Влез

View Full Version : Снимкитеее ...

enjoyth3lif3
09-10-2010, 13:12
Здравейте! Имам един проблем и искам съвет как да се спрявяя :? Та така проблема е следния ... Вчера приятелят ми беше в нас, говорихме си и аз включих компютъра и той почна да ми го разглежда искаше да види какви снимки имам ... и се натъкна на едни снимки на едно момче, което аз си харесвах страшно много преди да започна връзка с приятеля ми! Той знаеше за другото момче, защото аз първият път го отблъснах заради него! И вчера като видя тези снимки, че имам даже папка и в нея бяха само те, му стана страшно гадно и от вчера като говориме нещо и той постоянно ми натяква за снимките! Как да го накарам да разбере, че обичам само него и искам да съм само с него ...? Аз му казах, че съжелявам, но той ми каза, че когато си разбера грешката тогава ще му мине! Кажете ми как мога да му покажа че наистина съжелявам ... :(

unbreakabl3
09-10-2010, 13:22
Според мен с това "да си разбереш грешката" е имал предвид да ги изтриеш. ;P

enjoyth3lif3
09-10-2010, 13:24
Според мен с това "да си разбереш грешката" е имал предвид да ги изтриеш. ;P
Аз ги изтрех още докато той беше при менее :( оффф искам да разбере чее обичам само негоо :smt007

Sladuranata2298
09-10-2010, 13:24
Задравей,
моето мнение е че ако те обича ,ще ти вярва ако ли не-не те обича .
Съжелявам за гадната ситуяция сигурно много гадно ти е станало и на тебе

radeberger
09-10-2010, 13:28
Нормално е да реагира така. И на мен би ми станало гадно. :)

valdesbg
09-10-2010, 13:28
Я кажи какво правят снимки на чуждо момче, приположение че си обвързана, при това в отделна папка? Знаеш ли как изглежда това отстрани?

Триеш снимките, забравяш другото момче, и си готова :)

mech0
09-10-2010, 13:30
Спокойно, ще е кисел няколко дена, после ще му мине.

unbreakabl3
09-10-2010, 13:30
В такъв случай направи нещо мило за него, за да му докажеш, че държиш на него..
И той прекалява, поведението му е малко по-присъщо на момичетата, но пък е прав - и аз съм виждала снимки на бившите на гаджето ми в компютъра му в отделна папка и, повярвай ми, НЕ Е ИЗОБЩО това, което си мечтаех да видя..

anonimchetou
09-10-2010, 13:37
Прав е да му тъпо !!! Не е трябвало да имаш така папка изобщо.

dimitar_ak
09-10-2010, 13:50
Я кажи какво правят снимки на чуждо момче, приположение че си обвързана, при това в отделна папка? Знаеш ли как изглежда това отстрани?

Триеш снимките, забравяш другото момче, и си готова :)

А за мен пък папките на компютъра и GSM-а са лично пространство. Какво има там касае само мен и ако позволя да се гледа ще е каквото аз покажа. Мисля, че няма право да й скача.

enjoyth3lif3
09-10-2010, 13:54
На мен са ми ти пращали тези снимки и аз съм ги сложила в папка, в която е имало и др снимки и после съм забравила да ги изтрияя :( :?

DarkTemplar
09-10-2010, 13:54
А за мен пък папките на компютъра и GSM-а са лично пространство. Какво има там касае само мен и ако позволя да се гледа ще е каквото аз покажа. Мисля, че няма право да й скача.
Абсолютно на същото мнение съм. Колко сме се карали с една бивша заради това...

valdesbg
09-10-2010, 13:58
Митенце.. идеята е друга :)

И момчето затова е скочило и се е обидило. И е в правото си де. Иначе за личното пространство си прав.

dimitar_ak
09-10-2010, 13:59
Той е искал да разгледа, реално е ровил. Когато ти се позволи да разглеждаш го правиш и не коментираш или търсиш за какво да се закачиш. Пак ще кажа, че това е лично пространство. Аз също се опарих и съм много чувствителен по тази темата.

enjoyth3lif3
09-10-2010, 14:03
И сега?! Как да му обяснявам, за да ме разбере и да спре да ми го натяква и да ми прости? :?

valdesbg
09-10-2010, 14:06
Мите... нека ти обясня - самата идея че на компютъра на приятелката ти има цяла папка с всякакви снимки на друг мъж/момче, за който знаеш че тя едно време го е харсвала, при все че в момента е с теб е притеснителен.

Говори че явно ти не си единствен в сърцето на жената, или поне не толкова единствен, колкто тя твърди. И ето защо нашия господин се е обидил.

Друг е въпроса че когато си с половинката.. не би трябвало да имаш против да се разглежда личното ти пространство, ако няма какво да криеш от него/нея. А ако има - виж по горе. Вярно.. добре ще е да те попитат и да изчакат да си дадеш позволението. Щото квото и да си говорим в една връзка лично МОЕ пространство няма :) Защо - виж по горе.

dimitar_ak
09-10-2010, 14:07
И сега?! Как да му обяснявам, за да ме разбере и да спре да ми го натяква и да ми прости? :?

Кажи му, че има не по-малка вина държейки ти сметка за това което е намерил в твоето лично пространство. Вместо да се надува и самия той ти дължи извинение. Ако се направи на луд го остави да се сърди. Сам ще се върне при теб.

dimitar_ak
09-10-2010, 14:08
Влади, знаеш ли какво е на моя компютър? Компютъра, мислите и сърцето са коренно различни неща. Ако толкова го харесваше щеше той да рови компютъра и, а не сегашния младеж. Нека сърдиткото да се замисли за това.

valdesbg
09-10-2010, 14:10
Мите..току що накърни справедливостта на момчето, вмени му вина(заслужено или не няма значение, винаги е неприятно) и раздели двамата, защото ще се сджафкат за глупости. И ще тръгнат да си доказват кой на кого какво и защо и кирливите ризи ще излязат наяве :)

Авторке - попитай го иска ли да си направите само ваши снимки, които ти да сложиш в специална папка някъде в компютъра ти, съответно той също.

enjoyth3lif3
09-10-2010, 14:11
А ако стане по-лошо като му кажа това за личното пространство :? трябва да говоряя с него ... но лошото е че не знам какво да му кажа ... :(

valdesbg
09-10-2010, 14:16
Авторке - точно това е че ще станепо лошо, а може да се избегне. И няма нужда да вдигате врява до бога за нещо не-толкова съществено :)

Мите.. не е задължително. Просто казано е наранено чувството за сигурност на момчето във връзката. Постави се на негово място и ми кажи би ли бил абсолютно спокоен в подобна ситуация? И как би се почувстваш изобщо?

enjoyth3lif3
09-10-2010, 14:24
Точно това искам ... искам да си върна в него чувството за сигурност ! :)

dimitar_ak
09-10-2010, 14:24
Бил съм в ситуацията на момичето. Простих, забравих докато не ми направиха нов скандал за нещо което съм споделил в личната си поща и тя не би трябвало да го знае. Това е лично пространство. Стана по-лошо защото тогава се опитах да погледна от нейна страна и да не предизвикам конфликт.
Тази несигурност не се е появила от снимките. Именно тя кара да се рови. Утре ще я провери пък за друго и това ще прогресира. При мен за 2-3 седмици от страхотно започнала връзка се докарахме до там, че да искаме да се избием.

EritYy
09-10-2010, 14:30
кофтии ситуация... Ем кажи му, че тази папка е отодавна и изобщо даже не си знаела, че седи там , забравила си я -нещо от тоя род... а ако той наистина държи на теб ще се оправите 8)

valdesbg
09-10-2010, 14:30
Мите постави се в ситуацията на МОМЧЕТО :)

Как ще се почувстваш ако видиш цяла папка снимки на мъж, който приятелката ти е харесвала преди датръгне с теб? При това отделени от другите :)

Несигурността не е причината тук. Щото и аз доста често съм разглеждал нещата на приятелката ми без конкретна идея/повод/съмнение за нещо :)Както и тя моите.

Щеше да е несигурност ако той беше почнал да я заплашва или да и крещи и вика и подобни силово-агреисвни действия.

Авторке - какво мислиш за моята идея?

dimitar_ak
09-10-2010, 14:32
Какво да ревнувам от бивши след като избора и е спрял на мен. Аз съм до нея, а не той. Глупаво е и детински грешно е. Той е губещия. Тя е избрала мен.

PS: Ревнувах бившата от бащата на детето й, защото там точно то е това което винаги ще ги свързва и възможността да се съберат ще я има доживот.

enjoyth3lif3
09-10-2010, 14:36
Valdesbg имаш право и аз ако бях на негово място щеше да ми стане много неприятно ... въпроса е как да си върна доверието в него :S

valdesbg
09-10-2010, 14:36
Мите... и ще бъдеш съвсем спокоен и уверен ако ти се случи?

Ако да - чудесно. Приеми обаче че другия вариант е точно толкова възможен и логичен, колкото и този. И най-важното и двата са основани и няма място за кавги и караници. Не е задължително да разглеждаш нещо с точно определена идея/цел. Винаги ли когато влезеш в магазина си купуваш продукт/услуга?

valdesbg
09-10-2010, 14:38
Авторке - попитай го иска ли да си направите само ваши снимки, които ти да сложиш в специална папка някъде в компютъра ти, съответно той също.

enjoyth3lif3
09-10-2010, 14:39
Какво да ревнувам от бивши след като избора и е спрял на мен. Аз съм до нея, а не той. Глупаво е и детински грешно е. Той е губещия. Тя е избрала мен.

PS: Ревнувах бившата от бащата на детето й, защото там точно то е това което винаги ще ги свързва и възможността да се съберат ще я има доживот.
И аз се опитвам да му обясня това, че щом от всички избрах него - значи наистина искам да съм с него и държа на него! Но кой да ме разбере ...

dimitar_ak
09-10-2010, 14:41
Защо толкова много мъже не могат да възприемат, че момичетата им са обичали и преди тях?

enjoyth3lif3
09-10-2010, 14:43
valdesbg мислиш ли че ще помогне това с общите снимки. :) Благодаря ще опитам ... :)

valdesbg
09-10-2010, 14:46
Мите задаваш твърде филосфски въпрос, чийто отговор ще те изненада.

Авторке - почти убеден съм. Предвид че аз бих реагирал по почти същия начин в подобна ситуация, ти казвам какво би било нещото, което най-добре ще ме измъкне от това състояние и увереността ми би се върнала най-качествено.

Разбира се няма да е лошо да добавиш и няколко мили думички + ден САМО за вас двамата :)

И да не забравяме че всичко това би имало смисъл ако сиискрена, акктос нас, така и с него и с чувствата си към него, нали? :)

dimitar_ak
09-10-2010, 14:46
valdesbg мислиш ли че ще помогне това с общите снимки. :) Благодаря ще опитам ... :)

Ще помогне. А с Влади обичаме да си спорим и темата ти дойде точно на място

enjoyth3lif3
09-10-2010, 14:51
Помогнахте ми и аз да се замисля! :) :) :)

valdesbg
09-10-2010, 14:54
Чудесно. So mission is completed.

*happy me*

DevilWish
09-10-2010, 17:07
И аз бих полудяла ;) Ще му мине, но се постави на негово място.И ти няма да си на 7-то небе ако видиш снимки на някоя в компютъра на приятелят си ;)

sasha_90
09-10-2010, 17:17
Мисля,че това е довело до порция недоверие към теб.И по някакъв начин е малко или много наранен.Дай му време.През това време му доказвай колко е важен и специален за теб.

honeybabe
09-10-2010, 17:24
Аз ако бях не бих му позволила да ми седи на компа,камо ли да ми рови.Аз решавам дали да задържа снимките или да ги изтрия.А и това си е спомен за мен-така виждам нещата.Ще му мине.

RoSKo0o0
09-10-2010, 17:54
...

enjoyth3lif3
09-10-2010, 18:24
Благодаряя ви дадохте ми много съвети и ме накарахтее да се замисля и да намера решение как да го накарам да ми прости! :-)

pavka7a
09-10-2010, 18:40
В такъв случай направи нещо мило за него, за да му докажеш, че държиш на него..
И той прекалява, поведението му е малко по-присъщо на момичетата, но пък е прав - и аз съм виждала снимки на бившите на гаджето ми в компютъра му в отделна папка и, повярвай ми, НЕ Е ИЗОБЩО това, което си мечтаех да видя.. +1 \:D/

dimitar_ak
09-10-2010, 18:41
Благодаряя ви дадохте ми много съвети и ме накарахтее да се замисля и да намера решение как да го накарам да ми прости! :-)

Не си насаждай вина. Това е недуразомение, а не е повод да изпитваш вина и да се извиняваш

enjoyth3lif3
09-10-2010, 18:47

Не си насаждай вина. Това е недуразомение, а не е повод да изпитваш вина и да се извиняваш
Да, но аз се чувствам много виновна ... :(

MaLkaTa_LaDy
09-10-2010, 18:58
Обясни му, че пазиш хубавите спомени към това момче. Което в никакъв случай не значи, че имаш още чувства към него. И му кажи, че ще се радваш, като някога със сегашния ти приятел се разделите, да запазиш и негови снимки. Обясни му, че това са просто приятни спомени за отминали моменти, които значат нещо за теб, но живееш в настоящето, в което си с него, защото искаш да си с него. Лол... това не стига ли?

П.п. Доста глупаво мисли приятелят ти. Аз също пазя снимки на доста момчена в компютъра си. Защо след всичко случило се с тях са останали само хубавите спомени и ми става приятно отвреме-навреме, когато разглеждам снимките.

PyCoKoCkA93
09-10-2010, 19:57

Мацка какво има да ти прости-изневяра,обида,убийство???В ЕКИ си има своето лично пространство и никой няма право да му го отнема...Снимките ти са просто спомени и не си длъжна да триеш всички снимки на бивши гаджета,защото имаш нов приятел...Имаш пълното право да си запазиш снимките и той няма какво да се обижда...Нормално е да му стане кофти,но няма право да се сърди,затова,че си запазваш спомените...Какво дай сега още малко и да иска и амнезия да хванеш,за да не го помниш? :D Обясни му тези неща,може и да ти се разсърди още,но поне ще му дадеш да разбере докъде е границата на личното ти пространсво и,че не може да я прекрачва...Дадеш ли му отсега да ти се качи на главата после е много трудно да си извоюваш тези права,които са си твои!!!

enjoyth3lif3
09-10-2010, 20:14
Аз не съм имала връзка с това момче, на което имах снимки - вече нямам никакви чувства към него, но не знам защо и по каква причина реших да запазя тези снимки ... и той ги видя и му стана гадно, а и той знае за другото момче, че аз съм имала чувства към него много време и знае колко болка ми е причинил ... и не знам :X

babity
09-10-2010, 20:19
Подкрепям позицията на Митака. Т'ва, че ходя с някой, не значи, че трябва да залича всички снимки на мъже, които някога са ми били пращани. Имам папка с над 500 снимки на една стара изгора, ама не бих я изтрила заради настоящо гадже. Най - малкото защото ще ми е трудно да я намеря вече. 8-) После... т'ва са само снимки. И от снимки ли трябва да се ревнуваме? Ако намеря папка със снимки на бивша на гаджето ми ще проявя женската си любопитност, по най - тъпия начин ще се сравня с нея, може евентуално да го побъзикам за това и толкова. Разбира се, освен ако въпросното не е на деска или на ултравидимо място.

enjoyth3lif3
09-10-2010, 20:25
Да а папката носеше името "snimki" и беше на екрана, а и аз тая папка не я бях отварялаа от 2-3 месеца :?

babity
09-10-2010, 20:42
Ами аз го казвам, защото за себе си, сравнително редовно си го прочиствам и предполагам, че е редно и при другите да е така.

pepilota96
09-10-2010, 22:58
по някакъв начин го убеди че той е единствения ии може да си направите двамата общи снимки ии нз нз ,но според мен не е такава голяма ГРЕШКА че да ти се цупи..