Влез

View Full Version : Редактиране/изтриване

LovEsIckk
09-07-2010, 10:20
на мнение.. Защо е премахната тази 'екстра' ?!
Поне в Кофата..

LadyDi
09-07-2010, 10:23
Защото както казахте, там всичко е БЕЗ КОНТРОЛ и БЕЗ ЦЕНЗУРА на съдържанието. Така никой не може да цензурира ;)

LovEsIckk
09-07-2010, 10:27
Не говоря за никаква цензура,не съм била там при прословутите ви скандали и не знам какво е ставало.Нищо не съм и казвала..ама е тъпо да допуснеш правописна грешка и после да не можеш да си я поправиш.
Щом другите раздели имат право на това,не виждам защо ние нямаме.. Заради 5 човека да си изтелясват хора които нямат нищо общо.

LadyDi
09-07-2010, 10:30
Погледни си темата в Кофата и виж пак как псуват модераторите. Справедливо ли е да ни псуват, само защото искаме да си вършим работата?
Ами не е. Нищо не е справедливо.

Така поне се знае кой какво е казал. Нали твърдите, че там не се срамувате от това, което искате да казвате? А правописните ви грешки не са най-големия проблем.

Като споменаваш дискриминация, не е ли дискриминация по останалите раздели да се налага накяква цензура, а само в Кофата да липсва. Дискриминация е :)

LovEsIckk
09-07-2010, 10:35
Аз и още 20 човека (примерно) не сме виновни,че са ви псували.Не ги защитавам и на мен не би ми било приятно да ме псуват.Но това,че те са го направили не значи,че трябва да се ощетява целия раздел.Хората са си получили бана и т'ва е.Не знам защо трябва да задълбочавате нещата повече,да си го изкарвате на всички и да се чудите к'во още да ни махнете/сложите.
Кофата от едно време си е раздел без цензура.Ако в 'Секс' имаше подобен скандал щяхте да си баннете тихо и кротко потребителите виновни за това,но нямаше да триете акаунти на хора които нищо не са казали и да ощетявате другата половина от раздела,нали? :)
И все пак ще ни върнете ли екстрата?

LadyDi
09-07-2010, 10:39
Не сме трили профили на потребители, които нищо не са казали.

Освен това, не виждам защо ви е тази "екстра" след като наистина искате да няма цензура.

LovEsIckk
09-07-2010, 10:43
Защото да речем като объркаме нещо в мнението си,искаме да го поправим.
Защото като пуснем снимка,може да искаме да я махнем след това.
и т.н. :)

darkPaladin
09-07-2010, 14:11
щото като искам да допълня нещо няма да пускам още 754978356836352478 коментара аз ще редактирам предишния така ще се намали лага на форума който и без това трябва да се чисти

или с две думи за да няма натоварване на форума като пускаме един куп коментари вместо да редкатираме предишния

ето ти причина

Punisherrr
09-07-2010, 17:15
^ ''за да не натоварваме форума с излишни мнения'' - казал кофаджията...

Ш'е извинявайте много, ама. ;)

LadyDi
09-07-2010, 18:11
Teмата приключи, а даркПаладин изобщо да не се обажда.