PDA

View Full Version : Ти си луда!

praskovka91
09-06-2010, 22:38
Явно наистина ми е доста кофти щом реших да пиша по разни форуми :(,но ще съм ви адски благодарна ако ме посаветвате какво да правя :(
Ще разкажа историята си максимално кратко ..дано да ме разберете...
През януари тази година едно момче от моето училище ми направи доста силно впечатление..Намерих го в интернет и се заговорихме..като криех коя съм,защото бях сигурна,че по физиономия ще ме познае..Така около 2 седмици докато накрая му се разкрих...Само името като си казах и тои се сети за кого става въпрос..но не ми повярва,че наистина съм аз(явно ме е мислил за по надута от колкото съм).Още в понеделник сутринта го изкарах от един от часовете му за да му докажа,че съм аз..Беше много потресен..и та историята се сещате как продължава..изкарахме уникални месеци..като непрекъснато си повтаряхме ,че няма да задълбочаваме отношенията си(тъкмо бях приключила доста дълга и задушаваща връзка).Адски мн се забавлявахме и същевременно учихме заедно...Това помогна на мен да влезна в така мечтания от мен Софийски унивеситет,а на него в УНСС.И двамата се скъсахме лятото от работа...и понеже живеем в различни градове...се виждахме рядко..(1-2 на седмица)..Една вечер докато заспивахме той ми каза,че ме обича (след 6 месеца заедно без да е споменажал такова нещо)..От тогава нещо в мен се пречупи..не мога без него..само за него мисля..никога не съм се чувствала така..като е до мен и съм най-щастлива...Просто ми е уникално..но явно за него нещата си стоят по същия начин(една неангажираща връзка)..Това ме изгаря..тои продължава да си излиза кога с мен кога без мен..да се забавлява..а аз без него не мога..просто не ми е хубаво..Днес пак ми каза,че ме обича...и че на никое момиче не ги е казвал тези думи дори на маика си..и нали се сещате кво стана с мен..пак на небето!!!Е да ама сега седя сама в нас..просто защото не ми се излиза..тои се прибра в неговия си град и излезе с неговите приятели по мъжки да изпратят лятото...а аз умирам просто :(
Днес си говорихме...питах го дали го задушавам..дали съм прекалено претенциозна..а тои ми отговаря просто"ти си луда"...:( Виждам го,че иска да е с мен..но живота още го дърпа..Единствено се надявам.че може би разтоянието м/у нас ми пречи толкова и че в София нещата ще са други за мен :( Или пък просто съм мн закачена :( и в последсвие ще ставам по зле :(

ScarletBite
09-06-2010, 22:46
Абе за един мъж да каже "обичам те" е нещо адски трудно. Щом ти го е казал, че и два пъти, значи наистина те обича. Имай му доверие и не го задушавай с ревност, защото ще унищожиш всичко.
Какъв е проблемът да си има приятели, живот? Това не значи, че не държи на теб.
Преодолей чувството си за собственост или поне го потискай.

Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=vTEm6oVPUD0&ob=av2e

praskovka91
09-06-2010, 22:56
Абе за един мъж да каже "обичам те" е нещо адски трудно. Щом ти го е казал, че и два пъти, значи наистина те обича. Имай му доверие и не го задушавай с ревност, защото ще унищожиш всичко.

Хаха :) И аз съм на твоето мнение...просто е мн мн трудно да се преборя със себе си..мисълта да го загубя е по силна от самоконтрола ми :) Благодаря за съвета :) И за поздрава :*

ScarletBite
09-06-2010, 23:50

Хаха :) И аз съм на твоето мнение...просто е мн мн трудно да се преборя със себе си..мисълта да го загубя е по силна от самоконтрола ми :) Благодаря за съвета :) И за поздрава :*
Знаеш ли кое в разказа ти ми направи силно впечатление? Това, че вие сте били заедно като на шега, помагали сте си и сте се забавлявали, свързали сте се по естествен и освободен от насилствено задълбочаване начин. Красиво е, свободно, чисто, свежо като вода от планински ручей. Казват, че влюбените живеят в любовта си. Ами, вашата любов е лека и нежна като бяло перце, носещо се на майския вятър.
Ревнувайки, проявявайки собственическо чувство, опитвайки да ограничиш партньора, ти утежняваш любовта ви. Утежняваш перцето. Накрая то ще падне върху разкаляната земя, ще подгизне в мътната вода и минувачите ще го стъпчат. Дори и да го вдигнеш от земята, дори и да го почистиш и изсушиш, то ще бъде смачкано и ошмулено и кога вече няма да лети на вятъра.
Разбираш ли?

Просто го обичай. Неподправено и по начина, по който си го обичала в началото.

sasha_90
09-07-2010, 08:10
Мисля,че наистина те обича,щом ти го е казал не веднъж.Вярвай му и връзката ви ще има бъдеще.

kobrichka
09-07-2010, 08:25
Знаеш ли кое в разказа ти ми направи силно впечатление? Това, че вие сте били заедно като на шега, помагали сте си и сте се забавлявали, свързали сте се по естествен и освободен от насилствено задълбочаване начин. Красиво е, свободно, чисто, свежо като вода от планински ручей. Казват, че влюбените живеят в любовта си. Ами, вашата любов е лека и нежна като бяло перце, носещо се на майския вятър.
Ревнувайки, проявявайки собственическо чувство, опитвайки да ограничиш партньора, ти утежняваш любовта ви. Утежняваш перцето. Накрая то ще падне върху разкаляната земя, ще подгизне в мътната вода и минувачите ще го стъпчат. Дори и да го вдигнеш от земята, дори и да го почистиш и изсушиш, то ще бъде смачкано и ошмулено и кога вече няма да лети на вятъра.
Разбираш ли?

Просто го обичай. Неподправено и по начина, по който си го обичала в началото.

Напълно сам съгласна

soul1199
09-07-2010, 10:11
явно държи на теб,какво лошо има да излиза с приятели?не мога да те разбера просто..

PyCoKoCkA93
09-07-2010, 12:54
Мило момиче,за един мъж е огромна крачка да каже нещо такова и да пречупи гордостта си.Щом ти го е казал,значи наистина е така и не трябва да се държиш като вманиачен пубертет.Няма нищо лошо в това да се вижда с приятели и да излиза без теб-все пак всеки има право на лична свобода и никой няма правото да му я отнема :) И не виждам какво толкова те притеснява-това,че не сте си казали като по учебник-"Гаджета ли сме?"?Ако това ти е проблемът...Една любов не се казва само на думи и не се ражда с един устен "договор" за съгласие м/у двамата-тя се ДОКАЗВА във времето!Вашата любов е свободна,чиста и искрена,лишена от излишни банални въпроси-просто се остави на течението и живей за мига,радвай се на всеки миг,прекаран с него и всичко ще си е наред :)

cherrycole
09-07-2010, 12:58
Щом ти е казал, че те обича, значи наистина е така! :)

SuNsEt
09-07-2010, 13:17
Нормално е да си толкова силно влюбена в него.Той може би е от хората,които не могат да си изразяват чувствата.Не е лесно да кажеш "обичам те" освен ако не е с цел манипулация.Просто трябва да го попиташ какво мисли за тези 6 месеца,в които сте заедно,виж как реаргира на нещата и как би могъл да приеме това,че сякаш ти си по-привързана към него,от колкото той към теб.Между другото...успокой се и се забавлявай с твоите приятели,бъди като него и ще видиш каква разлика ще има.

praskovka91
09-07-2010, 13:24
Много ви благодаря за съветите :)...Просто ми е гадно за това...че преди да ми ги каже тези думи..нещата за мен бяха също нормални..даже супер спокоини...а сега полудях :)и та смятам да се водя по съветите ви :)Да си излизам,да не го ограничавам от нищо..и да си го обичам :) Апък квото ще да става :*

SuNsEt
09-07-2010, 13:38
Да.Пък и имай предвид,че дори едно изречение може да повлияе различно на живота ти ...ако му позволиш.Няма да ти е лесно според мен да минеш отново на спокойствието,но това не означава,че е невъзможно,просто трябва да си дадеш малко време и да се отпуснеш. :)

MySweetLove
09-07-2010, 13:50
Аз искам само да те посъветвам да не му показваш, че го ревнуваш. Показвай му, че му вярваш, но и винаги имай едно на ум... :) Не се съмнявай с чувствата му и не го притискай.. Пусни се по течението... каквото е писано това ще стане.

umri
09-07-2010, 15:11
Мнението ми е, че трябва да имате неангажираща връзка поне до завършването. Оставяй го да поебва други, да си живее живота, докато му е време. Ако от сега искаш да се обвържете и зажените... ти давам една тлъста гаранция, че развода или раздялата няма да чакат много. Живейте си спокойно сега и като завършите и се устроите го хвани по изкъсо и, ако още се обичате са оженете. Кажи му ги тея неща, за да няма изненадани после. Ако искаш да имаш шанс завинаги да е с теб, трябва до процедираш по този начин, в противен случай... след години ще започнат взаимните изневери, недоверия... неизживяното детство е опасна игра.

От друга страна, като сте на по 24-25 (вече завършили, с професии) ще можете да си позволите общо жилище, доходите ще са големи... много е важно как ще го изиграеш.

едит: Това, което Scarlet каза... има мъже, които за добър ден казват обичам те, други го пазят като коз в неизбежни ситуации... наистина силна заявление, което може да има градивни и деградивни последици и за двамата души. В никакъв случай не ги приемай прекалено на сериозно.

honeybabe
09-07-2010, 15:14
Всички давате позитивни мнения,но замислихте ли се,защо щом е влюбен и я обича,не е с нея.Не го познавам,но аз лично,ако обичам някой на всяка цена ще направя всичко възможно да съм с него...оттук си вадя извода,че нещо го спира или плаши.Може би просто е наранен нещо.Защо не се позаинтересуваш лично от него как стоят точно нещата?

malkataa
09-07-2010, 15:39
Няма нищо лошо в това, че те обича, но ако не искаш да прецакаш нещата най-добре не прибързвай. С това темпо утре ще му предложиш брак и ще искаш деца от него.. Радвай се на това, което имате и, че таи чувства към теб, но не се вманиачавай, защото това ще е пречка за по-нататъшните ви отношения ;)

DarkTemplar
09-07-2010, 15:54
Майката му е да имаш силен самоконтрол (което е яко трудно, когато си влюбен). Както и другите ти казаха - бъди по-либерална, не го ограничавай и задушавай. Същевременно му показвай, че държиш на него и е единствен за теб и той ще продължи да те обича (вероятно го мисли, щом ти го е казал). Това е, дано всичко между вас продължи да е така хубаво. ;)

PyCoKoCkA93
09-07-2010, 16:02
Всички давате позитивни мнения,но замислихте ли се,защо щом е влюбен и я обича,не е с нея.Не го познавам,но аз лично,ако обичам някой на всяка цена ще направя всичко възможно да съм с него...оттук си вадя извода,че нещо го спира или плаши.Може би просто е наранен нещо.Защо не се позаинтересуваш лично от него как стоят точно нещата?

Проблемът на повечето мъже:Страх от обвързване.Страхуват се,че като имат връзка ще загубят част от свободата си и няма да владеят изцяло положението,както е,когато момичето е влюбено до уши в тях и тича като кученце :)

honeybabe
09-07-2010, 16:31

Проблемът на повечето мъже:Страх от обвързване.Страхуват се,че като имат връзка ще загубят част от свободата си и няма да владеят изцяло положението,както е,когато момичето е влюбено до уши в тях и тича като кученце :)

адски си права тук :)

fenkaaa
09-07-2010, 18:53
Обича те .. какво повече искаш.. малко такива момчета останаха,пази го,но не го задушавай ! :-) :)

praskovka91
09-07-2010, 19:35
Има нещо,което пропуснах да спомена...аз на него съм му първата така..по дълга връзка..(преди това е ходил с някво момиче 3 месеца).И та той и това ми намекна..защото една сутрин нещо пак ме беше ударило и почнах да се сдухвам...и тои като ме пита кво ми е да не би да не ми е хубаво с него..аз му казах,че някои неща е по-добре да ги премълчаваме,защото така се разкриваме и после ни се качват на главата(едва ли не мн мн ми е хубаво с тебе) той ми разбра какво имам впредвид..и намекна това,че съм му наи дългата връзка за сега...и "не мислиш ли,че това означава нещо"...също днес повлияна от вашите савети..до 3 часа след обед не му звънях,щото знаех,че спи..и това явно му направи впечатление..щото след това цял ден ми звъня и ме помоли вечерта към 12 аз да му знвънна:)..така,че мн сте прави в съветите си...сега е моето време да се възползвам от тях :)

umri
09-07-2010, 19:57

Проблемът е ваш, не е наш. :lol:

Wasilewaa
09-07-2010, 22:19
Аз искам само да те посъветвам да не му показваш, че го ревнуваш. Показвай му, че му вярваш, но и винаги имай едно на ум... :) Не се съмнявай с чувствата му и не го притискай.. Пусни се по течението... каквото е писано това ще стане.

+++

AsHbRoWnIE
09-08-2010, 19:42
Я
Ще разкажа историята си максимално кратко
a после романче ... мерси но не мерси :( 8)