View Full Version : Печатчета за нокти
Използвате ли печатчета за нокти?
Какви?
Колко пари са?
П.С- Сега съм навита да си купувам по-скъпи,че тези от 2-3 лв нищо не правят.Препоръчайте някакви :)
pinkflower
09-10-2010, 17:59
Oт скъпите казват,че Konad са най-добрите.Но,за да стават хубави печатите си трябва и хубава боичка :)
mecheeeee
09-10-2010, 18:01
Аз откога си търся Конад ... но в Русе не намирамм :(
MissNothing
09-10-2010, 18:11
Може ли да обясните как се използват?
Аз съм виждала печатче и вътре някакво кръгло картонче ли не знам какво е с рисунки, нокак по-точно се прави..?
sLaDkagRe6ka
09-10-2010, 18:24
Анели :-) Ми аз ползвам да и си ги взех от 1-то левче във Форума за 5 лв и съм доволна
pinkflower
09-10-2010, 19:03
Може ли да обясните как се използват?
Аз съм виждала печатче и вътре някакво кръгло картонче ли не знам какво е с рисунки, нокак по-точно се прави..?
http://www.youtube.com/watch?v=9F3SeeWXuAc ето едно клипче как се ползват :)
MissNothing
09-10-2010, 19:17
Мерси, после ще го изгледам.
Имах голям мерак за тия печати, взех си и шаблони, както и лакове от специалните - лакирала съм се 2 пъти и така си стоят в момента. Голяма играчка, а дори не става толкова красиво.
Най-много ме дразнеше, че картинките, които най ми аресваха, нямаше как да се напраят симетрични на двете ръце.
Lian4ety
09-10-2010, 20:25
Страхотно е :grin: моля ви кажете знаете ли от къде мога да си го купя тва нещо , супер ме изкефи как става. Ако някой знае цена горе долу :neutral:
MissNothing
09-10-2010, 20:28
По козметичните магазини съм виждала, 2-3 лв, но и по 8 някъде има. Зависи на коя марка са.
PinkMojo
09-10-2010, 22:36
аз имам едно от козметичен магазин за 4.50 и две от магазин за левче за по 1.50 всяко, по-евтините ми вършат повече работа ако трябва да съм честна, много обичам да си играя стях, стават страхотни неща и можеш да си сложиш картинката където искаш и да я направиш в различни цветове :grin:
Lian4ety
09-11-2010, 09:04
А в Плевен някой знае ли от къде да си го закупя, защото тази сутрин излизах и не намерих никъде :smt087 :-# ако някой ми каже ще съм му много благодарна :) мерси предварително
Анели :-) Ми аз ползвам да и си ги взех от 1-то левче във Форума за 5 лв и съм доволна
От къде ми знаеш името?
Може би това ще помогне http://nailart-bg.com/ :)
И аз много обичам да си рисувам разни неща по ноктите.. Най-често с клечка за зъби.. :razz: Но сега като прочетох тука темата.. Наистина стават страхотни.. Някой да знае дали във Разград ще се намерят такива печатчета.. :oops: :grin: [/b]
JustBrunette
09-11-2010, 17:47
Една приятелка си правеше ноктите с такива печатчета и на нея й се получаваше доста добре.
Иначе могат да се намерят във всеки козметичен магазин, такъв за 1левче, а и предполагам за най - различни джунджурийки като обеци, герданчета и т.н. В моя град цените им са от 1.20, до 3 лева... но предполагам не са толкова качествени.
roksana_1
09-11-2010, 17:48
Аз имам такива и много им се кефа :grin: Въпреки , че лаковете трябва да са много гъсти , който да използваш :D Най-добре става с тъмно червен . И според мен е по-добре да си земеш от козметичен магазин ,защото първо са много по-евтини , а вършат същата работа и второ ,ако след време ги захвърлите няма толкова да се ядосвате , че толкова пари сте дали :) Мойте ги взех от един козм. магазин на Красно село
ето 2 снимки [sun]
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs306.snc3/28899_128452400498776_100000020506162_383267_49418 25_n.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/648/2499648L.jpg
roksana_1 Много добре са станали, но ти препоръчвам да слагаш основа. Нещо неутрално, примерно бяло.. И ако печатчето излезе от нокета да го триеш.. :) :) :P Иначе хубаво е станало.. :-)
vIKToriYa
09-11-2010, 19:22
Oт скъпите казват,че Konad са най-добрите.Но,за да стават хубави печатите си трябва и хубава боичка :)
това са глупости ... !!! аз си взех най-обикновен печат от един магазин за козметика за 2.90 ... само че вътре шаблончетата им някой са прецакани ... както беше моето т.е. фигурките на шаблончетата са много плитки ... и не ми ставаха .... за това отидох и си купих от левчето само шаблончета по 70 ст . като предварително ги опипах всичките за да са им по-издълбани фигурките ии сега стават страхотно :grin: а относно лаковете СПЕЦИАЛНИТЕ ЛАКОВЕ СА ГЛУПОСТ !!!!!!!! не си харчи парите за глупости ... става с най-обикновенни лакове... аз използвам както лакове на PERFECT така и лакове от 80 СТ. !!!! и с всичките ми се получава адски добре дори и с перлените става само че основния лак трябва да ти е по-тъмен и наситен ... хватката е в шаблончето ! :) :) :) :)
vIKToriYa давай снимки да гледамеее.... :grin: :grin: :grin: :grin:
Навих се да си купя понеже си пускам принципно маникюр, когато не сме на уч-ще заради ФВС .. обаче в моят град ще се намерят трудно тези печатчета, все пак ще потърся по магазините : ) Нека тези, които имат този печат за нокти и са го изпробвали да слагат снимки, за да разглеждаме ние ''начинаещите'' ;д
И аз много обичам да си рисувам разни неща по ноктите.. Най-често с клечка за зъби.. :razz: Но сега като прочетох тука темата.. Наистина стават страхотни.. Някой да знае дали във Разград ще се намерят такива печатчета.. :oops: :grin: [/b]
в Посейдона има ..
roksana_1
09-12-2010, 12:46
roksana_1 Много добре са станали, но ти препоръчвам да слагаш основа. Нещо неутрално, примерно бяло.. И ако печатчето излезе от нокета да го триеш.. :) :) :P Иначе хубаво е станало.. :-)
мерси :-) иначе на второто съм сложила основа , а иначе тука веднага след като ги направих ги снимах :) принципно ги трия излезлите
vIKToriYa
09-12-2010, 14:40
vIKToriYa давай снимки да гледамеее.... :grin: :grin: :grin: :grin:
добре.. ще снимам и ще сложа снимки :grin:
хехе, убедихте ме и аз да си купя..отдавна го обмислям, но все не се наканвам..още утре ще си взема ии ще пусна снимки! 8-)
pinkflower
09-13-2010, 07:27
това са глупости ... !!! аз си взех най-обикновен печат от един магазин за козметика за 2.90 ... само че вътре шаблончетата им някой са прецакани ... както беше моето т.е. фигурките на шаблончетата са много плитки ... и не ми ставаха .... за това отидох и си купих от левчето само шаблончета по 70 ст . като предварително ги опипах всичките за да са им по-издълбани фигурките ии сега стават страхотно :grin: а относно лаковете СПЕЦИАЛНИТЕ ЛАКОВЕ СА ГЛУПОСТ !!!!!!!! не си харчи парите за глупости ... става с най-обикновенни лакове... аз използвам както лакове на PERFECT така и лакове от 80 СТ. !!!! и с всичките ми се получава адски добре дори и с перлените става само че основния лак трябва да ти е по-тъмен и наситен ... хватката е в шаблончето ! :) :) :) :)
да,мерси за разяснението,но мисля,че знам как се ползват печатите за нокти и за получаването на хубав ефект какво се изисква,а не да стават някакви мацаници.
Имам 2 шаблона от евтините и съм ги ползвала всичко на всичко 2 пъти.Прекалено изкуствено ми идва цялата тая работа :-o
megiinkaa
09-13-2010, 07:58
аз имам печатчета , но не вършат кой знай каква работа а струват 8 .50
от един козметичен магазин в Казаннлък .
P.S- трябва много внимателност и търпение ..
според мене не се захващайте .. :razz:
anonymous708973
01-06-2011, 13:50
http://nailart-bg.com - Някой знае ли колко е доставката до Пловдив? Никъде не намирам.
Искам да си поръчам стъргалка и печат, а шаблончетата мисля да взема от един американски сайт.
MegiBoOm
01-06-2011, 14:15
Ох.....
Имам на Конад, обаче нз нещо явно в България ги продават боклуци,защото гледам клипчета как си правят декорации със същия печат като моя, а аз кво....?Нищо не ми се получава...
Затова мисля, че е губене на пари.... :(
anonymous708973
01-06-2011, 14:42
Има абсолютно същото печатче и абсолютно същата стъргалка (с метална част) в американски сайт. Там са по 6 долара всяко. Тоест общо към 17 лв, тук двете са 10... разликата не е толкова голяма, не знам и аз.
Видя ли доставка някъде?