View Full Version : Отново за презервативите?
ivannn90
08-29-2010, 13:50
Най -вероятно някой няма да обърнат със сериозно внимание на проблема ,но той е голям.Така досега съм правил секс без презерватив ,но стана един фал :) и мисля вече да ползвам.Така купих си Durex Arouser но се оказа че ми са тесни (обиколката на пениса ми е 16см),то направо е невъзможно да си го сложа ......ужасно стягат.Някой да знае други по -широки нещо ми се върти в главата Durex Avanti ?
ти да не се опитваш да си сложиш презерватива на ташаците :razz:
FreakBitch
08-29-2010, 14:02
:shock: :shock: :shock:
16 см обиколка?
Опазил ме Бог от такива патоци... :D
http://4uk4e.com/uploads/posts/2009-09/1254150836_028_durex.jpg
ivannn90
08-29-2010, 14:15
Да 16 см обиколка ,и моля да пишат потребители които биха помогнали .
отиди и питай в някой секс шоп... казваш абе извинете имате ли презервативи за по надарени хора ? :D
не бе сериозно без ебафка в sexwell имаха различни размери презервативи мисля че....
BiGBaDWolF
08-29-2010, 15:16
Sportex са с размери ... Купи си от тях ...
Презервативите не ти стават? :shock: Това някакъв опит за реклама ли е,знаеш ли колко може да се разтегли един презерватив?
http://www.youtube.com/watch?v=aFazYSJIMN0
По-скоро не знаеш как да си го сложиш...
.... да не ползваш close fit ? има durex xxl 50бр са към 26лв
16 см. обиколка? О...... :shock:
Whoopdedoo
08-29-2010, 16:26
Ти обиколка знаеш ли кво значи, бе, сАрма. :-P
Ебаси заблудения. :-P
Е на тва му викам аз диаметър!!! Зае*и тия сантиметри...дай в цолаж.. :) Отиваш в железарията и казваш, че ти тря 6,30 цола силиконов маркуч с тапа! Може и с Фи160 :) Тва е...някак нереално :) :razz:
абе нахлуй си един чорап :D
Princessani
08-29-2010, 17:39
Най -вероятно някой няма да обърнат със сериозно внимание на проблема ,но той е голям.Така досега съм правил секс без презерватив ,но стана един фал :) и мисля вече да ползвам.Така купих си Durex Arouser но се оказа че ми са тесни (обиколката на пениса ми е 16см),то направо е невъзможно да си го сложа ......ужасно стягат.Някой да знае други по -широки нещо ми се върти в главата Durex Avanti ? Според мен Спортекс ,незнам защо точно но от Durex не съм толкова доволна.
Nevyzmutim
08-29-2010, 17:46
Човек, ако обиколката на оная ти работа е 16см, само докато го вдигнеш ще припадаш ... :D
Пич ако 16см ти е обиколката незнам какво е това кубче дето го имаш и го наричаш пенис, то не презерватив вземи си от Fantastico или Kaulfland НАЙ-ЗДРАВИТЕ торбички и опаковай звяра и почвай ... верно че са тесни ама 16 санта обиколка баси монстера....
Wasilewaa
08-29-2010, 21:03
16 см... ти добре ли си :D
Wasilewaa
08-29-2010, 21:03
ако е така земи си Спортекс те са със размери :)
просто мери грешно- ако мера като него в спаднало положение обиколката ми е към 13.5-14
ivannn90
08-29-2010, 22:07
Не разбирам как така да меря грешно ,или съм много прост или незнам вече какво.Взимам шивашки метър и си го слагам около оная работа и меря обиколката и става 16см това е положението .
Не разбирам как така да меря грешно ,или съм много прост или незнам вече какво.Взимам шивашки метър и си го слагам около оная работа и меря обиколката и става 16см това е положението .Абе човек това да не са милиметри а ????Да немаш предвид 1.6см сигурен ли си че умееш да го ползваш и сигурен ли си, че един път го обичкаляш а на 10 пъти ???
просто го увива 1 път с метара и излиза толкова (прави 1 оборот 360 градуса)
ivannn90
09-01-2010, 14:07
Не разбирам как така да меря грешно ,или съм много прост или незнам вече какво.Взимам шивашки метър и си го слагам около оная работа и меря обиколката и става 16см това е положението .Абе човек това да не са милиметри а ????Да немаш предвид 1.6см сигурен ли си че умееш да го ползваш и сигурен ли си, че един път го обичкаляш а на 10 пъти ???
Мале мале не 100000 пъти го обикалям,много ясно че само веднъж.