PDA

View Full Version : имам проблем

eljudo
09-09-2010, 14:46
момче сам на 16години и когато мастурбирам нещо много ми е чувствителна главичката ли незнам и ме боли и е много гадно,някои знае ли от какво е това :(

Dr3amy
09-09-2010, 14:54
момче сам на 16години и когато мастурбирам нещо много ми е чувствителна главичката ли незнам и ме боли и е много гадно,някои знае ли от какво е това :(

Поговори с родителите ти.

Wasilewaa
09-09-2010, 15:00
Отиди на уролог ..

eljudo
09-10-2010, 19:44
Няма ли някакъв шанс да се оправи със времето,например да ми е раздразнено нещо или...

draid
09-10-2010, 19:55
Да не би да имаш късо гемче ? Къде те боли точно ? Да си правил секс ? Някакво зачервяване ? Не може да ти кажем нищо конкретно с толкова оскъдна информация, дето даваш.

eljudo
09-11-2010, 00:44
Изчетох доста форуми и мисля че е защото имам късо гемче,по конкретно какво мога да кажа еми просто главичката ми е доста чувствителна и доста ме понаболява при мастурбация и т.н,секс не съм правил и мисля да отида на уролог колкото и да ме е срам защото нямам баща на който да кажа.
мерси за отговорите

ChalgaBoy
09-11-2010, 02:36
Изчетох доста форуми и мисля че е защото имам късо гемче,по конкретно какво мога да кажа еми просто главичката ми е доста чувствителна и доста ме понаболява при мастурбация и т.н,секс не съм правил и мисля да отида на уролог колкото и да ме е срам защото нямам баща на който да кажа.
мерси за отговорите

И аз няам баща с който да си говорим за пички.. ама за сметка на това иам майка с която си говорим за всично 8) Така ,че хвани майка ти под ръка и заминавай на уролог 8)

0y7ofCon7roL
09-11-2010, 02:40
мерси за отговорите

И аз няам баща с който да си говорим за П*Ч*И.. ама за сметка на това иам майка с която си говорим за всично 8) Така ,че хвани майка ти под ръка и заминавай на уролог 8) da si otide samichak po dobre,spored men shte mu e po pritesneno ako ide s maika si

Munika123
09-11-2010, 02:47
Ихаа колко будни хора.. :grin: :grin: :grin:
По темата ...ДОКТОР !!!!!!!!!!!

ChalgaBoy
09-11-2010, 03:19
мерси за отговорите

И аз няам баща с който да си говорим за П*Ч*И.. ама за сметка на това иам майка с която си говорим за всично 8) Така ,че хвани майка ти под ръка и заминавай на уролог 8) da si otide samichak po dobre,spored men shte mu e po pritesneno ako ide s maika si

Тя е само за подкрепа... едва ли ще седи при него в кабинета :-o