View Full Version : ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!МОЛЯ ЗА ПОМОЩ БЪРЗООО!!!!
Така,през миналия месец натрупах бая голяма сметка от разговори с един номер и сега трябва да давам оябснения пред наще.Те не знаят кой е номера,ама виждат че има бая минутки е SMS-и.Имате ли някаква идея какво да им кажа,освен че съм забравил да затворя
KumchoValcho
08-27-2010, 14:31
Защо трябва да ги лъжеш?
Защо трябва да ги лъжеш?
защото в противен случай няма да вида гаджето си повече :(
lubomirky
08-27-2010, 14:42
кажи, че си търсила някой и докато си го намерила е трябвало да говориш.. нещо от тоя род
кажи, че си търсила някой и докато си го намерила е трябвало да говориш.. нещо от тоя род
момче съм,и мерси за отговора
ами не е хубаво да лъжеш, но ако нямат разпечат кажи че си пращал/а смс-и от тези ДМС
ами не е хубаво да лъжеш, но ако нямат разпечат кажи че си пращал/а смс-и от тези ДМС
имат
Unendlich
08-27-2010, 15:03
- ако вашите са печени, може да им обясниш, че си имаш гадже и е заради това, НО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ
- друг вариант е да се извиниш и да кажеш, че ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ
- да извършиш някакъв вид труд, нещо да им помогнеш, за да не ти спират телефона/ да те наказват
- ако вашите са печени, може да им обясниш, че си имаш гадже и е заради това, НО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ
- друг вариант е да се извиниш и да кажеш, че ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ
- да извършиш някакъв вид труд, нещо да им помогнеш, за да не ти спират телефона/ да те наказват
мерси,като гледам май ще трябва да направя последните 2
Biskfitka
08-27-2010, 15:34
Или може да си кажеш,че си звънял на гаджето,но например..защото сте били скарани и си бил виновен или нещо такова..и да се разберете иии така :D
Мислил си, че са ти се обадили, но всъщност ти си звъннал.
vanity23
08-28-2010, 13:32
кажи им че имаш гадже :) :) :)
nekabudelqto
08-28-2010, 14:34
да бе, кво толкова се притесняваш да им кажеш, че имаш гадже? ако решат да те накажат да не я виждаш повече ги попитай как биха се чувствали ако някой им забрани на тях двамата да се виждат, и ако те ти кажат нещо от сорта на "ама ние сме женени" има кажи "ми аз пък никога няма да се оженя като не ми давате да се виждам с гаджето ми :D " смисъл такъв тип реплики вгорчаваш ми живота и такива неща са работещи според мен. обещай им, че няма да се повтрая, не го повтаряй.
mecheeeee
08-29-2010, 15:57
кажи ,че е нещо свързано с училище :D:D Няма как да ти се карат ..... искал си списъка с учебниците .... нищо за унифирми ( ако имате във вашето училище ) или нещо такова :D :)