Влез

View Full Version : Френска на момиче

Technique07
09-02-2010, 00:42
Ходим от няколко месеца с приятелката ми и се чудя дали да и правя френска любов. Никога не съм го правил до сега. Лично, моя член като се поизпоти малко мирише ужасно, и ме е страх когато почна да и ближа вагината да мирише.

Моля по опитните да изразят мнението си.

anichka12345678
09-02-2010, 00:56
Ходим от няколко месеца с приятелката ми и се чудя дали да и правя френска любов. Никога не съм го правил до сега. Лично, моя член като се поизпоти малко мирише ужасно, и ме е страх когато почна да и ближа вагината да мирише.

Моля по опитните да изразят мнението си. всеки има специфична миризма там долу,но ако имате добра лична хигиена няма да е неприятно и за двамата.Пробвай пак ,ако не ти хареса няма да продължиш.

PyCoKoCkA93
09-02-2010, 08:46
Aми просто и предложи преди това да си вземете душ...След това всичко идва от само себе си... :)

tanch3t093
09-02-2010, 09:23
Няма от какво да се притесняваш, просто провай и ако не ти хареса не го прави. Все пак не го правиш насила

DarkTemplar
09-02-2010, 09:28
Aми просто и предложи преди това да си вземете душ...След това всичко идва от само себе си... :)
И аз така мисля.

Biskfitka
09-02-2010, 09:51
Ако момичето се къпе няма да имате такива проблеми :)

BiGBaDWolF
09-02-2010, 09:53
Ако момичето се къпе няма да имате такива проблеми :)

Точно така ...

Hilary_
09-02-2010, 09:53
Не съди другите по себе си .. :?
Според мен не е много добре да не ти прави впечатление това, че миришеш "ужасно"?? :shock: Някои казаха, че е собствената ти миризма, но хубаво си помисли дали не е нещо друго? .. :shock:

kalpazanka
09-02-2010, 11:11
Изкъпете се двамата преди това /не й казвай директно- "страх ме е да не ми миришеш", защото би си извадила много грешни изводи за това с какви си бил до момента!/, не бъди черноглед за това какво би те лъхнало и се постарай тя да се отпусне максимално.

Относно всички спамещи- внимавайте да не се налага да разчиствам втори път тук!

astraboy
09-02-2010, 11:29
Изкъпете се двамата преди това /не й казвай директно- "страх ме е да не ми миришеш", защото би си извадила много грешни изводи за това с какви си бил до момента!/, не бъди черноглед за това какво би те лъхнало и се постарай тя да се отпусне максимално напълно съм сагласен с колежката.Подготви я отдалече :oops: 8)

t0d1t0
09-02-2010, 22:39
Ти отиди на лекар,а тя да се изкъпе или в банята под душа го правете,ако толкова те е страх...

miss_kiss181
09-03-2010, 05:34
Ами то се предполага, че тя ще е взела душ преди това нали. Няма да и правиш френска след тренировката и, когато е бягала 2 км. и се е изпотила нали? А ако нямате добра лична хигиена, и на двамата не го препоръчвам да го правите... :grin:

Nikeq91
09-03-2010, 09:00
преди ва лижеш винаги трябва жената да се изкъпе и измие много добре, аз никога не бих го направила на некъпана, естествено че ще мирише ако не се е къпала от 2 дена

bilqnavod
09-03-2010, 10:40
(puke) Гадно е поднесена темичката. ако мацката е чистоплътна и държи на себе си никога няма да ти позволи да и правиш това, ако не си е взела душ... М така най-точно да се изразя - да си измие добре гениталиите с интимен гел преди процедурата. Хората са измислили тези почистващи средства поради тези и ред др причини. 21 век е! ЕЕЕ все пак... :-D

NeverTheSame
09-03-2010, 16:59
За тези няколко месеца не си ли разбрал още до колко приятелката ти поддържа хигиена.Ако не мирише и се къпе редовно значи няма опасност от неприятни случки.

x3eme
09-03-2010, 17:18
Френската любов е интимност,не просто начин да свършиш или тя.
Ако наистина искаш да и доставиш такова удоволствие няма да се притесняваш чак така от въпросната мизирма.Добре,има миризма.Кажи и го тактично,намекни и да се измие и сте готови.Не сдухвай положението като и кажеш 'абе не мога да те лижа,нещо ми намирисва'.

ScarletBite
09-03-2010, 17:42
"искам да й направя френска, ама се притеснявам да не мирише отдолу като мен"
:razz: :lol: