PDA

View Full Version : Какво да правя?

jus7me3
09-10-2010, 15:14
Моля ви, помогнете ми, че изобщо не знам какво да правя... Момиче съм, на 15г. и преди 3 години се изместих да живея в друг град. Обаче не можах да забравя едно момче, с което бяхме в един клас преди. Постоянно мисля за него, имам чувството, че го обичам, макар че вие може би няма да се съгласите с това. Тази година, някъде към май месец случайно намерих една негова рег в един сайт и започнахме да си пишем. Много бях щастлива. Питах го дали иска да се видим през лятото, защото тогава ще се прибирам в родния град и той каза, че е съгласен. Дадох му телефона си и се разбрахме да се обади. Но не го направи. Стана вече средата на август и аз му звъннах (не го бях правила по-рано, защото усещах, че не иска да се виждаме, а и насила хубост не става), защото не се сдържах. Казах му ако иска, да ми се обади, защото края на месеца си заминавам и той пак се съгласи, но не се обади. Беше ми много гадно и въобще не ми се живееше. Зад гърба си имам 2 опита за самоубийство, заради него, защото се чувствах много самотна и отчаяна. Чувствам, че това е любовта.. Не знам, може би е много силно привличане, но хиляди пъти съм се опитвала да го забравя и не се е получавало. Често му пиша в скайпа, но той не ми отговаря. :( Плс, кажете как да постъпя, защото вероятно пак ще направя опит за самоубийство.
П.П. Преди, като бяхме в един клас много се харесвахме и бяхме нещо като гаджета, но след това изгубих всякаква връзка с него.. :(

valdesbg
09-10-2010, 15:18
Ахахахаха :D

Ми...самоубивай се бе.. нас какво ни грее?

Толкова слабохарактерни и емоционално нестабилни същества като теб.. нямат място на планетата Земя :)

slicky
09-10-2010, 15:24

Толкова слабохарактерни и емоционално нестабилни същества като теб.. нямат място на планетата Земя :) :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D двамата ще ти купим ковчег и място до на баи Гошо кравите и ще заровим :D :D :D

BarneyStinson
09-10-2010, 15:30
взехте ми думите от устата и аз щях да ти предложа да удължиш списъка с опитите за самоубийство,просто простотиите ти са върховни

Cassidy
Спри всякакъв контакт с него! Друго решение няма а и за каква любов става дума, аз не разбрах да сте имали сериозна връзка .. пък и на твойте години връзките не са съвсем сериозни .. След 2 години ще се смееш като си спомниш, че си се опитала да сложиш край на живота си заради това хлапе ...

jus7me3
Оф, добре, ясно. Не ви се е случвало, не сте изпитвали болка, не знаете. За какво ли въобще търся помощ от такива хора като вас... :?

ReaDy

Толкова слабохарактерни и емоционално нестабилни същества като теб.. нямат място на планетата Земя :) :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D двамата ще ти купим ковчег и място до на баи Гошо кравите и ще заровим :D :D :D

амин 8-)

Sh@d0w
09-10-2010, 15:33
Авторке няма какво да се изненадваш,прочети какви глупости си написала...ще се самоубиваш заради някакъв лигльо който си мислиш че обичаш?

Нещо им има на днешното поколение... :?

valdesbg
09-10-2010, 15:34
Оф, добре, ясно. Не ви се е случвало, не сте изпитвали болка, не знаете. За какво ли въобще търся помощ от такива хора като вас... :?

Правилно - Светът е жестоки те мрази. Всичко е насочено срещу теб. Очеизвадно е че тоя свят не те иска.

Нали знаеш - down the road, not across the street!

jus7me3
09-10-2010, 16:06
Мерси, с ваша помощ промених мисленето си и осъзнах някои неща. :) Лека вечер.

valdesbg
09-10-2010, 16:08
Ахааа за няма и 2 часа получи прозрение и пренареди всички неща в главата си?

Поздравления! Ти си героя на деня!

slicky
09-10-2010, 16:18
1 съвет-както казват емотата-кухнята-ножа-банята-вените-край на проблемите :-P :-P :-P :P :P :D

slicky
09-10-2010, 16:19
Ахааа за няма и 2 часа получи прозрение и пренареди всички неща в главата си?

Поздравления! Ти си героя на деня! гати прозрението.Ние я хранихме,сигурно от това е получила прозрение :D :D

DevilWish
09-10-2010, 17:04
Имаш нестабилна психика ;)

justdie
09-12-2010, 20:03
Оф човек не се депресирай ся от разни критики..То детската любов е най-невинната и чистата,може би те боли от факта че го няма или се самозалъгваш,просто гледай напред и..

[color=red]СТИГА С ТЕЯ ОПИТИ ЗА САМОУБИЙСТВА,нелепо е рийш?Още колко мнооооооооого момчета ще ти се кефят и ще си те харесват,я споко 8)

soul1199
09-12-2010, 20:28
момиче,осъзнай се,той не те харесва и е било ясно,че няма да ти се обади,спри да правиш опити за самоубийство,много е тъпо това и то заради едно момче

GaBsSiNkAaA
09-13-2010, 23:16
Мила според мен драматизираш .. Повечето от нас предполагам са имали силно привличане към някого .. Разбирам , че се чувстваш самотна и че наистина го харесваш , но щом ти е обещал да се обади и не го е направил / ПРИ ТОВА 2 ПЪТИ / то това трябва да ти е подсказало , че не държи на теб и няма голямо желание да се видите .. ++ това е от друг град , дори и да беше станало нещ0 - връзка от разстояние , която е успяла да се запази е 1 на 1000 ... ще те лъже по скайп и по телефона ... и ще си излиза с други момиченца .. накрая ти ще разбереш и ще страдаш ..просто няма смисъл .. с времето ще спреш да мислиш за него , а като си намериш и приятел съвсем ще се оправиш ... просто се старай да комуникираш с него , колкото се може по-рядко поне докато гледаш на него като на момче .. старай се да се държиш с него както с другите си приятели .. прави се , че вече не ти пука .. почни да го мислиш .. и накрая наистина ще спре да ти пука .. а колкото до САМОУБИЙСТВАТА - заради един пикльо не бива ... :-x всеки път , когато решиш, че искаш да се " САМОУБИВАШ " помисли за всички хубави моменти , които ще ти се случат след време - абитурентски бал , сватба , ще имаш деца , съпруг който ще те обича и т.н .. просто не си струва .. НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА :)

GD
09-14-2010, 06:54

Толкова слабохарактерни и емоционално нестабилни същества като теб.. нямат място на планетата Земя :)

+1 Да не би света да е свършил ало осъзнай се дете живота е пред теб къде си тръгнала обичала на 15 години спри са малко.Заради някакво момче ще си погубиш живота, да не би да са свършили момчетата случайно???

AsHbRoWnIE
09-14-2010, 17:08
бих казал :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ар ю аут оф юр фриийкин майнд ? Уейт ...майнд?Ю? Наах?

Мисли поне 10 минути преди да пишеш....явно 10 сек не са ти достатъчни :shock: