Влез

View Full Version : Обеца на езика..

dPa3HuTeJl
08-29-2010, 20:58
Здравейте, значи на 15 съм и искам да си сложа обеца на езика (причината не я казвам :D ) И попитах баща ми и той каза "Абе аз съм съгласен ама питай майка си " и знам че майка ми няма да ми разреши , и искам съветчета как да я попитам за да има поне минимален шанс да ми каже "добре момчето ми" :lol: Аиде дайте ми някое съветче и благодаря предварително :) няма смисъл да казвам без тъпи коментари защото знам че ще ти има 8-)

teenems
08-29-2010, 21:05
1.еми отиваш дупчиш се и после се плезиш на майка си и тя :shock:
2.ако мислиш ,че ще има последствия си купи от ментета и само и направи номер да видиш реакцията..и почни да я увърташ : "ее маме ,виж кво хубаво стои" и т.н.

dPa3HuTeJl
08-29-2010, 21:32
2.ако мислиш ,че ще има последствия си купи от ментета и само и направи номер да видиш реакцията..и почни да я увърташ : "ее маме ,виж кво хубаво стои" и т.н. 2-рата идея ми хареса, ще се опитам да намеря такива 'ментета' да видя каква ще и е реакцията 8-) А ако си продупча езика и не и казвам има ли начин да разбере ако не си отварям устата много ? Смисъл чувал съм че има период в който езика ти се подува и започваш да фъфлиш .. или се филмирам ? :lol:

Wasilewaa
08-29-2010, 23:06
И аз съм на 15 и съм с двете си ръце за обица на езикааааааааааааааааааа :P и аз искам многоооооооооооо ама нямаааааааааааааааааааааа аа :lol: :lol:

radeberger
08-30-2010, 00:05
Обеца на езика не е ли по-характерна за момичетата? Или аз съм много консервативен :-D .

dPa3HuTeJl
08-30-2010, 01:16
Обеца на езика не е ли по-характерна за момичетата? Или аз съм много консервативен :-D . Не си , прав си даже :D Ама .. ох как да ти го кажа че да ме разбереш .. на едно момиче и е приятно момчето да има обеца на езика,сети ли се? 8-) Пък и е готино един вид .. 8) Сега ми дай някое съветче :lol:

BePoHuKa
09-02-2010, 02:13
Аа мене ме кефи пиърсинг на езика за момче :) колко си годишен? Накарай баща ти да ти играе партия и двамцата я накарайте :D или сключете няква сделка.. тя ти позволява да си пробиеш езика, а ти в замяна и правиш някаква услуга.. примерно ако пушиш, спираш..

Claymore
09-02-2010, 06:13
2.ако мислиш ,че ще има последствия си купи от ментета и само и направи номер да видиш реакцията..и почни да я увърташ : "ее маме ,виж кво хубаво стои" и т.н. 2-рата идея ми хареса, ще се опитам да намеря такива 'ментета' да видя каква ще и е реакцията 8-)

Ей тука има една тема, която може да ти помогне - цък (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=358598&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E8%E7%EA%F3%F1%F2%E2%E5%ED+%EF%E8%FA%F0 %F1%E8%ED%E3).

bloodyF
09-02-2010, 17:09
скарай се нещо с нея,после си пробий езика и така няма да си говорите докато ти мине фъфленето :lol:

StolenBliss
09-02-2010, 17:41
хаха ти така като казваш 'причината няма да я казвам' тя малко се подразбира,може би :D а може да си я напраиш без да разберат или пък да се опитваш да ги уговориш както аз напраих, бъди политик :lol:

radeberger
09-02-2010, 17:47
Обеца на езика не е ли по-характерна за момичетата? Или аз съм много консервативен :-D . Не си , прав си даже :D Ама .. ох как да ти го кажа че да ме разбереш .. на едно момиче и е приятно момчето да има обеца на езика,сети ли се? 8-) Пък и е готино един вид .. 8) Сега ми дай някое съветче :lol:

Съвет: да не си правиш пиърсинг на езика. Колко време мислиш, че ще сте заедно с това момиче? Следващата може пък да не харесва.

Hiph0pgirl
09-02-2010, 17:48
ми представяш им свършен факт щото иначе няма да стане... и аз така ще направя след 1-2 години 8-)

electraa
09-04-2010, 18:15
Трябва да си много убедителна и да се аргументираш :D :P

pepschy
09-05-2010, 12:56
скарай се нещо с нея,после си пробий езика и така няма да си говорите докато ти мине фъфленето :lol: