View Full Version : Как точно??
minimouse95
09-08-2010, 19:50
Здравейте! Аз съм на 15 и с приятеля ми не правим секс. Не съм много опитна в тия неща и ви моля за съвет. Та, когато се натискаме той ме обарва по цялото тяло и на мен ми е адски приятно, но искам и него да му стане приятно. Повечето пъти го усещам като му стане и искам да попитам какво да правя когато го хвана за х*я. Какво движения да извършвам??
ChalgaBoy
09-08-2010, 19:57
Нагоре / надолу / нагоре / надолу / нагоре / надолу :shock:
FreakBitch
09-08-2010, 20:43
Нагоре / надолу / нагоре / надолу / нагоре / надолу :shock:
През дрехите малко трудно ще да стане! :oops:
Искаш и на него да му стане кеф, но предполагаме не искаш да се изхвърли в гащите си. Намери зоните на тялото му, различни от генталиите му, който го възбуждат. Пробвай с ушите, вратлето, зърната, гърбът. Пък и щом му става, значи го възбуждаш. Възбудата сама по себе си е кеф. Е, ако сте на голо по-скоро питай ''как да му ударя една чекия'' .. но моя съвет е.. давай направо с уста^^ 8-)
kalpazanka
09-09-2010, 07:37
0y7ofCon7roL, lubomirky, ChalgaBoy и BlowN- очаквайте банани при още една изцепка!
BlackCross
09-09-2010, 07:39
Направо му кажи ,че искаш никое момче няма да откаже... :)
Qnkishhh
09-09-2010, 09:09
Като за начало би могла да му събуеш гащите. Движението си е точно нагоре-надолу. Моят приятел се кефи най-много, когато това движение е около долната част на главичката, където има нещо като ръбче (дано схванеш за какво говоря, че ми е трудно да го обясня 8-) ). Още по-приятен за него вариант е, ако смяташ, че го искаш, да му правиш френска любов.