.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Пловдив

Отново за презервативите?

Най -вероятно някой няма да обърнат със сериозно внимание на проблема ,но той е голям.Така досега съм правил секс без презерватив ,но стана един фал и мисля вече да ползвам.Така купих си Durex Arouser но се оказа че ми са тесни (обиколката на пениса ми е 16см),то направо е невъзможно да си го сложа ......ужасно стягат.Някой да знае други по -широки нещо ми се върти в главата Durex Avanti ?

ти да не се опитваш да си сложиш презерватива на ташаците
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Повече от фен Аватара на FreakBitch

16 см обиколка?
    Опазил ме Бог от такива патоци...

Град
    Пловдив
    Да 16 см обиколка ,и моля да пишат потребители които биха помогнали .

отиди и питай в някой секс шоп... казваш абе извинете имате ли презервативи за по надарени хора ?
    With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
    http://www.facebook.com/aLexI995
    http://sofianci.com/ai07o

не бе сериозно без ебафка в sexwell имаха различни размери презервативи мисля че....
    With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
    http://www.facebook.com/aLexI995
    http://sofianci.com/ai07o

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Sportex са с размери ... Купи си от тях ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Презервативите не ти стават? Това някакъв опит за реклама ли е,знаеш ли колко може да се разтегли един презерватив?

http://www.youtube.com/watch?v=aFazYSJIMN0

По-скоро не знаеш как да си го сложиш...

.... да не ползваш close fit ? има durex xxl 50бр са към 26лв

Супер фен
    16 см. обиколка? О......

Ти обиколка знаеш ли кво значи, бе, сАрма.

Ебаси заблудения.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Е на тва му викам аз диаметър!!! Зае*и тия сантиметри...дай в цолаж.. Отиваш в железарията и казваш, че ти тря 6,30 цола силиконов маркуч с тапа! Може и с Фи160 Тва е...някак нереално
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

абе нахлуй си един чорап
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Re: Отново за презервативите?

Цитирай Първоначално написано от ivannn90
    Най -вероятно някой няма да обърнат със сериозно внимание на проблема ,но той е голям.Така досега съм правил секс без презерватив ,но стана един фал и мисля вече да ползвам.Така купих си Durex Arouser но се оказа че ми са тесни (обиколката на пениса ми е 16см),то направо е невъзможно да си го сложа ......ужасно стягат.Някой да знае други по -широки нещо ми се върти в главата Durex Avanti ?
    Според мен Спортекс ,незнам защо точно но от Durex не съм толкова доволна.
    sleda ot lubovta

Град
    София
    Човек, ако обиколката на оная ти работа е 16см, само докато го вдигнеш ще припадаш ...
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Пич ако 16см ти е обиколката незнам какво е това кубче дето го имаш и го наричаш пенис, то не презерватив вземи си от Fantastico или Kaulfland НАЙ-ЗДРАВИТЕ торбички и опаковай звяра и почвай ... верно че са тесни ама 16 санта обиколка баси монстера....

Град
    Bulgaria
    16 см... ти добре ли си

Град
    Bulgaria
    ако е така земи си Спортекс те са със размери

просто мери грешно- ако мера като него в спаднало положение обиколката ми е към 13.5-14

Град
    Пловдив
    Не разбирам как така да меря грешно ,или съм много прост или незнам вече какво.Взимам шивашки метър и си го слагам около оная работа и меря обиколката и става 16см това е положението .

Не разбирам как така да меря грешно ,или съм много прост или незнам вече какво.Взимам шивашки метър и си го слагам около оная работа и меря обиколката и става 16см това е положението .
    Абе човек това да не са милиметри а ????Да немаш предвид 1.6см сигурен ли си че умееш да го ползваш и сигурен ли си, че един път го обичкаляш а на 10 пъти ???

просто го увива 1 път с метара и излиза толкова (прави 1 оборот 360 градуса)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wolfy86
    Абе човек това да не са милиметри а ????Да немаш предвид 1.6см сигурен ли си че умееш да го ползваш и сигурен ли си, че един път го обичкаляш а на 10 пъти ???

Мале мале не 100000 пъти го обикалям,много ясно че само веднъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си