View Full Version : ?
Благодаря на всички писали в темата .
FancyGirl
08-30-2010, 21:22
Върви до аптеката от сега :)
Значи има едно момче в скайпа се запознахме той много ме хареса . и аз много се учудих щото той е на 21г. а аз на 14 г. той каза че иска сериозна врьзка и ми даде време да си помисла .Та се чудех вие как бихте му отговорили ? Смятатели че разликата ни е голама?
Няма да си казвам мнението.Ще ти изложа фактите ,а ти ако имаш точно 1 грам мозък ще разбереш мнението ми.
1)Не се познавате лично
2)Говорите си само по скайп
3)Той е на 21 ,а ти на 14
4)14 годишно фърфалаче мисли за сериозна връзка по скайп с 21 годишен комплексар
дано имаш 1 грам мозък !
да,разликата е голяма
иска те за секс :)
FuckedUp
08-30-2010, 21:47
Идва ми да се разплача..
ilovesummer
08-30-2010, 21:51
оох защо всички винаги изкарвате момчетата някви педофили едва ли не само защото са със 14 ,15 годишна ?! Окейй знам че има и много случай в които наистина е така че момчето иска само секс и тваа е ,това не го отричам .. но просто не ги слагайте всичките по големи (19 , 20 +) под общ знаменател . Защото има много от тях които искат сериозна връзка -може да са малко ,но ги има !!
По темата .. според мене трябва да го опознаеш много по добре и да се видите на живо и тогава вечее ако всичко е екстра и наистина си паснете ,и разбереш че той не е тези типове дето искат да те използват тогава няма лошо да тръгнете. :wink:
nefchi_bs
08-30-2010, 22:28
Една 14годишна не може да има връзка с някои на 21...Аз на 16 не мога да имам сериозна връзка с някои на 19 какво говорим за другия случаи.Не трябва да слагаме всички под общ знаменател,но тези които искат само секс са много повече от другите.И най-вероятно авторката е попаднала точно на такъв извратен,бъгав,комплексира н,сексманиак.
lubomirky
08-30-2010, 23:02
да, на 21 години ще търси сериозна връзка точно с 14 годишна. айде стига глупости.
afrodizzz
08-30-2010, 23:09
да, на 21 години ще търси сериозна връзка точно с 14 годишна. айде стига глупости.
+ подкрепям... може и да търси , освен и той ако не е с акъл на 14 годишна.... :?
GossipGirl89
08-30-2010, 23:17
ilovesummer, тия които искат сериозна връзка си хващат момичета горе-долу на тяхната възраст. Какво сериозно виждаш в едно 14-15 годишно лапенце? И какво друго то може да даде на един мъж освен секс?
По темата: Разликата ви е голяма, не сте се виждали на живо и най-вероятно възнамерява да спи с теб и да те зареже така ще изобщо не се занимавай с такива
може да прозвучи грубо но според мен иска само да те "тресне"
Какво значение има възрастовата разлика :-o една от моя клас е на 15 а ходи с 24 годишен от 1 година и още не са се 8-) нали се сещаш :P
Cellmate
08-31-2010, 01:09
А, що да е голяма. То ние с баща ми сме големи авери пък ни е горе долу такава разликата и нямаме проблеми досега. Давай.
Cellmate
08-31-2010, 01:10
Какво значение има възрастовата разлика :-o една от моя клас е на 15 а ходи с 24 годишен от 1 година и още не са се 8-) нали се сещаш :P
Да, сигурно чакат да й дойде цикълът, за да е годна. Иначе е още зелена. :D
Каква сериозна връзкааа,че и по скайп,не на живо?Ти не си му виждала очите.. :lol: Между другото се очаква вече хората по скайп да се женят..и куп други неща :razz:
Behemoth
08-31-2010, 02:38
Ако не ти дойде акъла навреме и не спреш да се вържеш на приказките на 'баткото', значи в скоро време да те очакваме в раздел "Секс" с поредната тема, озаглавена "Бременна ли съм?!".
Въобще не се занимавай с него... и умната занапред!
JustUnforgivable
08-31-2010, 03:09
Ихаа, егати якия бятко :razz:
Кажи му, че и ти го харесваш, за да станете гаджета :grin: Поченете разговори с видео, за да можете поне да си споделяте колко се обичате компютър в компютър .. така де очи в очи :lol:
Bonita1991
08-31-2010, 06:29
Наистина всички са прави. Не може едно 21 годишно момче да търси сериозна връзка с 14 годишна. Той станал вече мъж за женене ще се занимава с дете :? Не се занимавай, изживей си детството твърде си малка за сериозна връзка. Аз не знам на 14 осъзнавате ли какво означава сериозна връзка ??????
Accelerator
08-31-2010, 06:35
Направете си среща , но не ходи сама. И чак тогава ако го харесаш ( не е некой педофил :lol: ) И не е само за 1 ден , вече сама решаваш 8-)
oblacheee
08-31-2010, 06:51
+1 :)
Те другите си ти го казаха . .
Как бихте постьпили вйе ?
:lol:
По-добре не се занимавай с глупости,още не можеш да пишеш,пък връзки тръгнала да води
Сега сериозно: По-добре внимавай с тези неща,особенно с запознанствата по скайп.Ако не знаеш за какво ти говоря потърси значението на думичката "педофил".Точно момичета на твоята възраст,поради това че са наивни стават тяхна жертва.
Препоръчвам ти да го блокнеш и не се занимавай повече :)
Значи има едно момче в скайпа се запознахме той много ме хареса . и аз много се учудих щото той е на 21г. а аз на 14 г. той каза че иска сериозна врьзка и ми даде време да си помисла .Та се чудех вие как бихте му отговорили ? Смятатели че разликата ни е голама?
http://www.deviantart.com/download/101170083/Picard_Facepalm_by_LuckyHRE.gif
ходи взимай презери... цялата работа ми е чак смешна.. скайп, той на 21, ти на 14, той те харесал, иска сериозна връзка с тебе... Не смятам, че възрастовата ви разлика ви е голяма.. смятам, че разликата в акъла е голяма.. как изобщо питаш, не знам...
XTREMEFREERIDE
08-31-2010, 08:33
Заминавай да учиш (по принцип не правя забележки за правописа, но имайки предвид заглавието и съдържанието на темата, не се сдържах). :)
ShtrudeL
08-31-2010, 10:03
Дамм...ключ