PDA

View Full Version : ПОМОЩ!В СТАЯТА МИ ИМА МИШКА!

maroin
09-05-2010, 01:28
Сега я видях и си изкарах акъла.Как се убива това нещо.Сега ме е страх да си легна.Изглеждаше голяма.Дали да събудя наще,но е 4.30 сега.Какво да направя.Help :shock: .Как по дяволите е възможно да има мишка в стаята ми. :shock:

Lexynnka
09-05-2010, 03:26
във всяка сграда рано или късно се появяват, споко 8-) (колко утешаващо..)
точно сега няма какво да направиш, и няма смисъл да будиш ваще...кажи им на сутринта, и ще измислите нещо.

аз имам параноичен страх към такива създания

mArMaLaDkA
09-05-2010, 04:08
^ Е, как в 8 и повече етажен блок ще има мишки? Смисъл, освен по мазите? Измисляте си вече. Това си е едно просто малко мишленце, не е като хлебарките да речем. 8-)

fear4o
09-05-2010, 04:26
Да доста по-голямо и бързо е, пък и хапе...
Ами виж сега имаш 3 избора:
1Почваш да мяташ всичко което видиш по мишката и да я млатиш с чехли, джапанки квот ти дойде на ум...
2Отваряш вратата и я прогонваш от стаята ти
3Лягаш и заспиваш

SunnySmile1313
09-05-2010, 05:58
Аз бих я захлупила с леген или с кутия за обувки, за да не будя наще. После слагам нещо тежко отгоре, за да не мърда. Но със сигурност бих ги събудила с крясъци още като видя мишката :shock: Но.. сигурно вече си предприел/а нещо.. Та какво стана с мишока? :grin: :P

maroin
09-05-2010, 06:09
Аз бих я захлупила с леген или с кутия за обувки, за да не будя наще. После слагам нещо тежко отгоре, за да не мърда. Но със сигурност бих ги събудила с крясъци още като видя мишката :shock: Но.. сигурно вече си предприел/а нещо.. Та какво стана с мишока? :grin: :P
Събудих нашите,но чак към 8.Наслагахме класическите капани с ореха и сиренцето и чакаме нейно величество да се появи.Момче съм by the way и не ме е срам да си призная,че ме е бъз от мишоци :-P

Djuff
09-05-2010, 08:52
Какво по дяволите може да ти направи една МИШКА!??

FuckedUp
09-05-2010, 08:58
LOOK!LOOK! IT'S RAINING DICKS! :razz:

ameli
09-05-2010, 09:05
Не го трепи, може да е изягалото хамстерче на някой съсед 8-) Хванахте ли я все пак?

anonimchetou
09-05-2010, 09:47

Да ти кажа ли какво ? Чичо ми лека му пръст почина от ухапване от мишка. Така че не се правете на много разбиращи ако обичате !!!

MissNothing
09-05-2010, 10:04
Какво стана, хванахте ли я?

Ако ми се случи такова нещо (да чукна на дърво 8-) ) веднага щях да будя наще. :lol:

maroin
09-05-2010, 18:28
Какво стана, хванахте ли я?

Ако ми се случи такова нещо (да чукна на дърво 8-) ) веднага щях да будя наще. :lol:
Капаните си седят,нема мишка нема нищо.Засега ще спя в другата стая дано скоро се покаже.Дано е само една :shock:

7227
09-05-2010, 18:32
Може да не е безобидно мишле,той писа че е голямо.Може да е някой съсел и са опасни няма майтап.

MissNothing
09-05-2010, 18:33
Оле гадост дано го хванете

StolenBliss
09-05-2010, 19:16
Щом не се хваща на капана, земи купи неква отрова и мноо внимавай да не я пипаш, а съм чувала че брашно със вар да смесиш пак става, ако намериш вар де 8-)

xWandereRx
09-05-2010, 20:20
купи си котка!
иначе мишката едва ли ще ти се качи на леглото да те изяде :D

honeybabe
09-05-2010, 20:21
пусни котка в стаята :lol:

HoKKurT
09-05-2010, 20:26
Значи и аз имах проблем с мишка, но в мазето. Мойта мишка се оказа безсмъртна просто. След като капаните седяха близо 2 седмици, като през ден сменях там стръвта-резултата беше-единия капан и беше откъснал единия крак.
И от тук започна интересното. Сложих и отрова. И к'во стана-изяде я всичката и ми осра цялото мазе. След това и замесих брашно с гипс като ми бяха казали, че това ги убивало. И к'во стана. Тва животно опера всичкия гипс и пак не умря. Накрая я гоних из цялото мазе, като я налагах с едни арматури, но така и не я уцелих.
Един ден слезнах, подгоних я за пореден път, тя си влезе в дупката, а аз след нея веднаха я замазах с гипс ли кво беше.

Извода: Мишките са безсмъртнииии!

ПП: Не искам да те плаша, просто споделям опит. И все пак, моята мишка не беше каква да е. Твоята може да се окаже по-глупава.
Успех със залавянето и!

vilito2589
09-05-2010, 20:46
Значи и аз имах проблем с мишка, но в мазето. Мойта мишка се оказа безсмъртна просто. След като капаните седяха близо 2 седмици, като през ден сменях там стръвта-резултата беше-единия капан и беше откъснал единия крак.
И от тук започна интересното. Сложих и отрова. И к'во стана-изяде я всичката и ми осра цялото мазе. След това и замесих брашно с гипс като ми бяха казали, че това ги убивало. И к'во стана. Тва животно опера всичкия гипс и пак не умря. Накрая я гоних из цялото мазе, като я налагах с едни арматури, но така и не я уцелих.
Един ден слезнах, подгоних я за пореден път, тя си влезе в дупката, а аз след нея веднаха я замазах с гипс ли кво беше.

ПП: Не искам да те плаша, просто споделям опит. И все пак, моята мишка не беше каква да е. Твоята може да се окаже по-глупава.
Успех със залавянето и!

Тва ме разби :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Иначе дано да хванеш мишока :D а ако не успееш изнасяй се в другата стая :D

Biskfitka
09-05-2010, 21:03
Ние в гаража имахме и нещо в колата се разхождали..ядЪт кабели на колите по принцип ....та сложихме отрова за мишки и засега няма никой 8-)

Force_bladeR
09-05-2010, 22:36

Успех със залавянето и!

Том и Джери :lol:

FunkyBoy
09-05-2010, 23:12
земи си котка. :)

bloodysunrise
09-06-2010, 06:13

Успех със залавянето и!

http://forums.data.bg/style_emoticons/default/icon_lol.gifhttp://forums.data.bg/style_emoticons/default/icon_lol.gifhttp://forums.data.bg/style_emoticons/default/icon_lol.gif
къртиш :razz:

KristinCavallari
09-06-2010, 08:05
И ние от няколко дни имаме една мъничка.Довечера ще слагаме капани от тези железните , иначе тези дни слагахме от кутийките с лепило. Ама не се хвана. Иначе си щъка на всякъде. :D Побърка и кучето,а то неможе да я хване,по цял ден седи на пост по ъглите...

anonimchetou
09-06-2010, 09:29
Леле хора колко смешно ви се струва всичко това .. Ама нормално не се и съмнявам..

sladkish_14
09-06-2010, 11:06

Успех със залавянето и!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E, не просто не се сдържах 8-)

ignoretheagony
09-06-2010, 11:06
Ами и аз имам мишка в моята стая /морското ми свинче/... А иначе най-добре събуди вашите

HoKKurT
09-06-2010, 12:06
И т'ва не си го измислям. Мойта беше няква голяма и явно доста умна. И очевидно всеядна, защото освен гипса и всичката отрова ми ядеше и ламинирания паркет. Не знам какъв беше тоя звяр, ама и на три крака не можах да я хвана.
Докато я пердаших с тия арматури, счупих голяма част от коледната украса (беше в един кашон) и съответно и мене ми счупиха после :D . Бе въобще в такова приключение се бях вкарал, че не е истина просто.

ПП: Само да ти споделя още малко опит :D , мойта отрова беше една червена, приличаше на ориз. И магазинерката ми каза да я разредя с малко олио, по-апетитна да станела. Тая мишка като невидяла и са нахвърли и май после от тва олио са подриска и да ти кажа такова сране не бях виждал до ся, поне не и от мишка :lol: После от гипса пък са запече нещо, взе да ги сере едни твърди :lol: , ма всичко прекарва гадината бе. Цирк Буш :lol:

mim4ety_sara
09-06-2010, 20:29
И т'ва не си го измислям. Мойта беше няква голяма и явно доста умна. И очевидно всеядна, защото освен гипса и всичката отрова ми ядеше и ламинирания паркет. Не знам какъв беше тоя звяр, ама и на три крака не можах да я хвана.
Докато я пердаших с тия арматури, счупих голяма част от коледната украса (беше в един кашон) и съответно и мене ми счупиха после :D . Бе въобще в такова приключение се бях вкарал, че не е истина просто.

ПП: Само да ти споделя още малко опит :D , мойта отрова беше една червена, приличаше на ориз. И магазинерката ми каза да я разредя с малко олио, по-апетитна да станела. Тая мишка като невидяла и са нахвърли и май после от тва олио са подриска и да ти кажа такова сране не бях виждал до ся, поне не и от мишка :lol: После от гипса пък са запече нещо, взе да ги сере едни твърди :lol: , ма всичко прекарва гадината бе. Цирк Буш :lol:
ее не ще се попикаяя :razz: :lol: :razz: :razz: :razz:

sToyAncHo
09-06-2010, 21:09

Да ти кажа ли какво ? Чичо ми лека му пръст почина от ухапване от мишка. Така че не се правете на много разбиращи ако обичате !!!

ДЕБА ше почнем да мрем и от домашния прах :Х

litexforever
09-06-2010, 22:20
преди на село имахме една мижка в мазето.за едно лято изяде 2кг отрова.стана един много дебел мишок.и пукна.

vilito2589
09-06-2010, 22:51

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: