Влез

View Full Version : Истинко вълшебство ...

didizlowe
09-08-2010, 22:12
Аз съм 14 годишно момиче от 3 години харесвам дно момче което е на 18 разликата ни е 5 години аз мн го харесвам и преминах какви ли не трудности ... и ме беше срам дори да го погледна а сега съмс него и съм много щастлива ходиме и се обичаме и няма значение възраста когато искаш нещо се бори с него до край ;)

0409
09-08-2010, 22:14
браво на детето

w0lf
09-08-2010, 22:15
ако искаш да завършиш училище се бори с математиката щот не ти се отдава
иначе брао

tuzaro
09-08-2010, 22:20
ти не мое да смяташ ама гаже имаш майна....

Smrazqvashta
09-08-2010, 23:03
иначе брао
а, не не хахахаха :razz: :razz: :razz: :razz:

По темата.Честито авторке.

radeberger
09-08-2010, 23:22
14 + 5 = 18 така ли ? :-o

Иначе, не мисля, че някой го интересува. :)

drakon44
09-08-2010, 23:25
иначе брао
Авторке 18-14=4,е ако казваш 5 5 ок :D
Иначе честито.
ОФтопик:
Несе сдържах да го кажа,но да няма до др ден тема в раздел "Секс" от рода на "Малка ли съм за секс",и след още 1 ден в раздела "Лубов" от рода на "Той ме заряза защото нему пуснах.Как да го забравя" :lol: 8-) 8-)

Dr3amy
09-08-2010, 23:32
14 + 5 = 18 така ли ? :-o

Иначе, не мисля, че някой го интересува. :) Учих математика толкова много време а това уравнение пак не мога да го схвана... :oops:

ScarletBite
09-09-2010, 01:21
Защо го имаш за такова постижение, момиче?
Мъжете са лесни. Можеш да имаш всеки, когото пожелаеш, стига да извадиш от сандъка на съзнанието си женските хитрости и манипулативни техники, които природата ти е заложила и с които Ева е примамила Адам. :)
Защо сега, защо чак след 3 години? Просто е. На 11 ти си била дете. Жената в теб не е била развита. Той е бил на 14 и чепът му е започвал да се дърви, докато зяпа цици, пък било то и в нета.

Ама хайде, радвай си се!

OneGuy
09-09-2010, 01:25
Мъжете са лесни. Можеш да имаш всеки, когото пожелаеш, стига да извадиш от сандъка на съзнанието си женските хитрости и манипулативни техники, които природата ти е заложила и с които Ева е примамила Адам. :)
Защо сега, защо чак след 3 години? Просто е. На 11 ти си била дете. Жената в теб не е била развита. Той е бил на 14 и чепът му е започвал да се дърви, докато зяпа цици, пък било то и в нета.

Ама хайде, радвай си се!

:smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018

Dr3amy
09-09-2010, 01:27

Ама хайде, радвай си се!

:smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 Мъжки, признай! Права е.. Ако дадена пичка.. 50 килца, 170 .. стегнати гърди.. прилично дупе.. с деколте колкото балкона ти и 10 см пола.. Дали ще и откажиш?

ScarletBite
09-09-2010, 01:28
Е, не е ли така?!

Dr3amy
09-09-2010, 01:30
Е, не е ли така?! Да, защитих те преди 2 минути... Защото си права.

OneGuy
09-09-2010, 01:33

Ама хайде, радвай си се!

:smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 Мъжки, признай! Права е.. Ако дадена пичка.. 50 килца, 170 .. стегнати гърди.. прилично дупе.. с деколте колкото балкона ти и 10 см пола.. Дали ще и откажиш?

За секс ли говорим или за ходене ... мисля че не бяхме точни ... Ако е за секс няма начин да откажа ... но за ходене няма как да стане ... някъде бях казвал че не мога да ходя с момиче към което нямам чувства ... Даааааа може би има момичета които само като ги видя си казвам ... ако имах възможността ще я имам до живот ... но това далеч не е така ... тогава говори животното в мен ... не мога да бъде с момиче към което нямам чувства ... усетя ли че става така ... оставям 2 дена за размисъл и решавам какво да правя ...

ScarletBite
09-09-2010, 01:36
Чувства могат да бъдат внушени. Правила съм го.

Dr3amy
09-09-2010, 01:38
Във всички насоки мъжете са лесни. Повярвай. Поне АЗ.. Не мога да отказвам.. Имам слабо сърце.. Последната ми връзка се заформи много смешно... Няма да спамя темата на човека.. За това спирам до ТУК. Лесни сме.. Айде тичай да лягаш :razz:

OneGuy
09-09-2010, 01:41
Те чувства могат да бъдат внушени ... ама твоите ... не моите ...

Др3аму

Лесен си ти ,,, това не значи цялата мъжка аудитория ... Познавам момчета с такова самочувствие .... че хич не са лесни :Д

П.С.не съм от тях ... просто аз не се побирам в кожата си като излизам с момиче което си мисли че имам чувства към нея ... а всъщност нямам... дилема... :shock:

ScarletBite
09-09-2010, 01:47
Те чувства могат да бъдат внушени ... ама твоите ... не моите ...

Др3аму

Лесен си ти ,,, това не значи цялата мъжка аудитория ... Познавам момчета с такова самочувствие .... че хич не са лесни :Д

П.С.не съм от тях ... просто аз не се побирам в кожата си като излизам с момиче което си мисли че имам чувства към нея ... а всъщност нямам... дилема... :shock:
Точно такива горди индивиди като теб, също и момчетата със самочувствие, са най-лесни. :)
Просто не си попаднал на правилната. Ако се движиш с кифли, е ясно защо.

OneGuy
09-09-2010, 01:52
Гордост ли е това че не мога да ходя с момиче към което нямам чувства???Питам?!?

ScarletBite
09-09-2010, 02:02
Защо се нервиш сега?

Похвално е, че не ходиш с момичета, към които нямаш чувства. Това показва силен и честен характер.
Но едно момиче, стига да е достатъчно умно, може да те накара да се влюбиш, дори и по принцип да не сте един за друг. Как става? Вижда те, усеща какво би те запалило и си нагажда такова излъчване. :)

Dr3amy
09-09-2010, 02:03
Ай стига сте спамили, а? Споровете се решават на друго място!

OneGuy
09-09-2010, 02:05
Защо се нервиш сега?

Похвално е, че не ходиш с момичета, към които нямаш чувства. Това показва силен и честен характер.
Но едно момиче, стига да е достатъчно умно, може да те накара да се влюбиш, дори и по принцип да не сте един за друг. Как става? Вижда те, усеща какво би те запалило и си нагажда такова излъчване. :)

Ами ти?Способна ли си да се нагодиш ? :razz:

Dr3amy
09-09-2010, 02:06
Внимавай как говориш с нея..

8)

ScarletBite
09-09-2010, 02:08
Защо се нервиш сега?

Ами ти?Способна ли си да се нагодиш ? :razz:
Аз... правила съм го. Открих, че момчето се влюбва с маската ти (която не можеш да носиш винаги), не в теб. Глупаво е и после много боли. :)

OneGuy
09-09-2010, 02:10
Както и да е ... не до обяд ами до другата сутрин може да спорим ,... файда никаква

Niakoitam
09-09-2010, 14:44
ScarletBite аз се чудя защо си мислиш че само жените могат да манипулират...

Не е в това въпроса обаче. :)

Wasilewaa
09-09-2010, 14:58
Браво дечкоо :grin:

dimitar_ak
09-09-2010, 15:03

Всеки малко по-интелигентен мъж може да различи истинския интерес от манипулацията и женските хитрости.

babylove
09-09-2010, 17:59
иначе брао

Хаха... Проблемът май не е само математиката, ами и българският. :?

soul1199
09-09-2010, 18:10
браво на вас :)

Paramour
09-09-2010, 19:07
иначе брао

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Казаха ти го хората :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

yeSHua
09-24-2010, 07:15

Всеки малко по-интелигентен мъж може да различи истинския интерес от манипулацията и женските хитрости.
Интелигентен - да; влюбеният обаче - не, а дори да „различава“ - склонен е да намира благородно обяснение за всяко несъответствие в поведението на обекта на чувствата му с предполагаемите допустими вариации в контекста на една имагинерна любов. Понякога капанът е щракнал много преди човек да би могъл да предположи дори, че е възможно да има капан.