PDA

View Full Version : Явно вече съм много отчаян...

shithappens
09-08-2010, 13:35
Здравейте! Моята история е следната:
Има едно момиче с което сме приятели от дълго време (4 години да съм точен), но напоследък имам чувства към нея. Тя се държи мн. странно с мен, смисъл като излизаме прегръдки ала бала, но когато започна да говоря за чувства винаги отклонява темата. Незнам вече кфо да праа :?

MissChocolate
09-08-2010, 13:38
Просто тя не е сигурна в своите чувства и не иска да те нарани.
Дай й още време .. :)

ChalgaBoy
09-08-2010, 13:40
Има едно момиче с което сме приятели от дълго време (4 години да съм точен), но напоследък имам чувства към нея. Тя се държи мн. странно с мен, смисъл като излизаме прегръдки ала бала, но когато започна да говоря за чувства винаги отклонява темата. Незнам вече кфо да праа :?

Имам подобна история , прегръдката не е знак за нищо освен за привързаност. Нямаш чуства към нея , просто си объркан и си мислиш ,че изпитваш нещо :P Много ясно ,че ще отклони темата , имате доста дълго и хубаво приятелство и мацката иска да си остане така , защото ако дори тръгнете и след време нещо се объкра ,цялата работа отива по дяволите и тя го осъзнава, осъзнай го и ти :P Мисля ,че темата се изчерпа 8)

ChalgaBoy
09-08-2010, 13:40
Просто тя не е сигурна в своите чувства и не иска да те нарани.
Дай й още време .. :)

приятели от дълго време (4 години да съм точен)

А не смяташ ли ,че в това е проблема и че мацката иска да запази приятелството им ?

PyCoKoCkA93
09-08-2010, 13:43
Иска те само за приятел и няма други чувства към теб.Сменя темата,за да не стане неловко и да успее да запази приятелството ви :) Нали знаеш приказката,че "Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".Не съсипвай нещата,заради едно временно увлечение :)

OneGuy
09-08-2010, 13:49

Имам подобна история , прегръдката не е знак за нищо освен за привързаност. Нямаш чуства към нея , просто си объркан и си мислиш ,че изпитваш нещо :P Много ясно ,че ще отклони темата , имате доста дълго и хубаво приятелство и мацката иска да си остане така , защото ако дори тръгнете и след време нещо се объкра ,цялата работа отива по дяволите и тя го осъзнава, осъзнай го и ти :P Мисля ,че темата се изчерпа 8)
Кой си ти да обясняваш на хората какво изпитват

FuckedUp
09-08-2010, 13:52
Да бе, голям разбирач се извади :razz:

PyCoKoCkA93
09-08-2010, 14:09

Кой си ти да обясняваш на хората какво изпитват

А ти к'ъв си,че да се бъркаш в мнението на другите???Темата е пусната,за да си каже всеки мнението...Момчето го казва..К'ъв е проблемът,а?Като не ти изнася си кажи твоето да видим ти колко си "компетентен"...

valdesbg
09-08-2010, 15:48
Е че не е ли очеизваждащо ясно че тя ЗНАЕ какво изпитваш към нея и още по очеизбодащо ясно че тя НЕ изпитва нищо такова към теб?

Elenichkaa
09-08-2010, 15:59
Тя ти е само приятелка,не го разваляй.

С едно не съм съгласна Русокоске:
"
Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".
Истинското приятелство,но и истинската любов също.
Но да...в случая е приятелство и дори не мога,никой освен автора,а като гледам и той не е убеден,така де...е истинско 8-) ...надявам се не е толкова объркващо,колкото ми звучи на мен! Ай със здраве.. 8-)

soul1199
09-08-2010, 18:09
може да се притеснява,за6ото има чувства към теб,а може й да няма и да не иска да те нарани

AsHbRoWnIE
09-08-2010, 19:09
Иска те само за приятел и няма други чувства към теб.Сменя темата,за да не стане неловко и да успее да запази приятелството ви :) Нали знаеш приказката,че "Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".Не съсипвай нещата,заради едно временно увлечение :)
+1
да,безсмислено е :) :)

AsHbRoWnIE
09-08-2010, 19:09
+1
да,безсмислено е :) :)

PyCoKoCkA93
09-08-2010, 19:28
Тя ти е само приятелка,не го разваляй.

С едно не съм съгласна Русокоске:
"
Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".
Истинското приятелство,но и истинската любов също.
Но да...в случая е приятелство и дори не мога,никой освен автора,а като гледам и той не е убеден,така де...е истинско 8-) ...надявам се не е толкова объркващо,колкото ми звучи на мен! Ай със здраве.. 8-)

Именно затова наблегнах само на ИСТИНСКО приятелство,а не споменах за истинска любов..Ако и 2те са истински нещата са 50/50-или и гаджето ти и приятелите ти се разбират и всичко е на 6,или трябва да избираш м/у едното и другото,защото в един момент все ще ти омръзне да си м/у чука и наковалнята :)

filmimilmi
09-08-2010, 19:51
Тези прегръдки са лигавщини каквито обикновено момичетата разменят по между си. Ако те намираше за сериозен нямаше да те гушка сякаш си просто една от приятелките й. А и тя точно за такъв те взима. Ако ти се иска да беше друго, трябвало е да действаш навреме.

Sh@d0w
09-09-2010, 05:32
Иска те само за приятел и няма други чувства към теб.

Sad,but true. :?