все пак имате да кажете нещо по темата или да споделите някакъв опит ще съм ви благодарна :) :D (Моля да си спестите коментарите за това как съм поредната тъпа тийнейджърка, защото дори и това да е така освен да наспамите темата друго няма да постигнете :) )

LuxurySk0B
08-26-2010, 14:29
еми мелница си е

spyro
08-26-2010, 14:34
еми мелница си е

доста си малоумен..

Elenichkaa
08-26-2010, 15:09
не си пълнни с глупости главата,просто изчакай докато се видите...
иначе ще се побъркаш.

VerryBerry
08-26-2010, 15:42
не си пълнни с глупости главата,просто изчакай докато се видите...
иначе ще се побъркаш.

съгласна :)

kokosety
08-26-2010, 15:47
Просто се постарй следаващият път когато се видите да разбереш има ли чувства към теб, а не да седиш в неведение

Sladurchoo
08-26-2010, 20:48
ми намери начин да говориш с него и му кажи какво мислиш

MiMcHeToOo
08-26-2010, 21:57
Според мен не трябва да се занимаваш с момчето, защото си има приятелка. Естествено, ако той дойде и ти каже за чувствата си - супер, можеш да направиш нещо. В друг случай по-добре не се натискай.

SemperFidelis
08-26-2010, 22:06
Продължавай нататък.

еми мелница си е
Жалък си с тая твойта мелница във всяка тема, хвани си някой спамер да те научи.

scheni
08-27-2010, 04:29
а има ли възможност да започнете да се виждате чат пат?Като приятели.Така ще можеш да разбереш повече за него и чувствата му.

sladur4etyYy
08-27-2010, 11:30
има си приятелка от много време, не мисли, че ще я зареже и ще хукне по теб. най- много да почне да те разиграва и ти да хлътнеш още повече.

soul1199
08-27-2010, 15:06
еми мелница си етрябва ли във всяка тема да го пишеш?
по темата:няма смисъл

FromAutumToAshes
08-27-2010, 15:49
Е кажи си, няма лошо :)

AraBella
08-27-2010, 16:15
Опитай се да го забравиш, надали ще зареже гаджето си, заради момиче, което познава от няколко седмици.