Влез

View Full Version : Гейове

Страници : [1] 2

gabinceto19
08-27-2010, 10:11
Стана ми интересно и напоследък много се заинтересувах от тях.
Имали гейове в сайта ! Ако има не се притеснявайте да споделите!!!

Passi0n
08-27-2010, 10:14
да, муцка

gabinceto19
08-27-2010, 10:20
ти си гей

thefreak
08-27-2010, 10:21
Що, предлагаш ли нещо?

gabinceto19
08-27-2010, 10:24
аз съм момиче и само питам щот май най-добрия ми приятел е гей

thefreak
08-27-2010, 10:26
Телефон има ли си? А приятел?

Hilary_
08-27-2010, 10:33
ауу тук е мястото да споделя, че си търся приятел - гей, с който да обикаляме заедно магазините .. :grin: :grin:

п.п. не се шегувам!! :lol:

wolfy86
08-27-2010, 10:36
ауу тук е мястото да споделя, че си търся приятел - гей, с който да обикаляме заедно магазините .. :grin: :grin:

За тебе мога и на педал да се направя :razz:

thefreak
08-27-2010, 10:42

Само ако ми направиш прическата.

Sh@d0w
08-27-2010, 10:45
Айдее пубертетите налазиха

gogo spamers :grin:

DarkTemplar
08-27-2010, 11:03
За гейове не знам, но има доста педераси. 8)

Qnkishhh
08-27-2010, 11:13
И да има, едва ли ще си признаят.

0y7ofCon7roL
08-27-2010, 12:12
Има разбира, преди около седмица някво 13 или 14 годишно лапенце беше пуснало тема дали има някой от плевен който да иска да си лапат плувките един на друг 8-)

Princessani
08-27-2010, 12:20
Стана ми интересно и напоследък много се заинтересувах от тях.
Имали гейове в сайта ! Ако има не се притеснявайте да споделите!!! интерсно Гейове са най-добрите приятели на момичетата в интерес на истината,но едва ли тук има толкова сбъркани лапета все пак е теен форум,за да си признаят трябва да са поне достатачно пораснали-след 18 години примерно.

gabinceto19
08-27-2010, 12:21

аз също

gabinceto19
08-27-2010, 12:28
на една възраст сме
и имам СЪМНЕНИЯ , но не съм сигурна

gabinceto19
08-27-2010, 12:43
аз много ги харесвам много са готини и обикновенно истински приятели

7227
08-27-2010, 12:50
:razz: намират се ,аа :razz:

devler
08-27-2010, 13:18
Аз съм Би сексуален да се считам ли за гей? И момчета харесвам и момичета :)

6sense
08-27-2010, 13:59
е не бе напълно нормален си :D

JakesInsanity
08-27-2010, 16:50
интерсно Гейове са най-добрите приятели на момичетата в интерес на истината

Т'ва и аз съм го забелязал, щот първо уж искате силен пол който да ва защитава а заедно с тва искате и мишка коят да си прайте на квото си
искате и да си втълпявате че "ви слуша вмсто да ви гледа бюста" :D

Забавни създания сте понякога, като не знаете кво искате точно, в 100% от времето в което сте живи. Или поне момиченцата които наистина по дял ден джиткат с някви меки педалчета и им опяват как не могат да си намерят МОМЧЕ. :lol:

devler
08-27-2010, 19:27
интерсно Гейове са най-добрите приятели на момичетата в интерес на истината

Т'ва и аз съм го забелязал, щот първо уж искате силен пол който да ва защитава а заедно с тва искате и мишка коят да си прайте на квото си
искате и да си втълпявате че "ви слуша вмсто да ви гледа бюста" :D

Забавни създания сте понякога, като не знаете кво искате точно, в 100% от времето в което сте живи. Или поне момиченцата които наистина по дял ден джиткат с някви меки педалчета и им опяват как не могат да си намерят МОМЧЕ. :lol:

Супер ко , аз бих слушал как некое момиче ми разправя такива работи щото ми е интересно 8)

nymphetaminegirl9
08-27-2010, 19:32

и аз :D от софия съм :Р който иска и не го е срам да пише :)

devler
08-27-2010, 20:55

и аз :D от софия съм :Р който иска и не го е срам да пише :)

Защо човек трябва да се срамува от това което е?!

glamouros
08-27-2010, 22:21
Познавам момче, което пише във форума, на 17 е :D :D и е гей - нямам право да казвам, но не се стърпях! 8-) :-)

UNITED2
08-27-2010, 22:30
Аз не съм гей но бих се жертвал да ходя с вас по магазините само при условие,че ми позволите да влизам в съблекалнята когато мерите дреха съгласни ? :oops: 8)

banan4ireloaded
08-27-2010, 22:35

муцко не съм гей ама може да обикаляме по магазините ;)

Lexynnka
08-27-2010, 22:41

муцко не съм гей ама може да обикаляме по магазините ;) :razz: кога ше ходим в мола бе, дарлинг?

banan4ireloaded
08-27-2010, 22:43

муцко не съм гей ама може да обикаляме по магазините ;) :razz: кога ше ходим в мола бе, дарлинг?

скъпа утре след като се видим :-P

Lexynnka
08-27-2010, 22:44

[
color=blue]скъпа
утре след като се видим :-P[/color] :lol: да не забрайш ей :lol:

banan4ireloaded
08-27-2010, 22:45

[
color=blue]скъпа
утре след като се видим :-P[/color] :lol: да не забрайш ей :lol:

мацо няма да забравя :П

devler
08-27-2010, 22:47
Аз съм на 16 дори и някой от приятелките ми знаят , че имам наклонности към момчетата :)

FuckedUp
08-27-2010, 23:50
Лелеееееееее..Като прочетох 2-те страници и се разпилях от смях.. :shock: :lol: :razz:

dPa3HuTeJl
08-28-2010, 01:14
Аз не съм гей ! Приятелката ми гошо ще потвърди :razz: :razz:

ПТ- Иначе сериозно,и аз познавам поне 2-ма който са гейове ама няма да ги издавам ,нали съм обещал ;)

Hilary_
08-28-2010, 08:23
ее ама защо така се крияят? :(
суфорумниците, които ги познават нека ме запознаят и мен с тяях!! :(

.. за да не е спам искам да допълня, че много ме радват заради това, че както казаха и по - горе могат да бъдат перфектните приятели .. хем не притежават всички кофти черти на жените, хем няма опасност да харесат някое момиче като нещо повече .. :grin:

п.п. добре де приемам и лични .. имате обещанието ми за пълна дискретност!! [-o<

t0d1t0
08-28-2010, 08:33
за теб ще стана http://s.rimg.info/46210cbbcc108bb2ed5f87022b5ee640.gif

dimi93
08-28-2010, 09:33
Да! Аз съм гей!?
Кфо ще ме убиете с камъни ли?

JakesInsanity
08-28-2010, 11:39
Кви сте такива жадни за внимание, кво кат си гей? Предпочитам с нож да те убия кат искаш.

Супер ко , аз бих слушал как некое момиче ми разправя такива работи щото ми е интересно
Демек и ти си гей ли, не разбрах кво се опита да кажеш?

devler
08-28-2010, 19:10
Само ме учудват загорелите момченца , как налазват момичетата . Не мисля , че това е начина някое момиче да ви пусне.

Sh@d0w
08-28-2010, 19:15
Според мен едно 90% от момчетата в тоя форум са гейове,ама още не го знаят.

dimi93
08-28-2010, 19:51
Кви сте такива жадни за внимание, кво кат си гей? Предпочитам с нож да те убия кат искаш.

Супер ко , аз бих слушал как некое момиче ми разправя такива работи щото ми е интересно
Демек и ти си гей ли, не разбрах кво се опита да кажеш?

Ти тъпа ли си? В темата пише: има ли гейове в сайта, ако има не се притеснявайте да споделите! Какво внимание ве!? Знаеш ли колко много се дразня на хора като теб!? Нито знаеш какво е да си гей, нито нищо. Ама нали лесно е да нареждаш да мразиш, да пишеш компетентни коментари, сякаш знаеш нещо за живота на гей хората... Момичетата харесвали гейове, ами да защото не са такива дръвници като момчетата с които се влачиш ти! Правят се на много отворени, на голямата работа и т.н. ама всъщност са въздух под налягане! ... Айде няма да продължавам, защото мога да завърша и със бан...

Chanceux
08-28-2010, 19:57
Според мен едно 90% от момчетата в тоя форум са гейове,ама още не го знаят.
pwnd

Пичове,искам да ви кажа,че една от бившите ми ме заряза заради друго момиче. :smt040

0y7ofCon7roL
08-28-2010, 20:01
Геноцид за хомотата в България http://www.pic4ever.com/images/Just_Cuz_19.gif

JakesInsanity
08-28-2010, 22:15
Правят се на много отворени, на голямата работа и т.н. ама всъщност са въздух под налягане!
Педи, кви глупости ми говориш, от коментара ти си личи че тва си точно ти, много отворено гейче, много жаден за внимание и да се направи на велико (от предния ти коментар). Т'ва ме подразни ;] знай си лимита, и аз мога да ти кажа "много знаеш какъв е живота на момче, което си харесва МОМИЧЕТА, че да ми говориш".

devler
08-28-2010, 22:33
Темата майче стана много обсъждана или спам? Защо просто не пишете по темата бе хора :) АЗ СЪМ ГЕЙ И ТОВА Е!

dimi93
08-28-2010, 22:34
Правят се на много отворени, на голямата работа и т.н. ама всъщност са въздух под налягане!
Педи, кви глупости ми говориш, от коментара ти си личи че тва си точно ти, много отворено гейче, много жаден за внимание и да се направи на велико (от предния ти коментар). Т'ва ме подразни ;] знай си лимита, и аз мога да ти кажа "много знаеш какъв е живота на момче, което си харесва МОМИЧЕТА, че да ми говориш".

Много добре знам какъв е! Все пак съм водил същият живот преди, както и приятелите ми бяха такива, така че знам! НЕ! Не съм нито отворено нито жадно за внимание гейче! Просто ме е яд като гледам какви простотии говориш из форума... и как има тъпи хора които ти вярват! Предполагам си тесногръда, повърхностна и много комплексирана фешанка, за да злобееш по този начин!

JakesInsanity
08-28-2010, 22:38
Аз съм момче бе, мъжки :) и не злобея, не съм аз тоя който написа
"И КВО ГЕЙ СЪМ И КВО ЩЕ НАПРАЙТЕ ЩЕ МЕ УТРЕПЕТЕ С КАМЪНИ ЛИ"
Не съм аз тоя дето се напъва ;] а какви са тия идиоти дет викаш ми вярвали и за кое точно говориш, че ми стана интересен филма?

UNITED2
08-28-2010, 22:39
Темата майче стана много обсъждана или спам? Защо просто не пишете по темата бе хора :) АЗ СЪМ ГЕЙ И ТОВА Е!
Доволен ли си от факта ? :)
Повечето гейове които познавам са депресирани заради това които са ТЕ самите :shock: :booooomb:
Изразих се така сякаш познавам 100-ци гейове :razz: :razz: :razz:

dimi93
08-28-2010, 23:08
Аз съм момче бе, мъжки :) и не злобея, не съм аз тоя който написа
"И КВО ГЕЙ СЪМ И КВО ЩЕ НАПРАЙТЕ ЩЕ МЕ УТРЕПЕТЕ С КАМЪНИ ЛИ"
Не съм аз тоя дето се напъва ;] а какви са тия идиоти дет викаш ми вярвали и за кое точно говориш, че ми стана интересен филма?

Оу, извинявай ти си бил момче :X ! ИЗВИНЯВАЙ! Ако знаех от самото начало изобщо нямаше да се занимавам с теб!

JakesInsanity
08-28-2010, 23:40
Защо? До колкото разбрах само с момчета се занимаваш(!) :)
Навърташ бая обороти във форума ама на реал съм сигурен че само с момиченца се занимаваш щото само те те траят.

dunce
08-29-2010, 04:04
Ти тъпа ли си? В темата пише: има ли гейове в сайта, ако има не се притеснявайте да споделите! Какво внимание ве!? Знаеш ли колко много се дразня на хора като теб!? Нито знаеш какво е да си гей, нито нищо. Ама нали лесно е да нареждаш да мразиш, да пишеш компетентни коментари, сякаш знаеш нещо за живота на гей хората... Момичетата харесвали гейове, ами да защото не са такива дръвници като момчетата с които се влачиш ти! Правят се на много отворени, на голямата работа и т.н. ама всъщност са въздух под налягане! ... Айде няма да продължавам, защото мога да завърша и със бан...

Не JakesInsanity е тъп ами ти си.. На кого се опитваш да кажеш, че не претендираш, че си гей? До преди месец беше направил точно някаква тема, в която не спря да ревеш кво смешно емо си, как ще си режеш вените, как обичаш да те ръгат отзад и т.н. Това не е ли парадиране? А знаеш ли колко аз се дразня на лигави дрисльовци като тебе, които ОПРЕДЕЛЕНО трябва да видят казармата и да си оправят малко мизерния живот, защото са отчайващ случай. Човекът не ти каза, че мрази гейовете, а ти каза, че мрази, когато ПАРАДИРАТ и то яко с това.. Бъдете квито сте си ама няма нужда цял свят да ви знае, както ние хетеросексуалните нямаме такава нужда ;) Може ние да сме дръвници, обаче точно ние не сме въздух под налягане, а ти си, по простата причина, че на живо изобщо няма да се репчиш по тоя смешен начин..

rns92
08-29-2010, 05:34
Да! Аз съм гей!?
Кфо ще ме убиете с камъни ли?

Защо да не го направим?

dimi93
08-29-2010, 19:45
Защо? До колкото разбрах само с момчета се занимаваш(!) :)
Навърташ бая обороти във форума ама на реал съм сигурен че само с момиченца се занимаваш щото само те те траят.

Да, занимавам се с момчета, но с такива които имат мозък!

dimi93
08-29-2010, 19:47

Не JakesInsanity е тъп ами ти си.. На кого се опитваш да кажеш, че не претендираш, че си гей? До преди месец беше направил точно някаква тема, в която не спря да ревеш кво смешно емо си, как ще си режеш вените, как обичаш да те ръгат отзад и т.н. Това не е ли парадиране? А знаеш ли колко аз се дразня на лигави дрисльовци като тебе, които ОПРЕДЕЛЕНО трябва да видят казармата и да си оправят малко мизерния живот, защото са отчайващ случай. Човекът не ти каза, че мрази гейовете, а ти каза, че мрази, когато ПАРАДИРАТ и то яко с това.. Бъдете квито сте си ама няма нужда цял свят да ви знае, както ние хетеросексуалните нямаме такава нужда ;) Може ние да сме дръвници, обаче точно ние не сме въздух под налягане, а ти си, по простата причина, че на живо изобщо няма да се репчиш по тоя смешен начин..

Парадирам!? Това е просто някакъв анонимен форум! С какво мога да парадирам тук? Ами да! На живо изобщо не бих говорил за сексуалната си ориантация, както и нищо свързано с тази тема! Защо!? Защото ме е страх ли!? Не защото не парадирам с това, както ти си мислиш!

dimi93
08-29-2010, 19:56
Доволен ли си от факта ? :)
Повечето гейове които познавам са депресирани заради това които са ТЕ самите :shock: :booooomb:
Изразих се така сякаш познавам 100-ци гейове :razz: :razz: :razz:

Ами да! Разбира се че ще са депресирани! Нали живеем в България все пак! хаха, защо гейовете в Америка, Англия или Германия не са депресирани? За хората в другите страни да си гей е нещо напълно нормално! Свикнали са с това, приемат го, дори не им прави впечатление, нито им се набива на очи! А тук в българия гейовете са по-доло от убииците, престъпниците, крадците и т.н. Тук да си гей означава, че все едно си прокажан! Ами хора помислете не го правим нарочно! Не сме сбъркани! Не избираме ние сексуалната си ориянтация! Толкова пъти съм искал да бъда хетеро! Най-голямата ми мечта беше това, винаги си го пожелавах - на рожденни дни, коледа и т.н. Но просто не става! Разберете не сме виновни ние! Толкова исках да съм хетеро и като разбрах, че нямам никакъв шанс да се променя, бях готов да се самоубия пред 4 - 5 години... Добре, че беше този форум.... Просто не съдете прибързано хората, защото не знаете какво може да са преживяли и т.н. Не говоря конкретно, а по принцип!

Hilary_
08-29-2010, 20:02
.. злобата ви е безгранична!! .. :x

CrAzYanDlaZy
08-29-2010, 20:14
.. злобата ви е безгранична!! .. :x

Chanceux
08-29-2010, 20:29
@dimi93
Бате,по-спокойно. Много емоционално приемаш нещата. Личи ти,че сам не можеш да се приемеш какъвто си. Щом не искаш да те нападат,недей да си го просиш. Можеше да кажеш 'аз съм гей' и да сложиш точката. Край. Финито. Никой нищо нямаше да каже. ОкЕ? ;)

После,всички знаем какво отношението на българина към гейовете. Никой не може да отрече,че в България е трудно да си гей.Мда,ама навсякъде е така. Що си мислиш,че само в България няма толеранс към хомосексуализма? 'България' не те оправдава,че си гей,нито че се мразиш заради това.

Вярвам,че си свестен, макар и по-емоционален.. и в труден период на себеопознаване и приемане. Не си единствения гей в България. Не си единствения,който преживява това. Просто дишай дълбоко,легни се наспи и от утре по-кротко в българските форуми. Все пак, си едва на 17. :)

П.П. Искам да подчертая,че не съм от твоя отбор. Да сме наясно само.:)

CrAzYanDlaZy
08-29-2010, 20:38
@dimi93
Бате,по-спокойно. Много емоционално приемаш нещата. Личи ти,че сам не можеш да се приемеш какъвто си. Щом не искаш да те нападат,недей да си го просиш. Можеше да кажеш 'аз съм гей' и да сложиш точката. Край. Финито. Никой нищо нямаше да каже. ОкЕ? ;)

После,всички знаем какво отношението на българина към гейовете. Никой не може да отрече,че в България е трудно да си гей.Мда,ама навсякъде е така. Що си мислиш,че само в България няма толеранс към хомосексуализма? 'България' не те оправдава,че си гей,нито че се мразиш заради това.

Вярвам,че си свестен, макар и по-емоционален.. и в труден период на себеопознаване и приемане. Не си единствения гей в България. Не си единствения,който преживява това. Просто дишай дълбоко,легни се наспи и от утре по-кротко в българските форуми. Все пак, си едва на 17. :)

E ТВА Е НАЙ- ТОЧНОТО МНЕНИЕ!!! ЕВАЛА ЧОВЕК!!!!!!!!

dimi93
08-29-2010, 20:40
@dimi93

Окей! Ся ми кажи, че този коментар не е написан от момиче, а от хетеро момче и ще се гръмна!

Chanceux
08-29-2010, 20:44
Няма нужда да се гърмиш. Момче съм и съм си съвсем хетеросексуален.
Просто съм обективен и разбран човек. Компренде?

Щеше да ми кажеш,че съм гей ли? -.-

Ice_b0x
08-29-2010, 20:45
Ш****и п******и да ви е*а м****а.

Chanceux
08-29-2010, 20:46
Ко речИ?

Chanceux
08-29-2010, 20:55
1:0 за мен,мхм..
Впрочем,защо мнението ми има по-голяма тежест като казах,че съм момче? При положение,че мисленето ти е женско(не се изказвам неподготвен,чел съм ти коментарите из форума),някак си не си в позиция да се изразяваш така.. сексистки :-o

dimi93
08-29-2010, 21:06
1:0 за мен,мхм..
Впрочем,защо мнението ми има по-голяма тежест като казах,че съм момче? При положение,че мисленето ти е женско(не се изказвам неподготвен,чел съм ти коментарите из форума),някак си не си в позиция да се изразяваш така.. сексистки :-o

Ами защото мислех, че всички хетеро момчета са някакви олигофрени... :Х

UNITED2
08-29-2010, 21:11
Да,олигофрени като тоя ... :razz:
Ако взема аз да псувам,ще ти изпопсувам и мишките по вас бе смешеееен :razz: К'во се прайш на мъжкар е,така псувай само на възлюбената ти ;)

Ice_b0x
08-29-2010, 21:15
Ако взема аз да псувам,ще ти изпопсувам и мишките по вас бе смешеееен :razz: К'во се прайш на мъжкар е,така псувай само на възлюбената ти ;)
Аре давай да те видим

dimi93
08-29-2010, 21:18

Човек типичен пример за простият българин! Колкото и да му наливаш, никога няма да попие!

UNITED2
08-29-2010, 21:19
Аре давай да те видим
Страх ме е :-#

Ice_b0x
08-29-2010, 21:20
Аре давай да те видим
Насра,а ? Ходи си псувай мишките, там у вас на село :)

UNITED2
08-29-2010, 21:24
Аре давай да те видим
Насра,а ? Ходи си псувай мишките, там у вас на село :) :razz: Аз да отида на село така ли ? :razz: :razz: :razz: Гледай какъв селянин си и тогава говори ;) Ако си мислиш,че на някой му пука от няк'ъв ник във форум жестоко си се излъгал :shock: :razz: Има ли смисъл да псувам или ти да псуваш тука ? Чесно ? Само можем да се изложим ;) Защото ти за мен си просто един ник както и аз за теб ;) Ако искам да падам на нивото на някого няма да е на публично място пред сумати народ и то във форум :razz: :razz: :razz:

dimi93
08-29-2010, 21:26
Аре давай да те видим
Насра,а ? Ходи си псувай мишките, там у вас на село :) :razz: Аз да отида на село така ли ? :razz: :razz: :razz: Гледай какъв селянин си и тогава говори ;) Ако си мислиш,че на някой му пука от няк'ъв ник във форум жестоко си се излъгал :shock: :razz: Има ли смисъл да псувам или ти да псуваш тука ? Чесно ? Само можем да се изложим ;) Защото ти за мен си просто един ник както и аз за теб ;) Ако искам да падам на нивото на някого няма да е на публично място пред сумати народ и то във форум :razz: :razz: :razz:

хаха ся кой са насра?

Ice_b0x
08-29-2010, 21:27
UNITED2 Май и ти си от другите,а ?
Шибан педераст

UNITED2
08-29-2010, 21:30
Шибан гей :razz: Може да съм всякакъв но не и гей :razz: А и никой не заслужава да го обиждаш така,явно ти си тъпо страхливо педерасТче и за това пишеш в бял цвят обидите :razz: :razz: :razz:

Ice_b0x
08-29-2010, 21:35
Ако искам и в розово ще си ги пиша :)

UNITED2
08-29-2010, 21:38
Ама мноУ ясно ;)

dimi93
08-29-2010, 21:47
Шибан гей

НЕ! Той е от онея с акъл ;)

Ice_b0x
08-29-2010, 21:48
Шибан гей

НЕ! Той е от онея с акъл ;)
Уау генялен си ... затапи ме :?

UNITED2
08-29-2010, 21:50
Айде спрете се де нито Ice_Box трябваше да псува,нито всички да обръщаме темата на спам,момичето иска гей с който да обикаля магазините ако има такива да пишат аз бях до тук.. :D :D :D

Ice_b0x
08-29-2010, 21:55
8-) Ха аз тая псувня я написах да ви гледам сеира после

kantonecApetur4
08-29-2010, 21:58
Има едно педалче от моя клас.Казва се Валентин,обаче го е срам да си каже.

UNITED2
08-29-2010, 21:59
Ми аз се досетих по късно,и усетих,че не за първи път се прецаквам да се хващам на такива неща.. :razz:
Не наистина да спрем да спамим момичето не може да си намери гей за пазар от на'ште истории :razz:

Ice_b0x
08-29-2010, 21:59
Вальо ти ли си ? :razz:

kantonecApetur4
08-29-2010, 22:02
Вальо ти ли си ? :razz:

Ей как позна ама ти си велик бе :-P :-P :-P

Verminaard
08-29-2010, 22:07
Кварталната хомо бригада от розовата пейка е готова да отговори на всичките ти въпроси,авторе безсрамни! 8-)

JakesInsanity
08-29-2010, 22:23
Малките момиченца навлязаха да защитават гейчетата :D

Педалите пък се изкараха само те умни и свестни, а то тука се видя баш бая кви са боклуци поне тия конкретните, че даже и кат на човек да им говориш пак са тъпи кофази :)

Фън фън.

dimi93
08-29-2010, 22:47
Малките момиченца навлязаха да защитават гейчетата :D

Педалите пък се изкараха само те умни и свестни, а то тука се видя баш бая кви са боклуци поне тия конкретните, че даже и кат на човек да им говориш пак са тъпи кофази :)

Фън фън.

Най-компетентният, в областта на всички области отново се изказа, по възможно най-компетентния начин!

JakesInsanity
08-29-2010, 23:19
Стига ме затапва и храни, не остана на къде повече просто :oops:

Chanceux
08-30-2010, 10:27
Jakes,ще депресираш детето,бе! :D

Айде,не сме се събрали да ви решаваме емоционалните проблемчета. Давайте по темата. Който е гей да си казва. 8-)

А младежа с комплекси може да си направи друга тема и да се изповяда. Ако не,gtfo.

dimi93
08-31-2010, 19:44
Аз съм гей :oops: иии чесно не ме е срам да си призная :)

О ти не си гей! Ти си сбъркана Деси! Момиче от Видин, което насякаде се представя за емо, гей момче... сериозно! много си зле!

Hidalg0
08-31-2010, 23:03
бтв хилари намери ли си другар за пазаруване , аз сам навит ако ме пускаш в съблекалнята 8-)

wolfy86
09-01-2010, 00:51
Абе нз за вас ама думата Гей не ме кефи и дори ме дразни, не си ли кажеш Педал не е истината :D нищо лично нямам спрямо тях въпроса е че самата дума ми е дразнител и затова ПЕДАЛ!!!

Al Bundy ROCK'S!!!!!

kzteam
09-01-2010, 20:37
всички сте гейове само аз не :Д :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-P :-P по темата нз ..

CrAzYanDlaZy
09-01-2010, 21:04

не те е срам да си признаеш, дам ... ти се фукаш със своята открадната самоличност!!

dimi93
09-01-2010, 21:12

не те е срам да си признаеш, дам ... ти се фукаш със своята открадната самоличност!!

Оф, мимс оставяй я! Това момиче е лудо! Ако си мисли, че ми е много лесно хаха... щом иска нека ми краде самоличността, НЕ МИ ПУКА! То си е за нейна сметка!

JakesInsanity
09-01-2010, 21:12
Al Bundy ROCK'S!!!!!
От всичките коментари и педалски ревове тва изречение най-много го подкрепям! Ако имаше и емота по негово време яко щеше да ги храни пича, а ся ние си имаме и двете в едно (темата е добър пример). :o

YouAteMyHeart
09-02-2010, 10:39
Ох леле тоя dimi93 мн тъп бе.

Стига се превъзнася като някоя кифла.Написа,че си гей-ок.Стига толкова!

Да,целия форум искаме да ти открадне самоличността защото си такава колоритна личност,че не мое ти се начетеме на простотиите. :-x

AlMiNaToRa2
09-02-2010, 11:05
аз сам геи сашто

DarkTemplar
09-02-2010, 11:08
Кви гейове, повечето сте живи педераси. (нарочно без Т) :D

аз сам геи сашто
Ти преди всичко си неграмотен.

JakesInsanity
09-02-2010, 14:48
аз сам геи сашто
И аз по-скоро бих те пребил заради т'ва което причиняваш на българския език а не за дето си гей :(

dimi93
09-02-2010, 20:22
Ох леле тоя dimi93 мн тъп бе.

Стига се превъзнася като някоя кифла.Написа,че си гей-ок.Стига толкова!

Да,целия форум искаме да ти открадне самоличността защото си такава колоритна личност,че не мое ти се начетеме на простотиите. :-x

Като не знаеш как стоят нещата, не се бъркай! (говоря за това със самоличността)

JakesInsanity
09-02-2010, 20:28
Аре успокой се бе педигри. Изнерви всички с тъпотията си ся си мислиш че на някой му пука за "самоличността ти".

Ice_b0x
09-02-2010, 21:02
аз сам геи сашто
И аз по-скоро бих те пребил заради т'ва което причиняваш на българския език а не за дето си гей :(
И аз съм навит, само че аз ще го бия защото е гей 8-)

ChalgaBoy
09-02-2010, 22:52
И да има, едва ли ще си признаят.

Aнонимен гей и умна блондинка... NO CHANSE

ВНИМАНИЕ !!! ГЕЙ ПОД ПРИКРИТИЕ !!! :D

nero0
09-03-2011, 13:20
лалалалалалалаа :D :D Тъпа работа :Р Аз пък съм би и за разлика от 95% от неосъзнатите и себе мразещи се глупаци, които го отричат и си го изкарват на другите, на мене дори не ми пука. ;д
Няма смисъл да се спори на тази тема, защото просто много от хората имат съвсем погрешна представа за гей / би ... жалка работа, но още по- жалка е показността и онези гадни женствени маниери и начини на поведение, които меко казано ме отвращават :D:D:D:D :?

Shturrrche88
09-03-2011, 13:33
Тази тема събуди стомаха ми, особено един определен потребител...какви жалки напъни за внимание... :?

nero0
09-03-2011, 13:41
Тази тема събуди стомаха ми, особено един определен потребител...какви жалки напъни за внимание... :?

тоест? :lol: :lol:

0409
09-03-2011, 13:43
Обявата актуална ли е :-|

nero0
09-03-2011, 13:47
Обявата актуална ли е :-|

естествено :D

0409
09-03-2011, 14:09
:smt011

Shturrrche88
09-03-2011, 14:13

тоест? :lol: :lol:
Абсолютно е все едно.

IncendiaSanctus
09-03-2011, 14:57
Аз не съм гей ! ^_^

dPa3HuTeJl
09-03-2011, 17:50
Аз не съм гей,аз съм принцеса! АХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Jks.

macromicro
09-03-2011, 17:51
Аз съм горд би.Чукам всичко човешко над 16 и под 60.

Gr0zDan0v
09-03-2011, 17:52
facepalm !

0409
09-03-2011, 18:19

омг и над 40 ли стигаш :shock: :shock: :shock: :shock:

macromicro
09-03-2011, 18:20

омг и над 40 ли стигаш :shock: :shock: :shock: :shock:
Мъжете и жените между 40 и 50 са ми слабост.Отлежалото е най хубаво.

nero0
09-03-2011, 18:25
олеееееее ужасТ :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D хммм това наистина е странно :D

09-04-2011, 11:00
аз сам геи сашто
И аз съм навит, само че аз ще го бия защото е гей 8-) :razz:

macromicro
09-04-2011, 11:06
Малко виделце да разнообразим темата
http://www.youtube.com/watch?v=npzrAd8-Yb4
сладури :P :P :P

stefinkaa7
09-04-2011, 12:59
Има разбира, преди около седмица някво 13 или 14 годишно лапенце беше пуснало тема дали има някой от плевен който да иска да си лапат плувките един на друг 8-)

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: плувките .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

09-04-2011, 13:18
Гейовете са просто хабене на мъжки материал.
Се едно си няяме достатъчно женски, които да се клецат с мъжете, ми ся и мъжете ще се клецат с мъжете, абе...

nero0
09-04-2011, 13:39
Се едно си няяме достатъчно женски, които да се клецат с мъжете, ми ся и мъжете ще се клецат с мъжете, абе...
Уважавам мнението ти и начина на мислене относно гейовете (разбираемо е .. ) , но не мислиш ли че прекаляваш? Аз лично мисля, че не си човека, които трябва да съди хората, какви са и за какво стават. Само излишни спорове се предизвикват... :-s

09-04-2011, 13:46
Не предизвиквам спор, просто понякога се дразня, че някой добре изглеждащ мъж, с хубаво тяло и коса, ще предпочете чеп, предтова да е с някоя яка мацка :?

nero0
09-04-2011, 13:52
Не предизвиквам спор, просто понякога се дразня, че някой добре изглеждащ мъж, с хубаво тяло и коса, ще предпочете чеп, предтова да е с някоя яка мацка :?

Абсолютно права си.. няма спор :P \:D/

ANTIHUMAN
10-08-2011, 22:33

Мен също ме е яд да видя яка мацка, как се мляска друга яка мацка, ама няма как! :D За всичко си има хора! :)

alexilaiho
10-09-2011, 08:35
Значи,искате да кажете че да имаш много добри приятели (момичета),трябва да си гей ?! Значи сте супер сбъркани ... Имам много добри приятелки с които на практита мога да споделя всичко..Ако мислите че сте някви велики,като се правите на "виж кой съм аз" супер много се заблуждавате.Побъркани,раз гонени пубертети.... :-x

ANTIFASKINBYRDS
10-09-2011, 13:18
Мен също ме е яд да видя яка мацка, как се мляска друга яка мацка, ама няма как! :D За всичко си има хора! :)

как ще те е яд бе тва е една от най-големите фантазии на мъжете :D

superskank
10-09-2011, 16:04

как ще те е яд бе тва е една от най-големите фантазии на мъжете :D
Не на всички. ;)

macromicro
10-09-2011, 16:47
Много просто парче си,ама много.Гейовете не се клецат(така на село ли си говорите)с жени защото не изпитват сексуално желание за това.Пак повтарям за неосведомените,че да си гей не е избор.Колкото избираш каква храна обичаш да ядеш и коя не,толкова си избираш и сексуалността.

Agonist
10-09-2011, 16:59

то е едно и също да ти кажа

superskank
10-09-2011, 17:14

Не мисля.

Moerder
10-09-2011, 17:25
Аз пък ги мразя.

DragonLady
10-09-2011, 18:30

И според мен не е едно и също.
Педерасти са онея със боядисаните коси в ярък цвят, обеци където им падне, женски дрехи и маниери, чупене на китки и тн ..
Гейовете са нормално изглеждащи мъже, които обаче изпитват сексуално влечение към мъже, а не към жени.
Аз лично нямам нищо против гейовете, но онея мазните педерасти, дето натякват на целият цвят " аз съм обратен " ми иде да ги почна с правата лопата ...

superskank
10-09-2011, 18:37
И според мен не е едно и също.
Педерасти са онея със боядисаните коси в ярък цвят, обеци където им падне, женски дрехи и маниери, чупене на китки и тн ..
Гейовете са нормално изглеждащи мъже, които обаче изпитват сексуално влечение към мъже, а не към жени.
Аз лично нямам нищо против гейовете, но онея мазните педерасти, дето натякват на целият цвят " аз съм обратен " ми иде да ги почна с правата лопата ...
Напълно съм съгласен.
Заради тези, които чупят китки, всички мислят че са гейове и за това се носи лошата слава на гейовете.

iv4ety97
10-09-2011, 19:25

+1 :D :D :-D ,ама нещо много трудно се намират :D

superskank
10-09-2011, 19:32
+1 :D :D :-D ,ама нещо много трудно се намират :D
Не е вярно, който търси - намира. :)

BqlaLiniq
10-09-2011, 22:52
Ето защо много малка част от хората имат нещо против лесбийките или би момичетата, а за гейовете над 95% от населението... :D
Гейовете постоянно натякват както тоя димо ли къв беше..чупят китки, държат се женствено, говорят женствено, имат женски маниери, и куп още неща...Има и такива лесбийки - постригват си косите късо, обличат се мъжки, държат се мъжки... За мен това не са нормални гей и лесбийка..по скоро са транссексуални...Няма нормален човек, който да не мрази такива хора...То просто е гнусно и грозно...АДСКИ ГРОЗНО И АДСКИ ГНУСНО :D
Друго е обаче едно истинско момче, дори и с по мек характер - да си пада по момчета... или момиче с дълга коса, (или къса в зависимост от прическата) с женски маниери, с женско облекло да харесва други момичета...Това е съвсем нормално нещо, защото не си избират какви да бъдат, а просто това ги влече..

superskank
10-10-2011, 00:18
Ето защо много малка част от хората имат нещо против лесбийките или би момичетата, а за гейовете над 95% от населението... :D
Гейовете постоянно натякват както тоя димо ли къв беше..чупят китки, държат се женствено, говорят женствено, имат женски маниери, и куп още неща...Има и такива лесбийки - постригват си косите късо, обличат се мъжки, държат се мъжки... За мен това не са нормални гей и лесбийка..по скоро са транссексуални...Няма нормален човек, който да не мрази такива хора...То просто е гнусно и грозно...АДСКИ ГРОЗНО И АДСКИ ГНУСНО :D
Друго е обаче едно истинско момче, дори и с по мек характер - да си пада по момчета... или момиче с дълга коса, (или къса в зависимост от прическата) с женски маниери, с женско облекло да харесва други момичета...Това е съвсем нормално нещо, защото не си избират какви да бъдат, а просто това ги влече..
Да, само една забележка - тия дето чупят китки са педераси. И заради тях цялото общество мрази гейовете, които пък нямат никаква вина.

Sirius
10-10-2011, 16:31
superskank - доста си солидарен и ти?! Да имаш да признаваш нещо?

"Мамо, мамо вече съм на 15 мога ли да нося сутиен?!
– НЕ Иване! "

:D :D :D :D

Vladel
10-10-2011, 16:34

Ами ако случайно обърне резбата в мола,ще му се навиеш ли?

xxxbrokenhearthxxx
10-10-2011, 16:46
:) .. Съгласна съм до някъде, но не смятам, че е гнусно да се държа като момче, да нося мъжки дрехи и т.н. Съвсем нормално си е.

BqlaLiniq
10-11-2011, 20:59
Добре де ти нали си момиче? И си лесбийка или бисексуална? Под лесбийка разбирам едно МОМИЧЕ да харесва друго МОМИЧЕ...защо трябва едната да се прави на мъж? Няма никаква логика...Ако си транссексуална, демек си момиче, но се чувстваш като момче е друго вече, но според мен не трябва една лесбийка да се държи като мъж...?

pomo6tplz
10-12-2011, 14:25
ккакбо става във тази тема??????????????май е време да освоводим хратките?

macromicro
10-12-2011, 15:11
ккакбо става във тази тема??????????????май е време да освоводим хратките?
http://www.alterheros.com/images/homophobie_1.jpg

anonymous708973
10-12-2011, 16:00

Аз съм нормален човек и не ги мразя.
Виждал ли си гей? Ама мъж, който си пада по мъже, а не просто някой, който мислиш за гей.

dobri4ko2
10-12-2011, 16:11
Абе не знам ама какво ще стане ако се съберат гей и лесбийка :D .Нали момичето се облича като мъж и всичко а мъжа на жена.Много искам да вида такава двойка :razz:

macromicro
10-12-2011, 16:21
Абе не знам ама какво ще стане ако се съберат гей и лесбийка :D .Нали момичето се облича като мъж и всичко а мъжа на жена.Много искам да вида такава двойка :razz:Много си прост,знаеш ли въобще какво е гей,какво е лесбийка,какво е транссексуален,какво е бисексуален,информирайте се малко има един сайт не знам дали сте го чували казва се google,опитайте го.

Shturrrche88
10-12-2011, 17:24
Google не е сайт :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

macromicro
10-12-2011, 17:41
Google не е сайт :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:Търсачка извинявам се.Теб не ти ли писна да ме следиш,мания някаква,болен мозък нещо.

Shturrrche88
10-12-2011, 17:58
Ако не забелязваш не съм коментирала нито теб, нито темата, просто четях и това ми направи впечатление. Бих се включила който и да го беше написал.

macromicro
10-12-2011, 18:06
Ако не забелязваш не съм коментирала нито теб, нито темата, просто четях и това ми направи впечатление. Бих се включила който и да го беше написал.Хайде хайде под всеки мой коментар гледаш как да се заядеш.Щом мразиш всички обратни защо все пишеш в такива теми.Странно е.

SheDevil
10-12-2011, 18:10

И аз и аз си търся....

Стига да не е лигав прекалено много...да не ме надмине...

:razz:
а ся сериозно .....от гей до гей има разлика...но като цяло ги уважавам.... ЗА различните!!!!!
:D

SheDevil
10-12-2011, 18:11
Открих нещо странно в себе си.... сигурно съм била гей в миналия си живот... тъ както и да е.. самопризнание...

Shturrrche88
10-12-2011, 18:13
Ако не забелязваш не съм коментирала нито теб, нито темата, просто четях и това ми направи впечатление. Бих се включила който и да го беше написал.Хайде хайде под всеки мой коментар гледаш как да се заядеш.Щом мразиш всички обратни защо все пишеш в такива теми.Странно е.
Последно мнение от мен в тази тема-специално на теб съм ти писала точно в една тема.
В момента ти седиш и се заяждаш с мен...ако целиш да провокираш-не си познал, ама грам. Влязох да напиша каквото имах да кажа и толкова...не ми се обсъждат педераси и в частност твоята личност...явно страдаш от липса на внимание, щом си го търсиш толкова чистосърдечно от мен.
Лека вечер.

amk933
10-12-2011, 18:15
Прекратете спора. Следващ коментар/отговор/пост, продължаващ полемиката и авторът отнася 5-дневна почивка. :)

macromicro
10-12-2011, 18:29

п.п. не се шегувам!! :lol:Според теб всички гейове обичат да ходят по магазини.Стига клишета.

10-12-2011, 19:38

п.п. не се шегувам!! :lol:Според теб всички гейове обичат да ходят по магазини.Стига клишета.
Too much Sex And the City :?

superskank
10-12-2011, 21:15
superskank - доста си солидарен и ти?! Да имаш да признаваш нещо?
Не съм длъжен да признавам нищо. Прочети постовете ми в малко по-предна страница и ще разбереш. ;)

dayana.baleva
02-02-2013, 06:06
здрасти, търся си приятел, който да е гей, от плевен и горе-долу 15-16 годишен.
p.s. аз съм момиче (лесбийка при това)

NomNomNom
02-02-2013, 07:40
здрасти, търся си приятел, който да е гей, от плевен и горе-долу 15-16 годишен.
p.s. аз съм момиче (лесбийка при това)

клишетааа

dayana.baleva
02-02-2013, 08:37
все едно, просто си търся интересни хора...

negrita6798
02-03-2013, 13:35
Аз съм лесбийка,ма никога няма да познаете :Д

Auriss
02-03-2013, 14:09
Толкоз ли си грозна :( ?

negrita6798
02-04-2013, 06:48
напротив :) красива съм и много мъже се увличат по мен ! Просто нямам тръпка с мъжете :) а може би не съм открила правилния ии пак с жените ми е мноооооооооооооого по-различно ии по-приятно! Когато целувам мъж все едно целувам стената :Д

negrita6798
02-04-2013, 07:14
Има един определен стереотип за лесбийките че са като мъже ии грозни,та за това стават такива :Д ии повечето са такива,но слава богу не всички ии се гордея,че аз съм от тези по които им текат лигите на мъжете,но не могат да имат :Д

dayana.baleva
02-04-2013, 21:14
случайно да си от плевен :ДД :?

negrita6798
02-06-2013, 13:57
София :)

black_pearl
02-08-2013, 23:54
Реклама ли си правиш, мацка? :D Два поредни поста за това, че си КРАСИВА лесбийка. Nice.
По темата - не съм хомо.

negrita6798
02-10-2013, 09:44
Рекламата не е за по сайтовете :) просто се дразня на тъпото отношение на хетеросексуалните и се опитвам да им покажа,че не са прави за адски много неща и просто трябва да млъкнат и да си живеят своя живот ! Има всякакви хора и всеки може да е обратен,така че нека постъпим като европейци поне по този въпрос! Човек трябва да е дипломатичен и обективен,съответно и интелигентен доколкото се може за да разбира нещата,но явно образованието и възпитанието в нашата държава са рядкост :( ИЗЛЕЗТЕ ОТ КОНСЕРВИТЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ ДРУГИТЕ ! ОТВОРЕТЕ СЪЗНАНИЕТО СИ ЗА НЕЩАТА,КОИТО СЕ СЛУЧВАТ НЕЗАВИСИМО ОТ ВАС !

Fisherman
02-10-2013, 16:13
Кой не е прав бе тва да си гейчец ВИНАГИ ще е болестно състояние от моита гледна точка.Разправяй квот щеш оня бил консервативен оная затворена за света ми нека няма всички да си бъркаме по задниците като алтави а кво ше каеш.
Чак ми ги защитават ти що не млъкнеш и не си живееш изкривения гейски живот?Тва ли е да си европеец педали около тебе да се лигавят и да си бъркат по дупките и да си свиркаш??

negrita6798
02-11-2013, 11:09
Обърка ги нещатааа ::::Д:Д:Д хахах амиии на мен това с бъркането по задниците ми е отврАТително гнусно,но е въпрос на вкус ии доста хетеросексуални обичат да го правят :Д:Д:Д ии тези особено 20тина годишните момчета много обичат да ебът 15 годишни в дупенцето :Д така чееееееееее хахахахахаххахахаххахахах :Д амии ти FISHERMAN определено не си възпитан правилно :Д Европейците се уважават като хора,а това с кой си ляга един човек мисля че засяга само и единствено този човек !!! А и за протокола да ТЕ ПОПИТАМ Орлин Павлов пречи ли ти или Рики Мартин илии женското порно което си изгледал :Д това са мъже желани от хиляди жени , а ти си момче изпатило от обратна или психопат като Хитлер,който мразел еврейте а самият той бил такъв :Д:Д:Д

granger
02-11-2013, 11:13
Кой не е прав бе тва да си гейчец ВИНАГИ ще е болестно състояние от моита гледна точка.Разправяй квот щеш оня бил консервативен оная затворена за света ми нека няма всички да си бъркаме по задниците като алтави а кво ше каеш.
Чак ми ги защитават ти що не млъкнеш и не си живееш изкривения гейски живот?Тва ли е да си европеец педали около тебе да се лигавят и да си бъркат по дупките и да си свиркаш??
Много грешни представи имаш за гейовете. Но няма да ти обяснявам,сигурна съм,че няма да искаш да ме разбереш.

Fisherman
02-11-2013, 11:25
Обърка ги нещатааа ::::Д:Д:Д хахах амиии на мен това с бъркането по задниците ми е отврАТително гнусно,но е въпрос на вкус ии доста хетеросексуални обичат да го правят :Д:Д:Д ии тези особено 20тина годишните момчета много обичат да ебът 15 годишни в дупенцето :Д така чееееееееее хахахахахаххахахаххахахах :Д амии ти FISHERMAN определено не си възпитан правилно :Д Европейците се уважават като хора,а това с кой си ляга един човек мисля че засяга само и единствено този човек !!! А и за протокола да ТЕ ПОПИТАМ Орлин Павлов пречи ли ти или Рики Мартин илии женското порно което си изгледал :Д това са мъже желани от хиляди жени , а ти си момче изпатило от обратна или психопат като Хитлер,който мразел еврейте а самият той бил такъв :Д:Д:Д

Wow хахахах как ме слагаш под един знаменател с другите чикиджии а?Не не обичам женско порно само нормалното.Не помня да си съм си патил от лесбийка и не съм толкова екстремен да еба 15 годишно в дупето особено както казах в друга тема там не е мястото за слагане на пишки.Много интересно кой е възпитан и кой не в моето семейство не обичаме гейове и тва то :) да не си пушила нещо смешно

granger
02-11-2013, 11:27
А защо ти слагаш под общ всички гейове. Повярвай ми , не можеш да познаеш дали някой мъж е гей само по маниери. Примери -имам бол.
Играеш го същия двоен стандарт, сякаш е много приятно да гледаш Хетеродвойка,която се натиска на улицата.
Гейовете - плащат ли си данъци -плащат, бъркат ли ти се в личния живот - ако не се направиш на тъпанар и копче няма да ти кажат. Бъркат ли ти се в живота - не. Тогава кво ги съдиш. Много ми е интересно какво против имате и с кое право мислите,че само защото са по-различни нямат право да са щастливи?

Fisherman
02-11-2013, 11:49
Съжалявам слънчице гейовете не могат да се самовъзпроизвеждат,което автоматично ги прави безполезни за планетата земя :) Има само 2 пола.

granger
02-11-2013, 13:57
Прекален ограничено разбираш нещата. Но тва си е твое право.

Fisherman
02-11-2013, 14:19
Какво има защо не можеш да се аргументираш ами пляскаш едно и също?

Нещо извадено от лекциите ми по Биология

"Живото е организирана генетична единица способна на метаболизъм, репродукция, и еволюция"

Изглежда че гейовете не могат да се причислят дори към живата материя :(

EinGutesKind
02-11-2013, 16:33
Бисексуалните броят ли се към тая тема? :oops:

granger
02-11-2013, 18:43
Какво има защо не можеш да се аргументираш ами пляскаш едно и също?

Нещо извадено от лекциите ми по Биология

"Живото е организирана генетична единица способна на метаболизъм, репродукция, и еволюция"

Изглежда че гейовете не могат да се причислят дори към живата материя :(

Аргументация мога да ти дам. От Биологична гледна точка си прав,ама има и двойки ,които също не могат да се репродуцират.
Отдавна сме надраснали "хищничеството и първичността" в човешките отношения. Ако се осланяме само на биология ,хората ще се чукат - всеки с всеки,щото така е принципа при животните. Малко от тях имат партньори.
Ако не го знаеш,че е гей по какъв начин ще ти пречи , по какъв начин ти влияе, по какъв начин променя примерно професионалните му отношения,ако кажем ,че ти е колега?

Fisherman
02-11-2013, 20:21
Много нормално хора наистина не могат да имат дечища но това се нарича Натурална селекция и щото ме мързи пак да обяснявам ето извадка от уикиа

"Variation exists within all populations of organisms. This occurs partly because random mutations cause changes in the genome of an individual organism, and these mutations can be passed to offspring. Throughout the individuals’ lives, their genomes interact with their environments to cause variations in traits. (The environment of a genome includes the molecular biology in the cell, other cells, other individuals, populations, species, as well as the abiotic environment.) Individuals with certain variants of the trait may survive and reproduce more than individuals with other variants. Therefore the population evolves."

БУМ.Какво имаме тук?Имаме мутация на ген,това прави един човек гей нали?И същевременно гей двойките не могат да предадат повредения си генетичен код нататък,поради причини,които обясних по-нагоре.И така имаме натурална селекция,по-силните индивиди продължават генетичните грешки изостават. :)

granger
02-11-2013, 20:23
И аз пък не разбрах какво ти бъркат в здравето ,като не те закачат?
И не всичко е биология,не се хващай само за нея.

Fisherman
02-11-2013, 20:37
И аз пък не разбрах какво ти бъркат в здравето ,като не те закачат?
И не всичко е биология,не се хващай само за нея.

Всъщност човешките отношение са си чиста Биология :).Интересно защо като си пусна телевизора и гледам тоя бил гей оня бил гей,Азис,гледам гейове как се женят,гей парад lol .Кой парадира с това че е сбърканяк?

Only on planet earth. 8-)

И още нещо

Ако се осланяме само на биология ,хората ще се чукат - всеки с всеки,щото така е принципа при животните. Малко от тях имат партньори.

А не е ли така?Животните сменят партньори също като хората и те като хората са привлечени от по-силния екземпляр,по-красивия този който може да ги дари със здраво поколение не котило с гейове :D.Също като при хората ние сме привлечени от някой красив мъж или красива жена.Познаваш ли някой,който през живота си е имал само един партньор?Аз да и е само един от стотици,това доказва че сме като животните всъщност ние сме животни търсещи само секс както се убедих четейки във форума.

granger
02-11-2013, 20:42
Освен на биология като при животните, се основават и на една малка разлика - съзнание.
Пак питам,като не ти бъркат работата,какво ти пречат?
Не се измъквай за пореден път.

Fisherman
02-11-2013, 21:02
Отговорих ти какво ми пречат НАВИРАТ МИ СЕ НАПРАВО В ОЧИТЕ

Всъщност човешките отношение са си чиста Биология :).Интересно защо като си пусна телевизора и гледам тоя бил гей оня бил гей,Азис,гледам гейове как се женят,гей парад lol .Кой парадира с това че е сбърканяк?

Кой се измъква жено дадох ти тон аргументи,истината и факти.Не можеш да спориш с фактите нали ._o

Auriss
02-11-2013, 21:10
Животните сменят партньори също като хората и те като хората са привлечени от по-силния екземпляр,по-красивия този който може да ги дари със здраво поколение не котило с гейове

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Като за човек, записал висше, си доста глупав. А аргументацията ти изтече в канала.

granger
02-11-2013, 21:17
Не ми викай "жено"+тва ти си този ,който не може да спори с аргументи. Как и по какъв начин решаваш,че ти се навират в лицето?Просто ти е по-удобно да си хомофоб.

Fisherman
02-11-2013, 22:45
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Като за човек, записал висше, си доста глупав. А аргументацията ти изтече в канала.

Уау веднага прекъсвам висшето значи.Интересно как цитираш natural selection-на все едно написаното от мен не е вярно айде са виждам че искаш да си надуеш свирката тука да те видят колко си умен и образован,даваш линк към животни хомосексуалисти LOL?Брей брей колко по интелигентни от мен хора имало направо ме завря в миша дупка с тва мнение.

А ти жено продължавай да отговоряш с по едно изречение казвайки абсолютно нищо.
Защото думата "гей" е обида щом е напълно нормално да си обратен?Чакам празните ви отговори,намеци и обиди с кеф единственото нещо което отидива в канала е самочуствието ви което аз ще мачкам тепърва.

Auriss
02-12-2013, 00:17
https://docs.google.com/file/d/0B1YJxA06WbiZX0xjamlQYWpYVUE/edit?usp=sharing&pli=1

Още въпроси да имаш ?

SisiStrange
02-12-2013, 03:48
Та ти твърдиш, че да си гей е на 100% биологична основа, така ли? Да речем, че се съглася, макар че има и други случаи. Та това е проблем, така ли? Мутация? Ти ненавиждаш хора, които имат определен генетичен проблем? А ще мразиш ли с тая сила дете, болно от полидактилия? Или от синдром на Даун? А, ако ти се "навре в очите" някой бавноразвиващ се как ще реагираш? С шут? Нали знаеш, че и те не могат да се възпроизвеждат? Ако ти се роди такова дете, ще го метнеш в близкия контейнер като неодушевен предмет ли?

Колко реални хомосексуалисти си виждал последния месец? На живо. Бели хора по улицата/в уни/в блока/в магазина... ? Нали ти се навират в очите? Къде? Доста дребнав подход да даваш примери като Азис. Също толкова противен е, колкото един тон чалга певачки, които са си хетеро.

И човек като теб ще ни чете морал и ще обяснява как всички се интересували само от секс пък той е възвишен.

Fisherman
02-12-2013, 11:01
Имаме напредък вече сравняваме гейовете с болни хора,каквито са си.Не знам дали е мутация липса на генетичен материал,грешка при транслация или репликация но има нещо нередно нали,болните от Даун не си пъхат нишките един в друг нали?Моля Моля така ли марсуват бавно развиващите се,женят се и парадират с недъзите си?Интересно аз имам уважение към всеки човек в неравностойно положение но тези хора се третират като болни и явно гейовете са нещо повече щом изискваш да ги уважавам.Не виждам как ше стане.

Не съм се замислял за дете гей може би е по подходящо на теб да ти се роди,все пак ги обичаш и уважаваш аз ше трябва да го фърля в кофата.

https://docs.google.com/file/d/0B1YJxA06WbiZX0xjamlQYWpYVUE/edit?usp=sharing&pli=1

Още въпроси да имаш ?

Днеска се обадих в ректората и прекъснах следването си мисля да ставам фризьор или стилист

SisiStrange
02-12-2013, 12:38
Ем, да. Определено уважавам тези гейове, които си заслужават уважението. Това са преди всичко хора. Начинът, по който правят секс не ме засяга. Познавам достатъчно интелигентни, свястни хомосексуални. Не ме карат да ставам такава, че да изпитвам омраза или да се притеснявам от тях.

Fisherman
02-12-2013, 13:22
Уважавай ги аз гейове не познавам и по-добре :)

granger
02-12-2013, 16:36
А ти смешко , се постарай поне да се аргументираш. Живота отдавна не е само приста биология, жалко ,че си хомофоб не искащ да отговори на елементарни въпроси,защото просто по-лесно да мрази. Избягваш ми въпросите,после аз не съм отговаряла. Големия моралист се изкара с шепа акъл. Много жалко,че имаш такова мнение за себе си. Не разбирам кой какво ти е направил , за да мразиш така. Много жалко.
Пак те питам,защото пак не ми отговори,ако не знаеш ,че е гей и не ти прави проблеми , като разбереш,че е такъв ...какво се променя?

zuzkata
02-12-2013, 16:45
абе пак ли вийй ве, аре прочетете Библията, като ми покажете Адам да го праи със Адам , тогава ми говорете,
махайте ми се от форума, гейовци мръсни , ходете да си ги чешете някъде другаде, грешници долни,

Fisherman
02-12-2013, 16:48
А ти смешко , се постарай поне да се аргументираш. Живота отдавна не е само приста биология, жалко ,че си хомофоб не искащ да отговори на елементарни въпроси,защото просто по-лесно да мрази. Избягваш ми въпросите,после аз не съм отговаряла. Големия моралист се изкара с шепа акъл. Много жалко,че имаш такова мнение за себе си. Не разбирам кой какво ти е направил , за да мразиш така. Много жалко.
Пак те питам,защото пак не ми отговори,ако не знаеш ,че е гей и не ти прави проблеми , като разбереш,че е такъв ...какво се променя?

На кой въпрос не отговорих МА я си хои в кухнята да ми врътнеш една погачка айде айде остави аргументирането на мъжете гледай си чорбата на печката.Дори няма да коментирам тва за Биологията щото е безкрайно тъпо изказване направо пълен ужас,гейтаците освен СПИН с какво друго дариха човечеството? Айде отговаряй.Толкова ли не разбра какво се променя когато разбера че някой мизерник е гей? 2 дена тъпчеме какво им има на гейовете тя не разбрала.

Грешници долни ебливи

granger
02-12-2013, 16:49
Ще те помоля , да не ми говориш на МА
на този.

Fisherman
02-12-2013, 16:59
Ще те помоля , да не ми говориш на МА
на този.

Толкова ли не разбра какво се променя когато разбера че някой мизерник е гей? 2 дена тъпчеме какво им има на гейовете тя не разбрала.

Не са те научили да четеш учителя ти да не е бил гей?

SisiStrange
02-12-2013, 17:03
Fisherman, значи, нека е последното, което ще направя в тоя форум, ама ще се постарая да получиш БАН за тези крайно хомофобски изказвания + обиди към потребителите + женомразство. Рядко ми се набива в очите някой толкова противен, а посещавам форума от години. Има потребители с дразнещ манталитет, ама ти си рядко срещан случай.

На това с какво са дарили човечеството смятам аз да ти отгворя:
1. Моя познат е учен по твоята така често изтъквана биология. Засега вече има свои трудове и работа в експериментална област.
2. Чел ли си "Малкия принц", който промени мирогледа и отвори очите на куп деца и възрастни? Авторът е гей.
3. Чувал ли си за Оскар Уайлд? Хомосексуалист.
4. Пол Верлен? Хомосексуалист.

Мога още да изреждам. Трябва ли?

ТИ какво си дал на света? Досега? Освен силна омраза и дискриминация към всичко и всички.

granger
02-12-2013, 17:06
Не са те научили да четеш учителя ти да не е бил гей?
И да е бил гей не го прави по-малко човек и по-малко професионалист. Не смятам да споря с теб. С лош човек можеш да се разбереш , с тъп - не.
И не не виждам какво се променя? Ти си оставаш мразещ хомофоб , без грам аргументация, само с обиди и празни думи.

Жалко ...доста жалко.

Fisherman
02-12-2013, 17:11
Fisherman, значи, нека е последното, което ще направя в тоя форум, ама ще се постарая да получиш БАН за тези крайно хомофобски изказвания + обиди към потребителите + женомразство. Рядко ми се набива в очите някой толкова противен, а посещавам форума от години. Има потребители с дразнещ манталитет, ама ти си рядко срещан случай.

На това с какво са дарили човечеството смятам аз да ти отгворя:
1. Моя познат е учен по твоята така често изтъквана биология. Засега вече има свои трудове и работа в експериментална област.
2. Чел ли си "Малкия принц", който промени мирогледа и отвори очите на куп деца и възрастни? Авторът е гей.
3. Чувал ли си за Оскар Уайлд? Хомосексуалист.
4. Пол Верлен? Хомосексуалист.

Мога още да изреждам. Трябва ли?

ТИ какво си дал на света? Досега? Освен силна омраза и дискриминация към всичко и всички.

Дал съм и тепърва имам още много да давам все пак уча в сферата на здравеопазването :) Не не съм чувал за Оскар и автора на Малкия принц нищо чудно книжката не става за четене,какво и мечо пух ли промени детските мирогледи?Значи твоя приятел само осъзнава жалкото си съществуване. Искаш да получа бан,защо защото не можете 2 кокошки да ме надговорите ли?Не съм женомразец повярвай ми обожавам женската част и все пак спина първо е изолиран от задник на гей през средата на 80те.

granger
02-12-2013, 17:12
2 кокошки ...повярвай ми 100 кокошки не могат да надговорят празнодумец.

Fisherman
02-12-2013, 17:18
И да е бил гей не го прави по-малко човек и по-малко професионалист. Не смятам да споря с теб. С лош човек можеш да се разбереш , с тъп - не.
И не не виждам какво се променя? Ти си оставаш мразещ хомофоб , без грам аргументация, само с обиди и празни думи.

Жалко ...доста жалко.

Не си първата която ме нарича тъп и последната и нямам проблем с това обиждай колкото си искаш.Засегна морала ми по нагоре,което е доста интерестно,тъй като не съм имал проблеми с този несъществуващ според теб морал,имал съм връзки с момичета и нямам за какво да съжалявам за разлика от сума ти хора псевдо моралисти и турбо чикиджии :) чакам следващите отговори изпълнени с неоспорими аргументи добре защитени и грамотно написани и още изброяване на гейове писатели,фризьори,стилисти ,стриптизьори,футболисти

Fisherman
02-12-2013, 17:19
2 кокошки ...повярвай ми 100 кокошки не могат да надговорят един гений.

Да знам мерси

granger
02-12-2013, 17:20
Не всички гейове са китки росни , както и не всички хетеросексуални , глупаво е да ги съдиш само по ориентация. Има много хора ,които си заслужават , и които са боклуци , независимо от ориентацията си. Съдейки ги само по този признак , не показваш големия капацитет,който претендираш да имаш.

granger
02-12-2013, 17:21
Да знам мерси
:lol: искрено ме разсмя

Sh@d0w
02-12-2013, 17:26
Смекчете тона и се опитайте да водите нормална дискусия.

Fisherman
02-12-2013, 17:29
Не всички гейове са китки росни , както и не всички хетеросексуални , глупаво е да ги съдиш само по ориентация. Има много хора ,които си заслужават , и които са боклуци , независимо от ориентацията си. Съдейки ги само по този признак , не показваш големия капацитет,който претендираш да имаш.

Слагаш ми думи в устата мацка точно никога не съм се интересувал от гейове не помня някъде да съм написал че ги мразя.Просто изказвам мнението си и съм нападнат тука от коалиция Bulgayria в защите на аналните играчки за млади момчета

granger
02-12-2013, 17:31
Да , бе , не ги бил мразел,всяко твое мнение лъха с омраза.

Delvecchio
02-12-2013, 17:34
Пиши на кирилица

$h@d0w

Fisherman
02-12-2013, 17:37
Да , бе , не ги бил мразел,всяко твое мнение лъха с омраза.

Добре продължавай да си мислиш.

Delvecchio
02-12-2013, 17:40
http://www.liveleak.com/view?i=129_1181518971 Аз си държа на пияните сърби :D

granger
02-12-2013, 17:40
Значи твоя приятел само осъзнава жалкото си съществуване.

Имаме напредък вече сравняваме гейовете с болни хора,каквито са си.

Грешници долни ебливи

мда...явно с право.

Fisherman
02-12-2013, 18:28
Както казах така си говоря не съм от сладкодумниците,които като си отворят устенцата от там потича захарен памук и бонбони както искаш го разбирай D:

Auriss
02-12-2013, 19:17
http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Turing

Още въпроси ?

// пояснявам в случай, че не си наясно. Алън Тюринг е човекът, на когото трябва да благодариш, че съвременната медицина се различава с нещо от работата на кварталния месар. В интерес на истината, въпросният е вероятно най-значимият човек в човешката история. Жалко е, че заради хора като теб животът му приключва по толкова ... нелеп ... начин.

SisiStrange
02-12-2013, 19:46
http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Turing

Още въпроси ?

// пояснявам в случай, че не си наясно. Алън Тюринг е човекът, на когото трябва да благодариш, че съвременната медицина се различава с нещо от работата на кварталния месар. В интерес на истината, въпросният е вероятно най-значимият човек в човешката история. Жалко е, че заради хора като теб животът му приключва по толкова ... нелеп ... начин.
Това не го знаех. Ха. Интересно. Преглеждам си за изпита по органична химия и не ми се ще да го чета цялото сега. Самоубил се е, защото е бил неприет хомосексуалист ли?

greenblood
02-12-2013, 20:05
1000 теми за гейове и лезбийки. баси педеразите майка :D

Fisherman
02-12-2013, 20:11
Това не го знаех. Ха. Интересно. Преглеждам си за изпита по органична химия и не ми се ще да го чета цялото сега. Самоубил се е, защото е бил неприет хомосексуалист ли?

И аз не разбрах какво точно е направил та е толкова велик освен че е взел участие в WW2.Като гледам не се знае как е умрял точно.

foxerabg
03-13-2013, 19:10
ae si bieme vzaimno 4ekii?? :D

foxerabg
03-13-2013, 19:10
az koi iska da si bieme vzaimno 4ekii

Max Poweer
12-03-2013, 14:12
И аз не ги мразя.. малките гейши :d Колкото повече, толкова по-добре ! :)) Впечатлена съм даже , на какво разнообразие се радват откъм секс играчки.. Ето тука гледам днес .. www.gayshop.bg :О Чудо ви казвам ! Направо се изумих колко неща могат да измислят за да си доставят анални удоволствия ..

rosencetooo
12-03-2013, 14:26
И аз не ги мразя.. малките гейши :d Колкото повече, толкова по-добре ! :)) Впечатлена съм даже , на какво разнообразие се радват откъм секс играчки.. Ето тука гледам днес .. www.gayshop.bg :О Чудо ви казвам ! Направо се изумих колко неща могат да измислят за да си доставят анални удоволствия ..
Хахаха.. да определено , че вече за тях даже доста повече неща предлагат. Но нека и те са хора да се радват и да си разнообразяват сексуалния живот :))

EinGutesKind
12-03-2013, 15:39
Не че нещо, ама във всяка педалска тема фишерман най-активен :razz:

psychopath
12-03-2013, 18:52
Говорил съм достатъчно по темата, ама само ще отбележа, че е мега нелепо да давате примери с няколко имена, в защита на тезата ви, че ги подкрепяте. Какво като споменете Оскар Уайлд и Фреди Меркюри? Аз мога да дам още доста имена, ама те са велики защото са гейове, или защото са талантливи и дори гениални в дадена област? Няма никаква връзка и подобен тип аргументация е присъща за нискоинтелигентни хора.
За Сиси се отнасяше и се отнася за конкретния коментар, а не за нея, преди да го изтълкува като обида или заклеймяване на женските й права и да си постави нова цел в живота - да получа БАН. И разбира се, shadow да се намеси... хахахаха

betudontbet
12-03-2013, 22:48
За тебе мога и на педал да се направя :razz:

лоша форма на гърдите , май не си правил достатъчно кофи м@н тцтц

Auriss
12-04-2013, 00:20
Няма никаква връзка и подобен тип аргументация е присъща за нискоинтелигентни хора.
Беше по повод някакви твърдения по-назад в темата, че били безполезни за обществото. Имаше нещо от тоя род и оттам тръгна май цялата работа. Отдавна беше, а и ме мързи да ровя. Та в този смисъл са си на място имената според мен.

anonymous895156
12-04-2013, 15:22
И аз не разбрах какво точно е направил та е толкова велик освен че е взел участие в WW2.Като гледам не се знае как е умрял точно.

Ха.
Сексуалността на човек не може да определи неговите възможности. Най-странното е, че учиш медицина, знаеш защо хората се развиват като хомо/би/транссексуални, знаеш, че това не е техен избор, че те не вредят на хетеросексуалните, и въпреки това твърдиш, че са безполезен боклук, който трябва да бъде отстранен. Защо? Никой не те кара да ходиш по гей паради, синът ти няма да стане хомосексуален, ако види целуващи се мъже, а на теб ти е позволено да спиш с жени. Не е ли достатъчно, за да има изпълненият ти със смисъл живот значение?

anonymous895156
12-04-2013, 16:07
Отговорих ти какво ми пречат НАВИРАТ МИ СЕ НАПРАВО В ОЧИТЕ

Ти си озверен от това, че ти се случва да виждаш хомосексуалисти по телевизията, и явно вече си на път да избухнеш. Ако това беше истинска причина за такава омраза, в момента гейовете щяха да ни гонят с пластмасови дилдота, защото лансирането на мотива с курвичките и негрите по мтв е десетки пъти по-видимо от това на песните на азис.
Това значи или, че си изкарваш аргументите от нацистка реч, или, че страдаш от паническо разстройство, което се активира тогава, когато чуеш думата "хомосексуалист". Като кандидат-психолог бих ти казал, че целият ти страх от гейове и нежеланието ти да приемеш техния избор да се разкрият и да бъдат себе си може да се дължи на две неща: 1. Опитваш се да избягаш от определението за гей, причината може да бъде, че ти самият си имал чувства към същия пол, които обаче са били потиснати 2. Опитах се да измисля втора, но май всичко се свежда към 1.
Показателно е също, че "мъжете" (с други думи - пълните с тестостерон животни) единствено по животински причини не са склонни да приемат хомосексуализма, това им е закодирано и това изпълняват - било то във футболна агитка, пребиваща хора на гей паради, или като част от научен екип, поставил си за цел да заличи гейовете с болест. С други думи - няма смисъл да се спори с хора като теб, вие сте на ниво пещерняк, който ебе туземки.

Fisherman
12-04-2013, 17:33
виж митко ти си чиста проба бета педал,няма друга причина едно здраво и право момче да защитава тая грешка на природата,освен ако не си,като тях

anonymous895156
12-04-2013, 18:07
едно здраво и право момче

такъв съм си :3
Аз съм толкова гей, колкото Ейбрахам Линкълн е бил негър.

Fisherman
12-04-2013, 18:11
Аз съм толкова гей, колкото Ейбрахам Линкълн е бил негър.

http://smokemuse.typepad.com/.a/6a00e54ff3d0298833010536d6b37b970b-800wi

Fisherman
12-04-2013, 18:12
как позна,че е бил негър педал

anonymous895156
12-04-2013, 18:13
^ тази е оцветена впоследствие :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/44/Abraham_Lincoln_head_on_shoulders_photo_portrait.j pg/456px-Abraham_Lincoln_head_on_shoulders_photo_portrait.j pg

Fisherman
12-04-2013, 18:15
https://www.popaganda.com/sites/popaganda/files/Abraham_Obama_SMALLEST.jpg

anonymous895156
12-04-2013, 18:17
http://www.libvar.bg/uscorner/images/lincoln1.jpg

негър и половина

EinGutesKind
12-04-2013, 18:30
Кристално дете, няма как на 13 или 14 да знаеш какво си и не си :S

Fisherman
12-04-2013, 23:33
http://www.libvar.bg/uscorner/images/lincoln1.jpg

негър и половина

тая е оцветена впоследствие педал

Ivaaaaa
12-05-2013, 06:56
Ти си озверен от това, че ти се случва да виждаш хомосексуалисти по телевизията, и явно вече си на път да избухнеш. Ако това беше истинска причина за такава омраза, в момента гейовете щяха да ни гонят с пластмасови дилдота, защото лансирането на мотива с курвичките и негрите по мтв е десетки пъти по-видимо от това на песните на азис.
Това значи или, че си изкарваш аргументите от нацистка реч, или, че страдаш от паническо разстройство, което се активира тогава, когато чуеш думата "хомосексуалист". Като кандидат-психолог бих ти казал, че целият ти страх от гейове и нежеланието ти да приемеш техния избор да се разкрият и да бъдат себе си може да се дължи на две неща: 1. Опитваш се да избягаш от определението за гей, причината може да бъде, че ти самият си имал чувства към същия пол, които обаче са били потиснати 2. Опитах се да измисля втора, но май всичко се свежда към 1.
Показателно е също, че "мъжете" (с други думи - пълните с тестостерон животни) единствено по животински причини не са склонни да приемат хомосексуализма, това им е закодирано и това изпълняват - било то във футболна агитка, пребиваща хора на гей паради, или като част от научен екип, поставил си за цел да заличи гейовете с болест. С други думи - няма смисъл да се спори с хора като теб, вие сте на ниво пещерняк, който ебе туземки.

ей дете, обичам те!

kosharata
12-05-2013, 12:06
Аз съм Би сексуален

Fisherman
12-05-2013, 17:34
за всички тия,които много се надуват с тва да защитават тия утрепки,ще припомня само,че вие сте плод на любовта на двама хетеросексуални и дължите съществуването си на тях.

t.A.T.u.
12-05-2013, 18:24
вие сте плод на любовта на двама хетеросексуални

И само хетеросексуалните ли мислиш, че могат да се обичат?
Интересно как имаш толкова време да пишеш тъпи коментари в почти всяка тема... Когато започнеш да излизаш навън, вместо да висиш по цял ден по форумите, ще разбереш, че в реалния живот нещата не са такива, каквито си ги представяш.

Fisherman
12-05-2013, 18:28
И само хетеросексуалните ли мислиш, че могат да се обичат?

http://farm4.staticflickr.com/3292/5763428843_ce57f1f3a9.jpg

anonymous895156
12-05-2013, 18:29
Фишерман, видяхме колко издържлива е аргументацията ти, когато не отговори на нито един от двата ми поста с нещо различно от "митко ти си гей".

Fisherman
12-05-2013, 19:14
Дори не съм чел постовете ти,не заслужават вниманието ми.Да се аргументирам на такава тъпа тема е безмислено.Отвори темата отначалото и чети аргументации.Тъпанар гей

anonymous895156
12-05-2013, 19:17
8-) супер

t.A.T.u.
12-07-2013, 10:10
не заслужават вниманието ми

Хахаха тоя и за нещо повече от другите се взе.

Отвори темата отначалото и чети аргументации.

„Аргументациите“ са написани от слабоумни хомофоби, които даже си нямат представа за какво говорят.

Fucking_perfect
12-07-2013, 12:25
Добре де, защо пишете такива простотии ? Един смислен пост не прочетох в тая тема.
Оставете хората да си живеят живота както искат...Ебаси тъпите създания.

baby_baby
12-07-2013, 12:35
Не ми пречат гейовете хора като хора всеки избирам сам какъв да е :)

Bank$
12-07-2013, 12:37
Не ми пречат гейовете хора като хора всеки избирам сам какъв да е :)

Искаш ли гей приятел да обикаляте моловете?

baby_baby
12-07-2013, 12:39
Искаш ли гей приятел да обикаляте моловете?

не имам си достатачно приятелки с който си обикаляме