Влез

View Full Version : Първи Секс (сефте)

gazarcho
09-09-2010, 23:26
Здравейте ! Може би ще се исмеете когато прочетете това ама реших да потърся съвет тук ! На 15 съм и все още несъм правил секс защото съм срамежлив дори когато излзиам с момичета незнам защо ама имам чуството че съм си глътнал граматикат :lol: и бих изкал да попитам какво да направя когато съм с момичето ! Предварително Благодаря ! :lol: :lol: :lol:

0y7ofCon7roL
09-09-2010, 23:29
Отпусни се....

annayordanova
09-09-2010, 23:31
еми трябваа да си спокоен най-вече да не се притесняваш понеже мн си личи и нататък по същество кото се прави прави момичето ще схване :D

GD
09-10-2010, 06:34
Отпусни се....

+1 Бъди себе си :)

Ice_b0x
09-10-2010, 10:37
Отпусни се....

+1 Бъди себе си :)
Нали ако бъде себе си ще си гълта граматиката. Нека бъде някой друг който може да общува с момичетата свободно без да се срамува :D

Съвет 2: Излизай само по мъжки може да ти хареса :D :D :D :D

djipsito
09-10-2010, 11:38
Не можеш 2 думи да си кажеш с момиче, а си тръгнал секс да правиш... Закъде си се разбързал...почни да се отпускаш първо да разговаряш, после да сваляш, целуваш, пипаш... че тогава секса.... и не се притеснявай че не си го направил на 15 ами малко по-голям... уф, че сте...

gazarcho
09-10-2010, 15:17
Благодаря на ВСИЧКИ за СЪВЕТИТЕ !!!

Вчера излизах с едно момиче реших да се отпусна и да не се притеснявам както всички ме съветват всичко започна добре и до края на срещата си беше така след като я изпратих я поканих пак да излезем и тя прие и това много ме зарадва :lol: !!!

awerw
09-10-2010, 15:35
Благодаря на ВСИЧКИ за СЪВЕТИТЕ !!!

Вчера излизах с едно момиче реших да се отпусна и да не се притеснявам както всички ме съветват всичко започна добре и до края на срещата си беше така след като я изпратих я поканих пак да излезем и тя прие и това много ме зарадва :lol: !!!

Браво Ромео :smt065

gazarcho
09-10-2010, 15:41
Сега може ли да ми дадете още малко съветчета за напред :)

Ice_b0x
09-10-2010, 17:53
Използвай презерватив, да не направиш тема свърших еди каде си ... бременна ли е :lol:

DevilWish
09-10-2010, 17:55
Не чакай, че всички са навити да ти пуснат.Плюс това за никъде не бързай ;) Малък си.ТОва, че наборите ти вече правят секс с разни леки момичета, не значи, че си изостанал ;)

BreakTheWind
09-10-2010, 18:56
И аз бях така.. но си намерих цаката. Изпий една бира/чаша червено вино. ДЕЙСТВА! 8-)

djipsito
09-10-2010, 19:00
Сега може ли да ми дадете още малко съветчета за напред :)

Може.. за да не почне да те приема само като приятел се опитай да й покажеш, че искаш нещо повече, може в края на срещата да я целунеш по бузата.. или знам ли, измисли нещо, ама гледай да не я шашнеш. Не се дръж като простак, не се фукай с побоища и пиене.. :D Интересувай се от нея, кво харесва и т.н..

gazarcho
09-10-2010, 20:55
Чувал съм че на първото впечетление остава до край !

djipsito Не бих тръгнал да разказвам на момиче Холиганските си прояви по мачове за да я впечатля :-D :)

И пак ви благодаря за съветчетата !!!

djstyle
09-11-2010, 08:04
Няма да ти кажа.... Тайна..... :D

gazarcho
09-11-2010, 20:19
Днес пак излизах с същото момиче всичо си беше супер през цялото време след края на срещата я целунах и тя ми отвърна със същия жест !!! :lol: :grin: :lol:

1234565
09-11-2010, 21:14
соу хепи абаут ю

gazarcho
09-11-2010, 21:55
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

avtoeksport
09-11-2010, 22:22
:D napravo 6te svar6a :D
6egyvam se ok
segga vzemi i q nadypi :)
:P

gazarcho
09-12-2010, 07:46
Не е Лоша Идея ама момичето е доста свясно и немисля че ще легни на 4/5 среща :lol: :P :lol:

FeelMyPain
09-12-2010, 07:52
^Радвай се.Малко останаха свестните.

FenaNaGei4eto
09-12-2010, 07:53
Какво има общо темата ти със секса , твойта тема е за раздел любов ! :-x :-x :-x
Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте :D :D :D Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига :-P :-P

cekokn
09-12-2010, 08:00
Какво има общо темата ти със секса , твойта тема е за раздел любов ! :-x :-x :-x
Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте :D :D :D Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига :-P :-P и определено не и говори за секс поне 2-3 седмици щото както ти казваш че е свясно момиче наи-много да получиш един,два шамара и да си останеш на 4екии :razz: :razz: :grin: :grin: извиняваи не се здаржах. по темата еми бади мил с нея не се прави на мажкар бъди себе си и покажи че я харесваш :P не бъди нагъл и определено не говори нищо лошо против приятелите и :) аз един път се прецаках мн злобно защото приятелите и беха мн зле и :booooomb: бум таа накараи я да се почуства желана а btw на колко си и тя на колко е ? :-P :grin: :-D :D

gazarcho
09-12-2010, 08:40
И двамата сме на 15 момичето е много свясно не е няква глезена лигличка да се натиска на всеки и тем подобни ! Този път май ударих кьоравото по учите :lol: за което съм благодарен и на вас за съветите !!! :lol: :lol: :lol:

FenaNaGei4eto
09-12-2010, 10:03
Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте :D :D :D Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига :-P :-P и определено не и говори за секс поне 2-3 седмици щото както ти казваш че е свясно момиче наи-много да получиш един,два шамара и да си останеш на 4екии :razz: :razz: :grin: :grin: извиняваи не се здаржах. по темата еми бади мил с нея не се прави на мажкар бъди себе си и покажи че я харесваш :P не бъди нагъл и определено не говори нищо лошо против приятелите и :) аз един път се прецаках мн злобно защото приятелите и беха мн зле и :booooomb: бум таа накараи я да се почуства желана а btw на колко си и тя на колко е ? :-P :grin: :-D :D Ти пък,те са почнали да излизат от 2 дена ти му викаш 2-3 седмици да не и говори за секс. Към автора: Бий злобарката още година , и ако ти се отвори парашута ще отвинтиш чучура. :)

ItWasAllADream
09-12-2010, 10:07
ти и сега си си глътнал граматиката

Thrasherr
09-12-2010, 10:20
И аз бях така.. но си намерих цаката. Изпий една бира/чаша червено вино. ДЕЙСТВА! 8-)

Много си прав друже .. пий една каменица двулитровка и отивай при мадамата само хапни някоя дъвчица да не лъхаш на бъчва :D Ако те хване бирката няма да ти дреме .. само не се оливай !

cekokn
09-12-2010, 11:48
Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте :D :D :D Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига :-P :-P и определено не и говори за секс поне 2-3 седмици щото както ти казваш че е свясно момиче наи-много да получиш един,два шамара и да си останеш на 4екии :razz: :razz: :grin: :grin: извиняваи не се здаржах. по темата еми бади мил с нея не се прави на мажкар бъди себе си и покажи че я харесваш :P не бъди нагъл и определено не говори нищо лошо против приятелите и :) аз един път се прецаках мн злобно защото приятелите и беха мн зле и :booooomb: бум таа накараи я да се почуства желана а btw на колко си и тя на колко е ? :-P :grin: :-D :D Ти пък,те са почнали да излизат от 2 дена ти му викаш 2-3 седмици да не и говори за секс. Към автора: Бий злобарката още година , и ако ти се отвори парашута ще отвинтиш чучура. :)
е братле ти си мазохист ! 1 година :shock: :shock: да кара на рачна ?! :shock: :shock: тои ше истрещи ве :-x :-x до автора: пич чакаш 2 месеца мах 3 и ако сте сериозни и се обичате поговорете тя ше се навие предлагам ти значи казваш и "хаиде да гледаме филмче в нас" примерно отивате в вас лягате си ла леглото и пускаш някои романтичен филм тя се растапя почвате да се целувате и т.н аз така напраих за 1-вия пат и работи :oops: :oops: :razz: :razz: :P :P :-P :-P

gazarcho
09-12-2010, 13:05
Тва с в филмчето ми харесва доста хора са казвали че действа :lol: :lol: :lol: Трябва да го използвам или по точно да го пробвам :lol: :lol: :lol:

FenaNaGei4eto
09-12-2010, 13:24
е братле ти си мазохист ! 1 година :shock: :shock: да кара на рачна ?! :shock: :shock: тои ше истрещи ве :-x :-x до автора: пич чакаш 2 месеца мах 3 и ако сте сериозни и се обичате поговорете тя ше се навие предлагам ти значи казваш и "хаиде да гледаме филмче в нас" примерно отивате в вас лягате си ла леглото и пускаш някои романтичен филм тя се растапя почвате да се целувате и т.н аз така напраих за 1-вия пат и работи :oops: :oops: :razz: :razz: :P :P :-P :-P

Както е изтърпял до сега така и ще изтърпи , cekokn, ти имаш ли сериоа първатзна връзка , правил ли си секс въобще та даваш на другите акъл , .сигурно ти се чукаш на вечер , "любов от първо чукване ... :? Защо да съм мазохист , ти разбираш ли значението на тази дума.. Към автора :дори да не е година поне едно 6-7 месеца изчакай , за да ви се закрепи връзката , чудя се как може да имаш приятелка като вие сте гаджета от два дена и вече мислиш как да я вкараш в леглото :? :? .

cekokn
09-12-2010, 13:53

Както е изтърпял до сега така и ще изтърпи , cekokn, ти имаш ли сериоа първатзна връзка , правил ли си секс въобще та даваш на другите акъл , .сигурно ти се чукаш на вечер , "любов от първо чукване ... :? Защо да съм мазохист , ти разбираш ли значението на тази дума.. Към автора :дори да не е година поне едно 6-7 месеца изчакай , за да ви се закрепи връзката , чудя се как може да имаш приятелка като вие сте гаджета от два дена и вече мислиш как да я вкараш в леглото :? :? . ми да ти кажа не съм от типа 1 вечер то чесно да ти кажа момичето с което съм в момента ми беше парвия сексуален партниор и ходихме 4 месеца преди да го направим и на нея съм и парвия ама ти каза 1 година :shock: тоои за една година ше му откасне кожата бе брат! авторе исчакаи 2-3 месеца и номера с филмчето :P :P само гледаи след няколко месеца да няма тема / ПОМАГАИТЕ испуснах сее. има ли шанс за бебче :razz: :razz: :grin: :grin: /

gazarcho
09-12-2010, 14:47
Дано да няма !!! :lol: :lol: :lol:

gazarcho
09-12-2010, 19:57
Забелязах че и момичето започва да се отпуска и да не е притеснява както беше в началото :lol: :lol: :lol:

Vlado93
09-12-2010, 20:01
Не чакай, че всички са навити да ти пуснат.Плюс това за никъде не бързай ;) Малък си.ТОва, че наборите ти вече правят секс с разни леки момичета, не значи, че си изостанал ;)

+ точно така :)

soul1199
09-12-2010, 20:52
Няма да ти кажа.... Тайна..... :D :lol:

v1l4o
09-12-2010, 20:53
Използвай презерватив, да не направиш тема свърших еди каде си ... бременна ли е :lol:

хАхаха
Уби ме :Д:д:Д много правилно ..

feshanch3
09-12-2010, 21:22
относно това да я поканиш у вас да гледате филм съм съгласен, само че филма треа да е някакъв скучен(дето си го гледал и наистина знаеш, че е скучен), та да и доскучее и да си топнеш чопа... но това съм го изпробвал само с курвички, така че не мога да ти кажа как ще се получи при свястно, затова най-добре ще е романтичен да пробваш, пък ако не се получи се пробвай следващия път със скучен/отегчаващ филм :) :o Ако и това не проработи не се отчайвай, ще има и други пъти... Също ще е добре да и предложиш... това ще улесни до максимум нещата със секса, та ако ходите изчакай 2-3 дни и ако всичко е добре я извикай у вас да си поговорите за нещо(така и кажи) и й кажи, че след като ходите и се обичате е нормално да правите онова нещо, но ако тя не иска не е проблем за теб и такива(бъди деликатен ;) ... в най-добрия случай тя ще ти се нахвърли, а в най-лошия ще каже, че й трябва време :) )

Ice_b0x
09-12-2010, 21:39
Няма да ти кажа.... Тайна..... :D
Що бе майна ?

gazarcho
09-12-2010, 22:13
относно това да я поканиш у вас да гледате филм съм съгласен, само че филма треа да е някакъв скучен(дето си го гледал и наистина знаеш, че е скучен), та да и доскучее и да си топнеш чопа... но това съм го изпробвал само с курвички, така че не мога да ти кажа как ще се получи при свястно, затова най-добре ще е романтичен да пробваш, пък ако не се получи се пробвай следващия път със скучен/отегчаващ филм :) :o Ако и това не проработи не се отчайвай, ще има и други пъти... Също ще е добре да и предложиш... това ще улесни до максимум нещата със секса, та ако ходите изчакай 2-3 дни и ако всичко е добре я извикай у вас да си поговорите за нещо(така и кажи) и й кажи, че след като ходите и се обичате е нормално да правите онова нещо, но ако тя не иска не е проблем за теб и такива(бъди деликатен ;) ... в най-добрия случай тя ще ти се нахвърли, а в най-лошия ще каже, че й трябва време :) )

Все още не говоря за секс не изкам да ме мисли за някав който ходи с нея само да я наебе и да изчезне а и ходим от 4 дена !!! :lol: :lol: :lol:

Z0mBay0
09-12-2010, 22:47
Един важен съвет... Спри да подкрепяш "ЦСКА" :D Хахах... Шегата на страна... Не прочетох всички коментари, но от последните виждам, че нещата са потръгнали :) Мое мнение е да не бързаш със секса... Всичко с времето си :) Първо се опознайте и т.н. ии... Ще усетиш момента (: А... И не и разказвай за мизериите който си правил по време/преди/след мачове :D Няма да има хубав ефект ;D Просто бъди себе си и се дръж добре с нея :)
Поздрави от Варна (:

gazarcho
09-12-2010, 23:53
ЦСКА ДО ГРОБ а иначе когато съм с момичето съвсем изклучвам холиганските прояви по мачовете и гледам да питам разни работи какво обича да прави кви филми гледа и тем подобни :lol: :lol: :lol:

cekokn
09-13-2010, 08:35
относно това да я поканиш у вас да гледате филм съм съгласен, само че филма треа да е някакъв скучен(дето си го гледал и наистина знаеш, че е скучен), та да и доскучее и да си топнеш чопа... но това съм го изпробвал само с курвички, така че не мога да ти кажа как ще се получи при свястно, затова най-добре ще е романтичен да пробваш, пък ако не се получи се пробвай следващия път със скучен/отегчаващ филм :) :o Ако и това не проработи не се отчайвай, ще има и други пъти... Също ще е добре да и предложиш... това ще улесни до максимум нещата със секса, та ако ходите изчакай 2-3 дни и ако всичко е добре я извикай у вас да си поговорите за нещо(така и кажи) и й кажи, че след като ходите и се обичате е нормално да правите онова нещо, но ако тя не иска не е проблем за теб и такива(бъди деликатен ;) ... в най-добрия случай тя ще ти се нахвърли, а в най-лошия ще каже, че й трябва време :) ) за 2-3 дни :shock: мали ше излети през прозореца пича ако и заговори така :grin: :razz: чакаш поне 2 месеца :-D знам малку е гадно :shock: ама бии рачна до тогава :razz: и като се опзнаете се започва СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС :-P :P :grin: :grin:

gazarcho
09-13-2010, 08:46
cekokn Точно заради това че мога да излетя през прозореца отбягвам темата Секс :lol:

cekokn
09-13-2010, 08:50
cekokn Точно заради това че мога да излетя през прозореца отбягвам темата Секс :lol: ем да де това се опитвам да кажа исчакаи 2 месеца и си поговорете ако като я питаш почне да мисли многу и да се притеснява значи го иска и номера с филмчето :P :P и после разказваш тук :razz: аз моита докат я навия 4 месеца ми отне :x ана наи накрая се нави и номера с филмчето проработи :P :P сега от 2 месеца почти секи ден го правим само тука имаше едно гафче преди няколко дни и сега няма да можем да го праим до други ден :-x :shock: :o

gazarcho
09-13-2010, 08:54
Ем да се надявам че дотогава ще се е отпуснала и няма да се притеснява както е сега след тва някое хубаво филмче и ако проработи :P :lol: :lol: :lol: :lol: ще съм много доволен :lol:

cekokn
09-13-2010, 08:57
не забравяи като даде да напишеш какво е станало :razz: :grin: ше ми е многу интересно дали някои от саветите ми са проработили :P :P :-P :-P

gazarcho
09-13-2010, 10:40
Добре нямаш ядове ще разкаша нека да стигна до там :lol: :lol: :lol:

cekokn
09-13-2010, 12:48
Добре нямаш ядове ще разкаша нека да стигна до там :lol: :lol: :lol: +1 :-P :-P :-P :P :P :grin: 8)

gazarcho
09-13-2010, 20:07
Абе след днешното излизане забелязах че доста момчета се заглеждат по момичето ми и нема да се разбера с тях :o :o :o :lol: :lol: :lol:

feshanch3
09-13-2010, 20:10
Абе след днешното излизане забелязах че доста момчета се заглеждат по момичето ми и нема да се разбера с тях :o :o :o :lol: :lol: :lol:
предлагам ти да не се правиш на гъзар, защото даже да е обмисляла да тръгне с теб, ще се откаже щом разбере, че ще е в затвор... както момчетата обичаме да зарибяваме пут*и, така момичетата обичат да бъдат зарибявани, макар и да си имат авери :) Така че, докато не започнете да ходите недей се кара на никого, че може да объркаш всичко :(

cekokn
09-13-2010, 20:34
предлагам ти да не се правиш на гъзар, защото даже да е обмисляла да тръгне с теб, ще се откаже щом разбере, че ще е в затвор... както момчетата обичаме да зарибяваме пут*и, така момичетата обичат да бъдат зарибявани, макар и да си имат авери :) Така че, докато не започнете да ходите недей се кара на никого, че може да объркаш всичко :( +1 но ако вече ходите и я пипне с пръст му счупи главата на 10 места ако искаш помощ ще доида и аз че не съм се бил от доста одавна а си падам по грубите мажки збивания :oops: хаха :grin: ако ше ббиеш някои званни няма значение от кои град си ше доида :grin: не се шегувам!!

gazarcho
09-13-2010, 20:38
feshanch3 Ние ходим от около 6/7 дена :lol: !!!
cekokn Няма нужда да ми помагаш от 6 годишен съм във сектор "Г" а сега съм на 15 и вече две години ходя сам по мачове и съм натрупал достатачно опит да се справя сам :-D :o :lol:

cekokn
09-13-2010, 20:45
cekokn Няма нужда да ми помагаш от 6 годишен съм във сектор "Г" а сега съм на 15 и вече две години ходя сам по мачове и съм натрупал достатачно опит да се справя сам :-D :o :lol: ама аз не искам да ти помагам като цяло а просто искам да сстане боя :grin: :grin: разбираш ли на мен не ми е за помоща толкоз колкото да счупя кокалчетата на някои :oops: :P :oops:

feshanch3
09-13-2010, 20:46
не съм забелязал това 8) И все пак не бъди някаква откачалка, дай и свобода и тя има право да говори с момчета :) Вече ако видиш, че нещата отиват в друга посока тогава се намеси :) Със сигурност ще трябва да я следиш изкъсо, защото все още ходите от малко дни и е много вероятно да се разколебае :) Гледай да си възможно най-много време с нея и така ще получиш бонус точки :)

cekokn
09-13-2010, 20:52
cekokn Няма нужда да ми помагаш от 6 годишен съм във сектор "Г" а сега съм на 15 и вече две години ходя сам по мачове и съм натрупал достатачно опит да се справя сам :-D :o :lol: ама аз не искам да ти помагам като цяло а просто искам да сстане боя :grin: :grin: разбираш ли на мен не ми е за помоща толкоз колкото да счупя кокалчетата на някои :oops: :P :oops: забравих да кажа че и аз съм фен на ЦСКА до ГРОБ! :o но нямам възможност да ходя по мачовете им :x :-x но иначв ЦСКА завинаги! :oops:

Keorai
09-13-2010, 20:55
Автора на темата питаше за съвети..хмм..всичко добре освен това, че човека разказва на напълно непознати хора живота си. Човек, нямаш ли приятелчета да им разказваш на тях тия неща..( това не го тълкувай като заяждане а като съветче :) )

gazarcho
09-13-2010, 21:05
Keorai Имам приятели ама те имат друго виждане и биха се измяли на това което им разказвам и просто немога да разчитам на тях :lol: :lol: :lol:

Keorai
09-13-2010, 21:10
Ами тогава защо ги наричаш приятели ? Аз оставам с впечатлението, че хората от форума са ти по-близки от "приятелите ти" :?

feshanch3
09-13-2010, 21:17
keorai не го считай като заяждане, но ако забелязваш форумчето е затова... :)

gazarcho
09-14-2010, 05:43
Keorai : Водят се приятели ама може да се каже че неги считам за такива
feshanch3 : Напълно вярно :lol: :lol: :lol:

cekokn
09-14-2010, 07:11
авторе та не ми отговори на вапроса ако стане боичето ше ме викнеш нали :oops: :grin:

FenaNaGei4eto
09-14-2010, 09:06
cekokn Няма нужда да ми помагаш от 6 годишен съм във сектор "Г" а сега съм на 15 и вече две години ходя сам по мачове и съм натрупал достатачно опит да се справя сам :-D :o :lol: ама аз не искам да ти помагам като цяло а просто искам да сстане боя :grin: :grin: разбираш ли на мен не ми е за помоща толкоз колкото да счупя кокалчетата на някои :oops: :P :oops:

Ceko искаш ли едно дуелче така , най-приятелско :P :P да ти покажа умения :D

smilelady
09-14-2010, 11:22
[quote=gazarcho]Абе след днешното излизане забелязах че доста момчета се заглеждат по момичето ми и нема да се разбера с тях :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Казвам ти го от личен опит:Ако нямаш основателна причина недей да се биеш [-X
1.Момичето ще се панира много :shock: и ще се упаши
2.Побоите не са най-доброто решение :)
3.Можеш да направиш погрешно (лошо) впечатление на момичето :?

УСПЕХ и дано всичко мине добре :)

AsHbRoWnIE
09-14-2010, 20:21
момичето бива ли си го :) :)
ако си заслужава...чакай там месец два три ...ще стане раотата

cekokn
09-18-2010, 12:11

Ceko искаш ли едно дуелче така , най-приятелско :P :P да ти покажа умения :D ама ако те испочупя няма да се сардиш :oops: :-)

gazarcho
09-24-2010, 20:23
авторе та не ми отговори на вапроса ако стане боичето ше ме викнеш нали :oops: :grin:

Cekokn То било по лесно от колкото си го представях а с филма несъм пробвал просто и момичето ми беше готово :lol: :lol: :lol:

sabaton94
09-24-2010, 20:57
Здравейте ! Може би ще се исмеете когато прочетете това ама реших да потърся съвет тук ! На 15 съм и все още несъм правил секс защото съм срамежлив дори когато излзиам с момичета незнам защо ама имам чуството че съм си глътнал граматикат :lol: и бих изкал да попитам какво да направя когато съм с момичето ! Предварително Благодаря ! :lol: :lol: :lol:
Хахаах на 15 и си девствен? Как може, ти си изрод, не си нормален. :razz: :razz: Не пич, стегни се. Бахти и странното е вече 15 годишни да се чувстват смешно, щото не са ебали.

cekokn
09-24-2010, 21:35

Cekokn То било по лесно от колкото си го представях а с филма несъм пробвал просто и момичето ми беше готово :lol: :lol: :lol: kvo be da ne bi da ste spali zaedno :-P a ?

Rebirthing
09-25-2010, 15:45
Ако ходиш с момичето само за да я оправиш направо я съжалявам :? . По-принцип всичко идва с времето си, като срещнеш някоя с която се харесвате взаимно нещата потръгват гладко от само себе си.

gazarcho
09-25-2010, 20:04
Cekokn : Да :-P :-P :-P
Rebirthing : С момичето съм близо месец и за и за ся си немаме никви проблеми нито караници нито нищо :lol: :lol: :lol:

Lavender
09-26-2010, 10:39
Аз пък винаги разправям това как са ме били или аз съм се бил , тъй като го правя по цял ден :D

Dyvkaaa
09-26-2010, 15:04
Бъди себе си и говорете на теми,които няма да отекчат и двама ви :-)

cekokn
09-26-2010, 16:37
авторе и са кво кеф вече не си девствен :grin: :grin: а ? :lol: :lol: аи честито ти преди ми беше обещал ако стане да разкажеш така че слушам ? ако не искаш тук ме добави в скаип sexy_killer_kn :oops: инт ми е просто как е минало някои да не си помисли нещо :-x :lol: :lol: :razz: :grin: :grin: :-P :-P :P :P :oops: :oops: :-x :-x