Влез

View Full Version : Съвети ?!

merriie
08-30-2010, 17:44
Такам .. Първо Здравейте , значи моята история е следната: Преди 2 години в даскалото видях едно момче.. и се влюбих веднага.. взех му скайпа писахме си адски много.. станахме приятели.. :( Аз му показвах и казвах , че го обичам по всякакъв начин.. - Не ми отвърна на чувствата.. Вече почнахме да си пишем все по рядко и по-рядко .. Накрая разбрах че е станал уж "фр" с една от моя клас |-( .. След седмица тръгнаха - точно на моя рожден ден.. просто перфектния подарък .. |-( Скарахме се и ме блокира |-( След тва скъсаха ама ква "файда" ;д Най-добрата ми приятелка му писа да ме деблокира .. - деблокира ме.. ии въобще не си писахме ! |-( само отначалото .. после му написах "ай кат няя да ми пишеш напрао пак ме блокирай :) " той не отг.. Накарах най-добрата ми приятелка да го накара него понеже те тогаа бяха нещо кат фр.. той и е казал че му било "кофти " сетил се кога да му е кофти .. |-( И и казал че : "сега ако тръгнеме ше е гадно щот тя ше има чувства а аз не " .. И и казал " аз не харесвам само малко от нея то е малко , но.. " Тя го попитала кое е това малко нещо той казал "нз" .. |( след 10-15 мин ме блокира.. НО аз още го ОБИЧАМ ;(;( Съвети как мога да го спечеля .. или поне как да го забравя.. :-x

Sh@d0w
08-30-2010, 17:48
Абе обичаш го...въобще не знаете истинската стойност на думата "обичам".Съвсем изгуби стойността си.И какво толкова "обичаш" в него-държанието или безразличието му към теб?Той даже не се интересува от теб и не го крие.Запознали сте се и на следващия ден "обичам те"...нямам думи направо...

Порасни.

merriie
08-30-2010, 17:51
Еми отначало мислех че е само увлечение :) Но не е така .. как да ти го обясна обичам го квот и да става.. ;x

LadyDy
08-30-2010, 17:59
Не. Просто си лудо влюбена в него. Повярвай ми, това не е обич :)

merriie
08-30-2010, 18:01
Повярвай ми.. не може 2 години само да съм влюбена..

bebe7o
08-30-2010, 18:02
Глупава работа. На колко си, че караш някой друг да говори вместо теб? Сливи ли имаш в устата? Детския ти акъл .. Може би това не харева в теб. И стига с т'ва "Обичам го". Оливате се вече. :x :?

merriie
08-30-2010, 18:03
Хах.. м на 15 съм :)

TheMaggie
08-30-2010, 18:05
Повярвай ми.. не може 2 години само да съм влюбена..

Може, щом той не отговаря на чувствата ти. Няма смисъл да си хабиш времето, усилията и живота за човек, който се отървава от теб - буквално, чрез блокиране в скайп. Огледай се, дай шанс на други т.е. намери си нова 'любов'. В крайна сметка ти си решаваш, но помисли дали си струва и дали обичаш него ИЛИ този, който си мислиш, че е.

Nevyzmutim
08-30-2010, 18:08
Ако 2 години не можеш да си го изкараш от главата ... никой не може да ти даде добър съвет как да го спечелиш или как да го забравиш. Но по принцип най-разумно е да спреш да тичаш след него(ако го правиш) и да спреш да му показваш, че не ти е безразличен. Тогава вариантите са 2 - единия е като усети какво е загубил да се влюби в теб, а другия е когато си харесаш друго момче да ти е много по-лесно(и тогава наистина ще го забравиш).

merriie
08-30-2010, 18:12
Мерси на всички .. :)

GossipGirl89
08-30-2010, 18:18
Със сигурност не го обичаш - просто си си го втълпила. Вие дори гаджета не сте били, не сте имали никакви по-сериозни и различния отнашения от кратко приятелство... Щом за 2 години по никакъв начин не ти е показал, че гледа на теб като на повече от приятелка значи не те харесва. Дори те е блокирал в скайп... Най-добре се откажи да правиш каквото и да било, защото така само ще му досаждаш и накрая ще се дръпне тотално от теб

SmilezZz
08-30-2010, 18:19
Надали го обичаш,а пък просто искаш нещо,което не може да
се случи..Нали все пак "Всеки иска това,което не може да притежава"
и тази мисъл те кара по-силно да се привържеш към него..Но просто
така "правиш лошо на себе си".. - той е безразличен към теб,а когато го виждаш така - ти става кофти иии...
Както и да е..Опитай се да го забравиш..Занимавай се с нещо,
излизай с приятели и така този "период" ще отмине..

sasha_90
08-30-2010, 18:28
Остави го.Няма смисъл да се хабиш за човек,който не заслужава.Можеш да го забравиш като спреш всякакъв контакт с него.

Milen0v
08-30-2010, 18:29
не го кефиш примери се
колкото поече му се "натискаш"повече ще те отгбягва щото му досаждаш

JustUnforgivable
08-31-2010, 03:19
Аххх, като го обичаш толкова много - заплаши го с пистолет и с оженете, така поне вечно ще сте заедно и няма къде да бяга.. :razz:
А иначе - не го обичаш. Кефи те, харесал ти е, ама чак пък обиич..
И ти кво предпочиташ- да тръгнете, без той да има чувства към теб, само за да ти угоди, или да не сте "гаджета" ;)

Tempest
08-31-2010, 08:27
Такам .. Първо Здравейте , значи моята история е следната: Преди 2 години в даскалото видях едно момче.. и се влюбих веднага.. взех му скайпа писахме си адски много.. станахме приятели.. :( Аз му показвах и казвах , че го обичам по всякакъв начин.. - Не ми отвърна на чувствата.. Вече почнахме да си пишем все по рядко и по-рядко .. Накрая разбрах че е станал уж "фр" с една от моя клас |-( .. След седмица тръгнаха - точно на моя рожден ден.. просто перфектния подарък .. |-( Скарахме се и ме блокира |-( След тва скъсаха ама ква "файда" ;д Най-добрата ми приятелка му писа да ме деблокира .. - деблокира ме.. ии въобще не си писахме ! |-( само отначалото .. после му написах "ай кат няя да ми пишеш напрао пак ме блокирай :) " той не отг.. Накарах най-добрата ми приятелка да го накара него понеже те тогаа бяха нещо кат фр.. той и е казал че му било "кофти " сетил се кога да му е кофти .. |-( И и казал че : "сега ако тръгнеме ше е гадно щот тя ше има чувства а аз не " .. И и казал " аз не харесвам само малко от нея то е малко , но.. " Тя го попитала кое е това малко нещо той казал "нз" .. |( след 10-15 мин ме блокира.. НО аз още го ОБИЧАМ ;(;( Съвети как мога да го спечеля .. или поне как да го забравя.. :-x

да го спечелиш не можеш и на баба ти килотите да обуеш.. научи се, че не всичко в тоя живот става както искаш ;) забравяш го като спираш да мислиш за него... не мисли кви чувства имаш, не мисли как те е блокирал, не гледай тая тема... изобщо не мисли за него! Сега очаквам да кажеш "не мога".. да, ама не! Можеш, ама не искаш!

XTREMEFREERIDE
08-31-2010, 08:47
помисли дали си струва и дали обичаш него ИЛИ този, който си мислиш, че е.

По точно нямаше кой да го каже. И не мисли, че го обичаш без да си го опознала "от близо". Ако така се заобичваше..

merriie
08-31-2010, 11:17
помисли дали си струва и дали обичаш него ИЛИ този, който си мислиш, че е.

По точно нямаше кой да го каже. И не мисли, че го обичаш без да си го опознала "от близо". Ако така се заобичваше..

Познавам го много добре :) не съм написала тази тема да ме упреквате а да ми помогнете , но явно сте разбрали погрешно !

merriie
08-31-2010, 11:19

да го спечелиш не можеш и на баба ти килотите да обуеш.. научи се, че не всичко в тоя живот става както искаш ;) забравяш го като спираш да мислиш за него... не мисли кви чувства имаш, не мисли как те е блокирал, не гледай тая тема... изобщо не мисли за него! Сега очаквам да кажеш "не мога".. да, ама не! Можеш, ама не искаш!

Да , супер съвет нямам думи !

Elenichkaa
08-31-2010, 11:25
Стига.Просто не ми го побира главата.

Добре,да приемем,че го обичаш,което не е невъзможно.Просто защото има хора,които за другите са наивни и глупави.Ще го осъзнаеш!
Няма начин да принудиш някой да те обикне.Просто няма.Ако имаше нямаше да ги има всичките воини на света,нямаше да има и врагове,нямаше да има предателства,убииства по любов или ревност.
Защо просто не си насочиш енергията и потенциала към нещо по-полезно?
Когато не те искат,гонят те и те унижават...редно ли е да си там?

merriie
08-31-2010, 11:28

Добре,да приемем,че го обичаш,което не е невъзможно.Просто защото има хора,които за другите са наивни и глупави.Ще го осъзнаеш!
Няма начин да принудиш някой да те обикне.Просто няма.Ако имаше нямаше да ги има всичките воини на света,нямаше да има и врагове,нямаше да има предателства,убииства по любов или ревност.

Мерси.. първия коментар който оценявам ! Благодаря много ! :)

Elenichkaa
08-31-2010, 11:30

Мерси.. първия коментар който оценявам ! Благодаря много ! :)
И все пак....отговор...?
Просто от любопитство...Какво смяташ да правиш сега?

merriie
08-31-2010, 11:38
Еми няма смисъл повече да се надявам :) Просто ще се опитам да го забравя..

Tempest
08-31-2010, 12:37
нали искаш съвет да го забравиш бе? Дадох ти и пак недоволна.. ай ше ви се невиди неблагодарните :?

merriie
08-31-2010, 12:50
нали искаш съвет да го забравиш бе? Дадох ти и пак недоволна.. ай ше ви се невиди неблагодарните :?

Само казвам :)