PDA

View Full Version : Неприятно и странно чувство...

withdrawsmoke
09-03-2010, 18:42
Предварително се извинявам за глупавата тема,но някак си имам нужда да чуя смислени отоговори на глупавия ми пробме(по скоро детинки).Та не беше ми се случвало до сега,но в момента сякаш незнам какво да правя.Не говоря че си нямам работа или нещо подобно а по скоро незнам какво да правя в личен план...Измъчва ме вапроса: "А сега какво?" ... Някак си съм блокирал и като чели е заради момичетата... Иска ми се нова връзка,но пък не съм част от много женски компаний.Общо взето така нареченото ми "блокиране" представлява факта, че някак си незнам каде да срещна ново момиче.Колебая се дали да се присаединя и към малко по друга компания (съоченици) в която може и да срещна по дискотеките някое момиче,но това ми се струва като отчаян опит за намиране на нова връзка..... Та мислата ми е ако можете хварлете някой полезен савет (дано сте разбрали ГЛУПАВАТА МИ ТЕМА) ... Попринцип спонтанно я написах без много много да му мисля... така че съм сигурен че и много критика и злоба ще отнеса.Все пак дано някой ,който е преживял нещо подобно да сподели опита си..... :]

7227
09-03-2010, 18:44
Излизай с приятели,запознавай се с нови хора и момичета и всичко ще се оправи.Всеки има такива моменти,но те минават.

PyCoKoCkA93
09-03-2010, 18:55
Всеки си има такива моменти...Наистина -излизай с приятели и покрай тях стават запознанствата.А ако си от по-срамежливите-давай от сайтовете за запознанства(например фейсбук).Ще срещнеш момичето,когато и където най-малко очакваш-в даскало,в магазина,в автобуса,в квартала..

Sisi7u
09-03-2010, 18:55
пусни се по течението 8-)

withdrawsmoke
09-03-2010, 19:41
Всеки си има такива моменти...Наистина -излизай с приятели и покрай тях стават запознанствата.А ако си от по-срамежливите-давай от сайтовете за запознанства(например фейсбук).Ще срещнеш момичето,когато и където най-малко очакваш-в даскало,в магазина,в автобуса,в квартала..

По принцип съм срамежлив,но някак си го преодолявам този срам.Все пак проблемът е че нямам кой знае какви контакти с момичета и се чудя дали да сменя компанията,но не съм на 100% сигурен дали го искам...

kombarka
09-03-2010, 20:29
Не е нужно да сменяш компанията си. Просто промени леко начина си на живот, интересите, начините да убиваш времето си..

Например (изобщо не те познавам, за да говоря конкретно) вместо да сте на обичайното място в парка, отидете с компанийката ти в някой клуб, където не си ходил.. Просто смяна на обскановката.

Sh@d0w
09-04-2010, 05:44
Колко глупави коментари изчетах...не е нужно да сменяш компанията си,нито самия ти да се променяш,само и само да намериш момиче.Има далеч по-лесни начини.Не е нужно да ходиш по дискотеки и да се напиваш,нито да се правиш на такъв какъвто не си.Запиши да тренираш нещо,ще ти дам един пример-мой приятел наскоро се записа на уроци по самба събират се вечер прекарват си добре има доста момичета и е добро място да намериш нови запознанства.Ако имаш влечение към танците е добро начало,ако ли пък не съм сигурен че все имаш някакво друго хоби ;)

withdrawsmoke
09-04-2010, 06:49
Колко глупави коментари изчетах...не е нужно да сменяш компанията си,нито самия ти да се променяш,само и само да намериш момиче.Има далеч по-лесни начини.Не е нужно да ходиш по дискотеки и да се напиваш,нито да се правиш на такъв какъвто не си.Запиши да тренираш нещо,ще ти дам един пример-мой приятел наскоро се записа на уроци по самба събират се вечер прекарват си добре има доста момичета и е добро място да намериш нови запознанства.Ако имаш влечение към танците е добро начало,ако ли пък не съм сигурен че все имаш някакво друго хоби ;)

8-) Хах... мерси добър савет,ще го имам в предвид.. :]

soul1199
09-04-2010, 07:05
еми влизай в компанията,тъкмо 6е се разсееш и може да срешнеш някоя,но според мен няма смисъл,тя сама 6е те открие

Elenichkaa
09-04-2010, 07:59
не му мисли толкова.

Innocente
09-04-2010, 08:24
Ще намериш любовта когато най-малко очакваш, където най-малко очакваш и когато не я търсиш. Когато ти е писано тогава ще стане.

GossipGirl89
09-04-2010, 08:32
Може би още не ти е дошло времето за нова връзка. Недей да му мислиш много, защото от личен опит знам, че когата човек не спира да мисли за нещо и да си повтаря колко е отчаян и как иска нещата да се променят, нищо не се получава... Става точно тогава, когато най-молко го очакваш и искаш :) Т.е. за момента остави тези мисли за момичетата настрана - излизай с приятели, забавлявай се и като му дойде времето всичко ще се нареди от самосебе си

loliii
09-04-2010, 12:09
не му мисли толкова.
Тва е най-добрият съвет според мен. Не вярвам да си толкова отчаян, че да правиш коренни промени в живота си и да се записваш на уроци, да се мотаеш по клубове и тем подобни крайни неща, само и само да срещнеш момичеТО. Не променяй ежедневието си, на което си свикнал просто защото си загорял, така да се каже.

P
09-04-2010, 12:17

Да,най-вече в магазина ще го срещне и като по филмите - тя ще си изтърве хляба ,той ще и го вдигне ,ще се погледнах и айде любов ХАХАХАХ
наистина много несериозно и необмислено!

А иначе другите съвети ,които ти дадоха са точни.Като цяло - покрай приятели стават нещата.Смяна на компанията става лесно - харесваш си някое момче ,което се събират с други хора и по-често си лафиш с него и така.Аз съм сменил страшно много компании по този начин и за моя радост познавам доста хора - и свестни и не до там свестни.
А фейсбък също е вариянт,но все пак трябва да сте се виждали поне.Въпреки ,че доста интелигентни момичета познавам ,които са се запознали с приятелите си във ФБ и им върви връзката вече почти година.успех :)