PDA

View Full Version : За чувствата...

moniii
09-08-2010, 23:21
off седя и се обвинявам,за това колко съм гадна,без сърце.Просто не мога да имам чувства към момче.Нямам връзка по-дълга от 3 седмици и нещо (сегашната).Като тръгна с някое момче,чувствам тръпка за седмица,две най-много и толкова.Един ден се събуждам и си казвам,оо той ми писна вече,време е за следващия.Всеки път като тръгна с някои си казвам,еее с него е различно,ще издръря дълго време....и след две седмици историята се повтаря.Немога проста..искам,а не се получава.Сегашния ми приятел се държи просто прекрасно с мен.Държи се различно от останалите.Грижи се за мен,интересува се какво правя,къде ходя (което на мен това никак не ми допада),иска да сме постоянно двамата,отделя ми огромно внимание и т.н.Ама нееее..въпреки всичко това,нямам абсолютно никакви чувства,даже и на привличане.Нищо..ей така.Не искам да го виждам всеки ден,мразя когато ми иска обяснения къде съм ходила,с кого,какво съм правила...Не мога да си обясня захсто съм такава.Винаги съм искала да имам сериозна връзка,да обичам някое момче,но никога не се е получавало.Даже незнам защо пуснах тази тема...Има ли други хора като менн ???

unbreakabl3
09-08-2010, 23:31
Аз съм точно твоя противоположност. :)
Бих казала, че ще си намериш майстора все някога. ;p

moniii
09-08-2010, 23:34
Има и други к**ви , споко . Това е нормално за твоята възраст

що пък да съм курва,не мога да разбера ???

OneGuy
09-08-2010, 23:39
Такава си защото когато тръгваш с някой ти тръгваш без да имаш чувства към него ,, след 2-3 седмици ходене осъзнаваш че не е твоя човек ... пробвай да почувстваш любовта и да се влюбиш в някой ама ти да го направиш ... не той в теб...

Dr3amy
09-08-2010, 23:39
Има и други к**ви , споко . Това е нормално за твоята възраст

що пък да съм к***а,не мога да разбера ??? Защото във форума има крайно ограничени хора, мила. Не се притиснявай. Това е от възраста .. почти сигурен съм. Изчакай да пораснеш малко и не се обвързвай в близките 5-6 месеца, по - хубаво е да почакаш година, но сигурно няма да изтърпиш. Не ги слушай тея диваци. Половината са ограничени личности. :-)

Dr3amy
09-08-2010, 23:41
Такава си защото когато тръгваш с някой ти тръгваш без да имаш чувства към него ,, след 2-3 седмици ходене осъзнаваш че не е твоя човек ... пробвай да почувстваш любовта и да се влюбиш в някой ама ти да го направиш ... не той в теб... Мога да споря с теб цяла нощ. Има някви чуства щом тръгва с някоЙ. Има няква тръпка, но не е любов.. Ако е претърпяла лични проблеми свързани със семейство или приятели.. е повлияло.

OneGuy
09-08-2010, 23:42
Такава си защото когато тръгваш с някой ти тръгваш без да имаш чувства към него ,, след 2-3 седмици ходене осъзнаваш че не е твоя човек ... пробвай да почувстваш любовта и да се влюбиш в някой ама ти да го направиш ... не той в теб... Мога да споря с теб цяла нощ. Има някви чуства щом тръгва с някоЙ. Има няква тръпка, но не е любов.. Ако е претърпяла лични проблеми свързани със семейство или приятели.. е повлияло.
Или може би момчетата с който е ходила не са това което търси ...?А може би тя не знае какво точно иска от тях?

Dr3amy
09-08-2010, 23:43
Или може би тя знае какво търси, но.. повечето момчета са идиоти и не знаят какво могат да дадат. :)

OneGuy
09-08-2010, 23:45
Или може би тя знае какво търси, но.. повечето момчета са идиоти и не знаят какво могат да дадат. :)
Защо майна тя казва че те са мили с нея и правят всичко по силите си да я задържат ... ама не става ... дефакто проблема е в нея?

Dr3amy
09-08-2010, 23:48
"всичко по силите" за някоИ момчета знаеш ли какво значи?

OneGuy
09-08-2010, 23:54
Майна ... тя е на не повече от 17 ... нека погледнем нещата така ... тя не може да иска от него да е супер паралия ... да кара добра кола ... и да има къща с двор ... тя може да иска от него да е мил ... добър с нея ... забавен ... красив ... чаровен ... да се отнася добре с нея .... искам да кажа че всяко 2ро момче може да и го предостави ... проблема е в нея ... всичко разбира се ще си дойде на място след време...

Dr3amy
09-08-2010, 23:57
Ти пак не ме разбра.. "майна". Какво значи "Всичко по силите" им? Дори и да не е красив... Дадено .. мил, чаровен, красив.. Остави парите и къщите. Но когато някой и се дърви? Той мишочества? Когато е садната.. да я заебава? Това не е всичко по силите.. Когато тя е нервна.. да я успокои... Когато дойде труден момент.. да е до нея.. Не всичко е "да си мил, красив, чарове..етц." Изискват се и нерви.. старание.. илюзия..

OneGuy
09-08-2010, 23:59
Ти пак не ме разбра.. "майна". Какво значи "Всичко по силите" им? Дори и да не е красив... Дадено .. мил, чаровен, красив.. Остави парите и къщите. Но когато някой и се дърви? Той мишочества? Когато е садната.. да я заебава? Това не е всичко по силите.. Когато тя е нервна.. да я успокои... Когато дойде труден момент.. да е до нея.. Не всичко е "да си мил, красив, чарове..етц." Изискват се и нерви.. старание.. илюзия..
Добре майна да не искаш да ми кажеш че такива хора не съществуват ?Бахти късмета има мацката тогава :(

moniii
09-09-2010, 00:00
Добре майна да не искаш да ми кажеш че такива хора не съществуват ?Бахти късмета има мацката тогава :(

хах доста смотан късмет имам с момчетата
8-)

OneGuy
09-09-2010, 00:01

хах доста смотан късмет имам с момчетата
8-)
Колко горе долу ти трае зарибявката с момче преди да тръгнете/?

OneGuy
09-09-2010, 00:03
Пропуснахме един много важен въпрос преди да започнем да тълкуваме и по някакъв начин да помагаме...на колко години си извинявай?

moniii
седмица най-много

moniii
на 16

Dr3amy
09-09-2010, 00:36
седмица най-много Мен ми стигнаха и 3 дни.. и се влюбих след като тръгнах с нея... И сега.. Да...

OneGuy
09-09-2010, 00:42
На майна в крайна сметка ... секса ще спаси света ... не можем да ти помогнем ако сама не си помогнеш всъщност това проблем ли е че не ходите повече от 2-3 седмици?Като станеш на 25 ще е друго яче:Д

Dr3amy
09-09-2010, 00:46
На майна в крайна сметка ... секса ще спаси света ... не можем да ти помогнем ако сама не си помогнеш всъщност това проблем ли е че не ходите повече от 2-3 седмици?Като станеш на 25 ще е друго яче:Д Дали?

moniii
09-09-2010, 00:48
На майна в крайна сметка ... секса ще спаси света ... не можем да ти помогнем ако сама не си помогнеш всъщност това проблем ли е че не ходите повече от 2-3 седмици?Като станеш на 25 ще е друго яче:Д

ми проблем е донякъде,щот ми е някво тъпо да гледам приятелките ми с по 1-2 годишни връзки,пък аз да ги сменям през 2 седмицi :D :D

OneGuy
09-09-2010, 00:49
Стига майна не подхващай тази тема ще насерем темата на момичето ... темата е нелепа защото момичето е красиво а има нелеп проблем с момчетата ...

ScarletBite
09-09-2010, 00:52
Това показва само едно - повърхностна си и се носиш по моментните тръпки. Внимавай само да не пропуснеш истинската любов покрай крещящо силните цветове на временните работи.

OneGuy
09-09-2010, 00:56
Вие на 15-16 за истинската любов ли мислите.... тя няма да е така след години ... а може би и доста скоро ... 8)

leviafana
09-09-2010, 00:58
ПХАХАХАХАХА.... Господи. Аз имам един въпрос ти приятелки имаш ли? За какво пускаш "сърцераздирателни" теми в които оплакваш нещасната си съдба как неможеш да намериш един човек с който да си повече от няколко седмици. (тук наистина се разплаках) Като имат успешни връзки по няколко години питай за тайната. О не чакай... Ти само искаш да си като тях извинявай щом те имат гаджета и ти трябва да имаш неизменима част от кифленския кодекс. :lol: Ма хора вие друга работа нямате ли си бре? Излагате си личния живот на показ па после ревете що ви нарекъл някой курва и защо отнасяте толкова много сол. Моят съвет е преди да излагаш сърцераздирателните си теми д апоговориш с някоя приятелка та да решиш проблема а не да очакваш куп непознати да изказват мнение за теб и проблемът ти да си кифла без гадже заобиколена от натискащи се себеподобни. Айде със здраве :-o

OneGuy
09-09-2010, 01:00
ПХАХАХАХАХА.... Господи. Аз имам един въпрос ти приятелки имаш ли? За какво пускаш "сърцераздирателни" теми в които оплакваш нещасната си съдба как неможеш да намериш един човек с който да си повече от няколко седмици. (тук наистина се разплаках) Като имат успешни връзки по няколко години питай за тайната. О не чакай... Ти само искаш да си като тях извинявай щом те имат гаджета и ти трябва да имаш неизменима част от кифленския кодекс. :lol: Ма хора вие друга работа нямате ли си бре? Излагате си личния живот на показ па после ревете що ви нарекъл някой к***а и защо отнасяте толкова много сол. Моят съвет е преди да излагаш сърцераздирателните си теми д апоговориш с някоя приятелка та да решиш проблема а не да очакваш куп непознати да изказват мнение за теб и проблемът ти да си кифла без гадже заобиколена от натискащи се себеподобни. Айде със здраве :-o
Хей... в крайна сметка за това е форума нали ... нищо лошо не е направило момичето :? . Демокрация е все пак ...

moniii
09-09-2010, 01:01
ПХАХАХАХАХА.... Господи. Аз имам един въпрос ти приятелки имаш ли? За какво пускаш "сърцераздирателни" теми в които оплакваш нещасната си съдба как неможеш да намериш един човек с който да си повече от няколко седмици. (тук наистина се разплаках) Като имат успешни връзки по няколко години питай за тайната. О не чакай... Ти само искаш да си като тях извинявай щом те имат гаджета и ти трябва да имаш неизменима част от кифленския кодекс. :lol: Ма хора вие друга работа нямате ли си бре? Излагате си личния живот на показ па после ревете що ви нарекъл някой к***а и защо отнасяте толкова много сол. Моят съвет е преди да излагаш сърцераздирателните си теми д апоговориш с някоя приятелка та да решиш проблема а не да очакваш куп непознати да изказват мнение за теб и проблемът ти да си кифла без гадже заобиколена от натискащи се себеподобни. Айде със здраве :-o

да...за това като кажа на някоя приятелка за това,тя ми казва ''охххххх ми нзз,гадно ее,горкия ти приятеел''... :-o

ScarletBite
09-09-2010, 01:02
Вие на 15-16 за истинската любов ли мислите.... тя няма да е така след години ... а може би и доста скоро ... 8)
Истинската любов и производните й не зависят от възрастта. Сериозните връзки и обвързвания - да.
Жулиета (тя е измислен герой, ама сигурно си има реален прототип... ) е била на 14. :)

OneGuy
09-09-2010, 01:07
Истинската любов .... която едно момиче/момче може да усети на възраст между 14-18 е едно на 10 милиона ...Но има всякакви хора .. бих и предложил да се опита да не го къса след като и писне от него а да продължи да се види развитието ... но това за някой хора е непосилно ... Аз например не мога да се ходя с момиче към което нямам чувства ... просто се чувствам странно и си мисля че хората виждат това и седи смешно ...

leviafana
09-09-2010, 01:09

да...за това като кажа на някоя приятелка за това,тя ми казва ''охххххх ми нзз,гадно ее,горкия ти приятеел''... :-o Ми замисли се какви приятелки имаш :lol: Щом им е повече жал за приятеля ти отколкото за твойто проблемче...

moniii
09-09-2010, 01:12

да...за това като кажа на някоя приятелка за това,тя ми казва ''охххххх ми нзз,гадно ее,горкия ти приятеел''... :-o Ми замисли се какви приятелки имаш :lol: Щом им е повече жал за приятеля ти отколкото за твойто проблемче...

темата е съвсем различна...

OneGuy
09-09-2010, 01:13

Ако наистина това ти казват приятелките ти ... имаш проблем не с гаджетата ами с приятелките си ...

moniii
09-09-2010, 01:14
казват го защото,той се държи перфектно с мен,а аз пак не изпитвам нищо....

OneGuy
09-09-2010, 01:17
Добре ти като тръгваш с тях изпитваш ли нещо ... или само за да видиш дали ще стане тръгваш с него... след 2-3 седмици осъзнаваш че нищо не става ... и го късаш???

leviafana
09-09-2010, 01:17

темата е съвсем различна...

Да темата е проблемът ти с гаджетата. Хайде за да не съм тотално злобна към теб ще ти дам жокер. Вместо да се самонавиваш колко много искаш дълга връзка с перфектния момък слезни на земята и се пробвай с някой не чак толкова съвършен ако те дразни нещо говори с него, но не да изтерясваш защо те пита тва или онова защо иска да сте все заедно. Момчето очевадно те харесва и иска да е с теб постоянно с времето ще му мине. А ти вместо да си втълпяваш колко си коравосърдечна и подобни простотии потърпи малко този негов период на обсебване и може и да стане нещо. А не да го гледаш повърхностно дали на външност ти харесва и пр най малки гаф край ужас! Никой не е перфектен.

OneGuy
09-09-2010, 01:26
leviafana, май направи шах и мат с пешката ...

moniii
09-09-2010, 01:29
Добре ти като тръгваш с тях изпитваш ли нещо ... или само за да видиш дали ще стане тръгваш с него... след 2-3 седмици осъзнаваш че нищо не става ... и го късаш???

ми има си няква тръпка,доста силна даже и си казвам ее този е ще е,ще издържа дълго с него,и да..минават две седмици и толкова

OneGuy
09-09-2010, 01:30
Пробвала ли си със секс ...? :?

moniii
09-09-2010, 01:32
да,пробвала съм
охх незнамм..дано скоро се променя
8-)

OneGuy
09-09-2010, 01:35
Стига майна ... секс правите ... добър е към теб прави всичко за теб ... и накрая ти омръзва ... :shock: :shock: :shock:

moniii
09-09-2010, 01:37
мииии...
:(

OneGuy
09-09-2010, 01:38
къде ги намираш ... ?

moniii
09-09-2010, 01:40
хах..навсякъде 8-)
чрез приятелкии..

OneGuy
09-09-2010, 01:41
Пловдив,София,Варна,Бургас ???

moniii
09-09-2010, 01:42
Варна

OneGuy
09-09-2010, 01:46
А не мога да ти помогна от там не познавам никой ... иначе имах няколко човека на предвид ... ама от Пловдив ... щяха да те излекуват ... жалко :(