View Full Version : Срам/Чест
viqnkababyy
09-06-2010, 11:43
Пускам темата от възмощение и защото се надявам, че някое момиче ще се изкаже и ще ми върне вярата в хората ..
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. :( И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено .. Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си .. А не на 20 да си минала половин България и да си като разпран чувал ..
Не знам, не знам .. И не да казвате, че съм малка и, че съм с друг акъл ..
Аз също мисля за секс, но няма да го направя на 14 .. Онзи ден една позната, която е 97 набор - на 13 години .. Ми каза, че като е била на село при баба си се е запознала с някой и 7 пъти за 1 месец са правили секс .. Направила си сефтето на 13 години .. Боже, т`ва е толковаа опасно .. Не знам, на къде отива тоя свят ..
Ако темата ви се струва глупава заключете я, но мнението ми няма да се промени ..
ChalgaBoy
09-06-2010, 11:50
И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя
Мацка , ето тука много ме засегна :smt087 не всички момчета са такива , незнам как го реши ,но не си права [-X
FreakBitch
09-06-2010, 11:57
Мила, 14-годишна девственице,
спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб. Това, че ти на 14 си с акъл на 8-годишна си е лично твой проблем и това, че ти си недорасла за интимни отношения не означава, че и другите не са. Запази си тъпите възмущения за майка ти и татко ти, които искрено ще ти се зарадват като те чуят.
пп: Аман от такива теми!! 8)
kremen4eto
09-06-2010, 11:59
Ще пиша в темата ти, въпреки че дълго се колебаех понеже ей сега ще заповтарят, че имало такива теми и всеки да си гледа в своята паница. (тука вече нищо не ни дават да обсъждаме :D )
Прекрасно е да запазиш детското в себе си, но в един момент вече не си дете. Хубаво е да си девствен, но докога?
Да кофти е за момичетата (та и момчетата) на по 13-14, които всеки ден го правят с различен/а. Но в един момент идва друг прекрасен миг - да се влюбиш и да изпиташ друго прекрасно чувство - да се отдадеш на любимия, да почувстваш любовта и с тялото, не само с душата.
Но аз подкрепям секса в ранна възраст само когато е обмислен и наистина с чувства. Иначе и аз не разбирам плющенето всеки ден с различни. Не смятам, че тези хора един ден ще могат да създадат здрава и пълноценна връзка. Мисля, че този безразборен секс ги проваля като личности, защото са в крехка възраст. Да правиш секс за една вечер на 30 не е страшно, но на 13 може да остави грешни впечатления у едно дете. Не мисля, че повечето момичета на тези години знаят как трябва да се държи едно момче с тях и как трябва да се държат самите те.
Естествено, че има вариант да си на 15 и да си що-годе здравомислещ, да си правиш кефа година-две и после да си намериш правилното място в обществото. Но това според мен са изключения. :)
viqnkababyy
09-06-2010, 12:02
спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб.
Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел. И съм в компания с хора по-големи от мен, които не ме възприемат само като предмет, за което съм много щастлива ..
И как предцени как изглеждам, щом не си ме виждала ?
Ето да те улесня ..
http://prikachi.com/images.php?images/497/2481497d.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/500/2481500P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/511/2481511f.jpg
Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително е грозна, ужасна и нежелана ..
:razz:
спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб. Това, че ти на 14 си с акъл на 8-годишна си е лично твой проблем и това, че ти си недорасла за интимни отношения не означава, че и другите не са. Запази си тъпите възмущения за майка ти и татко ти, които искрено ще ти се зарадват като те чуят.
пп: Аман от такива теми!! 8) Момичето е до голяма степен право :) Пък ти си се чукай кой ти пречи? :D
Gamedzilla
09-06-2010, 12:09
пп: Аман от такива теми!! 8) Момичето е до голяма степен право :) Пък ти си се чукай кой ти пречи? :D болезнено си прав, мен. А и като ти е писнало от такива теми, не пиши в тях. Елементарно е!!!
спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб.
Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел.
ама верно ли :shock: :lol: :razz:
FreakBitch
09-06-2010, 12:13
Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел. И съм в компания с хора по-големи от мен, които не ме възприемат само като предмет, за което съм много щастлива ..
И как ппедцени как изглеждам, щом не си ме виждала ?
Ето да те улесня ..
Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително и гпозна, ужасна и нежелана ..
Ок, варианта за грозна мутра е изключен, тогава остава варианта за детския акъл.
От това, което пишеш разбирам, че през живота си не си имала сериозна връзка. Разбираемо е тогава, защо не искаш да правиш секс. Не искаш да си от онези 13-14 годишни, които се плющят с всеки срещнат и това е похвално за теб. Но определено нямаш право да виниш хората, които са преценили за добре да започнат половия си живот по-рано, отколкото ти смяташ за правилно. Темата ти е излишна. Всеки има право да живее живота си както пожелае. Ако искаш се пази до сватбата, ако искаш и монахиня стани, но не си позволявай да търсиш сметка на хората, за избора им.
kremen4eto
09-06-2010, 12:15
Темата ти е излишна. Всеки има право да живее живота си както пожелае. Ако искаш се пази до сватбата, ако искаш и монахиня стани, но не си позволявай да търсиш сметка на хората, за избора им.
Авторке, казах ти. :D
ChalgaBoy
09-06-2010, 12:17
Оставете авторката намира :-P тя не е виновна за разврата в днешно време и си изказа недоволството ииииии и аз незнам вече какво пиша :lol:
henrietta
09-06-2010, 12:21
Хахаха.
Подхванахте се на тема красота.Смешно!
Авторката, вероятно, е искала да обърне внимание на чисто психологическата страна на нещата, която за съжаление й убягва по ...обясними причини.
Много е просто. Сексът сред тийнчетата на възраст 12-15 си е чисто и просто несъзнателен вик за помощ. Тъй като сексът е навсякъде, продава абсолютно всичко, което може да се продаде, в един момент се оказва, че и е най-елементарният избор. И тъй като мозъчната дейност не е достатъчно развита (в някои случаи откровено липсва), детето се обръща към сексуалните контакти като вик за помощ, абсурдно желание за признание от страна на някой (родители, приятели, който и да е), но също така е и болезнен израз за самота.
Представете си едно общество, в което децата правят секс не от липса на друго занимание, а заради едничкото и простичко желание да не бъдат толкова самотни в ежедневието си. Всъщност, няма и нужда да си го представяте, защото живеем в него.
viqnkababyy
09-06-2010, 12:22
Живеем в свободна държава и всеки може да казва, каквото мисли и чувства .. Аз не исках да съдя никой, животът си е ваш, просто исках да споделя моето мнение и да видя дали все още има хора, които мислят като мен .. Благодаря на тези, които ме защитиха и на тези, които НЕ особено.
0y7ofCon7roL
09-06-2010, 12:25
И аз съм против разни пиклеши и пикли на по 13 години да правят секс... смешно ми става само като някоя мацка дето до вчера си е играла на криеница пред блока днеска да изказва мнения за секса :-D а отностно момчетата които са готови да правят секс с първата срещната само и само за да си направят сефтака....Да има такива...Да много са.... Но също така и са много момчетата които чакат подходящото момиче за да го направят.......а относно онези малолетни курвички дето се дупят на всеки срещнат още от седми клас само и само за да са фешън, мога да кажа че това са хора с комплекси хора които се чувстват незабележими в очите на другите, хора които чисто и просто нямат други качества с които да изпъкнат пред света и си мислят че като се лупат от 7-ми клас ще се вдигнат в очите на хората но уви :? Мога да ви кажа че не сте нищо освен поредния парцал в ръцете на момчетата но това ще го осъзнаете малко по-нататаче !
ChalgaBoy
09-06-2010, 12:29
Но също така и са много момчетата които чакат подходящото момиче за да го направят.......
\:D/\:D/\:D/\:D/\:D/\:D/\:D/\:D/\:D/
TheAnnoyingAwesomnes
09-06-2010, 12:43
По-скоро си мисля, че завиждаш на хората, че имат смелостта (или глупостта, който както иска да си го разбира) да правят каквото пожелаят в живота си. Какво те интересува теб, коя с колко се на*бала ? Какво те бърка, че на 20 години ще е като "разпран чувал"? Като не ти харесва гледай си масата и си живей собствения живот както ти прецениш. Живеем един път, ако сега не си изживеем живота, никой няма да ти даде 2ри шанс...
Съвет от мен - не се хвали, че си модел - те са едни от най-тъпите и продажни създания...
Напиши книга и умри на 80 девствена - ще бъдеш запомнена !
Само спри да се правиш на толкова важна и да гледаш сметка на другите, щото след 2-3 години като искаш да пробиеш в бизнеса и ще си даваш гъза на всеки дебел мустакат чичка !
ChalgaBoy
09-06-2010, 12:47
след 2-3 години като искаш да пробиеш в бизнеса и ще си даваш гъза на всеки дебел мустакат чичка !
Но ще живее по-добър житов от нас , ще има сичко което иска и няма да и пука особенно :-o Като гледам хубавите коли из София , или ги кара някой дядка , някоя манекенка или маминото синче с на тати паричките :? Кой как се ореди...
kremen4eto
09-06-2010, 12:51
след 2-3 години като искаш да пробиеш в бизнеса и ще си даваш гъза на всеки дебел мустакат чичка !
Но ще живее по-добър житов от нас , ще има сичко което иска и няма да и пука особенно :-o Като гледам хубавите коли из София , или ги кара някой дядка , някоя манекенка или маминото синче с на тати паричките :? Кой как се ореди...
Добрият живот не се определя от парите и колите!
TheAnnoyingAwesomnes
09-06-2010, 12:51
Ми давай си го и ти ! Все ще се намери някой богат чичка дето да си пада по млади момченца ;) Ще караш скъпа кола, е малко ще ти тъпчат дупето, ама нали ще караш скъпа кола ;) Имаш възможност и ти да се Оредиш 8-) 8-)
ChalgaBoy
09-06-2010, 12:54
Ми давай си го и ти ! Все ще се намери някой богат чичка дето да си пада по млади момченца ;) Ще караш скъпа кола, е малко ще ти тъпчат дупето, ама нали ще караш скъпа кола ;) Имаш възможност и ти да се Оредиш 8-) 8-)
Имал съм предложения от ЧИЧКОВЦИ (от арабската част на света) предлагат ти какво ли не само за 1-то чукане.... Но за мене дупето си има една функция и тя не е определено вход... и не бих си го дал ако ще и живота ми да зависи от това :x принципи..
FreakBitch
09-06-2010, 12:54
Ще видим ти как ще се Оредиш с този правопис. По-присъщо е на нас момичетата, да сме повърхностни, но явно съм с грешни убеждения. Това, че баща ти има парички и караш готина кола не те прави Ореден, според мен. И за да подкрепя тезата си, че всеки има право да си живее живота както пожелае, няма да изказвам негативното си мнение относно повърхностно-плитките ви представи за живота.
TheAnnoyingAwesomnes
09-06-2010, 12:55
Ти да си видяла щастлив клошар ? лол ! Нямаш ли пари хубав живот не можеш да живееш. Те тези момичета не случайно си продават тялото... Без пари в тоя живот НИКЪДЕ не можеш да стигнеш !
0y7ofCon7roL
09-06-2010, 12:58
По-скоро си мисля, че завиждаш на хората, че имат смелостта (или глупостта, който както иска да си го разбира) да правят каквото пожелаят в живота си. Какво те интересува теб, коя с колко се на*бала ? Какво те бърка, че на 20 години ще е като "разпран чувал"? Като не ти харесва гледай си масата и си живей собствения живот както ти прецениш. Живеем един път, ако сега не си изживеем живота, никой няма да ти даде 2ри шанс... Хахаха и защо да завижда не ми е ясно...не е тайна за никой че всяко момиче (дали хубаво или грозно) може да се изчука на 5-тата минута само да реши....това че авторката на темата си има някакви морални ценности и не прави секс не означава че не живее....Да вярно е че живеем един живот но това не означава на 19 години вече да си кварталната курва и всеки да те сочи с пръст..има и много други хубави страни от живота но за всичко си има време и най важното правилния човек. Не ми е ясно какъв пример би дала ти на детето си един ден когато станеш майка :-o само като гледам мисленето на по-голямата част от девойките тук и като се замисля че уте другия ден някоя такава може да ми влезне в къщата и ми идва да се обеся честно
viqnkababyy
09-06-2010, 12:58
По-скоро си мисля, че завиждаш на хората, че имат смелостта (или глупостта, който както иска да си го разбира) да правят каквото пожелаят в живота си. Какво те интересува теб, коя с колко се на*бала ? Какво те бърка, че на 20 години ще е като "разпран чувал"? Като не ти харесва гледай си масата и си живей собствения живот както ти прецениш. Живеем един път, ако сега не си изживеем живота, никой няма да ти даде 2ри шанс...
Съвет от мен - не се хвали, че си модел - те са едни от най-тъпите и продажни създания...
Напиши книга и умри на 80 девствена - ще бъдеш запомнена !
Само спри да се правиш на толкова важна и да гледаш сметка на другите, щото след 2-3 години като искаш да пробиеш в бизнеса и ще си даваш гъза на всеки дебел мустакат чичка !
НЕ се хваля, че съм модел .. Просто исках да й покажа, това че не във визията е причината за начина на мисъл. Да, животът е един, но само една грешка породена от удоволствие ти разваля всичко ..
И се чувствам пряко засегната от " те са едни от най-тъпите и продажни създания... " защото уча в елитна езикова гимназия до сега успехът ми винаги е бил 6.00 .. Имам приятели и красиво и мило гадже, което не е с мен само за да ме чука .. Мисля, че в животът си не виждам нищо продажно и не се намирам за тъпа .. Пак казвам .. За мен не е правилно първият ти път да е на 13-14 дори 15, дори и да си влюбен, защото на тея години незнаеш дали си влюбен или те сърби ..
kremen4eto
09-06-2010, 12:59
Ти да си видяла щастлив клошар ? лол ! Нямаш ли пари хубав живот не можеш да живееш. Те тези момичета не случайно си продават тялото... Без пари в тоя живот НИКЪДЕ не можеш да стигнеш !
Никога ама никога не мойш ме убеди, че парите правят щастието! На мене ми дай любов, пък ако ще и под моста ще живея.
(Отклонихме се от темата)
viqnkababyy
09-06-2010, 13:02
Никога ама никога не мойш ме убеди, че парите правят щастието! На мене ми дай любов, пък ако ще и под моста ще живея.
Ей т`ва е
ChalgaBoy
09-06-2010, 13:04
Парите са просто хартия без никаква стойност... Като се окажеш сам в пустинята колкото и да си богат с какво ще ти помогнат когато си жаден ? 8) Но от друга страна парите ти дават безгранична възможност да се забавляваш и това те прави щастлив 8) Хубаво казваш дай любов, но под моста с хиляди лишения и когато дойде момента за деца , каде ще отиде щастието ти ?
FreakBitch
09-06-2010, 13:04
НЕ се хваля, че съм модел
защото уча в елитна езикова гимназия до сега успехът ми винаги е бил 6.00 .. Имам приятели и красиво и мило гадже, което не е с мен само за да ме чука .. Мисля, че в животът си не виждам нищо продажно и не се намирам за тъпа ..
Ебаааси! Искам и на мен всичко да ми е толкова розово!! :lol:
kremen4eto
09-06-2010, 13:05
Парите са просто хартия без никаква стойност... Като се окажеш сам в пустинята колкото и да си богат с какво ще ти помогнат когато си жаден ? 8) Но от друга страна парите ти дават безгранична възможност да се забавляваш и това те прави щастлив 8) Хубаво казваш дай любов, но под моста с хиляди лишения и когато дойде момента за деца , каде ще отиде щастието ти ?
В топлите прегръдки на любимия!
Princessani
09-06-2010, 13:09
Пускам темата от възмощение и защото се надявам, че някое момиче ще се изкаже и ще ми върне вярата в хората ..
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. :( И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено .. Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си .. А не на 20 да си минала половин България и да си като разпран чувал ..
Аз също мисля за секс, но няма да го направя на 14 .. Онзи ден една позната, която е 97 набор - на 13 години .. Ми каза, че като е била на село при баба си се е запознала с някой и 7 пъти за 1 месец са правили секс .. Направила си сефтето на 13 години .. Боже, т`ва е толковаа опасно .. Не знам, на къде отива тоя свят ..
Ако темата ви се струва глупава заключете я, но мнението ми няма да се промени .. И ние кво? Нито си първата нито си твората мораска тука ,кво се упитваш да докажеш? Да не си спечелила лотарията като че ли е нещо кой знае какво да си на 14 девствена,ако до 20 останеш девствена тогава ще ти кажа евала мацка ,ама си на 14 и не е нещо толкова нереално ,че да се хвалиш :D :D :D :D .усещам малко женска злоба като намекваш за 13 годишната :lol: Всеки сам си преценява кога ,къде и с кого. ясно .
majestic001
09-06-2010, 13:16
А бре ей свинйе нема да се подигравате на момичето. Права е ! Всеко 2ро момиче което видя има 3 пръста луфт. Едно време на тая възраст чекия не смеех да си направя, а тия ше ми се ибат. Да имах малко власт па като ги запердашим с една сопа ....
ChalgaBoy
09-06-2010, 13:18
А бре ей свинйе нема да се подигравате на момичето. Права е ! Всеко 2ро момиче което видя има 3 пръста луфт. Едно време на тая възраст чекия не смеех да си направя, а тия ше ми се ибат. Да имах малко власт па като ги запердашим с една сопа ....
Tи па от каде се обади :razz:
viqnkababyy
09-06-2010, 13:18
Ако темата ви се струва глупава заключете я, но мнението ми няма да се промени .. И ние кво? Нито си първата нито си твората мораска тука ,кво се упитваш да докажеш? Да не си спечелила лотарията като че ли е нещо кой знае какво да си на 14 девствена,ако до 20 останеш девствена тогава ще ти кажа евала мацка ,ама си на 14 и не е нещо толкова нереално ,че да се хвалиш :D :D :D :D .усещам малко женска злоба като намекваш за 13 годишната :lol: Всеки сам си преценява кога ,къде и с кого. ясно .
Ясно, ясно, колко да ми е ясно ? Аз " евала " от теб точно няма да чакам. Да, позна, "мацка". Много и завиждам, че всички в кратала говорят с нея и я обиждат, и странят от нея. Такава завист не си чувала и виждала .. :razz:
TheSunshine01
09-06-2010, 13:24
Напълно съм съгласна с авторката, просто е някък си гадно да си на 13-14 и вече да си правил/а секс с незнам си колко човека.
Първо че нямаш достатачно акъл, второ че повечето незнаят какво правят, и трето че вместо да си учиш уроците мислиш как да се наебеш защото всички покрай теб вече са го направили .. :-o
А да си девствен/а няма нищо срамно никъде не пише че трябва да го направиш на определена възраст, така де има и граница .. все пак не мисля че някой ще прави секс за първи път на 30.
FreakBitch
09-06-2010, 13:25
Прост си, като за трима си прост! :lol:
Научи се да говориш и пишеш малко по-грамотно, сельо.
Секса не се отразява на луфта, 'умнико', просто тъпо клише, което си чул от някого.
Сега 'айде отиди да се гръмнеш някъде и остави сопите, а?
Princessani
09-06-2010, 13:26
Ясно, ясно, колко да ми е ясно ? Аз " евала " от теб точно няма да чакам. Да, позна, "мацка". Много и завиждам, че всички в кратала говорят с нея и я обиждат, и странят от нея. Такава завист не си чувала и виждала .. :razz: не ми се занимава с теб ,просто ти казвам ,чв всички на 14 сме били девствени,след 2-3 години пак ще говорим.Такива морасти като теб стават най-големите мръсници в леглото :D :D :D :lol:
henrietta
09-06-2010, 14:20
Прост си, като за трима си прост! :lol:
Научи се да говориш и пишеш малко по-грамотно, сельо.
Секса не се отразява на луфта, 'умнико', просто тъпо клише, което си чул от някого.
Сега 'айде отиди да се гръмнеш някъде и остави сопите, а?
Едно от лошите качества на хумора е, че остава неразбран от невнимаващите. |:
Но пък знаеш ли, сигурно е за добре.
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. :(
мразяя общи знаменатели .. :x :x
.. не познаваш всички хора, че да го твърдиш!
А това за срама също няма да го коментирам .. пълни глупости!!
Това да криеш нещо толкова хубаво си е чисто прегрешение.. честно!! ;д
Линчо аз никога не съм го криела, няма и да го направя! ^^
*моя обетт* <3<3 .. ляляя .. ;дд
защото се надявам, че някое момиче ще се изкаже и ще ми върне вярата в хората ..
хехе добре, че съм аз та да ти върна вярата в хората .. :grin: :grin:
DarkTemplar
09-06-2010, 14:42
Поредната тежка тийн драма... :cry:
FuckedUp
09-06-2010, 14:45
Тихо, перничанин прост. НИЩИЧКО не разбираш. Като чуя нек'фи селтаци да ми разправят за ЛУФТ и ми става лошо..
ПТ: Авторката - зле, ясно е..
Всеки избира какво да прави с живота си и вие не сте хората, които да го оспорвате.Ако иска, нека и на 50 год. възраст да си остане девствена, проблема си е нейн !
nefchi_bs
09-06-2010, 15:58
По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено .. Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си ..
Тука вече се изнесе и кво като си девствена ? Да не си нещо повече от другите ? Нито съм за да се прави секс на 13-14,но това направо ме уби.Какво си мислиш,че си някаква по-специална от другите ли? Хаха .. Бъди си девствена няма проблеми , но това не е повод за гордост и да го завираш в очите на другите .
StolenBliss
09-06-2010, 16:00
Моето мнение че мога да ти кажа браво ! Колкото и да са наясно 13-14 годишните пак не е достатъчно. Ба после цял живот има време за секс... Но вече ако се влюбиш мн в някой и си заслужава, тогава е друго, но имаш хубаво мислене ! :)
SmilezZz
09-06-2010, 16:32
Напълно съм съгласна с авторката..
Тъпо е момиче на 13-14 години да е правила
секс не знам си колко пъти..
Повечето от тях надали имат понятие от това,
какво да правят и как да се предпазят..
А го правят главно,заради "модата"..
@ Окей,живеем само веднъж и никой няма да ни
даде втори шанс..Но пък само заради това,
струва ли си още на тези години да се започне
със секса..
@ И да,всеки решава какво да прави със себе си
и с живота си..Но всичко си има граници..
@ И защо всички се нахвърлихте на авторката..
Всеки си има лично мнение и принципи..
Аз също започнах да водя полов живот рано /нямах 15/, защото реших, че съм готова емоционално /не съм ревала после и не ми остана мъчителен белег в живота!/ и умствено /мисля, че имам достатъчно обща култура, че да не забременея и да не хвана болест/. Но все още съм против да се прави секс толкова рано, защото.. добре, аз не направих грешка, НО някой ще направи. Слушам ги моите връстници как говорят за секса и колко разбират по въпроса и ми става тъжно.
П.П. И странното е, че аз започнах полов живот доста преди тях, а за кратко време те се натръшкаха доста повече от мен. А не знаят кво е "диафрагма". Лол.
whysosad
09-06-2010, 17:04
Съскате и съскате.. Наистина не мога да ви разбера.
Един път ругаете, че било прекалено рано за секс.. сега се дразните, че момичето е девствено..
То няма угодия.
JCoutureJunkie
09-06-2010, 17:06
Моето мнение по тази тема до голяма степен се припокрива с това на авторката.Твърдо против секса съм на такава ранна възраст,защото в една огромна степен от случаите той е необмислен,инстинктивен и глупав начин на задоволяване на първичните нужди.Оставям малък процент от случаите,когато наистина има голяма любов,истинска,което обаче на дали има 1 - 2% от всички,които го правят на тази възраст.
Всички останали,направили го заради модата,заради някой друг или просто защото ей така им се приискало ги наричам с една дума,която не е особено благозвучна.За мен това е грешка,независимо дали има последствия след това или не.Но докато някои съжаляват,други премълчават,трети крият,има една много голяма четвърта група индивиди,които нямат никакъв морал и себеуважение и веднага започват да се хвалят наляво и надясно (+ по форумите),затова колко пъти и в какви пози са го правили.Ето това за мен е по-стряскащо дори от факта,че са го направили.Защото вместо да оставят това лично за себе си,те се стремят да добият популярност и уважение сред останалите,парадирайки със своята смелост,развитие и "опит".
Пък да не говорим,че има и такива,които хем ги е страх да го направят,хем заявяват,че са и се хвалят,и става много конфузно,когато ги питаш елементарни неща,които би трябвало да знаят,ако не лъжат,а пък те те гледат като 5 годишни,на които им се обяснява от къде идва бебето.
bonbon4e_to
09-06-2010, 17:46
Първо изобщо не ми приличаш на никакъв модел и съм сигурна ,че не си.НА нито една снимка нямаш визията на модел.Дори нямаш професионална снимка със специален апарат.Това ,че си си направила снимките с фотошоп,фотоскейп или пикаса или темподобни не значи ,че си модел мойто момиче!
А иначе с мнението съм ти напълно съгласна,аз съм на 17 и съм още девствена макар да си имам приятел :) Всеки сам решава за себе си кога да започне полов живот,но аз не подкрепям ранната възраст.
CrAzYanDlaZy
09-06-2010, 18:04
Съскате и съскате.. Наистина не мога да ви разбера.
Един път ругаете, че било прекалено рано за секс.. сега се дразните, че момичето е девствено..
То няма угодия.
+ :? :?
ScarletBite
09-06-2010, 18:09
Смешна си и се излагаш, авторке. :)
Moderatorius
09-06-2010, 18:54
Аз пък съм на 17, скоро правя 18 и не съм правила секс. Не го считам за постижение, просто така се е получило, така аз съм решила, че искам. Тук вече не става въпрос за чест, срам и каквото там искаш. Минало е това време да се пазим за сватбите, да имаме по 1 мъж в живота, да бъдем отхвърляни, ако вече сме обезчестени. Сега си на това мнение, но ще мине време, ще мине година с приятелят ти и ще почваш сама да се залъгваш, че тва е нещо нормално, че щом се обичате, няма нищо лошо, че си готова и бла-бла. Идеята ми е, че сега всеки си стои зад неговата си позиция и идеи. Ти си с това си становище СЕГА, другите са с друго. Всеки си отговаря за себе си, всички сме свободни да правим квото искаме. Както решава как да се облича, къде да учи, дали въобще да учи, така и решава кога да прави секс. Все пак постъпките ни през тия години /12-20/ са мнооооооого важни и от тях адски много зависи какви ще сме след 30те, например. И точно ти не трябва да се възмущаваш и да гледаш другите. За тях това е правилно, за теб не е. Ако бяхме всички на едно мнение...
Qnkishhh
09-06-2010, 19:00
Авторке, харесва ми това, че не се водиш по акъла на другите, а мислиш със собствената си глава, но не си права да съдиш тези, които постъпват другояче.
Да, това, да си девствена, не е срамно, както и това, да си правила секс, също не е срамно. Но това, да си девствена, не те прави и по-специална от останалите, както и това, да си правила секс. Разбираш? И девствеността, и наличието на сексуален опит са....нормални човешки състояния, ако мога така да ги нарека. Сами по себе си те НЕ определят нищо.
Всеки е различен и така трябва да бъде. Гледай себе си, живей си живота и спри да се ядосваш за глупости.
Titanic_baby
09-06-2010, 20:04
Първо изобщо не ми приличаш на никакъв модел и съм сигурна ,че не си.НА нито една снимка нямаш визията на модел.Дори нямаш професионална снимка със специален апарат.Това ,че си си направила снимките с фотошоп,фотоскейп или пикаса или темподобни не значи ,че си модел мойто момиче!
А иначе с мнението съм ти напълно съгласна,аз съм на 17 и съм още девствена макар да си имам приятел :) Всеки сам решава за себе си кога да започне полов живот,но аз не подкрепям ранната възраст.
+ На мен също не ми приличаш никак на модел... :? :o
Не си приписвай незаслужени професии моля те.Хубава си,но не си кой знае какво.Нека те светна какво е модел-
http://www.badzhakov.com/blog/?p=1056
http://www.badzhakov.com/blog/?p=1056
Модел ми била... бла-бла
:?
и какво като си модел? хахах никой не ти казва,че да правош секс на 14 е хубаво,а и тези снимки дето ни показа за какво го направи да ни покажеш колко си хубава ли.... :? :?
ChalgaBoy
09-06-2010, 20:20
и какво като си модел? хахах никой не ти казва,че да правош секс на 14 е хубаво,а и тези снимки дето ни показа за какво го направи да ни покажеш колко си хубава ли.... :? :?
Дай и теб да те скиваме , като сте почнали да се показвате 8-) 8)
0y7ofCon7roL
09-06-2010, 20:21
Полвината курви в форума се включиха в темата само за да нахранят авторката че била еди каква си, а другата полвина чисто и просто упражниха женската си злоба :-) ......
Qnkishhh
09-06-2010, 20:22
Полвината к**ви в форума се включиха в темата само за да нахранят авторката че била еди каква си, а другата полвина чисто и просто упражниха женската си злоба :-) ......
Ти към коя половина спадаш?
viqnkababyy
09-06-2010, 20:25
Професионални снимки не исках да качвам точно, заради това нападение, което получавам ..
Просто исках да покажа, че не съм правила секс, не защото съм нежелана и нехаресвана .. А, защото аз така съм решила..
Но ето, щом никой тук не вярва ето и малко снимки :
http://prikachi.com/images.php?images/260/2483260u.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/262/2483262o.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/259/2483259h.jpg
Хайде сега ме наливайте ..
0y7ofCon7roL
09-06-2010, 20:27
Полвината к**ви в форума се включиха в темата само за да нахранят авторката че била еди каква си, а другата полвина чисто и просто упражниха женската си злоба :-) ......
Ти към коя половина спадаш? Аз съм в подкрепа на авторката за това че е решила да запази моралните си ценности и да бъде девственица в тоя свят пълен с мастии :)
ChalgaBoy
Професионални снимки не исках да качвам точно, заради това нападение, което получавам ..
Просто исках да покажа, че не съм правила секс, не защото съм нежелана и нехаресвана .. А, защото аз така съм решила..
http://prikachi.com/images.php?images/260/2483260u.jpg - Мн добра
http://prikachi.com/images.php?images/262/2483262o.jpg - добра
http://prikachi.com/images.php?images/259/2483259h.jpg - прекалили са с грима :(
Абе човек неможе да се оплаче от тебе :oops: :-P
AllenWalkerr
Аз лично съм "ЗА!" да си на 14 години и да си минал цяла българия ... Трябва да имаш връзки навсякъде и слава.... :grin: :grin: :grin: :grin:
Titanic_baby
09-06-2010, 20:29
Странно,но пак не виждам нещо професионално.Всеки може да се снима така.. :? Къде са ти тогава снимките от студиото?
DeViLMaN
09-06-2010, 20:30
Са е модерно да си напрайл бройките на Митьо пищова . Може даже да сложите някоя друга нула след истинския брой (ако изобщо има, най-малко 3-4 нули).
А тия пишлемета дето се ебат като разпрани на по 13-14 та и на 15 години .. ми се повдига от тях, не ги мразя, просто ме карат да изсипя един "тон" огън и жупел отгоре им и като приключа, да отидат при тяхните и да се разплачат...
Прочетох някой от първите мнения. Как може да си с някакъв акъл и да правиш "секс" на невръстна/детска възраст. Авторката поне има акъл макар и на 8 годишна (според Вас). 13-14 годишно келеме няма ни най-малка представа какво прави и до какви последствия може да доведе простотията му ...
Ех че ваще са заети по цял ден и не могат да се занимават с вас .. Оставени сте на произвола на съдбата и се учите единствено как да повтаряте грешки, коя от коя по зле.
Няма да стане хора от вас !
:-x
FreakBitch
09-06-2010, 20:30
Ъхъъ.. и това, ако са професионални снимки, аз пред целия форум заявявам, че ще си отрежа главЪта.. :razz:
viqnkababyy
09-06-2010, 20:31
Защо се занимавам с вас изобщо ? Женската злоба край няма ..
Или ще съм грозна, куца, кьорава и саката, или ще съм лъжкиня .. :shock:
YzyrpatoR
09-06-2010, 20:33
Не те знам ква си ама гаджето ти е с теб за да е първия който ще те изчука като животно и ще е ебал девствена манекенка
Titanic_baby
09-06-2010, 20:34
Хванахме авторката в лъжа...
Защо не си признаеш ,че не си никакъв модел бе момичеее....то с няколко снимки от програмки ако се ставаше модел...чудно как до тук ти се вързаха...модел :lol: я не се изхвърляй толкова...брей че самочувствие ..брей че ''красота'' ....
Qnkishhh
09-06-2010, 20:37
Ти към коя половина спадаш? Аз съм в подкрепа на авторката за това че е решила да запази моралните си ценности и да бъде девственица в тоя свят пълен с мастии :)
Сега ми обясни как сексът пречи на моралните ценности.
Аз лично мисля, че ценностната система е тази, която определя, дали ще започнеш да водиш полов живот на 13, за да си на почит, или не. А не обратното, защото и със секс и без секс човекът си е такъв, какъвто е. Неговата същност се проявява в и определя дейностите му и начина, по който ги извършва. С други думи, независимо от това, дали е девствен, или не, келешът си е келеш, съответно, незвисимо от това, дали е девствен, или не, свестният си е свестен. Защо отдавате толкова голямо значение точно на секса?
ChalgaBoy
Оставете момичето на мира... вече втори ден я плюете ,а вижте ква хубавка е ... а не като онази АМЕЙЗИНГ ЛОМЪН дето е като шест каци с бира и не и казвате нищо... зависта е лоша работа :-x
viqnkababyy
Не, просто не виждам смисъл да ви поствам хиляда снимки, вие да ме плюете и да ме наричате лъжкиня .. Нали знаете, с лошия човек ще се разбереш, но с простия никога.
0y7ofCon7roL
09-06-2010, 20:38
Абе и на мен ми се види съмнително това да са професионални снимки на модел.....ако авторката е излъгала за това се чудя дали не лъже и затова че е вържин :-o
Радвай се, че си различна тогава. Щом всичко живо се плющи на тази възраст, а ти се въздържаш... това е повод за радост. Ти си уникалната, единствената, която не прави такива "мръсотии". Какво ти пречат другите? Нали твоята сливка е непокътната... не виждам каква е причината от цялото това възмущение, като ти по никакъв начин не си засегната от случващото се?
За снимките... хубаво момиче си. Със сигурност някои момчета ти берат мерак. Все пак, не си мой тип.
bonbon4e_to
09-06-2010, 20:43
Снимките и не са правени с професионален апарат и не знам кого се опитва да заблуди.Модел си в мечтите си миличка.Хубавка си,но кажи че ти е мечта да станеш модел,а не да лъжеш така..какво толкова!
BarneyStinson
09-06-2010, 20:44
абе кво се превазнасяте тука разни комплексари,кой знае некви 40 годишни девственици тръгнали да се заяждат с 14 годишни и да ги наричат пиклйовци,кои сте вие че да държите сметка на хората кога правят секс,+това възраста не говори за зрялост,тва че някой е пораснал не значи че носи последствията от действията си,баси комплексираният и ограничен народ.
FreakBitch
09-06-2010, 20:47
Оставете момичето на мира... вече втори ден я плюете ,а вижте ква хубавка е ... а не като онази АМЕЙЗИНГ ЛОМЪН дето е като шест каци с бира и не и казвате нищо... зависта е лоша работа :-x
Пич, тук не ти е мястото да сваляш мацки. Пък и, ако трябва да съм честна, подхода ти е супер скапан. Не става въпрос за завист или женска злоба. Момичето е симпатично, но не е кой знае какво. Предпочитам се пред нея. Тук става въпрос за това, че тя се опитва да се самоизтъкне, за това, че е девствена, че е модел и, че общо взето всичко в живота и е перфектно. Сигурно още ходи да си играе с другарчетата от входа на мижичка. Дъщеричката на мама и тати, голямата моралистка. Бла-бла-бла. Ей такива убитаци няма да просперират в живота, по простата причина, че са твърде късогледи за да погледнат по-далеч от носа си и да видят, че света не се върти единствено около тях и, че не всичко е толкова розова, колкото им се иска да бъде.
viqnkababyy
09-06-2010, 20:48
Пич, тук не ти е мястото да сваляш мацки.
И на теб не ти е мястото тук да избиваш комплекси.
ChalgaBoy
09-06-2010, 20:52
Не мисля ,че тук е мястото да си избивате комплексите ?! Стига спамихте глупости... мадамата може да не е модел може и да е модел вас каде и какво ви бърка ?
И проблем ли има ,че има кой да я защити ? Сички в нападение (добра тактика ама не за тийн форум)
FreakBitch
09-06-2010, 20:56
Мила, аз комплекси не избивам, просто защото нямам такива. Озъзнавам, че не съм перфектна, но се харесвам такава каквато съм. Това, че ти се изкара псевдо-модел беше поредното доказателство, че избиваш комплекс за външния си вид, като заблуждаваш рандом хора из интернет пространството, че аджеба, ти си хипер яката пу*ка, обаче хем си красива, хем си морално и душевно възвишена. Един съвет от мен:
Свали си розовите цайси и погледни света. Не всичко е толкова просто, колкото ти се струва на теб. Порастни. Пък после говори за секс.
FreakBitch
09-06-2010, 20:57
Мила, аз комплекси не избивам, просто защото нямам такива. Озъзнавам, че не съм перфектна, но се харесвам такава каквато съм. Това, че ти се изкара псевдо-модел беше поредното доказателство, че избиваш комплекс за външния си вид, като заблуждаваш рандом хора из интернет пространството, че аджеба, ти си хипер яката пу*ка, обаче хем си красива, хем си морално и душевно възвишена. Един съвет от мен:
Свали си розовите цайси и погледни света. Не всичко е толкова просто, колкото ти се струва на теб. Порастни. Пък после говори за секс.
ScarletBite
09-06-2010, 20:57
Скъпо момиче,
Не си нито грозна, куца, кьорава и саката, нито пък лъжкиня. Върху теб се изсипа малко женска злоба, но ти напълно си я заслужи с недотам уравновесеното си поведение.
Ти си просто едно девствено момиче, което се гордее с моментните си възгледи дотолкова, че парадира с тях.
Също така си неуверена в себе си - затова и се поддаваш толкова лесно на провокация. Това с "аз не съм грозна, аз съм модел!" беше като да цакаш някоя девятка с асака коз.
Снимките ти са професионални, но при посредствен фотограф. Това, че си направила някоя и друга фотосесия те прави модел не повече от мен, а аз, макар че се снимах при добър фотограф и някои от снимките ми действително са били купени и вероятно използвани за реклама, ни най-малко не се имам за професионален такъв. Всяко момиченце, което не е пълен крокодил, може да се уреди с фотосесийка, затова не се гордей толкова със себе си. Когато (ако) успееш да пробиеш, да се наложиш и евентуално да подпишеш договор с някоя престижна агенция (щото във Фрешфешън всеки може, хаха), тогава се наричай "модел".
:)
По темата:
Всеки е свободен да се чука на каквато си възраст иска, с когото и колкото иска, стига да е готов и да се нуждае от това. Не го правете на голям въпрос и на парадирайте с това. Естествена човешка нужда е - като яденето, спането и пр.
fire_magic
09-06-2010, 21:01
И аз съм против разни пиклеши и пикли на по 13 години да правят секс... смешно ми става само като някоя мацка дето до вчера си е играла на криеница пред блока днеска да изказва мнения за секса :-D а отностно момчетата които са готови да правят секс с първата срещната само и само за да си направят сефтака....Да има такива...Да много са.... Но също така и са много момчетата които чакат подходящото момиче за да го направят.......а относно онези малолетни курвички дето се дупят на всеки срещнат още от седми клас само и само за да са фешън, мога да кажа че това са хора с комплекси хора които се чувстват незабележими в очите на другите, хора които чисто и просто нямат други качества с които да изпъкнат пред света и си мислят че като се лупат от 7-ми клас ще се вдигнат в очите на хората но уви :? Мога да ви кажа че не сте нищо освен поредния парцал в ръцете на момчетата но това ще го осъзнаете малко по-нататаче !
+1
BebYlzZz
09-06-2010, 21:02
ок дори и снимките да не са професионални какъв е смисълът да я плюете толкова...не стига, че тя е една от малкото момичета на тази възраст, които осъзнават колко личен е сексуалният живот, ами вие я нападате...и какво ще постигнете с всичките тия убиди и нападки :?
BarneyStinson
09-06-2010, 21:03
абе ей freakbitch въобще не си наред с главата нещо,имам чувството,че не веднъж са те еб@ли циганите тебе за да избиваш така и да се заяждаш без видима причина с хората
П.С.прегледай се има си специалисти за изнасилени от цигани жени и Т.Н
FreakBitch
09-06-2010, 21:12
абе ей freakbitch въобще не си наред с главата нещо,имам чувството,че не веднъж са те еб@ли циганите тебе за да избиваш така и да се заяждаш без видима причина с хората
П.С.прегледай се има си специалисти за изнасилени от цигани жени и Т.Н
:razz: Би ли ми дал номера на някой такъв специалист :oops: :lol:
Причина има, но може и да не е толкова видима. Часът минава полунощ. Скуката ме обзема и запълвам с нещо излишното си време. Забавно е. Полемиката е една от любимите ми дисциплини.
TheAnnoyingAwesomnes
09-06-2010, 21:49
Боже... Ти дето мязаш на ударен от снаряд петел си тръгнал да казваш коя каква била... Ква завист да имам към 14 годишна пикла, която тръгнала да обяснява на целия форум кое било правилно и кое било грешно. Била девствена - ми евалата, печелиш ли нещо от това ? За кое трябваше да и завидя ? За големите кравешки очи или за детската физиономия ? Кво родителите ли да ги поучават, дето са по 32 часа в денонощието на работа и виждат децата си 2 пъти месечно... Или интернет, които разпространява тоталните глупости. А може би от приятелките си, които вече не мерят бройката, а коя, с колко по-възрастен спала... Какво да не мислиш, че с тая тема някоя ще си вземе поука ? Един ден на тези, на които им дойде акъла ще съжаляват и жалко, че са само малка част от всичките. Аре много ви здраве моралисти такива ;)
viqnkababyy
09-06-2010, 21:55
Боже... Ти дето мязаш на ударен от снаряд петел си тръгнал да казваш коя каква била... Ква завист да имам към 14 годишна пикла, която тръгнала да обяснява на целия форум кое било правилно и кое било грешно. Била девствена - ми евалата, печелиш ли нещо от това ? За кое трябваше да и завидя ? За големите кравешки очи или за детската физиономия ? Кво родителите ли да ги поучават, дето са по 32 часа в денонощието на работа и виждат децата си 2 пъти месечно... Или интернет, които разпространява тоталните глупости. А може би от приятелките си, които вече не мерят бройката, а коя, с колко по-възрастен спала... Какво да не мислиш, че с тая тема някоя ще си вземе поука ? Един ден на тези, на които им дойде акъла ще съжаляват и жалко, че са само малка част от всичките. Аре много ви здраве моралисти такива ;)
Моля, моля .. Не ме познаваш, за да ме определяш с прилагателно име.
И щом очите са ми кравешки и за теб съм общо казано грозна.
Може ли да постнеш една снимка, която да те дръпнеш от интернет и да не прикриваш цирейте с програма ..
По принцип и аз не одобрявам секса преди 16г., но ако е само за да си го направил като другите. Ако имаш до себе си сигурен човек, желаеш го и си запознат добре със всичко за секса - ок, за мен проблем няма. Всеки го прави когато сметне за добре, ние не можем да определяме кое е правилно и кое не. И аз преди 2годинки мислех като теб авторке, но повярвай ми възгледите се променят много за това време. Евала, че не си някоя пикла на 14, спала с над 10 момчета, но наистина ми се струва, че не осъзнаваш още много неща и че гледаш света през големи розови очила. Пък относно това дали си модел или не, предпочитам да не коментирам. Ще ти кажа само, че когато го изтъкна, малко или много подразни голяма част от форума. Хората просто се дразнят на самочувствието, с покритие или без, те винаги се дразнят. Да ти е за урок в бъдеще да внимаваш с какво парадираш. Иначе относно факта, че и хубавите момичета може да са девствени - РАЗБИРА СЕ! Това е повече от ясно. Всичко е до нагласа. Всеки сам преценява за себе си. Разбирам те напълно какво целиш с темата, от какво се възмущаваш и т.н., но едва ли много хора ще те разберат. Просто малка си още (не че аз съм голяма де) и не че след време може да не мислиш така, просто самите ти изказвания няма да са такива, че да дразнят, както в момента се дразнят много хора.
П.П. Каквато и да е авторката - модел или не, не разбирам защо толкова всички скочихте срещу нея. Може и да е модел, просто да няма професионални снимки още, знам ли, може агенцията , в която е да е по-неизвестна. Абе все тая. Не е в това въпроса. Тя просто изказваше мнение, можеше съвсем спокойно и НЕзаядливо да изкажете и вашето по темата.
Biskfitka
09-06-2010, 22:04
Девствеността за мен пък не е повод за гордост,чест и бла бла..нито доказателство за това,че си стойностен човек или нещо подобно.Защото може да си девствена пропаднала наркоманка,а може и да си момиче на 14,което е правило секс,но в същото време е отличничка в училище,има си сексуална култура (която е задължителна,ако мислиш да правиш секс) и не е пропаднала курва.Разбирате какво искам да кажа ;д .
И аз правих секс на 15 и не чаках да мине мнооого време,откакто съм с човека,че да съм сигурна,че е ПЕРФЕКТНИЯ,който да ми ''отнеме това ценно нещо''...и почти година по-късно не съм забременяла,не съм поредната пропаднала кифла и т.н.
Писна ми да се слагат всички под общ знаменател.Омръзнало ми е и от подобни теми,в които потребители се правят на големи моралисти.Гледаите си живота ;)
Ако темата ви се струва глупава заключете я, но мнението ми няма да се промени ..
Съкровено? Глупости.
И моля те, тук ли е мястото да си избиваш комплексите? Очевидно имаш нещо против хората да си правят кефа. На 13 и правила секс - голяма работа. Онова момиче е по-умно от теб. Тя използва едно от хубавите неща в живота - от рано.
Също така представите ти са леко прекатурени. На 20 и минала цяла България? Значи като почнеш да правиш секс по-рано веднага си курва, така ли?
Ти си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО зле.
П.С. - Не можеш вечно дa си дете. Колкото повече растеш, толкова повече научаваш. Колкото повече научаваш, толкова по-добре. Понеже дори като си на 14 главата ти е още пълна с детски неща, за това си мислиш, че е хубаво.
НЕ Е хубаво да не разбираш. НЕ МОЖЕШ вечно да си безгрижна.
FancyGirl
09-06-2010, 22:41
Ама аз не мога да разбера вас какво ви касае какво правят другите, нали си имате глави на раменете и правите точно това което искате ? Щом не ви харесва, никoй не ви кара да го правите но и никoй от вас не мога да каже на някой, който иска да прави секс на 13-14 НЕ ГО ПРАВИ или като тръгнат да го правят ще си кажат "А, онази беше направила тема за това НЕ е редно." Всеки си има мнение и разбирания, така че никoй не може да съди някого заради това, че е правил нещо или не е...
Дори и аз да не одобрявам действията на повечето тиин никога не съм тръгнала да ги съдя или да им се бъркам. Кой каквото прави на себе си го прави!
TheAnnoyingAwesomnes
09-06-2010, 23:03
А значи стана така, не те познавам и за това да не говоря каква си и що си. Обаче ти нали щото познаваш цял свят и знаеш, че абсолютно всички момичета са ку*ви и са се про*бали на по 13 години... Всеки сам си носи кръста на живота и всеки сам избира, колко да е тежък той. Това, че на ТЕБ едно нещо ти се струва нередно, на 100 други ще се струва нещо прекрасно. Спри да си мислиш, че като си на 14 и си девствена си нещо специално - не си.
А относно снимките - не аз съм тръгнала да си слагам гъза пред целия форум с идеята, че съм модел и да разправям на пуберите как не било редно да правиш секс щот били малки... Вместо да обясняваш тука във форума, ходи давай акъл на съученичките и приятелките ти...
nerdrage
09-06-2010, 23:07
Браво, имаш леки признаци на интелект.
Стига сте гледали какво правят другите, ами гледайте какво правите вие и какво ва е*е кой/коя какво, кога и колко пъти го е правил(а). Сами си приценявате, телата са си ваши. Ако щете на 10, ако ще на 20 или даже на 30 - през оная работа ми е
Princessani
09-06-2010, 23:09
Оставете момичето на мира... вече втори ден я плюете ,а вижте ква хубавка е ... а не като онази АМЕЙЗИНГ ЛОМЪН дето е като шест каци с бира и не и казвате нищо... зависта е лоша работа :-x хаха хубавка няма да се разбираме така :-D :-D
А значи стана така, не те познавам и за това да не говоря каква си и що си. Обаче ти нали щото познаваш цял свят и знаеш, че абсолютно всички момичета са ку*ви и са се про*бали на по 13 години... Всеки сам си носи кръста на живота и всеки сам избира, колко да е тежък той. Това, че на ТЕБ едно нещо ти се струва нередно, на 100 други ще се струва нещо прекрасно. Спри да си мислиш, че като си на 14 и си девствена си нещо специално - не си.
А относно снимките - не аз съм тръгнала да си слагам гъза пред целия форум с идеята, че съм модел и да разправям на пуберите как не било редно да правиш секс щот били малки... Вместо да обясняваш тука във форума, ходи давай акъл на съученичките и приятелките ти...
Като говорим за чест...
1. Всяко момиче може да стане модел, при това много лесно.
2. Снимките й всъщност въобще не са на ниво.
FreakBitch
09-06-2010, 23:18
Тъкмо, когато си помислих, че на мен нещо на ми е У ред #-o си върнах вярара в хората с последните ви коментари. =D>
За да не е изцяло офф-топик: Авторке, сама показа, че наистина не ти е време за секс, недорасла си за това и ще е грешка, ако решиш да практикуваш.
Позрави!
:grin:
lifelesscorpse
09-06-2010, 23:43
Авторке...
Първо:Това с 13 годишната...Доста смешен коментар от твоя страна.Нелепо е.
Второ:Това,че си на 14 и все още не си правила секс и си нямала достатъчно сериозна връзка...хич не ми се струва повод за гордост.Това да си девствена не е титла.Няма смисъл да разгласяваш наляво и надясно,но все пак...ти си Модел...
Трето:Снимките ти са...Меко казано кофти.Бъди по-реална в преценката си относно себе си.Това,че си модел хич не ме грее.Даже зле за теб.Още едно доказателство,че всичкото това е просто една поза.Просто търсиш някой,който да ти угоди на акъла.Да покажеш снимките си и да ти кажат "Боже,прекрасна си!!Толкова си красива и умна за годините си..." :shock: Някой ден и ти ще пораснеш.Просто американските филми са те завладяли прекалено.Нищо.Само дано не се окаже после,че щом почнеш половия си живот(с кой знае каква сексуална култура),то ще наваксаш бързо тези,които са почнали мноого преди теб и имат достатъчно сексуални партньори(по твои думи)... ;)
snake223071
09-07-2010, 01:49
хубава друг път, детски акъл марш!
YoUcANNOtiMaGiNe
09-07-2010, 02:16
По принцип и аз не съм съгласна с това, че летвата в днешно време за започване на полов живот доста се смъкна, но откровено казано всеки си решава кога, къде, с кого. За авторката, усещам някакви намеци за привличане на внимание и то съвсем явни, мойто момиче, много си малка още за подобни заключения, мненията ти са необосновани и некомпетентни. Не се изказваш достатъчно ясно, следователно заради това са и повечето нападки, нямаш ясна аргументация. Нищо лично, но порасни и се научи да се обосноваваш както трябва. Така само се излагаш и провокираш хората. А и мах до 1,2 години ще си на друго мнение и ще пускаш теми, в които да питаш дали си бременна :wink:
Не съм прочела всичко,ама авторката си е много права .. с кфо впечетление оставате,като чуете,че някоя 97-ми набор я е минала половин област ? ;) Всеки си взима решението сам,ама тфа не значи,че е правилно ..
П.С: Аз съм на 15,девствена,и се гордея с тфа ! 8-)
Titanic_baby
09-07-2010, 10:23
До къде се стигна та 13-14-15-16 годишни се гордеят ,че са девствени.Станете на 18 и тогава се гордейте ,че сте девствени.То на вашата възраст си е нормално да не сте правили секс.Ще се питаме пак като пораснете с 4,5 години.Аз съм на 17 и съм девствена,(не,че се хваля но сега може да се гордея,а като бях на 14 не ми е и идвало на ум за секс,а вие тука големите разбирачи (авторката ) от ранна възраст се интересувате от неща ,които не ви късаят и после гафове...Няма лошо да сте усведомени по въпроса,но е смешно да се кефиш че на 14 си горда ,че си девствена,порасни малко и пак ще се питаме.Сеедно някакво момиченце на 11 да пише ,че е горда че е девствена,че тя още нищо не знае за тези работи а е горда,дали знае изобщо тази думичка какво значи ,но както и да е.Порани малко и тогава се гордей!
waitto4ever87
09-07-2010, 11:00
напълно точно мен
justwondering
09-07-2010, 11:04
И аз мисля като теб и, както прочетох, и като други хора (наистина много се радвам, че още има здравомислещи). Просто много хора вече не взимат девствеността за нещо кой знае колко важно и гледат да го направят, преди да са навършили 15, защото иначе срам и позор, а пък приятелките какво ще кажат, които вече са минали половината град, ужас! Иначе тялото на момичетата специално се развива до 16годишна възраст (при някои и до 17-18 ), преди тази възраст те не са ЖЕНИ, а ДЕЦА.
Естествено всеки сам си решава на колко да се е*е, но наистина, деца сте още.
хубава друг път, детски акъл марш!
Не съм прочела всичко,ама авторката си е много права .. с кфо впечетление оставате,като чуете,че някоя 97-ми набор я е минала половин област ? ;) Всеки си взима решението сам,ама тфа не значи,че е правилно ..
П.С: Аз съм на 15,девствена,и се гордея с тфа ! 8-)
Като ти гледам постовете, сигурно по цял ден седиш пред компа и спамиш форума с глупости като това, което туко що написа.
Девствеността не е нищо свещено, ама въобще. Няма смисъл да се гордееш. Тва го правите само заради тъпото ви чувство за малоценност, понеже "Като съм девствена и като казвам, че се гордея с това, хората ще ме мислят за по-умна и по-зряла".
И сте толкова прости, че мислите са ви "Която загуби девствеността си преди мене е курва и е минала половин област".
Много сте зле, ама много.
Няма нищо лошо да си загубиш девствеността, на която й да е възраст, стига да не го правиш понеже другите го правят за да се "издигнеш в обществото" (както вие се опитвате да правите), и стига да е с човека, с когото искаш.
Това че вие, дето се мислите за много зрели, понеже сте на 14-15 и сте още девствени, въобще не значи, че недевствените около вас минават половин България/област/град и квото там си измисляте. Това е просто ЖЕНСКА ОМРАЗА.
Вярно е, че има момичета, които са пълни курви, загубват девствеността си на 13, т.н, но слагането на всички недевствени под общ знаменател е изключително тъпа постъпка.
WaterLilly
09-07-2010, 19:34
Boo hoo. Ти си толкова чиста, запазена, непорочна, пък всички момичета, които не са девствени, са к**ви още от 13 годишни.
Замисли ли се, че ги има не само двете крайности - девствена или вече мината от целия град на 18?
Не си никой, за да се правиш на съдник.
PyCoKoCkA93
09-07-2010, 19:43
Не се срамувай от това,че си на 14,а не си спала с 10...Секс можеш да правиш където,както и колкото поискаш,НО когато си готова за него и е с човек,който си заслужава...А годините не са от толкова голямо значение,стига да знаеш какво правиш(е,ако си на 12-13 години естествено,че няма да знаеш :D )
ivan4obee
09-07-2010, 19:49
оо ти беше мацката която ще пусни на приятелят си след 3-4-5 год. ;xx
ми има момичета които се гордеят да пазят "детското в себе си" и такива които не им пука. Виж ся тва, че го правиш с различни е опастно само болестите, ако се пазите - ОК. Те го правят заради доброто чувство по време на секс...
ChalgaBoy
09-07-2010, 19:51
оо ти беше мацката която ще пусни на приятелят си след 3-4-5 год. ;xx
ми има момичета които се гордеят да пазят "детското в себе си" и такива които не им пука. Виж ся тва, че го правиш с различни е опастно само болестите, ако се пазите - ОК. Те го правят заради доброто чувство по време на секс...
Може би обърка мацката :-o}
п.с. Грешката е моя ,сега видях темата от авторката "да се сърдя ли"
пп: Аман от такива теми!! 8)
:Д напълно съгласен ! Как може изобщо да съди за секса след като дори не е правила и к'во като правят секс на по 13 тяхна си работа . Ако зависише от мене на 10 щяха да праявят !
Extremescream
09-07-2010, 20:14
Хубаво,няма лошо,че си девствена на 14,даже похвално до някаква степен.Но да те видим след месец-два,дори и след половин година.Може вече да не си девствена.И аз на 14 си казвах,че ще седя девствена до 18.И какво стана?Водя полов живот от 16-годишна.
Всеки сам си решава,но масата наистина го правят,защото е готино.
Това изказване,че си модел ме уби просто.Ми хубаво,аз пък не съм.И какво,сега да се гръмна ли,или да изчакам до утре,че хората вече спят.?Детското в себе си може да го запазиш в себе си дори и да си правила секс.
Wasilewaa
09-07-2010, 22:31
Ето да те улесня ..
Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително е грозна, ужасна и нежелана ..
ебаси модела... и баба е модел ! :)
golf_5_r32
09-08-2010, 10:58
Не си от най-хубавите но темата е много правилан и аз смятам, че не е нормално 13 14 дори и 15г момиченца да се радват и хвалят пред всеки, че са си направили сефтето а да не коментираме момченцата които даже вече не са и момченца но това е за друга тема :D
vIKToriYa
09-08-2010, 15:41
всеки си решава сам кога да му е първият път било то на 12 или 18 ..... няма значение щом си преценил. ... но е глупаво да се хвалиш с това
0y7ofCon7roL
09-08-2010, 16:12
Темата трябваше да се казва "Срам и Позор" :D
ако това ще те успокои - аз бих те праснал с удоволствие :D
honeybabe
09-08-2010, 18:28
Ами замисъла на темата е мн.добър според мен.Момичето си има достойнство и виждане за нещата.Права си,че на тези години не трябва да се мисли за секс,камо ли да се прави.Радвам се,че и аз не съм била от момичетата,които на 13 години вече са по-навътре в материала,отколкото един 18-годишен тинейджър.А колкото до обидите и безпочвените обвинения-не им обръщай внимание!Няма тема,в която някой да не си даде мнението,колкото и безсмислено да е то!
dream1707
09-08-2010, 19:27
.....
ScarletBite
09-08-2010, 20:10
ако това ще те успокои - аз бих те праснал с удоволствие :D
ще я чакаш 3-4-5 години :D
anisummer
09-08-2010, 20:58
НАПЪЛНО съм съгласна с авторката. И аз не мога да проумея как някои момичета толкова малки започват полов живот. ЛИчно аз (на 14 съм) още не съм се целувала , а камо ли секс. Не смятам , че имам проблем с външния вид-даже напротив.Просто не се чувствам достатъчно дорасла и аз имам друга представа за 1-вия път- не просто да си направиш сефтето, ами наистина да си с човека, който наистина обичаш.Искам да е нещо красиво и запомнящо се. :)
viqnkababyy
09-08-2010, 21:21
НАПЪЛНО съм съгласна с авторката. И аз не мога да проумея как някои момичета толкова малки започват полов живот. ЛИчно аз (на 14 съм) още не съм се целувала , а камо ли секс. Не смятам , че имам проблем с външния вид-даже напротив.Просто не се чувствам достатъчно дорасла и аз имам друга представа за 1-вия път- не просто да си направиш сефтето, ами наистина да си с човека, който наистина обичаш.Искам да е нещо красиво и запомнящо се. :)
много правилно ++
Авторката е идиотка. Няма нищо лошо в това да се прави секс на твоята възраст ако си сигурна, че искаш да го направиш точно с определен човек!
На мен лично ми писна от вас хората, които казвате "Твърде ви е рано."!
Сексът е нещо красиво и естествено, той е нужен за оцеляването на човешкият вид и носи уникални удоволствия. Няма какво да се страхуваш или да си мислиш, че нямаш възраст. Ако си достатъчно психически напреднал/а, ще минеш първия път както трябва и с когото трябва!
Anisummer, спри да си въобразяваш, че не си дорасла. На 14 години си вече, не си на 4. Навлезнала си в пубертета. Скоро ще искаш да правиш секс, ще видиш. Никой на света не иска.
Ще видиш и как авторката ще направи същото.
Човешко е.
SummerDream
09-08-2010, 21:48
Авторката е идиотка. Няма нищо лошо в това да се прави секс на твоята възраст ако си сигурна, че искаш да го направиш точно с определен човек!
И кво, авторката е идиотка само защото има собствено мнение по въпроса или заради това, че го изразява?И не ви ли писна да се заяждате с всеки възможен във всяка възможна тема..
ScarletBite
09-08-2010, 21:49
На мен лично ми писна от вас хората, които казвате "Твърде ви е рано."!
Сексът е нещо красиво и естествено, той е нужен за оцеляването на човешкият вид и носи уникални удоволствия. Няма какво да се страхуваш или да си мислиш, че нямаш възраст. Ако си достатъчно психически напреднал/а, ще минеш първия път както трябва и с когото трябва!
Anisummer, спри да си въобразяваш, че не си дорасла. На 14 години си вече, не си на 4. Навлезнала си в пубертета. Скоро ще искаш да правиш секс, ще видиш. Никой на света не иска.
Ще видиш и как авторката ще направи същото.
Човешко е.
Поздравления на изказването! :)
Вероятно се досещаш, че причината те да говорят за секса по такъв начин, се корени във факта, че още не ги е досърбяло както трябва и 1-2 погалвания им задоволяват сексуалния глад. Също така злобеят, защото приятелките им (и неприятелките) една след друга започват да водят полов живот, това ги кара да се чувстват смотани (колкото и да го отричат) и в защита започват да наричат не-девствените "курви".
Много малко са момичетата, които са прилично-изглеждащи и се пазят до възраст 18+ или до първата брачна нощ чисто от морални съображения. Във форума се сещам за една Хилари...
Все пак си мисля, че става въпрос за някаква сексуална аномалия (асексуалност или понижена сексуалност, или пък нещо друго) при баш-въздържателките. Щото не е нормално да имаш човек, който обичаш и на когото вярваш до себе си и да не правите секс с години...
FreakBitch
09-08-2010, 21:52
Земя до anisummer, Земя до anisummer!
Спри да витаеш из облаците, момиче!
Запомнящо се, добре, но красиво! :shock:
Имаш доста изкривена представа за красиво или просто нямаш идея как стават нещата. Моят съвет е да нямаш прекалено хубави очаквания, за да не останеш разочарована. Предполагам очакваш нещо от сорта на романтична вечеря, после в спалнята, свещи, приятна музика, той ти го вкарва, ти примираш от удоволствие, свършваш 5 пъти и на всичкото отгоре си го направила с човек когото обичаш страшно много и желаеш да прекараш живота си с него... Бла-бла-бла. Излезте от филма, бе хора. Верно все едно сте на 4, не на 14!
ScarletBite
09-08-2010, 21:53
И кво, авторката е идиотка само защото има собствено мнение по въпроса или заради това, че го изразява?И не ви ли писна да се заяждате с всеки възможен във всяка възможна тема..
Не. Авторката е идиотка, защото разсъждава ограничено, натрапва възгледите си и отказва да приеме, че някои хора са с по-развита сексуалност от нейната. За капак яко я пере хормона и размахва някакви снимки, които трябва да ни убедят, че е модел (като последното рядко има нещо общо с красотата). :)
Земя до anisummer, Земя до anisummer!
Спри да витаеш из облаците, момиче!
Запомнящо се, добре, но красиво! :shock:
Имаш доста изкривена представа за красиво или просто нямаш идея как стават нещата. Моят съвет е да нямаш прекалено хубави очаквания, за да не останеш разочарована. Предполагам очакваш нещо от сорта на романтична вечеря, после в спалнята, свещи, приятна музика, той ти го вкарва, ти примираш от удоволствие, свършваш 5 пъти и на всичкото отгоре си го направила с човек когото обичаш страшно много и желаеш да прекараш живота си с него... Бла-бла-бла. Излезте от филма, бе хора. Верно все едно сте на 4, не на 14!
Кефиш ме, FreakBitch.
Авторке, защо и един път не пробваш да докажеш, че твоята гледна точка е правилна? Без да показваш некви грозни снимки, просто обясни, аргументирай се. Не е трудно. Ти просто чакаш някоя друга заблудена да пише, да я цитираш и да сложиш ++.
Искам да видя как ще се аргументираш срещу нещата, които ти бяха изложени.
TheAnnoyingAwesomnes
09-08-2010, 22:21
Едно нещо е сигурно на 100% ! Нямаш ли сексуална култура (все пак видели сте колко редовно се побликуват най-малоумни теми за бременност), дали ще си на 14 или на 30 е все тая ! Аз почнах края на 14 да водя полов живот и то редовен. Имам приятел вече 2 години (той ми е пръв)... Кво и аз ли съм ку*ва ? Граница за такива неща НЯМА ! Лошото е, че има необразовани и некомпетентни хора правещи секс. Имаше една 17-18 годишна преди няколко дни беше пуснала тема и беше писала "отидох до тоалетната да се изпишкам ако евентуално нещо е останало вътре във влагалището да го изпишкам" ... Та кво си говорехме ?
viqnkababyy
09-08-2010, 22:30
Какво да кажа аз ?
Току що скъсах с човека, който мислех, че много ме обича и прочие .. А той просто ми каза, че отдавна не му пукало за мен, ето именно.
Всички, които се включиха се разделиха на две групи .. Тези, които са правили секс го защитават, а тези които не са защитават девствеността си.Приемам и двата вида мнения и разбирам и двете страни.
Всички ме нападнахте, да може би имаше защо .. Искам да се извиня, ако толкова много съм ви наранила и обидила, не съм целяла това.
За тези, които са правили секс:
Правете го, нямам нищо против, а и да имам нямам думата просто ..
Сексът е хубав, да, ако до вас има човек, на който разчитате, ако сте образовани и знаете как да се пазите.Аз знам, че ще правя секс, благодаря иначе на тези, които го придвидиха. Сексът е удоволствие, за което се плаща с много болести, на които детския организъм рядко може да издържи.Просто се пазете ..
За тези, които не са:
Рано или късно всички ще го направим /освен тези, които са се запътили към манастирите/ т`ва беше тъпо ама ме мързи да го трия .. :-o Направете го с подходящия човек, защото едно е, когато целуваш човек, на когото държиш .. Времето спира .. / да може фрейкбитч пак да се заяда за това тук, няма да й се сърдя, щото е мацка / Научете си първо уроците, намерете човека, научете защитата ..
И така , хубави моменти ..
Айде хранете ме пак ся за глупости,
ScarletBite
09-08-2010, 22:37
Поздравления, Виянкабейби! Току-що влезе в най-престижната класация на форумните изцепки, а именно - МИДАТА! :grin:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=7922881#7922881
Какво да кажа аз ?
Току що скъсах с човека, който мислех, че много ме обича и прочие .. А той просто ми каза, че отдавна не му пукало за мен, ето именно.
Всички, които се включиха се разделиха на две групи .. Тези, които са правили секс го защитават, а тези които не са защитават девствеността си.Приемам и двата вида мнения и разбирам и двете страни.
Всички ме нападнахте, да може би имаше защо .. Искам да се извиня, ако толкова много съм ви наранила и обидила, не съм целяла това.
Сексът е хубав, да, ако до вас има човек, на който разчитате, ако сте образовани и знаете как да се пазите.Аз знам, че ще правя секс, благодаря иначе на тези, които го придвидиха. Сексът е удоволствие, за което се плаща с много болести, на които детския организъм рядко може да издържи.Просто се пазете ..
За тези, които не са:
Рано или късно всички ще го направим /освен тези, които са се запътили към манастирите/ т`ва беше тъпо ама ме мързи да го трия .. :-o Направете го с подходящия човек, защото едно е, когато целуваш човек, на когото държиш .. Времето спира .. / да може фрейкбитч пак да се заяда за това тук, няма да й се сърдя, щото е мацка / Научете си първо уроците, намерете човека, научете защитата ..
Проблемът е, че отнова го изкарваш като някакво неизбежно зло. Колкото до болестите - презарвативи! :О
Съжалявам за произшествието ти с приятеля. Обаче да ти каже така, че въобще не му е пукало за теб - прави си сметка. Искал те е само за секс. Разбрал е, че не щеш да пускаш и - както се очаква - те е напуснал.
По-лошото е, че ти наистина си вярвала, че той те обича.
Колкото до обидите и прочие - не се притеснявай. Аз не бях обиден, а бях изнервен, че се опитваше да налагаш мнението си върху другите и да отделяш хората на групи.
Като става въпрос за групи... я разкажи какво е станало точно. Ти да не би да си му казала, че няма да му пуснеш близките 3-4-5 години? То е ясно, че ще те напусне. Връзка без секс не е стабилна връзка, ама въобще. :|
Поуката от всичко това е:
Не се страхувайте да си загубите девствеността, но трябва доста да внимавате с кой ще го направите. Лесно може да се заблудите. Сексът е нещо свещено, не девствеността. Но повтарям, внимавайте. И най-важното правило:
STAY SAFE :D
Muchacho
09-09-2010, 08:36
Оф, хора ще ме уморите бе.
Един се гордее, че е голям курвар, друг се гордее, че е голям моралист, трети се гордее, че е голям педераст/лесбийка (ма те вече не се гордеят, щото лесбийките станаха нещо толкова ежедневно и скучно), друг се гордее, че е голям мачо. Абе я си живейте живота и спрете да занимавата хората със скучната си личност. Плач за внимание си е темата. Не, ти не си супер умна за възраста си, не си и супер хубава, не си и момиче-злато. Сигурно родителите ти са спокойни, но това е всичко. И след известно време, може и още утре сутрин, като те засърби и искаш да си ръгнеш сичко подходящо, ще ми обясняваш. Никой не трябва да се срамува от нагона си, това е нормално като апетита например, стига да не се прекалява и с двете неща.
Я си гледай купона и излизай с приятелки на кафенце, и им проповядвай да са като теб. После да те замъкнат на купон, да ти падне пердето и да се събудиш с мисълта "УАУ беше хубаво". Мъжете не искат курви. Не искат и моралистки. Мъжете искат жените, дето знаят да си живеят живота - както им харесва. А квото и да ми обяснявате, когато някой се опитва да привлече внимание, то иска да привлече вниманието АКО МОЖЕ на противоположния пол. Чак тогава на своя собствен. Дали е отрицателно или положително внимание, няма значение.
Biskfitka
09-09-2010, 12:27
Сексът е удоволствие, за което се плаща с много болести, на които детския организъм рядко може да издържи.Просто се пазете ..
:lol: Ако си имаш акъл няма да ''плащаш'' затова,че правиш секс ;)
Предполагам очакваш нещо от сорта на романтична вечеря, после в спалнята, свещи, приятна музика, той ти го вкарва, ти примираш от удоволствие, свършваш 5 пътиАз почти година правя секс и още не ми се е случило такова нещо... :( те първия път искат 8-)
WaterLilly
09-09-2010, 13:49
Всички, които се включиха се разделиха на две групи .. Тези, които са правили секс го защитават, а тези които не са защитават девствеността си.
Да бе, вярвай си. Аз съм девствена на 16 и това не ми пречи да съм на мнение, че няма нищо лошо да го направиш и по-рано, стига да си достатъчно зрял психически и да можеш да се пазиш, и най-вече да го искаш. Все пак в миналото хората на по 15-16 са се женели и са го правели.
"Сексът е удоволствие, за което се плаща с много болести, на които детския организъм рядко може да издържи."
Булшит. Стига да знаеш как да се предпазваш, няма да имаш проблеми.
спорите спорите и не виждам смисъла защо го правите...и да сте против и да сте за ясно е ,че никой нито ще започне нито ще спре да прави секс от многото изказани мнения.Всеки сам си преценява ,но след години наистина не разбирам защо го правят толкова малки и защо толкова казват ,че изпитват невероятни усещания.Бях на 13 когато спах за 1ви път с момче и аз ...стана даже на 3-тия ден от запознанството ни... и да ви кажа нз защо ...не съжалявам,защото пък от там нанататък 6 години по-късно се запознавах и запознавах с много различни хора от различни слове на обществото...но отностно самия секс тогава нямах никави усещания даже не усещах какво правя .,...чекнеш се там ..пъхат ти нещо и това е ...не усещах онова ,което започнах да чувствам когато станах вече на 16-17 ...а,това е онази наслада,от която не мога да се отделя сега ...за мен лично сексът на ранна възраст е излишен ,но не е и нещо лошо ...всеки сма преценява.Аз съм доволна от тази страна,че съм готова за сериозна връзка рано или късно находих се бързо да,но не съжалявам видях какво е да си с по-малко момче от мен,с момче на моите години,по-голямо,и мъже с по 15 год по-големи и сега вече 20 година карам момчетата не ме привличат ..харесват ми мъжете..затова с 1 дума не бързайте ,а постепенно и бавно изживейте моментите,които трябва да усетите и то в точното им време.След всички мои излизания и шпартниори мога да кажа че от всички тях чак сега срещнах любовта в лицето на човек 13 год по-голям от мен,но не съжалявам и за миналите години.
FreakBitch
09-09-2010, 14:46
спорите спорите и не виждам смисъла защо го правите...и да сте против и да сте за ясно е ,че никой нито ще започне нито ще спре да прави секс от многото изказани мнения.Всеки сам си преценява ,но след години наистина не разбирам защо го правят толкова малки и защо толкова казват ,че изпитват невероятни усещания.Бях на 13 когато спах за 1ви път с момче и аз ...стана даже на 3-тия ден от запознанството ни... и да ви кажа нз защо ...не съжалявам,защото пък от там нанататък 6 години по-късно се запознавах и запознавах с много различни хора от различни слове на обществото...но отностно самия секс тогава нямах никави усещания даже не усещах какво правя .,...чекнеш се там ..пъхат ти нещо и това е ...не усещах онова ,което започнах да чувствам когато станах вече на 16-17 ...а,това е онази наслада,от която не мога да се отделя сега ...за мен лично сексът на ранна възраст е излишен ,но не е и нещо лошо ...всеки сма преценява.Аз съм доволна от тази страна,че съм готова за сериозна връзка рано или късно находих се бързо да,но не съжалявам видях какво е да си с по-малко момче от мен,с момче на моите години,по-голямо,и мъже с по 15 год по-големи и сега вече 20 година карам момчетата не ме привличат ..харесват ми мъжете..затова с 1 дума не бързайте ,а постепенно и бавно изживейте моментите,които трябва да усетите и то в точното им време.След всички мои излизания и шпартниори мога да кажа че от всички тях чак сега срещнах любовта в лицето на човек 13 год по-голям от мен,но не съжалявам и за миналите години.
Ето един пример за момиче започнало половия си живот рано, а по-късно, на около 20, вече преспала с половин област.
Но не всички са такива в крайна сметка.
Иначе евела на мацката. Живее си живота и се кефи на макс! :grin:
YouDontKnowMe
09-09-2010, 15:07
ScarletBite, jimei , FreakBitch (кучко, голяма отворка си вече ) :D :-) - добре, че сте спасили положението на време.
Направо не се сдържам, трябва да цитирам авторката :D
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. Sad И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено .. Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си .. А не на 20 да си минала половин България и да си като разпран чувал .. (точно така се става разпран чувал, позна)
Не знам, не знам .. И не да казвате, че съм малка и, че съм с друг акъл ..(И си малка, и си с друг акъл. Няма как да не го кажа.)
Аз също мисля за секс, но няма да го направя на 14 .. Онзи ден една позната, която е 97 набор - на 13 години .. Ми каза, че като е била на село при баба си се е запознала с някой и 7 пъти за 1 месец са правили секс .. Направила си сефтето на 13 години .. Боже, т`ва е толковаа опасно .. Не знам, на къде отива тоя свят .. (По-опасно ми се вижда да не си миеш ръцете преди хранене. Спокойно , хората са чували за презервативи, не си само ти просветената)
Какво да кажа аз ?
Току що скъсах с човека, който мислех, че много ме обича и прочие .. (Съжалявам) А той просто ми каза, че отдавна не му пукало за мен, ето именно.
Всички, които се включиха се разделиха на две групи .. Тези, които са правили секс го защитават, а тези които не са защитават девствеността си(израза много ми хареса, звучи сякаш браниш девствеността си с бронирани гащи, имащи опция за електрошок).Приемам и двата вида мнения и разбирам и двете страни.(в първото ти мнение определено не личеше разбиране към страна , която не носи бронегащи)
Всички ме нападнахте, да може би имаше защо .. Искам да се извиня, ако толкова много съм ви наранила и обидила, не съм целяла това.(Неее, просто ти се радвам :D )
Сексът е хубав, да, ако до вас има човек, на който разчитате, ако сте образовани и знаете как да се пазите.Аз знам, че ще правя секс, благодаря иначе на тези, които го придвидиха.(иначе не беше много сигурна, нали :D:D) Сексът е удоволствие, за което се плаща с много болести, на които детския организъм рядко може да издържи.Просто се пазете ..(Как трябва да реагирам на последното :razz: :razz: :razz: )
За тези, които не са:
Рано или късно всички ще го направим /освен тези, които са се запътили към манастирите/ т`ва беше тъпо ама ме мързи да го трия .. Surprised Направете го с подходящия човек, защото едно е, когато целуваш човек, на когото държиш .. Времето спира .. / да може фрейкбитч пак да се заяда за това тук, няма да й се сърдя, щото е мацка / Научете си първо уроците(възмОтена ли си от нобразованите хора, а :D ), намерете човека, научете защитата ..(да ти кажа не е трудно да се научиш да си сложиш презерватив, както и да прочетеш малко инфо за всички предпазни мерки и рисковете, ако не се взимат )
Да ти е сладко :D
Никакви обективни мнения не могат да дадат деца на по 14-15г. Авторката има прво, не може деца които още нищо не знаят д аправят секс. Алооо секса е за големите, ровете се в пясъчника и не се опитвайте копирате. Не може госпожица на 15 с голямо самочувствие да ми разправя че ескапела било хубаво да се взима след всеки акт, че да е по сигурно.... Тва да не са бонбонки бе. Не може да си мислите че може да правите секс без да знаете нищо за него, това е удоволствие, което ког е необмислено може д абъде наказано дори със смърт. Един съвет към авторката. Самочувствието е хубаво нещо, но не и на твоята възраст, особено и когато няма покритие. Защо не чуя една да се похвали как е влязла в математическа гимназия или нещо подобно ? Май имате прекалено високо самочувствие като се нагримирате и обикаляте по кафенетата като принцеси на по 15 ? И вие ще се присмивате да речем на едно по затворено момче което е изключително интелигентно ? Или пък може би момиче ? Секс преди 17 не трябва да се практикува, освен в много редки случай.
YouDontKnowMe
09-09-2010, 16:06
Никакви обективни мнения не могат да дадат деца на по 14-15г. Авторката има прво, не може деца които още нищо не знаят д аправят секс. Алооо секса е за големите, ровете се в пясъчника и не се опитвайте копирате. Не може госпожица на 15 с голямо самочувствие да ми разправя че ескапела било хубаво да се взима след всеки акт, че да е по сигурно.... Тва да не са бонбонки бе. Не може да си мислите че може да правите секс без да знаете нищо за него, това е удоволствие, което ког е необмислено може д абъде наказано дори със смърт. Един съвет към авторката. Самочувствието е хубаво нещо, но не и на твоята възраст, особено и когато няма покритие. Защо не чуя една да се похвали как е влязла в математическа гимназия или нещо подобно ? Май имате прекалено високо самочувствие като се нагримирате и обикаляте по кафенетата като принцеси на по 15 ? И вие ще се присмивате да речем на едно по затворено момче което е изключително интелигентно ? Или пък може би момиче ? Секс преди 17 не трябва да се практикува, освен в много редки случай (как няма да те гаврят , бъркаш множествено и единствено число :D ).
STFU, blacky :D
Тук не се хвалим, а си приказваме за секса като цяло. Във форума определен за Училище и приятели можеш да видиш кой с какво се е похвалил. И не ме карай да ти обяснявам, че младите и интелигентни момчета също правят секс, защото са достатъчно схватливи за да не предизвикват подигравателни коментари.
Секса е за големите :D На комплекс за малоценност ли ми мирише, или носа ми е запушен тези дни :D
- Тате, правих секс.
- Наказвам те със смърт, курво малка. Как не те е срам, та ти си САМО НА 17!!! НЕ МОЕЖЕШ сама да взимаш решения за себе си, защото си малка и тъпа, а секса е за ГОЛЕМИТЕ и умните. НЕ трябва да имаш НИКАКВО самочувствие , на твоите години е непростимо ! Трябва да си смирена, чиста по душа и целомъдрена. Ама ти си курва. Нищо де, айде мри сега, The Sex ти носи безплатно билет към ада.
Много искам да си извадя цитати, после ще го сложа и в мидата .
Алооо секса е за големите, ровете се в пясъчника и не се опитвайте копирате.
И вие ще се присмивате да речем на едно по затворено момче което е изключително интелигентно ? Или пък може би момиче ? Секс преди 17 не трябва да се практикува, освен в много редки случай. :D
ChalgaBoy
09-09-2010, 16:08
Секс преди 17 не трябва да се практикува, освен в много редки случай.
Редките случай са когато момичето под 17 е твоя приятелка ? ох господи...
Какъв си ти ,че ще кажеш "Не трябва да се практикува" ?
Ако ще на 5 да е , прави ли и се секс и има ли с кого защо да не го прави , нямаш никакво право да казваш на хората кога , каде ,защо и как да прават секс :-x
dream1707
09-09-2010, 16:12
....
Ето един пример за момиче започнало половия си живот рано, а по-късно, на около 20, вече преспала с половин област.
Но не всички са такива в крайна сметка.
Иначе евела на мацката. Живее си живота и се кефи на макс! :grin:
нямам какво да ти кажа ,защото си права дали е цяла област дали половин не отричам ,аз най-добре си знам..но не съжалявам да ти кажа и никога няма да съжалявам ,защото при всичките случаи почти винаги аз съм искала да стане ,а не да чакам някой да ме сваля ...да ме омайва и нз си какво да ми говори някакви измислени приказки или го правим или не ..признавам на 20 съм и никога съм нямала приятел ..да ходя за ръка с някой и тем подобни...имах веднъж ,но за 3 месеца и накрая аз отидох при най-добрия ми приятел и казах,че не ми е инт вече...но никога не мога да се оплача и никога няма да се оплача ,че съм имала нужда да имам така нареченото гадже ...всичко останало ,което се е случвало са най-готините спомени,които един ден да имам мъж,дете пак ще се сещам за тях...от 6 години не излизам с момичета и се гордея с приятелката ,която имам ..излизам само с 1 момиче от години ,а всичко останало е мъже и се гордея с нея ,защото друга приятелка като нея няма и ако беше някоя друга никога нямаше да ме разбере защо съм ги правела някои неща камо ли понякога аз като не помня някой тя ме подсеща с кой е било...и мога да кажа друго свързано с темата тя е на 20 от един клас бяхме 5 години и е девствена ...ние сме пълните противоположности,но винаги съм и казвала изчакай момента когато ти си готова,а тя явно все още не е... така че всеки има глава на раменете си нека я използва както той прецени за добре.Ако искаш да бъдеш разкрепостен ,мръсница и какво ли ен прави го така ,че да не ти е изписано на челото когато те видят хората по улиците ,но знай ,че го правиш ,защото ти го искаш ,а не заради някой.
dream1707
09-09-2010, 17:07
.....
Biskfitka
09-09-2010, 17:16
За мнението,че секс по 17 не трябвало да се прави :lol:
''Алоо'' (както казваш ти) не може да определяш кой какво знае и на колко години ! Това,че теб те е огряло след 17 години не означава,че всички трябва да правят като теб .
ELecTro95
09-09-2010, 17:17
Но все пак форума не е направен, за да се хвалим в него (да авторке, това беше намек за теб...
Твоето мнение е, че секса не е деца... а моето е, че секса не е за недорасли и не готови за него хора ...
ПО ВЯРНО НЕЩО НЕ БЯХ ЧЕЛ ОТДАВНА! :grin:
WaterLilly
09-09-2010, 17:46
и съм на 14.. и не съм девствена.. и имам приятел на 20..
http://files.sharenator.com/pedobear_approved_RE_men_only-s300x300-42865.jpg
unbreakabl3
09-09-2010, 17:55
И аз много се възмущавам от тези пикли на 13 години, които си мислят, че са много "готини" като са спали с първия срещнат. Аз съм девствена, на 17 години съм, имам си приятел от една година. Едва наскоро почнах да се чувствам готова да спя с него. Мисля, че за това нещо трябва да вярваш на човека и да го обичаш наистина, особено при първия път.. :(
YouDontKnowMe
09-09-2010, 18:15
Как не ви е срам да правите секс, тц тц .
Само едно нещо не разбрах (мързеше ме да прочета страници от 3 до 9) Вие (т.е разни много хора на които не им запомних имената) нападате авторката и защитавате тезата, че няма нищо лошо деца, които си играят с кукли да правят секс защото сте от онзи тип " преспали с половината област и като разпрани чували " или какво ?
:-D
С какво точно ви засегна толкоз че я погнахте така
А вий дечица що пък се взехте за толкоз порастнали ? :lol: поне дайте някво доказателство различно от тва че сте спали с батко с 10 години по голям от вас ;)
GossipGirl89
09-09-2010, 19:19
Не ме засяга кой какво прави и дали прави нещо, но като цяло съм против секса в ранна детска възраст. За мен това са си деца и колкото и да ми обесняват не могат да ме убедят, че са напълно готови да правят секс. А и повечето в днешно време го правят само защото така е модерно... Приятелките им вече са го правили и те да не останат по-назад. Разбира се, има и изключения, които си имат сериозни приятели, свестни са и т.н., но те са твърде малко на фона на останалите. Абе всеки да прави каквото иска - в крайна сметка последствията те си ги носят, не аз :)
imagination888
09-09-2010, 20:54
Гордо мога да кажа, че съм на 16 скоро ставам на 17 и още съм девствена, няма нищо срамно в това, а момичетата които започват толкова рано половия живот, жестоко ще съжаляват един ден, убедена съм, за всичко си има време, но не и когато си на 12 да се преспиваш с мъжете от страх, че те мислят за тъпа.
ScarletBite
09-09-2010, 20:56
Само едно нещо не разбрах (мързеше ме да прочета страници от 3 до 9) Вие (т.е разни много хора на които не им запомних имената) нападате авторката и защитавате тезата, че няма нищо лошо деца, които си играят с кукли да правят секс защото сте от онзи тип " преспали с половината област и като разпрани чували " или какво ?
:-D
С какво точно ви засегна толкоз че я погнахте така
А вий дечица що пък се взехте за толкоз порастнали ? :lol: поне дайте някво доказателство различно от тва че сте спали с батко с 10 години по голям от вас ;)
Като не си чел мнения, к'во се обаждаш? :lol:
anisummer
09-09-2010, 22:14
Ти не се чувстваш дорасла, но това незначи, че останалите не твоята възраст не се чувстват така. И аз съм на 14.. и да не съм девствена. Но това, че не съм девствена на тази възраст, по никакъв начин не би трябвало да значи, че примерно не съм била готова... че съм си правила сефтето с първия срещнат. Това, че ти на 14 дори не си се целувала, не значи непременно, че останлите 14 годишни също не са или, че и те са били толкова недорасли за тази стъпка. От къде си сигурна, че момичетата на 14 (като мен), които не са девствени, не са обичали половинките си.. или, че за тях този момент не е бил толкова съкровен, красив и запомняш се, както на едно 17 годишно момиче примерно. :)
Извинявай , но аз никъде не съм казвала , че говоря и за другите. Казах как са нещата при мен. И аз имам интерес към едно момче,хм.. макар и да е на 400 км от мен.Това е друга тема.И според мен , примерно на 17-18 , ако срещнеш хубаво момче няма да ти е тъпо , че вече си го правила с други. Тогава ти ще имаш избор с кой да си лягаш и с кой не. Ще си с високо вдигната глава, а пък тия дето са минали половината град... :o . И сега ще кажете " оо ми като го обичам е нормално да има секс" . 1-во на 1-во на тази възраст изобщо момчетата не са ми приоритет. И кво ако си имам гадже- за него ще се женя ли.. какво? :lol: За какво ми е само да ми губи времето и да ми се мотае. Това време мога да си го оползотворя по съществено .по-полезен начин.Спорт, спорт...ъъ танци ...езици.Не да стоя по кафета пфф.....смешна работа. Ами то като се замислиш наистина няма абсолютно никакъв смисъл от това. :razz: Не казвам да не се виждаш с приятели.. просто има си други начини- примерно някакъв излет.И аз имам компания(вкючително с момчета) , излизаме ..но за секс и глупости....мерси :lol:
ПП:Забравих да ти изкажа поздравления за огромната чест ,че не си девствена. :lol: Само така :P
dream1707
09-09-2010, 23:10
....
banan4ireloaded
09-09-2010, 23:21
И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя
Мацка , ето тука много ме засегна :smt087 не всички момчета са такива , незнам как го реши ,но не си права [-X
да ти кажа честно прав си не всички са такива :shock: не говори повече под общ знаменател :x
banan4ireloaded
09-09-2010, 23:27
Ти не се чувстваш дорасла, но това незначи, че останалите не твоята възраст не се чувстват така. И аз съм на 14.. и да не съм девствена. Но това, че не съм девствена на тази възраст, по никакъв начин не би трябвало да значи, че примерно не съм била готова... че съм си правила сефтето с първия срещнат. Това, че ти на 14 дори не си се целувала, не значи непременно, че останлите 14 годишни също не са или, че и те са били толкова недорасли за тази стъпка. От къде си сигурна, че момичетата на 14 (като мен), които не са девствени, не са обичали половинките си.. или, че за тях този момент не е бил толкова съкровен, красив и запомняш се, както на едно 17 годишно момиче примерно. :)
Извинявай , но аз никъде не съм казвала , че говоря и за другите. Казах как са нещата при мен. И аз имам интерес към едно момче,хм.. макар и да е на 400 км от мен.Това е друга тема.И според мен , примерно на 17-18 , ако срещнеш хубаво момче няма да ти е тъпо , че вече си го правила с други. Тогава ти ще имаш избор с кой да си лягаш и с кой не. Ще си с високо вдигната глава, а пък тия дето са минали половината град... :o . И сега ще кажете " оо ми като го обичам е нормално да има секс" . 1-во на 1-во на тази възраст изобщо момчетата не са ми приоритет. И кво ако си имам гадже- за него ще се женя ли.. какво? :lol: За какво ми е само да ми губи времето и да ми се мотае. Това време мога да си го оползотворя по съществено .по-полезен начин.Спорт, спорт...ъъ танци ...езици.Не да стоя по кафета пфф.....смешна работа. Ами то като се замислиш наистина няма абсолютно никакъв смисъл от това. :razz: Не казвам да не се виждаш с приятели.. просто има си други начини- примерно някакъв излет.И аз имам компания(вкючително с момчета) , излизаме ..но за секс и глупости....мерси :lol:
ПП:Забравих да ти изкажа поздравления за огромната чест ,че не си девствена. :lol: Само така :P
ТИ СИ НА 14 и НЕ си се целувала :shock: :shock: :shock: :shock: то.... аз нищо не мога да направя че си задръстена и изостанала... и авторката не е права... всеки си му усеща кога му е времето... стига да знае достатъчно и да е намерила подходящия човек дори и на 14 да е не и пречи на мацката да се ч*ка ;)
а ти дето не си се целувала... не за това че другите (от новото ти даскало (дали ще влезеш в ново нз ама) ) ще ти се смеят ами за това че си на 14 за бога.... както и да е различни хора различни интереси само това на авторката исках да напиша ама не се сдържах..
banan4ireloaded
09-09-2010, 23:36
Извинявай , но аз никъде не съм казвала , че говоря и за другите. Казах как са нещата при мен. И аз имам интерес към едно момче,хм.. макар и да е на 400 км от мен.Това е друга тема.И според мен , примерно на 17-18 , ако срещнеш хубаво момче няма да ти е тъпо , че вече си го правила с други. Тогава ти ще имаш избор с кой да
си лягаш и с кой не. Ще си с високо вдигната глава, а пък тия дето са минали половината град... :o . И сега ще кажете " оо ми като го обичам е нормално да има секс" . 1-во на 1-во на тази възраст изобщо момчетата не са ми приоритет. И кво ако си имам гадже- за него ще се женя ли.. какво? :lol: За какво ми е само да ми губи времето и да ми се мотае. Това време мога да си го оползотворя по съществено .по-полезен начин.Спорт, спорт...ъъ танци ...езици.Не да стоя по кафета пфф.....смешна работа. Ами то като се замислиш наистина няма абсолютно никакъв смисъл от това. :razz: Не казвам да не се виждаш с приятели.. просто има си други начини- примерно някакъв излет.И аз имам компания(вкючително с момчета) , излизаме ..но за секс и глупости....мерси :lol:
ПП:Забравих да ти изкажа поздравления за огромната чест ,че не сид девствена. :lol: Само така :P[/quote]
лелеее току що прочетох и този твой поуст
ти си яко задръстена господи.... не мога да повярвам колко си задръстена... а всъщност се имаш за голямата работа... някой трябва да те сложи на мястото ти... само да ти кажа... тея танци манци езици спорт и т.н. можеш да си ги имаш и с гаджето.. ама ти си толко задръстена че...
аз ходя и ритам всеки ден.... през ден ходя на фитнес... и да иамм хубави оценки... и не не съм задръстен.. като теб..и все пак ми остава време за купони и кафета както и за гаджета... ти май и гадже не си си имала до сега :Д толко ли няма кой да те хареса? или няма някой достатъчно добър за теб.... леле спирам дотук че утре рано трябва да ставам
:D само казвам че си яко задръстена и щом не мислиш че има някакъв смисъл... умри си девствена тогава ;д кво да те праиме :) твой избор :Х
banan4ireloaded
09-09-2010, 23:42
ScarletBite, jimei , FreakBitch (кучко, голяма отворка си вече ) :D :-) - добре, че сте спасили положението на време.
Направо не се сдържам, трябва да цитирам авторката :D
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. Sad И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено .. Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си .. А не на 20 да си минала половин България и да си като разпран чувал .. (точно така се става разпран чувал, позна)
Не знам, не знам .. И не да казвате, че съм малка и, че съм с друг акъл ..(И си малка, и си с друг акъл. Няма как да не го кажа.)
Аз също мисля за секс, но няма да го направя на 14 .. Онзи ден една позната, която е 97 набор - на 13 години .. Ми каза, че като е била на село при баба си се е запознала с някой и 7 пъти за 1 месец са правили секс .. Направила си сефтето на 13 години .. Боже, т`ва е толковаа опасно .. Не знам, на къде отива тоя свят .. (По-опасно ми се вижда да не си миеш ръцете преди хранене. Спокойно , хората са чували за презервативи, не си само ти просветената)
Какво да кажа аз ?
Току що скъсах с човека, който мислех, че много ме обича и прочие .. (Съжалявам) А той просто ми каза, че отдавна не му пукало за мен, ето именно.
Всички, които се включиха се разделиха на две групи .. Тези, които са правили секс го защитават, а тези които не са защитават девствеността си(израза много ми хареса, звучи сякаш браниш девствеността си с бронирани гащи, имащи опция за електрошок).Приемам и двата вида мнения и разбирам и двете страни.(в първото ти мнение определено не личеше разбиране към страна , която не носи бронегащи)
Всички ме нападнахте, да може би имаше защо .. Искам да се извиня, ако толкова много съм ви наранила и обидила, не съм целяла това.(Неее, просто ти се радвам :D )
Сексът е хубав, да, ако до вас има човек, на който разчитате, ако сте образовани и знаете как да се пазите.Аз знам, че ще правя секс, благодаря иначе на тези, които го придвидиха.(иначе не беше много сигурна, нали :D:D) Сексът е удоволствие, за което се плаща с много болести, на които детския организъм рядко може да издържи.Просто се пазете ..(Как трябва да реагирам на последното :razz: :razz: :razz: )
За тези, които не са:
Рано или късно всички ще го направим /освен тези, които са се запътили към манастирите/ т`ва беше тъпо ама ме мързи да го трия .. Surprised Направете го с подходящия човек, защото едно е, когато целуваш човек, на когото държиш .. Времето спира .. / да може фрейкбитч пак да се заяда за това тук, няма да й се сърдя, щото е мацка / Научете си първо уроците(възмОтена ли си от нобразованите хора, а :D ), намерете човека, научете защитата ..(да ти кажа не е трудно да се научиш да си сложиш презерватив, както и да прочетеш малко инфо за всички предпазни мерки и рисковете, ако не се взимат )
Да ти е сладко :D
лелеее спуках се ;д;д +300 :Д на бронегащите слагат вече и защита против хакери :Д:Д
banan4ireloaded
09-09-2010, 23:49
Как не ви е срам да правите секс, тц тц .
http://newsrealblog.com/wp-content/uploads/2009/12/shame.jpg
хаха лелеее човек твойте мнения ме съсипват от смях :Д
banan4ireloaded
09-09-2010, 23:56
Ето да те улесня ..
ебаси модела... и баба е модел ! :)
амииии не си точно първа хубост... :oops: :oops: :oops:
banan4ireloaded
09-09-2010, 23:58
[quote=FreakBitch]Мила, 14-годишна девственице,
на килоти??! 8-) 8-) :lol: :lol:
viqnkababyy
09-10-2010, 07:24
На бронирани гащи :)
banan4ireloaded
09-10-2010, 08:12
На бронирани гащи :)
предлагаш ли новите модели? ей пази се !!!! :D :razz: :razz:
http://img580.imageshack.us/img580/6717/facedesk.jpg
ForzaFelipe
09-10-2010, 11:05
Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. .
:shock: :shock: :shock: От къде го измисли това?!?Това е пълна глупост незнам дали знаеш :?
kremen4eto
09-10-2010, 11:19
Аз го направих на 15 с неподходящ човек и сега знам, че е било грешка.
Моя приятелка го направи на 16 и след почти година, все още не съжалява за постъпката си.
Моя позната го направи на 14 с подходящия човек и сега след 2 години още не съжалява.
Друга моя приятелка го направи на 17, но сега съжалява за постъпката си ...
Дадох тези примери за да докажа, че всичко е до хората и обстоятелствата. Сега смятам, че 15 е крехка възраст за секс, но ако го бях направила с подходящия човек и на 13, сигурно нямаше да съжалявам.
Така че си зависи и всеки сам си преценя какво го устройва и как да постъпи.
Бях чела едни мисли в нета преди, в които ставаше въпрос за основните грешки на хората. Та една от тях беше, че всеки се опитва да натрапва на другите своите разбирания и избрания начин на живот. И аз смятам, че е грешка.
В темата става въпрос точно за такова натрапване. Опитвате се да се убедите един друг в разни неща, а истината е че това, което не устройва един, за друг е идеално ... и обратно. :)
DarkTemplar
09-10-2010, 11:23
^Съгласен съм. Въпросът е по-скоро с кого ще го направиш, а не кога. Неприятното е, че средната възраст на практикуващите секс намалява с всяка изминала година..
А авторката още е малка и трудно намира думи за мислите и мнението си. Затова и доста хора я обориха.
kokosety
09-10-2010, 11:35
Абе оставете момичето намира. Може да не е модел, ама това какво ви бърка!!! Фрийк Бийч веднага да се заяде сигурно се заяждаш, защото и ти си го напрвила на 13-14 и съжеляваш !Спокойно, познавам момиче 2 клас, което е правило секс!! Сигурно е нормално и не трябва да я съдим. За какво нищо 2 клас, то е нормално, нали? И принцесани тва че ти си извратена и фантазиите ти са някой да се изпикае върху теб (взето от друг форум) по време на секс другите не ги бърка не искам да се заяждам, ама прекалявате оставете всеки да мисли както иска.Затова България е на този хал, защото преди всички са били равни аз сега са бедни и богати, яки и смотани, девствени и развратници и още много!!! :-x :-x :-x
Дано сега да се разбира :oops:
kremen4eto
09-10-2010, 11:36
^Съгласен съм. Въпросът е по-скоро с кого ще го направиш, а не кога.
Именно. С приятелят ми имаме спорове заради бройката ми и му обясних следното: "Не съм искала да трупам бройка. Просто не съм попаднала на човекa, който да остане с мен и след първия път" .. и от там съм започнала да го търся.
Иначе за това, че възрастовата граница намалява, според мен виновникът е цялото общество. Реваха, че темата за секса не трябва да е табу и започнаха навсякъде да говорят за него, от там на едно 11-12 годишно дете му става интересна темата, интересува се и след година решава и да пробва какво е. Да, сексуалното образование трябва да го има, но да се изгражда примерно от родителите, не от интернет или от улицата - така детето става самостоятелно в действията си и няма кой да му обясни да не бърза със секса.
DarkTemplar
09-10-2010, 11:43
kokosety, ползвай запетайки, тирета и пиши по-кратки изречения, че иначе трудно ти се разбира.
kremen4eto, и моята бройка не е малка, но не мисля, че това е повод за гордост (нито пък за срам). За сексуалното образование съм съгласен. Добре е да се наблегне на това в семейството и училище, иначе ще станем като циганите.
kremen4eto
09-10-2010, 11:47
DarkTemplar, бройката за нищо не е повод - така си решил, така си е*ал :D но има хора, които не разбират това. Аз съм имала период, в който не съм искала обвързване и съм понатрупала бройка, в следващия момент съм поискала сериозна връзка и сега идва въпросът дали съм се променила и дали наистина искам тази връзка. От там идват споровете. :)
DarkTemplar
09-10-2010, 11:51
Човек цял живот се променя заради хора, обстоятелства и т.н. Просто щом имаш сериозна връзка и държиш на човека до теб, ще си правиш всичко, което те влече с него. Тва е съвършено ясно.
Като си необвързан(а), търсиш нещо подходящо и оттам бройката нараства. ;)
kremen4eto
09-10-2010, 11:54
^ И аз т'ва казвам. :P
kokosety
09-10-2010, 12:12
Поправих го може да го прочетете.
XTREMEFREERIDE
09-10-2010, 12:48
Всичко е много относително. Зависи от това дали имат връзка,или не,колко дълга е тя,какво е сексуалното им образование (много важно!),могат ли да говорят спокойно за това,физически и психически здрави ли са..важно е,и много индивидуално.
Мен ме приеха в ПМГ (природо-математическа гимназия) .. и съм на 14.. и не съм девствена.. и имам приятел на 20.. кво да не би да не съществуват и други като мен Cool Но все пак форума не е направен, за да се хвалим в него (да авторке, това беше намек за теб... модел ли си, кво си) .. А draid.. ей сега ще ти изкажа едно обективно мнение. Твоето е, че секса не е деца... а моето е, че секса не е за недорасли и не готови за него хора (да, точно като теб) ..а съдейки по твоето мнение, мога да се хвана на бас, че си 20 и няколко годишен, който или не е правил секс или е изгубил девствеността си преди по-малко от година... и с подобни коментари, просто иска да убеди себе си, че не е някой сдухан идиот, който ако някое момиче не се е било смилило над него, цял живот е щял да седи девствен. За секса няма определена възрастова граница. Секс правят хората които са готови за тази крачка. Ти като на 14 си бил някой недорасъл келеш, играещ си по цял ден на улицата с лапетата на гоненица и криеница... то не слагаи и повечето тийнове от сегашното поколение под твоя знаменател.. и не си мисли, че са същите недорасли лапета, какъвто си бил ти на техните години. Аман от вашите предрасъдаци.. Който е готов и знае, че няма да съжалява.. ако ще и на 10 да го направи, на вас какво ви пука. Със загубените си коментари няма да постигнете нищо... Ако искате правете го на 75, да се чувствате напълно готови, но не обвинявайте тези които са го направили по-рано, заради постъпките им.. те са знаели какво правят все пак (в повечето случаи знаят Very Happy)
Драго ми дете, за твое огромно съжаление си мнного далече от истината. Нито съм на предположената от теб възраст, нито някое момиче се е смилило над мен преди година. Много от нещата, които съм написал са и от личен опит. А за разлика от теб аз имам такъв. Ти си дете на 14, това че си в ПМГ не означава нищо. Ако желаеш, може да се срещнем и да си поговорим за математика, такава каквато, ако се реализираш след 18год си възраст, може и да се сблъскаш. За секса няма определена възраст, но има препоръчителна. Да може и да правиш секс на 15, но това съвсем не значи че всяко второ дете трябва да го прави. И сега може да ти заприличам на родителите ти, като ти кажа, че го пиша за ваше добро, ама не вие си знаете. Просто вашето поколение е тотален срив. Не аз се опитвам да се убедя, че не съм сдухан, вие се опитвате да да се убедите, че сте големи. Мислиш че децата дето правят секс на 14, знаят какво правят ? Да може и да е така в 2% от случайте. Какво ми пука за вас ли ? Нищо, защото явно на днешната младеж не може да се каже нищо, защото тя е вече много веща на 14...
Отностно госпожицата дето се заеде за правописа ми.... Какво да ти кажа нашето поколение го учиха да пише на лист хартия с химикал. Още по малко че и/й са съседни клавиши. Просто няма какво да коментирам по поста.
Успех с правенето на секс и поне ползвайте презервативи, защото дораслата Ви възраст от 14, довлича на дорума десетки малумни теми на ден.
За мнението,че секс по 17 не трябвало да се прави Laughing
''Алоо'' (както казваш ти) не може да определяш кой какво знае и на колко години ! Това,че теб те е огряло след 17 години не означава,че всички трябва да правят като теб .
Съжалявам, но и ти си в грешка. Не определям просто споделям пориятелски. Нз на колко си, но ако си на 15 ще видим с какъв акъл ще си на 25, тогава може и да ме разбереш. Не определям на никой какво да прави, всеки сам избира как да си счупи главата.
YouDontKnowMe
09-10-2010, 17:52
@draid
^^ Щом си по-зрял от нашето поколение , какво правиш тук. Не ме карай да викам мама да се регистрира, както правят наистина децата, за да си изкаже нейната кристално ясна и убедителна гледна точка относно секса и живота на тийновете . А не е , да кажеш, случайна жена, едното й образование е математика и информатика, другите са две икономически магистратури. Определено доста е учила, доста е поживяла, да ми е жива и здрава. Нейното мнение по въпроса може и да ме трогне, но твоето - никогаш , както се казва.Някакъв случаен анонимен човек, който има нужда да ни връща няколко години назад, когато децата на 16 са си играели в пясъчника и не са имали кой знае какви тревоги. Сега имаме много по-голям избор , но това е объркващо, натоварват си с много повече информация, живота се променя. Половото сношение променя значението си :D И наистина, по-добре, че хората от малки за запознават с разочарованията в живота и секса , за да не правят грешки на 30г. да развалят семейства и т.н.Как да ти кажа, занимавай се с нещо друго. Не с чуждият живот, който не ти е ясен изобщо. Чакам мацката от СМГ да се включи в дискусията, за да направим клуб на математиците. Влизам с две вафли Боровец .
Как да ти кажа, не ни карай да започнем да се фукаме кой къде учи и каква му е дипломата , и по колко време прекарва над задачките и уроците + допълнителни занимания през уикендите. Това не пречи да има време за малко секс, добре обсмислен и съгласуван с всички родителски тела, които ги засяга това.
Всъщност, просто псоещавам за да дам някой съвет, на тези които ще им е от полза. Не го правя за хората дето не ги интересува. И един човек да се вслуша в някой по-възрастен може да му помогне. Иначе майка ти е като мен, що се отнася до математиката и информатиката, ама аз по съм инженер май бешe :razz: , не си падам по икономиката. Все едно не дискутираме за да си "мерим" родителите. Предполагам всеки си ги обича и повечето са образовани хора. Пак казвам нямам против секса и на 15, но не и с това нищожно сексуалн ообразование. Нима ти ще м идадеш адекватен отговор, защо след кат овлизам веднъж на месец във форума и неминуемо в последните 10 теми има въпроси от сорта: Берменна ли съм ? Дали е възможно ? Голям проблем ? Аз съм ана 14 и сгафих. Моля просветли ме. Против съм секса на 12-15г. възраст, защото нямат образование децата, за това. Стават бели, а някои бел иса за цял живот.
YouDontKnowMe
09-10-2010, 18:11
Всъщност, просто псоещавам за да дам някои съвет, на тези които ще им е от полза. Не го правя за хората дето не ги интересува. И един човек да се вслуша в някой по възрастен може да му помогне. Иначе майкати е като мен, що се отнася до математиката и информатиката, ама аз по съм инженер май бешe :razz: , не си падам по икономиката. Все едно не дискутираме за да си "мерим" родителите. Предполагам всеки си ги обича и повечето са образовани хора
Никой няма да те послуша, ако започнеш с нападка. Така де, съвета ти е към всички, но като нападаш позицията на голяма част от хората тук - нищо полезно не правиш . Ако толкова ти пука за младежта - постави се на нейно място и представи нещатата така , че да бъдеш чут от повече хора. Но ти не прояви толеранс, заради това поставям под съмение желанието ти за помощ чрез съвет.
Относно родителите , за образованието - исках да намекна, че не си само ти с амбиции/професия.
Виждам, че явно се заформя дискусия. Едитнах поста, защото ме прекъснаха. Да кажем че съм бил афектиран, когато написах поста, от следния разговор на две момичета, на видима възраст около 12г. Говореха си нещо от сорта на:
А. Правихте ли секс ?
Б. Не, ама му направих свирка.
А. Е и колко м уе голям ?
Б. Момичето започна да показва с ръце.
Далеч не ми е идеята да помогна директно на младежда, болката м ие далеч по-голяма, но няма връзка с темата ни тук. Да г окажа така, за да прекратя повече нападки от твоя страна. Нямам против секса и на 15, но за бога, обхразовайте се преди да правите това защото приятелчетата са го направили. В това беше идеята на автора. А към по-горния пост: И ние сме били деца и ние сме си мислели, че всичко що лети се ебе. Така че разбирам в иперфектно.
YouDontKnowMe
09-10-2010, 18:34
Понеже не излизам често, не съм и чувала на 12г. момичета да си говорят така. А и не мисля, че са бол тези , които правят секс преди да се образоват поне малко. Просто глупавичките изпъкват - хвалят се, пиша дебилни въпроси, защото са чели-недочели, по-нормалните са на заден план, мълчат си , и се създава една илюзия, че всички сме за сапун. Не трябва да се съди само по горният, видим слой на поколението (а именно момичетата и момчетата възпитавани в стил песните на Галена и т.н. , да вдигат шум и да купонясват само). Във вътрешността , всъщност не е толкова зле.
И все пак, в опозиция съм на draid и авторката, защото все още не смятам, че нещата са толкова трагични. Ама все повече и повече ми се доказва обратното .
Аз , лично, се сещам само за няколко човека, които биха се впуснали безотговорно в такива авантюри, но те са си над 12 - да речем 15 , 16 . Останалите вече се укротяват. Пък съм и в такава среда, че секс революцията протича тук със закъснение. За разлика от алкохолната математико-физическа.
dream1707
09-10-2010, 18:59
....
Да за това и още в първия си пост, казах с малки изключения. Но драгата госпожица от по-горе реши че ще трябва да вади правопис и да се заяжда. Аз си затраях за това макар че има какво да се каже. Бързате да отговаряте без да сте прочели :) Да има момичета които са надраснали възраста си, те са малките изключения. Намериха се обаче и хора да ми обяснят, че малките изключения били приятелката ми, коят осъщо е далеч от 17, но това е друга тема.
Госпожицата, дето не я знаем :) Проблема е в това, че не горния слой е този за които говоря, ами е голям процент. Имам досег с доста тиинове и за съжаление виждам, че е така.
PainInTheAss
09-10-2010, 20:15
Останах потресен от коментари на тъпи К***И!!! Т'ва че не се е*ала значи че е тъпа, грозна, задръстена, а? Д**а и боклуците има на тоя свят наеб*али се на 13-14 и вече сте много велики. . . Не сте нищо повече от тъпи К***и и шибани тапаци дето искате само секс и нищо повече от живота. . .Такива като вас заслужават като ги видя по улицата да ви смачкам от бой. . .
kokosety
09-10-2010, 20:37
Абе май не само авторката се изтъква!"Аз съм от нпмг и еди к`во си много съм зряла дрън-дрън".И това, че си от нпмг не разбрах какво отношение има?На 14 и си го направила вече си се чувставала готова и т.н.Нищо против ама защо каза че си от нпмг мене какво ме боли аз пък съм от 133 СОУ пукни се.Напълно подкрепям мненията на дрейд!И незнам дали си била готова, ама от мнението ми се струва, че си мислиш че си по-важна от другите, като си го правила, но все пак със правилният човек.Аз съм девствена има време за секс!!! :) :)
Biskfitka
09-10-2010, 20:46
Съжалявам, но и ти си в грешка. Не определям просто споделям пориятелски. Нз на колко си, но ако си на 15 ще видим с какъв акъл ще си на 25, тогава може и да ме разбереш. Не определям на никой какво да прави, всеки сам избира как да си счупи главата. Не съм на 15,но и на 25 ще мисля по същия начин.Всеки може да го прави на колкото години си иска,ако ще и на 10.
Както и да е -всеки си има мнение :) :) :)
Съжалявам, но и ти си в грешка. Не определям просто споделям пориятелски. Нз на колко си, но ако си на 15 ще видим с какъв акъл ще си на 25, тогава може и да ме разбереш. Не определям на никой какво да прави, всеки сам избира как да си счупи главата. Не съм на 15,но и на 25 ще мисля по същия начин.Всеки може да го прави на колкото години си иска,ако ще и на 10.
Както и да е -всеки си има мнение :) :) :)
Бискфитка бискфитка :P :P :P :D
banan4ireloaded
09-10-2010, 23:34
@draid
...Още по малко че и/й са съседни клавиши. Просто няма какво да коментирам по поста...
Kъде видя, че и/й са съседни клавиши? На 3 различни клавиатури погледнах, не са съседни, както и на 3 лаптопа, как стана тая работа :? :?
Или ти пишеш на "ВР", като говориш за поколения, защо не ползваш българската фонетична подредба на клавиатурата а именно тази на покойният Генади Атанасов , а използваш латинската подредба :? :?
И не нападай момичето, и не го карай да обсъждате математика с която тя, евентуално, ще се сблъска след 18 години, защото тя ще се сблъска след 18 години, сега няма как да я знае :?
Виянкабейби спря да пише и темата стана тъпа, а така се смях вчера, от сърце :)
FreakBitch
09-10-2010, 23:41
Абе оставете момичето намира. Може да не е модел, ама това какво ви бърка!!! Фрийк Бийч веднага да се заяде сигурно се заяждаш, защото и ти си го напрвила на 13-14 и съжеляваш !Спокойно, познавам момиче 2 клас, което е правило секс!! Сигурно е нормално и не трябва да я съдим. За какво нищо 2 клас, то е нормално, нали? И принцесани тва че ти си извратена и фантазиите ти са някой да се изпикае върху теб (взето от друг форум) по време на секс другите не ги бърка не искам да се заяждам, ама прекалявате оставете всеки да мисли както иска.Затова България е на този хал, защото преди всички са били равни аз сега са бедни и богати, яки и смотани, девствени и развратници и още много!!! :-x :-x :-x
Дано сега да се разбира :oops:
Всъщност съм го направила на 14 и никак даже не съжалявам.
А ти мила, си толкова сдуха, че чак ме хваща жал за теб.
Разбирам, че и ти си си сложила бронегащите, но е разбирам защо.
Факта, че си девствена не те прави по-възвишена, че да парадираш с това. Не си срещнала правилния човек, не си се почувствала готова. ОК. Ама, гледай си в твойта паничка бе, дееба и парясницата. Чак се изнервям от такива злета като теб. Натискай си парцалките, чакай си времето за секс и остави хората да си се чукат, като имат желание, без да им спамиш на главите, колко било грешно и дрън-дрън-дрън.
И не, не се делим на девствени и развратници, а на дорасли и НЕдорасли. Има ли смисъл да ти казвам ти от кои си? Или и сама си знаеш, а?
FreakBitch
09-10-2010, 23:57
Останах потресен от коментари на тъпи К***И!!! Т'ва че не се е*ала значи че е тъпа, грозна, задръстена, а? Д**а и боклуците има на тоя свят наеб*али се на 13-14 и вече сте много велики. . . Не сте нищо повече от тъпи К***и и шибани тапаци дето искате само секс и нищо повече от живота. . .Такива като вас заслужават като ги видя по улицата да ви смачкам от бой. . .
Поредния загорял пубер, на който му се е*е, та 2 не вижда, обаче по някакви необясними причини парашута му не се е отворил (а и като гледам, няма скоро да се отвори). Та за това младежа решил да нахрани всички, които са имали удоволствието да правят секс.
Дам, дам.. ние сме шибани курви и тъпаци, защото сме имали безумството да правим секс на тази крехка детска възраст. :razz:
Кой ти е казал, че искаме само секс от живота? Искаме и пари, иначе няма да сме качествени курви. Тук нещо не предвиди нещата както трябва. :lol:
пп: извинявам се за двойния пост :oops:
Във форума са се събрали незадовлени момичета и пропаднали курвалъци , които завиждат , че са си разтворили краката на 13 заради "голямата любов" на живота им ;]
Чееееее от наша гледна точка няма проблем ... нали не са нашите деца .. а и в крайна сметка звучи като мечта от една страна ... стига само да не стане супер масово щото и на 30 пак ще се наложи да бройкаме вместо да мислим за жени и деца...
Kъде видя, че и/й са съседни клавиши? На 3 различни клавиатури погледнах, не са съседни, както и на 3 лаптопа, как стана тая работа Confused Confused
Или ти пишеш на "ВР", като говориш за поколения, защо не ползваш българската фонетична подредба на клавиатурата а именно тази на покойният Генади Атанасов , а използваш латинската подредба Confused Confused
И не нападай момичето, и не го карай да обсъждате математика с която тя, евентуално, ще се сблъска след 18 години, защото тя ще се сблъска след 18 години, сега няма как да я знае Confused
Хах много сте ми забавни. Да пиша на "ВР" (явно даже не знаеш как се нарича подредбата :D ) Вече FLex Type-a е отживелица ... Пиша така не, защото не мога да пиша по друг начин, вероятно ще направя доста по- бързо от теб, но не мога да сравня скороста на писане, когато ползвам латинските буквички и това е така, защото работата ми изисква много ползване на латинските букви. Нещо C/C++ не се сработва с кирилицата, нз защо. Ти това за "инженера" в интернет ли го прочете ? Може би, си искал/а да изпъкнеш със знания, но не мисля че впечатли някой.
Факта, че си девствена не те прави по-възвишена, че да парадираш с това.
А това, че ти си правила, направи ли те по не сдухана от нея ? Или може би по зряла или умна ?
FenaNaGei4eto
09-11-2010, 12:47
Незнам защо правиш толкова глупава тема , само да си избиваш комплексите , всеки решава какво да прави и кога да го направи !
Пускам темата от възмощение и защото се надявам, че някое момиче ще се изкаже и ще ми върне вярата в хората ... вяра в хората ? Защо си мислиш ще повечето хора правят секс на 14 - 15 години , пък ако е така , какво от това теб какво те засяга ако не искаш недей, никой не те кара насила , нали ?
Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си Какво му е хубавото обясни ми , ти си го пази никой не те гони ! Напълни се с комплексари
FreakBitch
09-11-2010, 12:51
Факта, че си девствена не те прави по-възвишена, че да парадираш с това.
А това, че ти си правила, направи ли те по не сдухана от нея ? Или може би по зряла или умна ?
Не ме прави нито по-НЕсдухана, нито по-зряла, нито по-умна. Прави ме това, което съм и не мисля, че е нужно да правя характерисктика на себе си. Не самия факт, че е девствена, а нещата, които е написала издават, колко сдухана е девствената и особа. Няма проблем да бъде девствена, щом не смята, че и е дошло времето, НО нека се въздържа от изказвания тип '' затова България е на този хал ''. Защо? Защото не всички мислят като нея и са решили да се отдадат на едно от удоволстията, които предлага живота? Пхаха.. дам, дам. Ние проваляме България! Точко така! Точно секса ще провали милата ни родина! :lol: :razz:
nick1896
09-11-2010, 13:34
Аз пък мога да ти кажа ,че тези който се хвалят ,че са правили секс са го правили само на "думи"...Това че се хвалят и че разправят какво и как са го правили не означава ,че е исина... :) ...Просто се праввят на интересни и искат да изглейдат бъдат нещо повече от другите...Това не трябва да ни комплексира.. (говора в "ни" защото и аз съм на 14 8-) ).... Мога да кажа евала за темата :) .. и замислете се преди да направите нещо ,без значение каво ще е то.. :wink:
kokosety
09-11-2010, 17:14
Ами Фрийк Бийч не ме интересува какво мислиш споделям мнение и не парадирам нито се хваля, че съм девствена!
Freddiee
09-12-2010, 02:33
Мастии, качете си снимки, за да ви видим какви крокодили сте... :)
Ето да те улесня ..
мене не ме кефиш някак си си недоразвита :razz: :razz: :lol: :lol: кво ти пречи на 14 да го направиш ако обичаш момчето до теб а ? :o немога да те разбера 100% съм сигорен че ти се ебе две не виждаш пък пишеш такава тема аре отиваи при някое аверче и му кажи че искаш да те оправи и да като сваршите ела тук и ни разкажи ше видим дали няма да ти е било гот :-P :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
според мен пък си права .. :) наистина прекалено мн кyрвички има тука около нас
YouDontKnowMe
09-18-2010, 22:34
Сад ли ти е , като че ли теб те чукат.
Извинете ме за неадекватните ми коментари, просто днес не съм в кондиция за нещо по-сериозно :D
AsHbRoWnIE
09-18-2010, 23:44
Ок
1.Много 12-14 годишни не са наясно какво точно е секс или по-скоро е*ане.Може да ви се стори странно но е така.
2.Това си е тяхно решение независимо глупаво или в най-нереалния случай правилно и ти нямаш никакво право да им държиш сметка освен ако не са ти близки.(в който случай пак не си много опълномощена да извършиш тази операция)
3.Толкова ли не можеше да си обясниш всичко това сама, а трябваше да направиш лесна за обсъждане тема ,чиито отговори със сигурност са ти били ясни предварително,само и само за да натрупаш шибаните мнения
3б Сивото ли ти обяга или кво? :shock: :shock:
4.+всичко това е *модерно* колкото и налудничиво да звучи.Защото хората те поглеждат на ново ниво.Вече има повече хора като тебе,които са осазнали глупостта в това,които даже се присмиват на факта.
Бест уишес Ме 8) 8-) 8-) 8-)
YouDontKnowMe
09-19-2010, 10:23
Ок
1.Много 12-14 годишни не са наясно какво точно е секс или по-скоро е*ане.Може да ви се стори странно но е така.
Ок.
Ако наистина има хора, които все още не знаят какво е "ебане" , пуснете една важна тема бе, мама му . Не хората да се чудят що е то СЕКС.
Айде, ако има някой недоразбрал - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B5
Енджой .
Biskfitka
09-19-2010, 11:29
Извинете ме за неадекватните ми коментари, просто днес не съм в кондиция за нещо по-сериозно :DКоментара си ти е много добре май 8-)
А на вас кой изобщо ви дава право да определяте кой какъв е ? Това ,че момиче е правило секс на 13-14-15..НЕ я прави курва ;)
Извинете ме за неадекватните ми коментари, просто днес не съм в кондиция за нещо по-сериозно :DКоментара си ти е много добре май 8-)
А на вас кой изобщо ви дава право да определяте кой какъв е ? Това ,че момиче е правило секс на 13-14-15..НЕ я прави к***а ;)
(рофл) а кво я прави тва ? :Д:Д:Д:Д ххахахахаха мне е просто бх ми е буквално за курвите .. верно е че не ебат мене :Д ама има такива хубави момичета с потенциал и т.н. и се обличат и се правят на курви .. спат с който им падне.. грозна гледка просто е хора : )
на мен ми е симпатична :-)
Biskfitka
09-20-2010, 12:29
А на вас кой изобщо ви дава право да определяте кой какъв е ? Това ,че момиче е правило секс на 13-14-15..НЕ я прави к***а ;)
(рофл) а кво я прави тва ? :Д:Д:Д:Д ххахахахаха мне е просто бх ми е буквално за к***те .. верно е че не ебат мене :Д ама има такива хубави момичета с потенциал и т.н. и се обличат и се правят на к**ви .. спат с който им падне.. грозна гледка просто е хора : )Е,не говоря за тия..тип ''фолк певица'' :д ..имам предвид момиче с връзка,което си учи и т.н.,но прави секс :) Може да са малко,но ги има ;)
InloVeGirl27
09-20-2010, 12:49
На 13,14,15 да правиш секс???? Абе,хора какво ви става?? МИ то си е чисто детска работа. Да се влюбиш е едно,но съвсем различно е да правиш секс. Има огромни разлики,да не говорим за рискове. Когато тялото ти не е съзряло на тази възраст и само не е готово,такива усложнения и проблеми може да си създадеш,че да съжаляваш за тях цял живот. Много момичета си мислят,че момчетата харесват по-отворени мацки и "по-обработени",но всъщност голяма част от мъжкия пол на тази възраст са по-привлечени от невинни и естествени девойки. Трябва другите да те уважават,а не в техните очи да си просто поредната к***а. :)
Biskfitka
09-20-2010, 18:35
На 13,14,15 да правиш секс???? Абе,хора какво ви става?? МИ то си е чисто детска работа. Да се влюбиш е едно,но съвсем различно е да правиш секс. Има огромни разлики,да не говорим за рискове. Когато тялото ти не е съзряло на тази възраст и само не е готово,такива усложнения и проблеми може да си създадеш,че да съжаляваш за тях цял живот. Много момичета си мислят,че момчетата харесват по-отворени мацки и "по-обработени",но всъщност голяма част от мъжкия пол на тази възраст са по-привлечени от невинни и естествени девойки. Трябва другите да те уважават,а не в техните очи да си просто поредната к***а. :)Какви усложнения,освен бременността? :) Днешните момичета (поне част от тях) се развиват много по-бързо от преди. А и всеки си има глава на раменете ...
бискфитката какво гордо се бори за тезата си ...
на мен ми е се тая ... стига да има поне 13 ...разбира се не е за всеки работа да го прави на 13 ... малко са осъзналите се момичета на 13 ... голям е и броя на дечицата на 13 които се мислят за големи ... но слушат токио хотел и джъстин бийбър ... и прочие ... :Д
Biskfitka
09-20-2010, 18:48
бискфитката какво гордо се бори за тезата си ...
Защото част от мненията по такива теми са ограничени ;) Повечето се изкарват някви..все едно безгрешни...смешно е 17 годишна (примерно) да дава акъл на 15 годишна. От 13 нагоре и аз го приемам...
ELecTro95
09-20-2010, 18:59
Ето да те улесня ..
мене не ме кефиш някак си си недоразвита :razz: :razz: :lol: :lol: кво ти пречи на 14 да го направиш ако обичаш момчето до теб а ? :o немога да те разбера 100% съм сигорен че ти се е** две не виждаш пък пишеш такава тема аре отиваи при някое аверче и му кажи че искаш да те оправи и да като сваршите ела тук и ни разкажи ше видим дали няма да ти е било гот :-P :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ПО-ТОЧНО МНЕНИЕ НЯМА ПО ТЕМАТА! :P :razz: :lol:
Защо да е смешно ... възрастта от 15 до 17 е не толкова голяма като години ... но доста неща се виждат за това време нищо лошо няма да се дават съвети
Biskfitka
09-20-2010, 19:20
Защо да е смешно ... възрастта от 15 до 17 е не толкова голяма като години ... но доста неща се виждат за това време нищо лошо няма да се дават съветиЗащото не винаги и 17-18 годишните са се осъзнали,не говорим за изключенията :)
Да но все пак доста по голям е % осъзнали се 17-18 годишни пред тези на 13-14-15 нали?
Biskfitka
09-20-2010, 20:29
Да но все пак доста по голям е % осъзнали се 17-18 годишни пред тези на 13-14-15 нали?Тези,които аз виждам,не се различават от по-малките..,но със сигурност има и много осъзнали се.И все пак няма смисъл..13 годишен пубертет няма да отрази мнението на никой.Нали все са прави лапетата 8-)
petersl55
09-20-2010, 21:40
Всеки сам избира..Ако са те възпитали добре и си на 13, ше знаеш че не трябва да се прави така..но ако си в българия и родителите ти не гледат сериозно натова..ше стане обратното..Въпросът е във възпитанието .. Обаче от морална гледна точка това да правиш секс за 1-ви път на 13 години не говори въобще ама въобще добре за тебе..
Не разбрахте ли, че не е морално :D Тук няма демокрация , няма секс.
Всеки сам избира..Ако са те възпитали добре и си на 13, ше знаеш че не трябва да се прави така..но ако си в българия и родителите ти не гледат сериозно натова..ше стане обратното..Въпросът е във възпитанието .. Обаче от морална гледна точка това да правиш секс за 1-ви път на 13 години не говори въобще ама въобще добре за тебе..
Моите уважения господин Мерцедесов, не смятам че тук става въпрос за възпитание :-o :x
MissDeadly
09-20-2010, 23:22
Това за разпраните чували ме изкефи 8-) Аз съм на мнението, че когато човек се чувства узрял полово (и умствено) може да го направи :) Пък годините вече нямат кой знае какво значение (говоря от поне 14 нагоре... децата не са узряли умствено тогава още).
FoXyFir3
09-21-2010, 14:37
В бившия ми клас имаше едно момиче което тогава беше на 14 години.Та изпитваха я по биология и то незнаеше половите си органи :shock: :D , а пък беше правила секс и сви*ки незнам си колко пъти...Е? Това нормално ли е според вас да не знае какво има камоли да се предпазва,а пък гъзЪ и да мяза на кофа :D.Всеки решава как да живее, но НЕ ВСЕКИ ЗНАЕ КАК!!Та понятието "осъзнал се на 13/14 години" според мен не същестува има надраснали възрастта си тийнове но за толкова кратко време човек не може да научи достатъчно пък това да правиш секс само защото е модерно :shock: :shock: :shock: ОМГ на какъв акъл трябва да си да го мислиш децки?Ако смятате, че сексът е за деца давайте смело в кенефа с половината даскало пък да видим к'ви хора ще излезе от вас :smt098
Кой го измисли това "защото е модерно" ... няма такова нещо ... секса си е кеф никой не го прави щото е модерно !>?!?!?! прави го от любопитство ... а после го прави от нужда
Ако темата ви се струва глупава заключете я, но мнението ми няма да се промени .. Не я закачайте, за мен е права.. В днешно време дрислите на по 14-15 ги минават, защото за тях така е "модерно".. Няма по - хубаво от девственото момиче според мен.. :)
Мисля че не ние старите девственици сме глупави и недоразвити, а вие. Защото още не сте дорасли нивото, на което ще разбере, че да правите секс на 13-14 не е никаква гордост.
На 16 съм, горда девственица. Не ми пука. И казвайки го имам точно това в предвид, въобще не ми пука дали биха ми се подигравали точно за това. Поне бих знаела, че съм по-умна от тях.
Жалко е, че вече започвате да правите секс преди да можете да пишете грамотно и да четете.
Мисля че не ние старите девственици сме глупави и недоразвити, а вие. Защото още не сте дорасли нивото, на което ще разбере, че да правите секс на 13-14 не е никаква гордост.
На 16 съм, горда девственица. Не ми пука. И казвайки го имам точно това в предвид, въобще не ми пука дали биха ми се подигравали точно за това. Поне бих знаела, че съм по-умна от тях.
Жалко е, че вече започвате да правите секс преди да можете да пишете грамотно и да четете.
о боже... Горда девственица ... пак казвам нито 1 от този форум няма право да казва кой е умен и кой тъп, защото е правил секс на 13-14-15-16-17-18-19-20 за пръв път ... не те прави специална като не си го правила ... но няма и да те прави специална ако не си го правила ... всичко е до човек и до възраст ... не си мисли че като си на 16 и си девствена ... те прави по умна от някоя 14 годишна която го е правила
На 16 съм, горда девственица. Не ми пука...Поне бих знаела, че съм по-умна от тях...
И на мен би ми било тъжно, ако съм знаел че не съм по-умен от тях.
YouDontKnowMe
09-21-2010, 20:04
о боже... Горда девственица ... пак казвам нито 1 от този форум няма право да казва кой е умен и кой тъп, защото е правил секс на 13-14-15-16-17-18-19-20 за пръв път ... не те прави специална като не си го правила ... но няма и да те прави специална ако не си го правила ... всичко е до човек и до възраст ... не си мисли че като си на 16 и си девствена ... те прави по умна от някоя 14 годишна която го е правила
Като й отговаряш сега знаеш ли колко добре я чешеш .. Остави я със сърбежите :D
Като й отговаряш сега знаеш ли колко добре я чешеш .. Остави я със сърбежите :D
Няма страшно ... може пък да се осъзнае
Умните хора против сърбежите използват крем. С чесане само се влошава.
Всъщност по начина на писане на си лични на много хора колко им е акъла.
Добре остани си тогава девствена и на 20 години .,.. ама не забравяй да бъдеш "Горда девственица"
Не разбирам какъв би бил твоя личен проблем ако аз си остана девствена до 20 години?
Темата ще прерасне в един голям спам и спор :Д проблема не е че на 20 може да си девствена ... проблема е че ще си "Горда" с това ...
Да горда съм с факта, че съм запазило поне нещо детско и моминско у себе си. Бих била горда от същото нещо и след няколко години.
Все още не разбирам логиката да се срамувам от нещо толкова естествено. Майките на повечето от вас сигурно за пръв път са го правили след пълнолетието си. Това прави ли ги ненормални?
Biskfitka
09-21-2010, 20:50
^Не може да сравняваме времето,в което са живяли родителите ни и сегашното ;)
Лично аз не виждам разлика между девствените и "отворените" хора, ако някой ми обясни ще съм мн благодарен 8)
MochaOnMyLips
09-21-2010, 20:54
Оф, на човек да не му се четат минали коментари значи...
Аз пък изгубих девствеността си на 16. И не съм горда или засрамена от това, че го направих - щастлива съм, че беше с точно този човек! Защото дори и да се разделим след известно време (а сме си съвсем щастливи заедно в момента), знам, че това, което въпросния ден сме направили заедно е било начин да си покажем колко сме близки един на друг, един нов начин да бъдем заедно. Да загубиш девствеността си не значи да си начешеш крастата или да си отмиеш срама - това е (или поне трябва да бъде) едно хубаво нещо в живота на човека.
NeverTheSame
09-21-2010, 21:42
Eмии първо на мен ми приличаш на лапе...и по начина по който пишеш и на снимките.Какво те интересува останалите.Знаеш ли колко още хора са пуснали такива теми и сега се намират в 9894859480 страница на форума ? Не си хаби времето ами бягай на улицата да се снимаш..моделке ']
И аз се пазих,колко се пазих,накрая просто исках да го направя - имах човек и готово,но искам пак да съм си чист 8-)
kremen4eto
09-22-2010, 07:31
Да горда съм с факта, че съм запазило поне нещо детско и моминско у себе си. Бих била горда от същото нещо и след няколко години.
Все още не разбирам логиката да се срамувам от нещо толкова естествено. Майките на повечето от вас сигурно за пръв път са го правили след пълнолетието си. Това прави ли ги ненормални?
Никой не ти е написал да се срамуваш. А че девствеността не е повод нито за срам, нито за гордост. Просто факт :)
YouDontKnowMe
09-22-2010, 11:36
Много съм съгласна.
Интересно, толкова държиш да си по-различна от масата, че даже и с различен шрифт пишеш .. Трябва да ти е много тъжно
:D
Много съм съгласна.
Интересно, толкова държиш да си по-различна от масата, че даже и с различен шрифт пишеш .. Трябва да ти е много тъжно
Ахахаха да бе само ме кара да се дзвера тук да го чета ... аз и за това спрях да и пиша :lol:
SolemnityOfDeath
09-22-2010, 16:00
Баси темата и коментарите.
Секс, срам, чест, хора под 18...скивай кво става О.о
YouDontKnowMe
09-22-2010, 17:24
Много съм съгласна.
Ахахаха да бе само ме кара да се дзвера тук да го чета ... аз и за това спрях да и пиша :lol:
Това значи че нямаш никаква воля. Трябва да се стремиш да разбираш по-размуно мислещите от теб , каквото и да ти ковства ! Иначе правиш лошо впечатление. Трябва да се стремиш към съвършенството ^ Може би някой ден ще бъдеш и ти достоен да пишеш с малък шрифт.(Недай си Боже :D )
Казвам ти , на това момиче му е много тъжно. Особено като й гледах снимките :D
И не, не ме е срам да се държа като идиотка в интернет пространството. :D
Егати, поне тук да не съм сухарка.
:shock: Не изчетох цялата тема, но все пак ще си изкажа мението с риск да повторя някого. :(
Неможе да делите момичетата на 2 групи - направили го на 13-14 и тези който са се пазили или продължават да се пазят за точния човек.
Все пак има момичета на 13-14 и мислят по-мъдро от някои 18-9 годишни - за обратното се знае , но все пак изключения има и неможе да го отречете.Също така някой момичета не го правят за удоволствие , а пасивно принудени от техните приятели , може да искат да им привлекат интереса, да задържат интереса - мисленето на 13-14 годишна и мисленето на 18-20+ годишен се различава доста , и секса става като средство за задържане на интереса , но в крайна сметка на пич-а му писва и отива на следващата - съответно момичето осъзнава че това не е бил "точния".Също така факта от сдуханите който са го направили просто защото някоя си била го направила за сефте (пък и няколко пъти вече - а всъщност момичето може да съжелява , но да се прави че не и пука и да подвежда нейните "приятелки" да го направят просто да не е единствената (тази страна на нещата никой не се сеща). Това са само няколко варианта а сигурно са много повече, просто се замислете... наистина има момичета който са много зрели за възраста си визически и психически и нищо не им пречи да го направят. И в крайна сметка ако родителите не обяснят на дедето си че секса не е шега работа и трябва да се внимава много с него, няма кой да предпази момичето. Пък що се отнася за задоволяването от секса смятам че до 15-16 годишна възраст самозадоволяването си е удачен вариант ;) и когато попадне на точния човек да го направи.
PyCoKoCkA93
09-22-2010, 18:05
Мале,мале к'ви размисли и страсти паднаха тука не е истина :D Спрете да гледате на хората като коне с капаци и да ги делите на правещи секс,демек к**ви и свестни запазили се момичета...Всичко си е до човека-някои момичета го правят,защото наистина са се почувствали готови за това,независимо дали с човек,който си е заслужавал...Други го правят,за да задържат някого или да не изостават от компанията,което е някак си...ТЪПОООООООО...Но каквото и да напиша аз по темата всеки си има живота и мисленето и щом така е преценил,значи това е било редно за него и той ще си поеме последствията...Има момичета,които са си с акъла,когато решат да го правят,други го правят на пияна глава и после дори не помнят к'во е било...Ама тяхна си работа,ние не можем да предпазим всички от грешки...Като се опарят веднъж ще знаят занапред...И аз също си направих сефтето сравнително рано-на 15,но си бях с акъла и си бях преценила,че искам и съм готова да го направя с човека,когото обичам и до днес и сме заедно...Така че всеки има право на избор,независимо правилен или не...Като сгреши той си поема последствията... :)
ПС:Преди да ме нападнете да добавя-да и аз съм против 12-13-14 годишните да знаят повече пози от родителите си и да са правили повече секс от тях :D Но както казах по-горе животът си е техен-поемат риска ===> поемат си и последствията след това,били те психически или физически...
naQkataRaota
09-22-2010, 18:19
И кво като химена ти е здрав??? Може би това е решило проблема с гладуващите в Африка или е донесло световен мир???
Нека ви светна откъде девствеността се свързва с чест и срам:
Всичко тръгва от патриархалните общества, иначе казано: общества, в които доминираща роля играе мъжът. Там от момичето се иска да се пази девствена до сватбата, за да може съпругът й като я отвори, един вид с този акт тя окончателно да стане негово притежание. Тип "аз сам съм си отворил буркана с лютеница и само аз трябва да ям от него". И за това после развяват чаршафа, на който е изкървяла, като доказателство, че тя е негова. Ако няма кръв, значи някой друг е бил преди него, той не е бил пръв, неговото достойнство е смачкано. На момичето се внушава, че е гордост да е девствена и за какво? - за да се изгъделичка нечие его...
А относно възрастта: ако момичето са го нападнали хормоните и ги пръска навсякъде, омайвайки другия пол, тя вече е в сексуално активна възраст. Това, дали е правилно да започне да води полов живот, зависи от това дали самата тя е готова психически и дали има поне малко сексуално образувание. Тя прави секс само и само да си направи кефа, не за да има деца. Като мастурбирането, само че с друг.
Дали ще се плющи безразборно или ще го дава на по ниски обороти, не зависи от възрастта, а от самия човек. Има много момичета, които девствени до 18-20, след това ударно "наваксват"
А тези, дето се гордеят с девствеността си, по-добре засадете дърво, помогнете на нуждаещ се, въобще нещо, което има смисъл.
PyCoKoCkA93
09-22-2010, 18:23
^Много добре казано :) A аз забравих да допълня нещо...Всички говорите за девственост,все едно,че един химен е най-важното...Да ви светна мили момиченца-ако сте правили петинг,свирки или анален вие НЕ сте девствени!Защото девствеността не е само физиологично понятие,тя е символ на непорочност и неопетненост...А когато сте правили нещо такова вие не сте девствени,не и в смисъла на непорочни!!!
Biskfitka
09-23-2010, 11:03
Biskfitka на колко си ?16,но ако ще ми обясняваш,че съм малка,не разбирам,след време ще се осъзная и т.н.,няма нужда! :D
Biskfitka на колко си ?16,но ако ще ми обясняваш,че съм малка,не разбирам,след време ще се осъзная и т.н.,няма нужда! :D
Не бе ... той ся ще пита за скайп :razz: :razz: :razz:
MetalZone
09-23-2010, 13:31
Аз пък не виджам какво толкова като го правим на 14.
Смешно е. :)
СЕКТАНТ КОМПЛЕКСАРИ ... оставете хората да си живеят бееее никому не е нужно вашето мнениееееееее смешно било ... мен пък ми е по смешно някоя като ми изтърси че сефтето и ще е на първата и брачна нощ ...
kremen4eto
09-23-2010, 13:47
СЕКТАНТ КОМПЛЕКСАРИ ... оставете хората да си живеят бееее никому не е нужно вашето мнениееееееее смешно било ... мен пък ми е по смешно някоя като ми изтърси че сефтето и ще е на първата и брачна нощ ...
Мда, определено е по-смешно :-D