- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!МОЛЯ ЗА ПОМОЩ БЪРЗООО!!!!
Така,през миналия месец натрупах бая голяма сметка от разговори с един номер и сега трябва да давам оябснения пред наще.Те не знаят кой е номера,ама виждат че има бая минутки е SMS-и.Имате ли някаква идея какво да им кажа,освен че съм забравил да затворя
Усмихни се,живота е кофти
защото в противен случай няма да вида гаджето си повечеПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
кажи, че си търсила някой и докато си го намерила е трябвало да говориш.. нещо от тоя род
момче съм,и мерси за отговораПървоначално написано от lubomirky
ами не е хубаво да лъжеш, но ако нямат разпечат кажи че си пращал/а смс-и от тези ДМС
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
иматПървоначално написано от IfeTyy
- ако вашите са печени, може да им обясниш, че си имаш гадже и е заради това, НО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ
- друг вариант е да се извиниш и да кажеш, че ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ
- да извършиш някакъв вид труд, нещо да им помогнеш, за да не ти спират телефона/ да те наказват
мерси,като гледам май ще трябва да направя последните 2Първоначално написано от Unendlich
Или може да си кажеш,че си звънял на гаджето,но например..защото сте били скарани и си бил виновен или нещо такова..и да се разберете иии така![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Мислил си, че са ти се обадили, но всъщност ти си звъннал.
да бе, кво толкова се притесняваш да им кажеш, че имаш гадже? ако решат да те накажат да не я виждаш повече ги попитай как биха се чувствали ако някой им забрани на тях двамата да се виждат, и ако те ти кажат нещо от сорта на "ама ние сме женени" има кажи "ми аз пък никога няма да се оженя като не ми давате да се виждам с гаджето ми" смисъл такъв тип реплики вгорчаваш ми живота и такива неща са работещи според мен. обещай им, че няма да се повтрая, не го повтаряй.
кажи ,че е нещо свързано с училищеНяма как да ти се карат ..... искал си списъка с учебниците .... нищо за унифирми ( ако имате във вашето училище ) или нещо такова
![]()
![]()