View Full Version : LUMENE Vitamin C + 12 h radiance Makeup
koshtramba
08-31-2010, 12:53
Напоследък все чувам добри отзиви за козметиката на Lumene, и се чудя, някой от вас има ли добри впечатления за този фон дьо тен?
http://www.olcombg.com/lumene/Lumene_VitaminC_12h_Radiance_Makeup.php
schhhhhhh
08-31-2010, 12:54
Една приятелка имаше фдт на Lumene и беше доволна
Infinity
08-31-2010, 13:04
Купих си го преди месец - отвратителен е !! На мен лично ми е страшно сух , но аз попринцип съм със суха кожа. Седи ми , като тебешир и ми дразни кожата. Не ми харесва с две думи. Ползвах го два дена и директно го хвърлих. За сравнение ще ти кажа , че примерно един Манхатън Clearface Natural mat / антибакнетиалния , ама с по-леката покривност/ е сто пъти по-добър. :) Не съм доволна от Lumene.
koshtramba
08-31-2010, 13:20
Благодаря, ще го имам впредвид и ще се пренасоча, защото и аз съм със суха кожа. Поне няма да изгоря с 18-19 лв. :?
Infinity
08-31-2010, 14:07
Да,аз го взех за 19лв. , които все едно хвърлих на вятъра. :o
С последния ми фдт пак изгорях. 8-) Дадох 34лв. за фдт на ArtDeco,който всъщност покрива доста добре , изобщо не седи като маска , но е още по-сух , а за моята суха кожа това е истинско мъчение! Слагала съм си от него точно 4 пъти , от което кажата ми стана ужасна !! Зачерви ми се , излязоха ми няколко малки пъпки от прекалената дехидратация , абе ужас !! След като си ъс суха кожа мога да те посъветвам НИКОГА да не си го взимаш !
Ето това е въпросния ФДТ :
http://www.shopforbeauty.eu/userfiles/productthumbs/thumb_2142.jpg
:o :o
Сега за пореден път си взех антибактериалния на Манхатън и съм сууупер доволна , отново. 8) :)
koshtramba
08-31-2010, 14:36
Лелее, никакъв късмет нямаш.
Аз се чудя какъв да си купя сега. Може би ще е нещо на Виши или Макс Фактор (Чувала съм добри отзиви и за Revlon - color stay) ще го мисля.
Infinity
08-31-2010, 14:39
Ммм , да Ревлон мисля ,че е добър.
Майка ми преди имаше Colorstay за нормално/суха кожа и го бях пробвала. Много ми хареса. :)