Влез

View Full Version : Щастлив ли си?

P
09-01-2010, 22:29
Смятате ли се за щастлив човек?
Доволни ли сте от това ,което имате ,какво още бихте желали?

Пускам и анкета,защото понякога отрицателния отговор на този въпрос е трудно да се напише.

TheOnee
09-01-2010, 22:31
Точно за това си говорихме днес с една приятелка. Дам, щастлива съм :) Доволна съм от това, което имам. Ако искам нещо, винаги ще намеря начин как да го постигна и да го имам. Радвам се и на малките неща от живота. Не ми пука за мнението на другите, пука ми за хората, които малко или много са част от живота ми, но приятелите са ми толкова малко. Дам, щастлива съм. :)

FancyGirl
09-01-2010, 22:33
ДА!
Щастлива съм.. имам прекрасно семейство, малко НО добри приятели, прекрасен приятел..
Какво повече бих желала.. бих желала само здраве, за мен и моите най-близки хора, НИЩО повече :)

GregoryHouse
09-01-2010, 22:33
С изключение на дразненето ми от малоумието на народУ, всичко друго ми е много добре. Каквото съм искал съм получил или е в процес на получаване. ;)

FuckedUp
09-01-2010, 22:38
Не. Народа ни е скапан - държавата слаба. Имах скапано детство. Квартала за нищо не става. България е завладяна от фешЪни и тъпи копелета. Как искаш да съм щастлив? :booooomb: :booooomb: :x

ScarletBite
09-01-2010, 22:40
Щастлив ли си?
- Да
- Не

То било много просто, бе... :D

P
09-01-2010, 22:42
Щастлив ли си?
- Да
- Не

Ами всъшност е доста просто,стига да знаеш ,какво искаш и дали си напът да го постигнеш или си го постигнал.Може и да греша ,то това си е доста сложна тема ,въпреки че изглежда доста просто.

ScarletBite
09-01-2010, 22:47
Щастлив ли си?
- Да
- Не

Ами всъшност е доста просто,стига да знаеш ,какво искаш и дали си напът да го постигнеш или си го постигнал.Може и да греша ,то това си е доста сложна тема ,въпреки че изглежда доста просто.
Е, очевидно не покривам изискванията. Дори ме съмнява някой човек наистина да знае какво иска...

bigshitpoppin
09-01-2010, 22:49
Щастлив, щастлив... па колко да съм щастлив?

Имам си разни неща, на които се радвам. Но може и повече, определено. Обстоятелствата не го позволяват. Само една мацка ми трябва. Всичко ще е бомба...

Ма немА...

Дори ме съмнява някой човек наистина да знае какво иска...

Аз знам какво искам. 8)

mArMaLaDkA
09-01-2010, 22:50
"Най-лошо става, когато си доволен от себе си".
Затова съм нагла и все искам още, и още... 8-)

Nakadah
09-01-2010, 23:13
Трудно е да се покажете в лоша светлина пред другите. Другите които никога няма да ви видят на живо. Другите които не им дреме за вас.

P
09-01-2010, 23:16
Трудно е да се покажете в лоша светлина пред другите. Другите които никога няма да ви видят на живо. Другите които не им дреме за вас.

За това съм пуснал анкетата.
Надявам се вота да е по-обективен от писането.

Nakadah
09-01-2010, 23:17

За това съм пуснал анкетата.
Надявам се вота да е по-обективен от писането.

Как някой ще каже "не"? Това е невъзможно! Дори вътрешно да живее в АД! На вънка трябва да е най-големия гъзар... :lol:

P
09-01-2010, 23:19
Ами прав си.То като цяло и в темата отговарят предимно деца (така ми се струва) ,а това е по-скоро въпрос за пораснали деца.

Но няма значение.Аз пък с ръка на сърцето си казвам ,че като цяло съм щастлив.Имам това ,което искам и постигам това ,което искам.Сега започвам нова страница в живота ми и я чакам с нетърпение.

bigshitpoppin
09-01-2010, 23:21
.........

Навънка не е чак толкова напекло 8)

Di
09-01-2010, 23:34
Не!! :)

mimka1912
09-02-2010, 07:30
За сега съм щастлива. Ако след 9 месеца постигна целта си и все още съм с човека, с който съм в момента ще имам всичко, което искам от живота на този етап : )))

kuklichka_bg
09-02-2010, 07:48
Не,за жалост..... :)

LadyDi
09-02-2010, 07:59
Щастието е много субективно понятие. Не може да се измери със зададени критерии, нито да се побере в някаква стандартна квалификация.

А за да бъде щастлив човек, понякога е достатъчно просто да го пожелае. Не му е нужна перфектната половинка, идеалното семейство или работа за четирицифрена сума в ъглов кабинет...

Elenichkaa
09-02-2010, 08:37
Да,сега съм много щастлива.

Какво още искам ли?... Имам няколко идеи за образованието си,имам и идеи с какво да се занимавам след това! ;) ...А ако питаш за Нейно Величество Любовта,за сега нещата ме устройват,но за в бъдеще не съм мислила.

obichamgo
09-02-2010, 09:00
Дали съм щастлива? Определено ДА ... приятелят ми е прекрасен подкрепя ме в сякакво отношение обичаме се .. засега нещата са мн добре .. в семейството почти нещата са добре не мога да кажа че са идеални защото все може да изникне от някаде да се разправяме за нещо.. приятели? ха .. малко са но не се оплаквам в тоя свят който жиивея ми стига и една приялека стига да знам че ще е с мен когато ми трябва и ще ме подкрепя а и уважението е важно..аз почти никой др не оважавам освен моята приятелка и гаджето ми .. просто в моя свят всеки иска някак да те пренабрегне и като вижда че си щастлив иска да ти оърка нещата .. затова да го д*хат сичките ;д и тва е .. е да щастлива съм :) :) :)

slynchoo
09-02-2010, 09:02
ДА! :---)

tanch3t093
09-02-2010, 09:06
Ами да смятам се за щастли човек. Знам какво искам от живота и как да го постигна, имам необходимата мотивация и хъс .. Имам стахотно семейство, имамепроблеми от време на мреме, но е нормално .. Имам страхотен приятел, с когото много се обичаме и подкрепяме.
Какво повече мога да искам? ..

XTREMEFREERIDE
09-02-2010, 09:30
Определям се като щастлива. Искам още някои неща, но пък те ще дойдат с времето и малко усилие.

whitepuma
09-02-2010, 09:31
Попринцеп Да, но точно в момента не съм.

Wwwooow
09-02-2010, 10:52
Попринцеп Да, но точно в момента не съм.
+ същото

sasha_90
09-02-2010, 11:11
И да и не.Доволна съм от това,че мога да ходя,говоря,чувам,не съм болна от нищо,студентка съм и не съм дебела,грозна и тъпа,за характер другите да определят.Недоволна съм,че родителите ми не са като мен-те мислят за момента,аз за бъдещето.Каквото и да стане или направя мисля за последиците,те не.Нещастна ме прави фактът,че около мен всеки гледа да ме прецака.Дразня се от това,че съм станала много недоверчива.Съмнявам се дори в собствените си близки.Дразня се,че загубих човекът,на когото мога да имам пълно доверие.

GossipGirl89
09-02-2010, 11:28
Пълно щастие няма, но на този етап бих казала, че съм щастлива донякъде. Е, разбира се, винаги има какво повече да се иска :)

zority7
09-02-2010, 11:44
ами като цяло не се оплаквам,семейството си ми е добро,гаджето ме нервира понякога,но без това неможе да минем,щасливам съм защото мисля,че имам всичко от което се нуждая и постигам всичко със свой усилия :)

anonimchetou
09-02-2010, 13:41
Да, щастлива съм. Може би това е най-добрия и красив период за мен.. Надявам се да продължи дълго време. Щастлива съм и в любовта, и в семейството, а приятели имам малко , но верни. Какво повече ми трябва.. Благодара съм за всичко, което имам.

P
09-02-2010, 13:53
А тези ,които са гласували, не мислят ли да се изкажат?
Ще ги попитам имат ли представа ,колко по-лошо може да е тяхното положение и че може би изпускат да се радват на малките неща?

spopi
09-02-2010, 15:05
Да особено сега. :grin: :-)

Nevyzmutim
09-02-2010, 15:20
От това което имам в живота си към момента - да, но не и от любовния си живот.

Hilary_
09-02-2010, 17:44
Била съм и по - зле .. при мен моментите се редуват ..

mtpv
09-02-2010, 18:14
Била съм и по - зле .. при мен моментите се редуват ..
Така си е при висички хора, винаги има добри и лоши моменти. Е за жалост при някой хора лошите са повече.

7227
09-02-2010, 18:17
Щастлива съм разбира се :) Радвам се,че съм жива и здрава,другото се постига.

soul1199
09-02-2010, 18:30
може би само 1 не6о ми липсва и това е той,не мога да се определя точно,като шастлива

jo0zy
09-02-2010, 18:41
не знам вече и аз щастлива ли съм или не, по - скоро безразлична към живота рядко има нещо, което толкова много да ме зарадва
Не на всеки му се случват толкова хубави неща, че да е щастлив - жалко, но факт

HeavensMaiden
09-02-2010, 20:43
ДА! Защо да не съм :)

loliii
09-02-2010, 20:48
Имаше една приказка от сорта на "Глупавите хора са щастливи, защото не знаят колко са нещастни." За да е щастлив човек трябва да е постигнал всичко, а това няма как да стане, защото амбицията да имаш ОЩЕ и ОЩЕ ти дава мотив да живееш. Аз имам още много желания, имам толкова много неща да постигна.. Не съм щастлива само с това, което имам. Но съм отбелязала да, защото съм щастлива от факта, че знам какво искам и че продължавам да се боря за него. Живея пълноценен живот, никога не съм била истински нещастна. :)

iveetyy
09-03-2010, 06:24
Смятам се за щастлива . .
И аз като повечето от тук не съм постигнала всичките си цели в живота , не се знае дори дали ще ги постигна всичките , но в момента мога да заявя , че животът ми е пълен с усмивки и смях.Вярвам във възможностите си и един ден ще съм постигнала поне част от тях и ще се боря за още , но за в момента имам подкрепата на семейството си , с което понякога си имаме своите проблеми , но пък не са сериозни.Имам приятели , с които също понякога не се разбираме , но накрая пак сме си един до друг.И имам чудесно момче до себе си , с което много се обичаме , прекарваме прекрасни мигове заедно и което винаги когато имам нужда е до мен.

cinderella_gugutka
09-03-2010, 12:54
ами отговорих положително,но истината всъщност е някъде посредата.определенно оценявам какво имам,но също така не мога да пренебрегна и каквото ми липсва :(

_crazy_baby_
09-06-2010, 19:30
Не

Moderatorius
09-06-2010, 19:35
Мисля, че да. Не ми трябва много, че да ми е добре.

gabi_94
09-06-2010, 19:51
И да и не. Щастлива съм защото имам хубаво семейство и въпреки всички проблеми и караници и трудности, разбирам се много добре и с майка ми и баща ми и бих казала, че малко тийнейджъри могат да се похвалят със същите отношения. Относно приятелите - нямам почти никакви такива. Не мога да имам доверие пълно на нито един от тях, следователно не съм много добре с тази част от живота ми. Има какво да правя, колкото да не ми е скучно, но общо взето съм затворена в някакъв антисоциален кръг и никак не ми е лесно да променя това. Но пък човек трябва да се радва на малките неща в живота и навярно не аз трябва да се оплаквам, защото има хора, с много повече проблеми, тревоги и нещастия. Мисля позитивно и напоследък особено се чувствам по-добре. Преди изпадах в някакви състояния на самота....простотии некви...ама много се бях депресирала. Сега си живея живота и гледам да не се натоварвам излишно :)

BarneyStinson
09-06-2010, 19:57
Жестоко е всичко просто 8)

Gradev
09-06-2010, 22:03
Щастлив съм ;) ДОри и да ми се случват лоши неща, просто не ги мисля..

sasheto0o
09-06-2010, 22:12
Да,щастлива съм. На този етап от живота ми съм наистина щастлива.Имам всичко,което някога съм искала, семейството ми е живо и здраво,приятелите също. :)

mynichka
09-07-2010, 07:06
Не мога да кажа, че съм напълно щастлива. Доволна съм от това, което имам- но винаги искам още :)

MegamiX
09-07-2010, 07:10
Сега имам всичко - здраве, семейство, приятели, много добър и мил приятел, но не се чувствам щастлива! :( Звучи егоистично, но така го чувствам и много добре знам от какво или от кого по - точно се нуждая, за да съм наистина щастлива... :?

XheroineX
09-07-2010, 09:14
просто кратко и ясно-НЕ
Имах трудно детство
Липсват ми много неща-не матерялни..
чувствам празнота никой не разбира
Ако не са приятелите ми съм изгубена