Влез

View Full Version : Срам/Чест

Страници : 1 [2]

Dragonflyelf
09-23-2010, 13:59
Откога сексът започна да зависи от възрастта, а не от любовта? -.-
т.е. Не от "обичам го", а от "на еди колко си съм, време ми е, кой да бъде"

Отговор - от твърде отдавна...

Epic fail.

MetalZone
09-23-2010, 13:59
Аз пък не виджам какво толкова като го правим на 14.

Смешно е. :)

А момче правило го на 14?
Да му ръкопляскаме ли?

Пак е смешно. :)

OneGuy
09-23-2010, 14:03
Само ,че сега тук говорите така ,щото ви оттърва да го казвате нали.А в други теми,едва ли не герои ги рпавите!

Остави го ... мисли те за слаба ... за това отговаря на твоите думи ... докато моите не ги засяга ...

MetalZone
09-23-2010, 14:06
Само ,че сега тук говорите така ,щото ви оттърва да го казвате нали.А в други теми,едва ли не герои ги рпавите!

Остави го ... мисли те за слаба ... за това отговаря на твоите думи ... докато моите не ги засяга ...

Ти нищо смислено не каза.. зат'ва не те цитирах. :)

ПС: То и тя нищо не каза де..

MetalZone
09-23-2010, 14:11
Добре де а как би разбрал,че едно момиче е правило секс на 14 ,ако тя е на 17 и ти каже,че точно преди да тръгнете е ходила с някакъв и така и ти си втория ,а всъщност си и 22 -я?

Защо ми е да разбирам? Темата е в друга насока.. това, което написа малко не го разбрах..

ПС: Ако й имам доверие.. просто ще й.. повярвам. :)

OneGuy
09-23-2010, 14:20
Защо според теб е смешно да правиш секс на 14 ... а не е смешно да го правиш чак след брака ... на първата брачна нощ ?

MetalZone
09-23-2010, 14:30
Защо според теб е смешно да правиш секс на 14 ... а не е смешно да го правиш чак след брака ... на първата брачна нощ ?

Защото на 14 още не си дорасъл... и е глупаво според мен да го правиш и да говориш къде с кой си го правил и т.н... някак шокиращо е... може да се занимаваш с нещо по-смислено на тези години... например да учиш... защото след време ще се биеш по кратуната... а секс... може да правиш винаги...

Не е смешно, защото това си е преценка на разумен човек... говоря за вече осъзната жена/мъж, а не за 15/16/17/18 годишни хора... защото намира смисъл в секса тогава... респективно смисъла е - любов... истинска... не глупави историйки... защото това им е била няква мечта и т.н... :)

Това е моето мнение *
Вие си знаете **

OneGuy
09-23-2010, 14:38
Какво пречи на 14 да си учиш и да правиш секс?

Освен това щом тя си е преценила защо е нужно някой да я съди или да и дава акъл в главата ?Какво се постига с това даване на акъл след свършен факт ?Искате да покажете на човек че е нищожество защото го е направила?И с какво вие сте повече от нея за да го правите?На всичко сте способни да убиете удоволствието на човек ...

MetalZone
09-23-2010, 14:47
Какво пречи на 14 да си учиш и да правиш секс?

Освен това щом тя си е преценила защо е нужно някой да я съди или да и дава акъл в главата ?Какво се постига с това даване на акъл след свършен факт ?Искате да покажете на човек че е нищожество защото го е направила?И с какво вие сте повече от нея за да го правите?На всичко сте способни да убиете удоволствието на човек ...

Казах само, че е смешно - за всички.. не само за нея. Нито акъл съм давал-нито ме интересува каква е що е.. какъв си ти.. или друг от този форум. Тема за писане.. дадох мнение. Вие почнахте да бълвате изречения без мисъл. Слово, брато.. слово. И ако един човек през нета е способен да ти убие удоволствието.. ха-ха. Ясна е работата. Чао от мен. :)

OneGuy
09-23-2010, 14:56
Не визирах себе си, нито нея ... просто ти днес го казваш в интернет пространството, а утре ще го кажеш на улицата и може би ще засегнеш някой ... и защо всичко това

Amorrous
09-23-2010, 15:21
Не визирах себе си, нито нея ... просто ти днес го казваш в интернет пространството, а утре ще го кажеш на улицата и може би ще засегнеш някой ... и защо всичко товаСпоред мен човек,който се смята за достатъчно зрял на 14 и прави секс,не би се засегнал от някакъв там изостанал :lol: Чукайте си се на воля,деца :lol: Приятна хламидия :lol:

YouDontKnowMe
09-23-2010, 17:31

Да му ръкопляскаме ли?

А чикиджия като тебе?
Леле, тези са от най-смешните.
Защото им се прави секс, ама няма с кого и само злобеят
Ахахах .

Extremescream
09-23-2010, 19:44
И на мен ми се прави секс и има с кого да го правя,но подкрепям горните мнения,че да правят секс на 14 е смешно.На тая възраст са още деца (повечето,има и изключения).Това НЕ е занимание за деца,мастурбацията е по-добър вариант на 14 години.

MetalZone
09-23-2010, 19:46

Да му ръкопляскаме ли?

А чикиджия като тебе?
Леле, тези са от най-смешните.
Защото им се прави секс, ама няма с кого и само злобеят
Ахахах .

Дам.. зат'ва си имам приятелка от година и половина. Ама направо се скъсвам от злоба да знаеш. xD

YouDontKnowMe
09-24-2010, 04:50
Това не пречи да не ти пуска ^^ И пак да си чикиджия.

dablow
09-24-2010, 08:47
От това, което пишеш разбирам, че през живота си не си имала сериозна връзка. Разбираемо е тогава, защо не искаш да правиш секс. Не искаш да си от онези 13-14 годишни, които се плющят с всеки срещнат и това е похвално за теб. Но определено нямаш право да виниш хората, които са преценили за добре да започнат половия си живот по-рано, отколкото ти смяташ за правилно. Темата ти е излишна. Всеки има право да живее живота си както пожелае. Ако искаш се пази до сватбата, ако искаш и монахиня стани, но не си позволявай да търсиш сметка на хората, за избора им.
Няма такива деца на 13/14, които да решат, че са готови да правят секс.Всички на тази възраст го правят от "гъзария".

Стар си е поста, но ме издразни.

YouDontKnowMe
09-24-2010, 17:53
От това, което пишеш разбирам, че през живота си не си имала сериозна връзка. Разбираемо е тогава, защо не искаш да правиш секс. Не искаш да си от онези 13-14 годишни, които се плющят с всеки срещнат и това е похвално за теб. Но определено нямаш право да виниш хората, които са преценили за добре да започнат половия си живот по-рано, отколкото ти смяташ за правилно. Темата ти е излишна. Всеки има право да живее живота си както пожелае. Ако искаш се пази до сватбата, ако искаш и монахиня стани, но не си позволявай да търсиш сметка на хората, за избора им.
Няма такива деца на 13/14, които да решат, че са готови да правят секс.Всички на тази възраст го правят от "гъзария".

Стар си е поста, но ме издразни.
Не само. И заради блъскащите ги хормони. И защото е интересно. И защото някои 14г. "пикли", както ги наричате на други места , знаят много повече, осъзнали са се много повече момичета на 18, които в последният момент решават какво да правят и какво ще учат.
Ако знаех колко ще ми е заето ежедневието тази година/и миналата/ - щях да се скъсам от секс на 14. Защото тогава нямах толкова отговорности, а имах толкова свободно време .
Вместо да страдаш/ да изпитваш невероятни емоции на 18, когато са ти изпитите, можеш да го прекараш по-рано този период. По-късно също не е удачно, защото в уни-тата е сериозно ученето също.
Разбира се , всичко трябва да по усмотрение на родител.
И да имаш връзка с нормално момче, поне година, тъй че да му имаш доверие. И родителите ти трябва да му вярват.
Има някои много удачни варианти да правиш секс на 14, даже ми се вижда по-добре понякога.

Paramour
09-24-2010, 21:21
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. :( И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено

Ок... за твоята теория: Аз съм на 15. Не съм правила секс и това е само и единствено, защото не съм намерила правилния човек, съдейки по продължителността на връзките си.
Не, не ме е срам от това. Честно казано не ми пука какво мислят другите за това дали съм девствена. Не съм длъжна да давам обяснение на когото и да било кога, къде, как смятам да ми е първия път.

Titanic_baby
09-24-2010, 21:29
тази тема още се върти по тука :shock: спрете се бе хора :shock:

spexx
09-24-2010, 21:35
Biskfitka на колко си ?16,но ако ще ми обясняваш,че съм малка,не разбирам,след време ще се осъзная и т.н.,няма нужда! :D

Не бе ... той ся ще пита за скайп :razz: :razz: :razz:

мне повярвай ми ;] просто след тези коментари ми беше инт на колко е тва е.. и не съм той .. а ТЯ : ))))

po0h
09-24-2010, 21:40
За секса възраст няма :) , когато е нещо истинско и се чувстваш готов няма значение на колко си :)

miss_anji
09-24-2010, 21:50
Ок, варианта за грозна мутра е изключен, тогава остава варианта за детския акъл.

Е,не!Съжалявам,ама не се сдържах като прочетох тва изказване.Първо,"през целия си живот" ли!? Та момичето е на 14,какъв цял живот едва ли са толкова много хората,които на 14 вече са имали сериозна връзка,даже ако въобще има такива,това са деца,които не са си изживяли пълноценно детството.Темата не е излишна,освен това задължително ли е да има две крайности: или на 13-14 вече да го правиш (може би,защото си зрял човек и можеш да поемаш всякаква отговорност за действията си ) или да станеш монахиня??? Все едно да си на 13-14 и да се разкарваш из детската площадка с количка за кукли и с гумено бебе в ръце...за всяко нещо си има подходяща възраст и според мен 13 не е подходящата за секс.Все пак мнението си е лично мое,пък и на днешните деца много им се иска да пораснат по-бързо,така че за съжаление май си стана нормално...

pappaa
09-24-2010, 23:35
аз пък съм съгласна с авторката и съм напълно ЗА!Извинявайте,но това е 14 годишно дете!Не мисля,че е нормално наистина...за всичко си има време...

PullMeCloser
09-25-2010, 10:00
Вие сте болни,бе!Какво срамно има в това момиче на 17-18-19 да е девствено?Не е намерила човек,на когото да се довери за това-не го е направила.Според мен е много по-добре,от колкото 13-14 годишна ПИКЛА да прави секс с първия срещнат.
Малкият ми брат беше домъкнал едно 12-13 годишно момиченце вкъщи.Преди около година да е било.Аз бързах да излизам,а тя по не знам какъв повод реши да ми каже,че е правила секс с някакво доста по-голямо момче от нея.Помислих си разни неща,но си замълчах.Попитах дали поне е ползвала презерватив.Познайте отговора.За какво й бил?От не знам какъв зор реших да й обясня за болести и за бебета.Нищичко от това не знаеше,но пък решила да прави секс!Еми...вие си правете изводите.Това са деца,нищичко за секса не знаят,но пък са ги минали доста момчета.Сега кой ще ми каже,че съм комплексирана и ограничена?

OneGuy
09-25-2010, 10:03
Вие сте болни,бе!Какво срамно има в това момиче на 17-18-19 да е девствено?Не е намерила човек,на когото да се довери за това-не го е направила.Според мен е много по-добре,от колкото 13-14 годишна ПИКЛА да прави секс с първия срещнат.Спрете се вече.

По твоята логика какво срамно има момиче на 14 да прави секс?По добре от колкото на 30 ? След като се чувства готова, къф ти е проблема по начало ? аз мисля че навлизаш в критическата и си недоебана и завиждаш на другите айде спри се вече

PullMeCloser
09-25-2010, 10:11
Вие сте болни,бе!Какво срамно има в това момиче на 17-18-19 да е девствено?Не е намерила човек,на когото да се довери за това-не го е направила.Според мен е много по-добре,от колкото 13-14 годишна ПИКЛА да прави секс с първия срещнат.Спрете се вече.

По твоята логика какво срамно има момиче на 14 да прави секс?По добре от колкото на 30 ? След като се чувства готова, къф ти е проблема по начало ? аз мисля че навлизаш в критическата и си недоебана и завиждаш на другите айде спри се вече

Прочети отново поста ми.Едит-нах нещо. :) Не навлизам в критическата и спокойно,не съм "недоебана".За какво да ми завиждам?Че са на 13 и са ги праскали по всички възможни дупки ли?

OneGuy
09-25-2010, 10:14
Тесногръда си ... това че 10 момиченца на 14 годишна възраст не знаят какво как що кога ... не значи че останалите не знаят и не четат ... както виждаш мацката посещава често форума ... чете обменя идеи ...опит ако щеш ...

PullMeCloser
09-25-2010, 10:18
Тесногръда си ... това че 10 момиченца на 14 годишна възраст не знаят какво как що кога ... не значи че останалите не знаят и не четат ... както виждаш мацката посещава често форума ... чете обменя идеи ...опит ако щеш ...

Ох,само 10 да бяха...не съм тесногръда изобщо.Въпросната "мацка" дори не искам да я обсъждам повече.

И си момче,нали?Мисля,че въобще не ти отива да обиждаш момиче. :)

OneGuy
09-25-2010, 10:20

Ох,само 10 да бяха...не съм тесногръда изобщо.Въпросната "мацка" дори не искам да я обсъждам повече.

И си момче,нали?Мисля,че въобще не ти отива да обиждаш момиче. :)
Тя може и да не иска ... ама ние не обсъждаме специално нея ... ами като цяло секса на 14 ...

Не ми отива, ама ти си инат ... изпуснах си нервите, съжалявам.

PullMeCloser
09-25-2010, 10:26
Ти повдигна темата за нея. :)
На 13 години са деца.Точка.Рано им е за секс.Това е моето мнение.Може да те дразни,както мен ме дразни твоето изказване,че било срамно на 18-19 да си девствен.

OneGuy
09-25-2010, 10:31
Да, но темата се пренеси в по мащабен спор, като не се говореше само за нея ами като цяло за 14 ... стига писа 13 ... от 13 до 14 има 1 година разлика която като време е малко, само дето при тиинейджърите понякога се оказва много, може би период на осъзнаване,мислене.съзрява не ....щом тя го иска ... ме се чувства дете ... ако беше от любопитство щеше да го направи 1 път и да си седне на задника е да ама не, значи изключваме факта че може да е заради това ... Да се прави на модерна?Че защо?Пред кой?По модерно е да пушиш цигари ...да пушиш трева и такива щуротии ... докато да правиш секс ... какво му е модерното ... в на кой очите ще се вдигнеш ?

PullMeCloser
09-25-2010, 10:37
Да, но темата се пренеси в по мащабен спор, като не се говореше само за нея ами като цяло за 14 ... стига писа 13 ... от 13 до 14 има 1 година разлика която като време е малко, само дето при тиинейджърите понякога се оказва много, може би период на осъзнаване,мислене.съзрява не ....щом тя го иска ... ме се чувства дете ... ако беше от любопитство щеше да го направи 1 път и да си седне на задника е да ама не, значи изключваме факта че може да е заради това ... Да се прави на модерна?Че защо?Пред кой?По модерно е да пушиш цигари ...да пушиш трева и такива щуротии ... докато да правиш секс ... какво му е модерното ... в на кой очите ще се вдигнеш ?

Ох,12-13-14-няма значение.
Ти сериозно ли не си чувал за случаи,в които момиче прави секс,защото "приятелките" й и се подиграват?

OneGuy
09-25-2010, 10:40
Не, това съм го чувал при момчетата .... и се смята за смотан щом не е правил секс до 16 ... момичетата какво има да им се смеят ... при нас е нещо като мерене на пишки ... колкото повече толкова повече ... ама при момичетата не виждам никаква логика и мисъл ..

PullMeCloser
09-25-2010, 10:56
Не, това съм го чувал при момчетата .... и се смята за смотан щом не е правил секс до 16 ... момичетата какво има да им се смеят ... при нас е нещо като мерене на пишки ... колкото повече толкова повече ... ама при момичетата не виждам никаква логика и мисъл ..

И аз не виждам логика.Но е така.Не е само при момчетата,повярвай ми.

KokoDjambo
09-25-2010, 13:41
АБе аман вече от морални кифли и кифльовци!!!
На 13-14 били деца ,на тва толкоз,такива онакива...Abe ей тва е тий форум ,чудно ми е ,че ако не сте тий кво правите тук и ръсите акъл а?

Rebirthing
09-25-2010, 14:56
Ами като съзряват по-рано как другояче да е ? По на 13-14 имат гърди по-големи от моите...и са ги показали във всички възможни сайтове за запознанства. Аз лично съм против всичко това, но такова е поколението ! Форумът ясно показва колко са информирани тийновете. Само едно нещо ми е интересно, щом са достатъчно големи за секс, дали са достатъчни големи и за да дундуркат бебе ? Все пак "гафа" винаги може да стане и по-голямата част няма как да поемат отговорност върху това. Така, че не е въпрос на срам или чест, ами на отговорност. Човек трябва да мисли за последствията от действията си.

xExplosioNx
09-27-2010, 12:20
Правете каквото мислите за правилно и тфа е.. ;p :grin:

OneGuy
09-27-2010, 12:24
Ами като съзряват по-рано как другояче да е ? По на 13-14 имат гърди по-големи от моите...и са ги показали във всички възможни сайтове за запознанства. Аз лично съм против всичко това, но такова е поколението ! Форумът ясно показва колко са информирани тийновете. Само едно нещо ми е интересно, щом са достатъчно големи за секс, дали са достатъчни големи и за да дундуркат бебе ? Все пак "гафа" винаги може да стане и по-голямата част няма как да поемат отговорност върху това. Така, че не е въпрос на срам или чест, ами на отговорност. Човек трябва да мисли за последствията от действията си.

Никакъв смисъл не открих ... 3 пъти четох и пак не можах да го асимилирам ... какво искаш да кажеш с

Само едно нещо ми е интересно, щом са достатъчно големи за секс, дали са достатъчни големи и за да дундуркат бебе ?

Че дали ще правиш секс на 18 ... или на 14 е се тая ... на 18 също не можеш да го "дундуркаш" понеже имаш още учене и тепърва да си стъпваш на краката ... това значи ли, че сефтето ти трябва да е на 28, защото тогава ще си платежоспособен да "дундуркаш" бебе?В крайна сметка 28 години от живота ти да минат в учене и работа, без да имаш време за удоволствието, защото не си дорасъл да гледаш бебе....

Rebirthing
09-27-2010, 18:57
OneGuy разликата е огромна. Познавам момичета които са станали майки рано, на 17-18, но са се справили и с бременност и с учене и с всичко.
За едно 14 годишно момиче едно бебе ще му съсипе живота. Не е нормално дете да гледа дете.

MissDeadly
09-27-2010, 20:37
Разликата наистина си е голяма.. стана ми чудно как така ги сравни :shock:

Little_Lady93
09-27-2010, 22:13
12-13-14 просто ужас... даже и 15 ми звучи гадно.... гнусно е бе хора...
аз имах 16 и 6-7 месеца и определено не се срамувам, съжелявам и прочие, че изчаках. Вие си преценяте ама за мен е отврат пълна това, което стават децата днес...

DarkTemplar
09-27-2010, 22:40
16-17 си е добра възраст за начало на тея дейности.

miss_anji
09-27-2010, 23:11
На 13-14 били деца ,на тва толкоз,такива онакива...Abe ей тва е тий форум ,чудно ми е ,че ако не сте тий кво правите тук и ръсите акъл а?

Хммм...странно,аз пък си мислех,че си "тийн" от 13 до 19 години :)

Иначе имам един въпрос,от тук присъстващите има ли някой,който не е на 13 или 14 и който мисли,че е редно на тази възраст да водиш полов живот?Просто ми е интересно.

YouDontKnowMe
09-28-2010, 08:55

Иначе имам един въпрос,от тук присъстващите има ли някой,който не е на 13 или 14 и който мисли,че е редно на тази възраст да водиш полов живот?Просто ми е интересно.
Аз .

OneGuy
09-28-2010, 10:58

Аз .
И аз...

Те хората си мислят, че всички като тях трябва да мислим и разсъждаваме ...

Slamdancer
09-28-2010, 11:52
Ше ви е*а и комплексарите.... всеки да прави квот си иска.Няма да промените никой с тая тема или ''умните'' ви мнения.

MissDeadly
09-28-2010, 12:31
Ше ви е*а и комплексарите.... всеки да прави квот си иска.Няма да промените никой с тая тема или ''умните'' ви мнения.

Прав си. Всеки има глава на раменете... ако иска на 10 да се ч*ка.. да гледа бебе на 13 и да се развежда/жени 10 пъти докато стигне 40 годишна възраст... ииии да е оставил няколко дечица в дом за сирачета. Всеки си има право на собствено мнение и решава какво да прави с живота си 8-)

TeenageDream
09-28-2010, 13:32
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път ..
Въпрос на морал. :wink:
Имам познати, които на 13 го правиха за първи път. Вече не поддържам контакт с нито една от тях, защото знам колко им е умственият багаж.

Относно това, че само комплексираните момичета мислят като мен, не бих нарекла себе си комплексирана, особено с толкова мъжко внимание. 8-)

Към авторката: модел не се става с единия договор с модна агенция (особено с тези загубените в България), нито пък с няколко фотосесии. Модел е жена, която като видиш (на живо или на снимка), ахваш. Иначе да се наричаш модел, само защото си в някоя агенция, е незряло, защото, както знаем, в българските модни агенции се приемат всякакви жени/момичета, не е нужно да имат потенциал. Така че коментарът ти беше излишен. :wink:

Biskfitka
09-28-2010, 14:31

Аз .
И аз...

Те хората си мислят, че всички като тях трябва да мислим и разсъждаваме ...И аз,и аз 8-)

Rebirthing
09-28-2010, 18:46

Трябваше да питаш и защо мислят така :D.
По-нагоре писах, че днешната младеж физически по-бързо съзрява, така, че това е до някъде нормално за тях, въпреки, че ние не го приемаме. То е ясно, че винаги ще има две мнение по въпроса.

turmionkatilot
09-28-2010, 19:20
Мила, 14-годишна девственице,
спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб. Това, че ти на 14 си с акъл на 8-годишна си е лично твой проблем и това, че ти си недорасла за интимни отношения не означава, че и другите не са. Запази си тъпите възмущения за майка ти и татко ти, които искрено ще ти се зарадват като те чуят.

пп: Аман от такива теми!! 8)

В България деградацията е голяма и ще става по - голяма
Ти си от хората, които я създават , ти си с грешката,но проблемът не е в грешката, а в това, че смяташ, че си прав/а .
пс. подкрепям момичето, създало тази тема.

заключения, които са безпочвени, хахахахахахаха !

Slamdancer
09-28-2010, 21:25
Мила, 14-годишна девственице,
спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб.

Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел. И съм в компания с хора по-големи от мен, които не ме възприемат само като предмет, за което съм много щастлива ..
И как предцени как изглеждам, щом не си ме виждала ?
Ето да те улесня ..

http://prikachi.com/images.php?images/497/2481497d.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/500/2481500P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/511/2481511f.jpg

Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително е грозна, ужасна и нежелана ..
:razz:
Мм... леко моделката - http://vbox7.com/play:9e362cce
Гаранция давам , че тва не си ти ;)

eese
09-29-2010, 09:16
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. :( И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено

Ок... за твоята теория: Аз съм на 15. Не съм правила секс и това е само и единствено, защото не съм намерила правилния човек, съдейки по продължителността на връзките си.
Не, не ме е срам от това. Честно казано не ми пука какво мислят другите за това дали съм девствена. Не съм длъжна да давам обяснение на когото и да било кога, къде, как смятам да ми е първия път.

Доста се чудех дали да драсна някой ред по въпроса, и ще имали смисъл, като виждам мненията все си мисля, че ще е загуба на време, ама знаели човек.
Като попрочетох коментарите виждам, че общо взето хората се делят на две групи:
- такива при които моралните ценности са сведени до минимум, хора при които действията изпреварват мисленето, хора развратени в своя ум, които вървят по- пътя на разврата. Такива едва ли някога биха създали здраво семейство, ако въобще успеят да го създадат.
- втората група са хора при които мисленето все още работи и имат за момента някакви морални задръжки / пердполагам при тях съвеста все още я има/. Много от тях с течение на времето няма да издържат на натиска на хората от първата група и ще се превърнат в жалки техни подобия. За съжаление само малка част ще успеят да съхранят малко човечност в себе си и да създадат що годе читаво семейство и такова потомство.

Разногласията по темата основно са по въпроса на колко години да започна да провя секс - не мисля, че има значение, просто не задавате правилния въпрос, а той е ЗАЩО ДА ПРАВЯ СЕКС. Животните поне знаят - за да съдадат поколение, някой видове се чифтосват веднъж годишно, други на всеки 3 години и т.н. но целта е една- потомство, и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НИКОГА ЗА УДОВОЛСВИЕ.
Само човека някак си е придобил пристрастеност и слиза по ниско и от животно в правенето на секс. НО ЗАЩО? КАКВА Е ПРИЧИНАТА? ЗАЩО СЕ ГУБИ ПРАВИЛНАТА МОТИВАЦИЯ ПРИ ПРАВЕНЕТО НА СЕКС?
Оправданието, което някой намират в бошуващите хормони при тинейджерите някак си не се връзва. За разлика от животните и те както всички хора, са създадени с ВОЛЯ И ЖЕЛАНИЯ. При животните тези два фактора липсват, при тях имаме само ИНСТИНКТ.................................. ...................Дано да има повече здравомислещи тинейджъри които могат да схванат разликата между СЕКС И ЛЮБОВ, защото както е тръгнало упадъка сред тях е налице.

Мога да говоря още по темата, но не знам дали има смисъл, ако някой желае да си поговорим, моля, аз съм на разположение.

OneGuy
09-29-2010, 10:14
Е какво сега ... да правим секс само когато смятаме да правим деца?
И защо?
Не може ли да се наслаждаваме на удоволствията, без да правим деца, поне за момента... като цяло всеки сравнява животните и човека, защо?
Аз смятам, че човека е по висша форма на живот от животното ....

Machine123
09-29-2010, 14:24
Чисто и просто българите имаме морален упадък . То другото лошо е , че тези 12-13 годишните го правят с някакви 20 годишни ! . Аз съм момче и чакам най - подходящата :) И не се срамувам да кажа , че съм на 15 и съм девствен :) Искам секс по любов айде смейте ми се :)

OneGuy
09-29-2010, 14:27
Чисто и просто българите имаме морален упадък . То другото лошо е , че тези 12-13 годишните го правят с някакви 20 годишни ! . Аз съм момче и чакам най - подходящата :) И не се срамувам да кажа , че съм на 15 и съм девствен :) Искам секс по любов айде смейте ми се :)

Братле ... стегни се бате ... адската мацка ше ти докарам пред теб само по бельо и ти ще ми кажеш, че чакаш най-подходящата ... айде не излагай мъжа в теб ... тия ги разправяй на някой друг ...

Slamdancer
09-29-2010, 14:41

Братле ... стегни се бате ... адската мацка ше ти докарам пред теб само по бельо и ти ще ми кажеш, че чакаш най-подходящата ... айде не излагай мъжа в теб ... тия ги разправяй на някой друг ...
+1 100% suglasen

eese
09-29-2010, 16:01
Е какво сега ... да правим секс само когато смятаме да правим деца?
И защо?
Не може ли да се наслаждаваме на удоволствията, без да правим деца, поне за момента... като цяло всеки сравнява животните и човека, защо?
Аз смятам, че човека е по висша форма на живот от животното ....

Ще започна отзад на пред.
На въпроса дали човека е по висша форма на живот от животното - мога да се съглася с теб само в случай, че под висша форма разбираш по-висшо създание, а не произлязъл от маймуната. Искам да подчертая разликата, защото все още се намират доста наивни и не дотам умни хора, да не кажа глупави, които да смятат, че са произлязли от маймунате. Просто не съм човек който приема дадено мнение за правилно просто ей така, без разумни доказателства, а не само голи хипотези неподкрепени с факти.

Та в този ред на мисли човекът е и ще си остане по- висше създание от животните.
Разликите м-у човека и животните:
- на човека са присъщи: ЕМОЦИИТЕ, СЪСТРАДАНИЕТО, ВОЛЯТА, СЪВЕСТТА, ЧУВСТВАТА
- на животните са присъщи: Вродените инстинкти

Извинявам се за подробните разяснения но мисля, че без тях няма как да отговоря на сладващите въпроси.

На въпроса- Не може ли да се наслаждаваме на удоволствията, без да правим деца, поне за момента..?

Естествено че може, въпроса е с кого, как и колко.

От повечето коментари направени от женския пол, става ясно, че някои определено не са изгубили лоялността си към бъдещите половинки, и не желаят да имат полови контакти преди това и както се подразбира все още са девствени. Предполагам, че думата ЛЮБОВ все още не е изгубила съвсем значението си за някои хора.Проблема е че думата ЛЮБОВ върви ръка за ръка с думите СЕБЕВЛАДЕЕНЕ, МОРАЛ, ВЯРНОСТ, СЕМЕЙСТВО, а тези неща за голямо съжаление вече не са на мода.

Проблема на секса е, че както наркотиците води до ПРИСТРАСТЯВАНЕ.Това може да бъде проблем както в семейството така и извън него. Не мисля, че живота трябва да се върти около секса, и без това живота е твърде кратък...........има и по- стойностни неща............

KokoDjambo
09-29-2010, 16:06
Аре стига вече се излагйте с тия морали.Кой кога правил секс ...Ми аре ти като си мистър или мис/мисис морал слагай девствения пояс и ключа за подарък чак на сватбата от баджанаците!
Как не ви писна ве бати тъпаците!

Biskfitka
09-29-2010, 16:07

Братле ... стегни се бате ... адската мацка ше ти докарам пред теб само по бельо и ти ще ми кажеш, че чакаш най-подходящата ... айде не излагай мъжа в теб ... тия ги разправяй на някой друг ...+1 ;)
Просто на 15 е много нормално момче да не е правило секс.Не е нужно да се оправдаваш ;д

Чисто и просто българите имаме морален упадък . То другото лошо е , че тези 12-13 годишните го правят с някакви 20 годишни ! Все едно пък само в България е така ;)

OneGuy
09-29-2010, 16:11
Ти на колко си ? "eese"

eese
09-29-2010, 17:20

:) Абе да ти кажа все още има и читави момичета, така че имай търпение. Предполагам, че не ти трябва някоя въртиопашка която освен да си лакира ноктите и да се лута безцелно по-магазините, друго не може да направи. Повечето от момичетата и момчетата които си позволяват да правят секс от 12 до 16-17 нямат кой знае какъв умствен багаж по мои наблюдения. Та ти препоръчвам да не пребързваш.

eese
09-29-2010, 17:23
Ти на колко си ? "eese"

20+ :-D :-D :-D

Fitty
09-29-2010, 17:29
ем и аз съм на 15 и аз съм девствен , ПРОБЛЕМ ? мога да правя но искам да е по любов не с 1-вата която ми падне !

OneGuy
09-29-2010, 18:13
ем и аз съм на 15 и аз съм девствен , ПРОБЛЕМ ? мога да правя но искам да е по любов не с 1-вата която ми падне !

Бате дай си телефона на лично ... лятото като идвам до Бургас ще ти донеса една мадама, дето много бързо ще забравиш с коя и как го искаш ... стига сте се правили на нз си какви, тия думи отиват на момиче ... да каже че търси подходящия ... не ми казвай че като отидеш на центъра в Бургас няма поне 20 мацки дето си ги представящ голи или не си викаш на ум "Ей тази ако ми падне няма спиране"

Machine123
09-29-2010, 20:48

Братле ... стегни се бате ... адската мацка ше ти докарам пред теб само по бельо и ти ще ми кажеш, че чакаш най-подходящата ... айде не излагай мъжа в теб ... тия ги разправяй на някой друг ...+1 ;)
Просто на 15 е много нормално момче да не е правило секс.Не е нужно да се оправдаваш ;д

Чисто и просто българите имаме морален упадък . То другото лошо е , че тези 12-13 годишните го правят с някакви 20 годишни ! Все едно пък само в България е така ;)

Хаха имал съм шанс да го правя просто съм видял , че с момичето нямаме бъдеще :)

YouDontKnowMe
09-29-2010, 21:26
Девственици - фейлвате.
Сексовете - само така :D

PyCoKoCkA93
09-29-2010, 21:37

Да,тийнейджър буквално идва от ten & ager - десет годишник :D Демек си тийнейджър от 10 до 19 години,защото има 1(10)... Разбра ли? :D

kudrev
09-29-2010, 21:41

Да,тийнейджър буквално идва от ten & ager - десет годишник :D Демек си тийнейджър от 10 до 19 години,защото има 1(10)... Разбра ли? :D

В грешка си. Идва от thirTEEN, fourTEEN и така до nineTEEN. Така че, си тийн от 13 до 19.

PyCoKoCkA93
09-29-2010, 22:49

В грешка си. Идва от thirTEEN, fourTEEN и така до nineTEEN. Така че, си тийн от 13 до 19.

Аааа да,вярно...Прав си :) Извинявам се,грешката е моя..Аз така по спомен,ама явно паметта вече ме изоставя :D :D :D

NeZaPoznat
09-30-2010, 09:56
Аз също мисля за секс, но няма да го направя на 14 .. Онзи ден една позната, която е 97 набор - на 13 години .. Ми каза, че като е била на село при баба си се е запознала с някой и 7 пъти за 1 месец са правили секс .. Направила си сефтето на 13 години .. Боже, т`ва е толковаа опасно .. Не знам, на къде отива тоя свят ..
..

следващия път и ти и кажи че си правила :-P Споко - от казване няма да загубиш девствеността си :lol: :lol:

като почнете - тя ми каза ... докато не видите - не вярвайте 8)

V1KtOR
09-30-2010, 14:15
И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя

Мацка , ето тука много ме засегна :smt087 не всички момчета са такива , незнам как го реши ,но не си права [-X

не всични момчета са такива аз ходя с една компания от доста враме и там има момиче което сме гаджета но никога няма да го направя на 14 чак гогато стана на 18 ще се замисля 8) 8)

MissDeadly
10-01-2010, 05:57
http://www.teenproblem.net/news/s/23089.html

lilavokopche
10-01-2010, 07:06
Темата ви направо ме шибна като права лопата в главата за добро утро ... ! Седя....чета...пия кафе...блъскам си главата в лаптопа...гася фас след фас в пепелника ...и се чудя...

....какво по дяволите се случва с тия деца ??!?!?!?!?!?!?!!?!

YouDontKnowMe
10-01-2010, 07:08
Темата ви направо ме шибна като права лопата в главата за добро утро ... ! Седя....чета...пия кафе...блъскам си главата в лаптопа...гася фас след фас в пепелника ...и се чудя...

И те пушат, защото взимат пример от някой като теб.

lilavokopche
10-01-2010, 07:14

А ти КВО беше? И за кво се бориш ?

YouDontKnowMe
10-01-2010, 07:36

"Боря се" е силно казано. Но и са ми силно несимпатични ограничените типове като теб.
Секс с презерватив е по -безопастно нещо от "гасене на фас след фас". По-вредно и малоумно е да пушиш, от колкото да си на 14 и да правиш безопасен секс.

И не, не съм на 14.

YouDontKnowMe
10-01-2010, 08:09
Как е вредно и за теб и за лап топа да си блъскаш главата в него!Разбрахме,че имаш лап топ,че не си тийн и пушиш цигари.
A може и да е тийн, и да е много прост едновременно .

Slamdancer
10-01-2010, 14:42
Тука от комплексар , по - голям комлексар...

eese
10-01-2010, 16:26

"Боря се" е силно казано. Но и са ми силно несимпатични ограничените типове като теб.
Секс с презерватив е по -безопастно нещо от "гасене на фас след фас". По-вредно и малоумно е да пушиш, от колкото да си на 14 и да правиш безопасен секс.

И не, не съм на 14.

Проблема не е в това дали секса с презерватив е безопасен или не, а в това защо трябва да спиш с всеки срещнат, и ежедневието ти да минава мислейки само за секс. В крайна сметка всичко омръзва. Докато се ожениш няма да е останало нищо което да не си опитала в секса и това в един момент ще се окаже пагубно за връзката ви. А относно цигарите си абсолютно права.

akrobatkata
10-02-2010, 13:26
не мога да разбера защо всътност си я писала тази тема?? искаш да те подкрепим ли? еми аз съм сигласна с теб поче4ето 13-14-15 годишни моми4е вече не са детствени и се правят на много интересни, но не си права като казваш това за мом4етата. Разбери че хората са много различни и ако едни се чувстват готови на 15, а други на 25 то това си е тяхна работа какво се занимаваш с другите. По добре се вгледай в себе си зашото никой не е перфектен. А това 4е си модел..... мн тъпо беше и аз съм модел и мисля че съм малко по опитна и успяла в тази индустрия от теб така че кжо се хвалиш на ляво и надясно ....... #-o ](*,) :-s :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018

fenaNiki
10-02-2010, 18:39
Ама наистина ли си модел?! :shock: Леле, да не повярва човек... Какви са тези детски изгъзеници? На 14 си, дръж се така!

По темата: Поне от 15 години най-рано да се започне половият живот...

Saphire
10-02-2010, 20:19
Много модели станахте :-o . По темата... По добре ще е ако всички момичета започват с тия работи малко по - късно. Причините са много мързи ме чак да ги изброявам, но ако някой иска да ме успорва, нека да изреди предимствата на това да изгубиш девствеността си на по ранна от поне 16 годишна възраст :-o :-o :shock:

D0tty
10-03-2010, 10:02
Мм... леко моделката - http://vbox7.com/play:9e362cce
Гаранция давам , че тва не си ти ;)

Хаааа :-D

По темата: Всеки си решава кога ще го направи, независимо дали е с човек, когото обича или с някой, който да я мине просто "ей така" :)

nicebitch
10-10-2010, 17:45
Няма значени на колко години ще го направиш има значение дали наистина си почувствал, че е дошъл момента и никога не се би поколебала и би го направила заради себе си най - вече .. приятелка на сестра ми го е направила на 14 ии до ден днешен (15 години) те са заедно и даже вече си имат дете .. какво да ти кажаа всичко е въпрос на усет .. ако ти го направиш само защото някой 14 годишен чикибоец му се иска да се изгъзари и просто не знае дали му се пикае или е*е значи можеш преспокойно да се чустваш като боклук !

YouDontKnowMe
10-10-2010, 17:57
Пак ли тази тема , леле ...

Писна ми , писна ми .