View Full Version : Подарък за майка ми
Нямам никаква идея
Мислех да поръчам нещо от ейвън/орифлейм,но тя си взима това което и харесва от там
Парфюми си има,не искам да взема нещо което няма да използва
Нямам идеи :-o
Аз лично ще й направя торта и ще и купя нещо дребно, от което има нужда.. :)
iiordanova
09-08-2010, 19:54
Часовник , някакво бижу ?
Чанта ?
С колко пари разполагаш ?
radeberger
09-08-2010, 20:38
По принцип аз винаги купувам подарък на майка ми заедно с баща ми. Парите от него , идеите от мен :oops: .
Парите не са в проблем,чанти има бол 8-)
Бижута има всякакви,часовници не носи
Торта не мога да направя :(
nefchi_bs
09-08-2010, 22:24
Тогава купи една и един букет,не е нужно да е нещо скъпо и малък жест ще я зарадва...
sapphire5
09-09-2010, 07:07
букет цветя .. кактто споменахха горе :) маллко е, но е от сърце
vIKToriYa
09-09-2010, 08:55
вземи и нещо малко но оригинално :) каквото и да е ще и хареса.....
nef4y123
09-09-2010, 11:06
Парти- изненада :grin:
sladkalady
09-09-2010, 12:43
Може да й вземеш цвете във саксия или комплект чаши :o
Картина
Нещо от което има нужда-не е ли споменавала ,че й е харесало нещо?
както казаха по-горе букет с цветя,или пък ръчно изработена картичка с оригинално пожелание измислено от теб *може да звучи детцки,но една майка би се зарадвала на това :) * :grin:
майка ми също има скоро рожден ден и се чудих какво да и взема и накрая реших да и взема някакъв голям букет .. важен е жеста :wink:
liim0nka
09-09-2010, 16:39
Аз съм решила за рождения ден на моята майка да й подаря една книжка http://www.book.store.bg/p21655/skypa-mamo-blagodaria-ti-za-vsichko-bradli-trevyr-grijv.html според мен е много мило и е много по-хубав подарък от всякакви гримове, парфюми и т.н., които след време ще свършат.
И можеш да й вземеш един голям букет от любимите й цветя със собственоръчно направена картичка (от теб) . Със сигурност ще й хареса ! :)
kalpazanka
09-09-2010, 16:42
За цветето в саксия вече са ме изпреварили. :-D За книгата и картината- също.
Не подарявай тенджери/тигани/чаши за такъв личен празник. Подари й чаша с надпис или нейна любима снимка- не са скъпи. Шие ли гоблени? Можеш да й купиш, без значение дали ще е с панама или щампа.
YourBlackDahlia
09-09-2010, 17:24
Лично на мен майка ми постоянно ми казва за тов колко иска просто да и подаря една картичка , вътре с писанка ;д Добра идея е ако имаш какво пожелание да нашишеш , а и ще и остане като спомен . + е4дно цветенце :grin: Зависи и от майка ти де :)
mlakniwe2
09-09-2010, 17:36
цветИ :)
xXxinsatiablexXx
09-09-2010, 18:56
без козметики парфюми и такива изродщини така все едно майка ти не се подържа :o
книжкате е страхотна идея и цветя :P
Paramour
09-09-2010, 19:22
Ако ти се занимава можеш да й направиш това -> http://biskvitka.net/2009/09/02/page,1,2,neveroqten_desert.html . Аз го направих на моята, много му се зарадва, даже поиска да й направя пак 8-)
DesireToFire
09-10-2010, 07:27
Аз на моята ще и взема книжката "Малкия принц" на английски 8-) Да, знам че звучи странно, но тя иска да чете нещо на английски да си упражнява езика, а тази книжка и е била любимата като дете и все още много я обича.
ForeverYours
09-10-2010, 08:31
Не е задължително да и купиш нещо.Ако обичаш да измисляш разни неща,защо не и направиш нещо малко,но от сърце.Аз винаги така правя за рождени дни на приятели,на близки и на всички много им допада.Може да нарисуваш нещо,да и напишеш писмо... :-)
Можеш да и направиш рамка с ваши снимки ( на семейството) и букет цветя на моята това смятамм да и подаря :D