View Full Version : Въпрос към мъжката част. :)
Какво предпочитате - момичето да ви се обади/пише или вие първи ?? Женската аудитория също да коментира. :D
waitto4ever87
09-08-2010, 11:05
ами пич според мен по добре момчето да поеме грижата за това , много са ми странни момчетата които чакат момичето да направи всичко
:-x
radeberger
09-08-2010, 11:16
Разбира се, че момичето да се обади защото така е по-лесно 8-) .
nefchi_bs
09-08-2010, 11:19
Разбира се,че е по-лесно другия да се обади,но няма голямо значение за мен..И аз съм звъняла,и на мен са ми звъняли.
ChalgaBoy
09-08-2010, 12:02
Какво предпочитате - момичето да ви се обади/пише или вие първи ?? Женската аудитория също да коментира. :D
Зависи от обстоятелствата 8) , но определено предпочитам първата крачка да я предприеме тя , защото има едно такова колебание при нас за първата крачка.. Обожавам тя да ме потърси по никое време , винаги е хубава изненада да чуеш приятен глас отсреща 8) Аз обичам да пиша смс първи защото няма как да прекъсна нещо , а докато се обадиш може да прецакаш цялата работа 8)
valdesbg
09-08-2010, 12:11
Искам, мога - правя го :)
Така че или аз ще се обадя, или няма да има значение. Е ако е инициативна девойката - няма да я върна де. Ама ако не и се обадя.. значи все тая кво ще направи - явно не ми е интересна.
Тук говоря за началото на връзката. Вече след това.. ще е нормално да се търсим и двамата.
dimitar_ak
09-08-2010, 12:19
Не ясен въпрос. Кога да се обади. След 1-ва среща или?
ChalgaBoy
09-08-2010, 12:59
По скоро става дума за преди 1-вата среща , но трябва да изчакаме авторчето да сподели 8)
unbreakabl3
09-08-2010, 13:08
Е, аз предпочитам първо момчето да се обади. Какъв мъж си, ако чакаш първо жената да направи първата крачка?!
По принцип и двете страни, защото ако е първа среща момчето от там насетне и момичето трябва да поеме това да се обади.Винаги има притеснения.
ChalgaBoy
09-08-2010, 13:11
Е, аз предпочитам първо момчето да се обади. Какъв мъж си, ако чакаш първо жената да направи първата крачка?!
Taкъв ,който се страхува да не оака пейзажа 8)
valdesbg
09-08-2010, 15:22
Че това мъж ли е? Ако не знаеш как да се държиш с една жена... мъжествеността ти съществува само като блуждаеща буквичка в личната карта :)
ChalgaBoy
09-08-2010, 15:26
Че това мъж ли е? Ако не знаеш как да се държиш с една жена... мъжествеността ти съществува само като блуждаеща буквичка в личната карта :)
Първото впечатление е много важно и ако тръгнеш да целуваш момичето с което си излезнал , може да бъдеш отблъснат поради простата причина ,че може да не си пада по тебе 8) Можеш да и намекнеш по-толкова много начини ,че тя ти допада :P Оставяш се в нейните раце след това 8) ако желае да те целуне ,ще го направи и мисля ,че и двамата ще бъдат доволни 8) А и колко връзки са започвали благодарение на момичето ,а не на момчето ? :-o
True,true.Ако имаш сериозни намарения към някое момиче,по-добре е да и го показваш,че се интересуваш от нея.Иначе ще те помисли за някой несериозен,а повярвай да трупаш черни точки за такива малки работи не е на добре.
Иначе малко самоинициатива от женска страна никога не би ни дошла в повече 8)
valdesbg
09-08-2010, 15:42
ЧалгаБой... стисни се за топките, моля те.. кажи ми че наистина имаш такива. Мъжествеността се изразява в действия, в решителност, в увереност.... А да седиш на гюме и да чакаш женската да направи нещо е направо смешно определение за мъжественост.
И друго - ако ще целуваш момичето, предразположи я е така че и тя да иска и да не и дойде изненадващо. Създай очакване у нея че това ще се случи, накарай я да те желае. тогава няма да имаш притеснения че ще те отхвърли. Ама ако седите един срещу друг и си дрънкате за времето и калинките.. много ясно че ако тръгнеш да я целуваш ще те гледа с изненадан поглед.
А как се прави всичко това... в слеващия урок :)
Първото впечатление е от критическа важност прав си. Ако действаш със скоростта на охлюв, обаче.. няма да има добро първо впечатление. Попитай девойките във форума, как им е писнало от нерешителни господинчовци.
По скоро става дума за преди 1-вата среща , но трябва да изчакаме авторчето да сподели 8)
Да,преди първа среща. :)
valdesbg .. много съм съгласна с последния ти коментар относно целувката !! Много си прав.
JakesInsanity
09-08-2010, 18:17
ами пич според мен по добре момчето да поеме грижата за това , много са ми странни момчетата които чакат момичето да направи всичко
Хахах. Виц.
Всичко чакате на готово и сте все с нагласата че единственото ви усилие е да си открехнете краката същата вечер, ама не е така :] и вие да поемете малко отговорност над важните детайли няма да е лошо.