Влез

View Full Version : Магии

nef4y123
09-08-2010, 13:44
Здравейте момичета и момчета!

Не се стърпях и направи темата. Много са ми интересни сайтовете пълни с магийки :-D

Направих тази тема с цел тук да пишем всякакви магии, а също така да кажете вярвате ли в тези неща?

Съжалявам, ако съм сгрешила раздела.

GD
09-08-2010, 13:45
Аз лично не вярвам но винаги ми е било интересно да разбера за магийте :)

nef4y123
09-08-2010, 13:47
И аз не вярвам в магиите, но са ми интересни и ме интересува дали ги има или са направени с цел шарлатаните да се изхранват 8-)

GD
09-08-2010, 13:48
По скоро шарлатаните да се изхранват :lol: :razz:

nef4y123
09-08-2010, 13:49
:D

7227
09-08-2010, 18:53
Може би има нещо вярно,не бих казала,че не вярвам,но не искам да се занимавам с това по никакъв начин.Може би всичко е до психика и внушение.

ivyy
09-08-2010, 19:11
Аз пък вярвам в магиите.Обожавам да чета за тях и да научавам все повече и повече.Според майка ми съм луда,но съм си такава още от малка. :D

ecstazy
09-08-2010, 19:38
Може би има нещо вярно,не бих казала,че не вярвам,но не искам да се занимавам с това по никакъв начин.Може би всичко е до психика и внушение. Мдам и аз съм така.

MidnightTornado
10-23-2010, 14:17
И какво, мислиш,че като ти копират няколко магии ще успееш да ги направиш? :D Темата е доста дълбока, само с интернет не става. Ако наистина си заинтересована - чети книги.
Не се занимавайте с нещо, което не разбирате.

Greennight
10-23-2010, 14:57
Не вярвам :lol:

dPa3HuTeJl
10-23-2010, 15:07
Вярвам защото наистина съществуват такива неща,и не са някакви рецепти за готвене че да ти ги слагам в темата -.-

StolenBliss
10-23-2010, 17:32

Не се стърпях и направи темата. Много са ми интересни сайтовете пълни с магийки :-D

Направих тази тема с цел тук да пишем всякакви магии, а също така да кажете вярвате ли в тези неща?

Ти някви фокуси ли имаш в предвид ? Ако имаш в предвид магии като проклятия и прочие, начи темата е мноо тъпа и съм съгласна с dPa3HuTeJl

BeezyJey
10-23-2010, 18:53

Ти някви фокуси ли имаш в предвид ? Ако имаш в предвид магии като проклятия и прочие, начи темата е мноо тъпа и съм съгласна с dPa3HuTeJl

Лелее, и как реши, че е толкова тъпа ? На някои хора магиите и проклятията са им интересни.

StolenBliss
10-23-2010, 19:52

Лелее, и как реши, че е толкова тъпа ? На някои хора магиите и проклятията са им интересни.

Интересни ок, хубаво ама иначе да каже някой някоя как се прави. Ся ако искаш на еди кой си да му стане еди кво си - направи еди кво си. Кви са тия простотии. То тряя да си мноо зле ако искаш да праиш магия на някой..А дори и да е 'бяла' магия пак е тъпо, щото тва е раота насила. Квото има да си става ще си стане и без 'побутване'

roshawoto
10-24-2010, 14:25
Няма бяла и черна магия ;) И да вярвам,пробвали са близки роднини да правят на семейството ми, тъй че... Ако са ти толкова интересни има си книги, има си и сайтове

Vikito0o
10-25-2010, 15:17
Аз вярвам,че съществуват