View Full Version : Мъжка/Женска Солидарност???
PyCoKoCkA93
09-08-2010, 13:28
Всички сме чували за мъжката солидарност...
Ето сериозен пример:"Най-добрият ми приятел не харесва гаджето ми...следователно трябва непременно да и бия шута."
Пример 2:Плейбоят не се прибира цяла вечер и после казва "Бях в Митака,пихме бира и спах у тях".Муцката решава да провери и Митака казва : "Да бе,Пепи,пихме бира,играхме карти,много е точен Борката"...
А ето я и женската "солидарност"...
Пример 1:"Муцка гаджето ти нещо не ме кефи,а и много ми хвърля погледи...Ок,значи не е за мен,зарязвам го." И след 2 дена муцката се е хвърлила в обятията му...
Пример 2:Муцката не се прибира цяла вечер и на сутринта казва "Бях у Мимка,спах у тях" Гаджето се обажда на Мимка,за да провери,а тя казва "Абе Пепито жива ли е още,надебеляла ли е пак,откога не сме се виждали?"... :D :D :D
Без майтап имам много познати,които имат точно такава солидарност помежду си...Мъжете държат повече на приятелството си,отколкото на гаджетата,а при жените е точно обратното...Вие как мислите по този въпрос за тази солидарност м/у мъжете и жените?Имало ли е случай,да сте зарязвали гадже или да сте били зарязани заради нея и редно ли е според вас да я има?
ПС:ЗНАМ,ЧЕ ОТ ВСЯКО ПРАВИЛО СИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ И ИМА И ЖЕНИ,КОИТО ДЪРЖАТ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО И МЪЖЕ,КОИТО НЕ...
ChalgaBoy
09-08-2010, 13:36
Мъжете работим за общото благо 8) затова ни се получава цялата работа
8) 8) 8) 8)
Не мога да определя дали държа на приятелството с момчетата от компанията повече от колкото държа на гаджето си , никога не оставям те да бъдат на първо място (тя е с предимство).
Женската сулидарност е нейзвесна за мен 8-)
mimka1912
09-08-2010, 14:20
Това си е до човека и до приятелството. За първите примери не винаги се случва така, защото например аз днес ще говоря с приятелка за нейното гадже. Ама не, защото аз го искам, а защото той не е за нея и не се държи както трябва с нея. Наистина при жените има едно съревнование, което поражда и злоба, но при истинските приятелки няма такова нещо. А за мъжете-винаги ще им завиждам, защото женското приятелство не може да бъде толкова здраво колкото мъжкото. Моя и неговия най-добър приятел са УНИКАЛНА комбина-те могат да излъжат всеки, но един друг не могат, разбират се само с очи и винаги са готови на всичко един за друг. И въпреки, че се бяха скарали за момиче пак се сдобриха.
И обобщението е: Има и мъжка и женска солидарност в зависимост от хората. И въпреки всичко мъжкото приятелство е по-здраво от колкото женското.
ScarletBite
09-08-2010, 17:09
Блонди, не е точно така. :) Към приятелките си и въобще хората, които харесвам, проявявам солидарност, пък съм момиче.
JakesInsanity
09-08-2010, 18:15
Хах да, забавно е какви сте хиени обаче тва го правите не само по между си а и на нас мъжете :lol: в който случай заслужавате само яко лабут. :]
Иначе и мъжете вече не са особено солидарни, но все пак сме доста повече от вас за щастие... Не-солидарните мъже сигурно са някакви путки и без това.
soul1199
09-08-2010, 18:29
и аз държа повече на приятелството,от колкото на поредното гадже
sasha_90
09-08-2010, 19:15
Лично при мен зависи от гаджето и приятелите.За мен са важни тези,които ме уважават и ценят,заради това,което съм.Следователно ще държа повече на тези,които ме ценят,независимо дали това е/са гаджето/приятелите.
^ Подкрепям горното мнение.Лично според мен е тъпо да зарежеш гадже заради приятел , много си зависи и от ситуацията де.Но май има нещо вярно,че мъжете държат много повече на някои ценни за едно приятелство качества.Солидарност е хубаво да има , но всяко нещо с границите си. =)
djipsito
09-08-2010, 20:21
Има и едно друго нещо при жените- тва че ревнуваме и от нааааай-най-добрата си приятелка (аз си го обеснявам като.. ммм, абе просто знаем какви кучки можем да бъдем и от там идва тая несигурност в приятелката.. ), докато при мъжете това го няма.
Ако на някоя още не й се е случило, моля да не спори, има време ;)
withdrawsmoke
09-08-2010, 20:44
Мъжката солидарност RULZ....... :]
bilqnavod
09-08-2010, 21:09
Солидарност между мъже да, но между жени НЕ! Женската злоба и завист са много силни.
Конкуренцията и съперничеството между жените са по-големи отколкото при мъжете. :o
Не мога да си го обясня. Затова ще дам един съвет: Момичета пазете се от много добри приятелки, защото забиват нож, когато най-малко очаквате. Била съм свидетел на случка, в която на моя добра приятелка, най-добрата и приятелка спа с гаджето и... До ден днешен се мразят...просто е трагично...
WrongLife
09-08-2010, 21:18
Мъжете работим за общото благо 8) затова ни се получава цялата работа
8) 8) 8) 8)
Не мога да определя дали държа на приятелството с момчетата от компанията повече от колкото държа на гаджето си , никога не оставям те да бъдат на първо място (тя е с предимство).
Женската сулидарност е нейзвесна за мен 8-)
За теб май и правописа е неизвестен :-o
Поне при мен е същото с мъжката солидалност. Когато поставяш нея на пиадестал, ставаш "под чехъл" /не във всички случай, но в повечето/ това не води до нищо добро. Приятелят е винаги богатство, а гаджето удобство.
Съгласна съм, че мъжете са по-стабилни в това отношение. Жените се държат прекалено много като кокошки.
тва е щото мъжете сме пичове майна, пък жените все завиждат и гледат да си правят мръсно
SolemnityOfDeath
09-08-2010, 23:17
Един приятел един хубав прекрасен ден каза нещо изключително правилно и мъдро:
Истинско приятелство може да съществува само, ако са намесени два чифта топки.
drakon44
09-08-2010, 23:20
Ами да ти кажа според мене е по-добре да държа на приятелите си отколкото на някое момиче<--значи да оточним някой работи,несъм имал приятелка,но като гледам по постовете на останалите и тн,точно сега в теен възраста гажета колкото искаш а приятели много малклко,следователно таз може да е поредната,и утре с друга ,но приятелите неможеш да ги мениш просто така!Нейскам да се обиждат момичетата,но човек без приятели е наникъде.Имаше 1 случей дето на 1 от компанията приятелката беше супер зле,и дразнеше мн.Седнахме веднъж и заговорихме по темата,и всички му казваме тази е мн зле и тн и тн,и той след 2 дни я остави.Малко се отклоних от темата,но според мен най-добрия вариянт е да балансираш гаже<->приятели,но в много чести случей е невъзможно.
При повечето момчета ИМА мъжка солидарност и под момчета имам предвид такива, които не са още в пубертета .. :lol:
Докато при жените до този момент аз НЕ съм срещала такова животно .. между тях единствено присъства: злоба, лицемерие, завист .. :?