Влез

View Full Version : Нормално ли е?

Qwerty1234
08-28-2010, 19:45
Искам да попитам нещо относно мъжете по-време на секс дали е нормално за тях. Преди да започнем да правим секс със приятелката ми има една, ако можем да я наречем "игра" и съм забелязал, че даже и тогава явно от превъзбуда ми тече от члена някаква течност подобна на семенната а не съм свършил, за да е семенна течност. Това нормално ли е?

П.С. Извинявайте за глупавия въпрос, но съм още аматьор :X

FreakBitch
08-28-2010, 19:51
Предеякулационна течност!
Изглежда като семенна течност (пък и на такава има вкус), но не съдържа сперматозоиди (в повечето случаи).
За повече инфо питай чичо Гугъл. :)

housse
08-28-2010, 20:08
Предеякулационна течност!
Изглежда като семенна течност (пък и на такава има вкус), но не съдържа сперматозоиди (в повечето случаи).
За повече инфо питай чичо Гугъл. :)

точно :)

Extremescream
08-28-2010, 20:13
Всъщност от тази течност може да се забременее,следователно съдържа сперматозоиди.

housse
08-28-2010, 20:22
Всъщност от тази течност може да се забременее,следователно съдържа сперматозоиди.

Да така е, но това става в много малко от случаите 8)

FreakBitch
08-28-2010, 20:27
(в повечето случаи).
НЕ СТАВА .. 8)
Ако ставаше, до сега България да е с двойно население, пък и бюджета на клиниките, в които се правят аборти щеше да е доста по-солиден. Секс без презерватив.. - на поразия! :D

Shogi
08-28-2010, 23:08
(в повечето случаи).
НЕ СТАВА .. 8)
Ако ставаше, до сега България да е с двойно население, пък и бюджета на клиниките, в които се правят аборти щеше да е доста по-солиден. Секс без презерватив.. - на поразия! :D
Абсолютно НЕ става :) Дори да има наличие на сперматозоиди в течността то техният брой е сравнително малък и се убива от средата във влагалището...=> забременяване йок! :)

Princessani
08-28-2010, 23:23
Всъщност от тази течност може да се забременее,следователно съдържа сперматозоиди.Ако е ставало да съм родила вече доста дечица :D

xinfamous
08-29-2010, 01:23
Пyткa майна как може да сте толкова зле днешните бе,на мене никой почти нищо не ми е разяснявал и г/д си ми бяха ясни нещата.Ми ти не си ли бил чекии никога че да не знаеш бе ?! Вземи отвори една статия,вземи прочети една подобна тема,ЩОТО ФОРУМА ВЕЧЕ ПРЕЛИВА ОТ ТАКИВА. Аман,кво може да е тва безцветното дето ти тече и на тебе от хуя и на нея от пyткaтa?

П.С. Ето защо хората се шашкат и НЕ Е ПРАВИЛНО да водиш полов живот на малка възраст! Той още незнае кво му тече от хуя обаче eбe?!

UNITED2
08-29-2010, 01:59
:booooomb: :booooomb: :booooomb:

LadyDy
08-29-2010, 06:54
Нормално е. И да, предеякулационна течност е ;)

Wasilewaa
08-29-2010, 09:05
Преди секс има любовна игра.. а тази течност предполагам е предеякулационна течност!

COTU
08-29-2010, 09:31
Всички предполагате едно и също, само дето не сте прави за едно - от предеякулационна течност може да се забременее. Вярно, съдължа малко сперматозоиди, но 1-2 са достатъчни да са активни, че да стане фалът. Вярно, в редки случаи, вярно, много малко вероятно, но от тази течност може да се забременее.

xrusinka
08-29-2010, 11:26
Това е предеякулационна течност, нормално е като си се възбудил :)

BiGBaDWolF
08-29-2010, 15:17
Небой се ... Пипни приятелката ти да видиш тя колко е мокра ... Това е от превъзбуда ...

Ice_b0x
08-29-2010, 21:44
Всъщност от тази течност може да се забременее,следователно съдържа сперматозоиди.Ако е ставало да съм родила вече доста дечица :Dю

По-скоро да си ги убила :-D

Patrone
08-30-2010, 13:07
Искам да попитам нещо относно мъжете по-време на секс дали е нормално за тях. Преди да започнем да правим секс със приятелката ми има една, ако можем да я наречем "игра" и съм забелязал, че даже и тогава явно от превъзбуда ми тече от члена някаква течност подобна на семенната а не съм свършил, за да е семенна течност. Това нормално ли е?

П.С. Извинявайте за глупавия въпрос, но съм още аматьор :X бял ром ше е само :D провери ф гугъл или уикипедиа не да пускаш теми тво е тва и кфо е онова :)

viallite
08-30-2010, 19:52
ne prosto si pikal predi seks i nali znae6 maje sme to kolkoto i da go truska6 ostava malko piko4 vinagi si ostava i tova e pi4 .. sujalqvam priqtelkata ti :oops: :oops: