PDA

View Full Version : Странно секс явление!

djbogy
08-31-2010, 19:15
Здравейте! Не мога да разбера защо става така - има едно момиче, което е закръглено (почти дебело) и понякога много искам да го чукам - непрекъснато си мисля за това, но направя ли си чекия, веднага се отказвам от това начинание. Понякога работата е и по - зле - има едно дебело момиче, много по - дебело от първото и с големи цици - направо откачам понякога и непрекъснато мисля как ще я лижа, ше й мачкам циците, ше й го бия анално и така нататък... набия ли си чекия, не само се отказвам от идеята си, ама се и отвращавам от себе си! Защо се получава така?

LadyDy
08-31-2010, 19:26
Явно фантазията ти е много развита.....Но мисля, че всеки си е мислил някога неща, за които даже се чуди после как може да му минат през акъла.

Moderatorius
08-31-2010, 20:03
Ти да не си от тия мъже, "фийдъри" им се вика.

http://e-vestnik.bg/4496

Sh@d0w
08-31-2010, 20:10
Притеснявам се за теб,бъгав си нещо...

Wasilewaa
08-31-2010, 20:36
Странна работа, а поне хубавите привличат ли те :D

BiGBaDWolF
08-31-2010, 20:39
Лесно се отвръщава човек от гадни неща ..

GregoryHouse
08-31-2010, 21:21
Като го караш на сойкане, и на всичкото отгоре нищо друго няма да влезе в леглото ти и дотам ще стигнеш...Споко положението никога няма да се оправи, да те успокоя от сега.

shadow2323
08-31-2010, 22:16
Най логичното обяснение случвало ми се е .. : Значи като си възбуден умът ти иска нещо ново непозволено извън граници но кат се задоволиш идеята ти се струва загубена ...

wolfy86
08-31-2010, 23:03
Най логичното обяснение случвало ми се е .. : Значи като си възбуден умът ти иска нещо ново непозволено извън граници но кат се задоволиш идеята ти се струва загубена ...Да и аз съм имал такива моменти :D като се сетя в миналото колко мноооооооого са били такива дори и сега може би ще са ... 8-) :smt059

gaska
09-01-2010, 06:20
Защото не е прието да се чукат и харесват дебели момичета. Какво ли ще кажат приятелите ти. Не си достатъчно мъж да се изправиш срещу това разбиране.

t0d1t0
09-01-2010, 07:41
к'во лошо има в BBW? :lol: :lol:

FuckedUp
09-01-2010, 09:04
Притеснявам се за теб,бъгав си нещо...
Не само..

AllenWalkerr
09-01-2010, 09:31
Ще се молим за теб ...

henrietta
09-01-2010, 09:35
Противоречива реакция на мозъка. От една страна осъзнаваш възбудата си към този тип жени, а от друга се опитваш да си противостоиш, като си внушаваш отвращение, повлияно от днешните норми и възгледи. Човекът има заложена нуждата да имитира себеподобните си, затова тази ти черта, която се различава от тях те обърква и те кара да си противоречиш.

COTU
09-01-2010, 11:46
Обяснявам си го с това, че след мастурбиране желанието за секс за няколко минути изчезва (сигурен съм, че знаете от личен опит). След това отново се възвръща ---> чекия тайм.

ilia_92
09-01-2010, 16:00
Никой не даде и един смислен отговор....
Пролактин
Успокоява сексуалната възбуда след оргазъм и пренастройва ума на не-сексуална вълна. Съдържанието му се повишава рязко веднага след оргазъм. Това е рядък момент от мъжкото ни съществуване, в който не мислим за секс.
Пролактинът те откъсва от секса, след като свършиш, като ти позволява да мислиш и за странични неща, освен за голото момиче до теб. И така, ако току-що си свършил и умът ти е завладян от мисли за работата, която ти предстои днес – то това е пролактин.

Източник (http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%A5%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0.html)

JakesInsanity
09-01-2010, 21:30
И аз бях така преди години преди да загрея че имам foot fetish :o

Свършвам нали, захапах и крачето, а тя беше с чорапки, и веднага като свърших се отвратих като се осъзнах че съм я захапал за крака а тя до преди малко стъпва с него по земята все пак. (вече хапя само чисти крачета)

Както и да е, имаш някакво странно специално привличане към сланина. Нема лошо. Научи се да живееш с тва. Явно всеки има такова привличане от което, когат не е надървен поне, не се впечатлява особено. Научи се да живееш с тва.

Ма недей прави секс с дебелана, един приятел наскоро го направи и после 2 седмици ми се оплаква че го болят мадете.

Patrone
09-01-2010, 21:59
Здравейте! Не мога да разбера защо става така - има едно момиче, което е закръглено (почти дебело) и понякога много искам да го чукам - непрекъснато си мисля за това, но направя ли си чекия, веднага се отказвам от това начинание. Понякога работата е и по - зле - има едно дебело момиче, много по - дебело от първото и с големи цици - направо откачам понякога и непрекъснато мисля как ще я лижа, ше й мачкам циците, ше й го бия анално и така нататък... набия ли си чекия, не само се отказвам от идеята си, ама се и отвращавам от себе си! Защо се получава така? И ако хората те питат дали си бремена и в автобуса ти отварят аварийната врата ...свали няколко кила... (music) :D :D жестока песен :grin:

Force_bladeR
09-01-2010, 23:26
Ти да не си от тия мъже, "фийдъри" им се вика.

http://e-vestnik.bg/4496

ааре па ти бе избоде ми очите :lol: