View Full Version : Идея за подобрение :Д
BreakTheWind
09-10-2010, 18:28
НАПРАВЕТЕ МЕ АДМИН!!! :D Майтап' се. Абе хорица дали ще може да направите, така че емотиконките от страни да може ние да си ги избираме и подреждаме? Може да се сейват към акаунтите във вашите сървари или да правят кукита на компютрите.. абе всякви варианти има. Ако го направите ще сте най-якия форум и няма да спамя в раздел любов и кекс вече :D.
тва направо е сделка 8-)
иначе интересна идея,но няма да стане
BreakTheWind
09-10-2010, 18:42
Ще придаде малко по-голямо разнообразие на емотиконите с което другите форуми не разполагат. Аз лично много ще се кефя, ще стоя тук денонощно избирайки си емотиконки :D
BreakTheWind
09-10-2010, 19:41
Български?
ам.. моля? :-o
December
09-10-2010, 19:43
Български?Критик 8-)
Ти не стана ли вече модератор бе?И те отешиха със един ранг :D
BreakTheWind
09-10-2010, 19:46
Български?Критик 8-)
http://www.teenproblem.net/f/templates/xandred/images/lang_bulgarian/icon_pm.gif :o :?
Български?Критик 8-)
Ти не стана ли вече модератор бе?
Такива екстри за мене няма :)
December
09-10-2010, 20:42
Български?Критик 8-)
http://www.teenproblem.net/f/templates/xandred/images/lang_bulgarian/icon_pm.gif :o :?То ти щото вечно си много точен и не спамиш :lol: Мъстър Кофаджия ^.^
Аз лични не харесвам,само ми пълнят там папката ли как му се вика.
Представете си,че мистър Критик получава ЛС
-отваря го ии.. -
Не се отказвай.Подкупи Мачока с некоя мацка.Не се предавай толкова лесно :D
Пък и погледни от добрата страна - можеш да си спамиш спокойно 8-) То това да си мод е много стресиращо,все да се караш на някого все едно че си директор :lol:
П.П. Това със нареждането на емотиконки няма да стане.Пък и модераторите не харесват кофаджии ://
BreakTheWind
09-10-2010, 20:57
Ама само мачока ли можееее :[ Помня, че си писахме на ЛС с 1-вия ми ацц след което беше изтрит и ИП бан, направих си нов и поради нарушения бан, и така 5-6 аццта бяха баннати (Br3akTh3W1nd, Br3akTh3Wind, Br3akTheWind, Br3akTheW1nd и BreakTheWind) И сега си регнах наново изтритото ацц. Едва ли мачока дори би влязъл в темите ми. Дамн. Бе няма ли друг админ, нещо главен глава или квот е там дет ръководи форума 8-)
Даваш идей без да следиш форума :lol: :lol:
BreakTheWind
09-10-2010, 21:00
тъцъ. Ще пратя лс на мачо :D
BreakTheWind
09-10-2010, 21:03
пф имали са някво проблемище ся къв ли е шанса да ми обърнат внимание...
December
09-10-2010, 21:20
Ама само мачока ли можееее :[ Помня, че си писахме на ЛС с 1-вия ми ацц след което беше изтрит и ИП бан, направих си нов и поради нарушения бан, и така 5-6 аццта бяха баннати (Br3akTh3W1nd, Br3akTh3Wind, Br3akTheWind, Br3akTheW1nd и BreakTheWind) И сега си регнах наново изтритото ацц. Едва ли мачока дори би влязъл в темите ми. Дамн. Бе няма ли друг админ, нещо главен глава или квот е там дет ръководи форума 8-)Другият е Алекс.Ама той зает човек,вече почти 30 годишен кво искаш 8-)
Е какво толкова са едни емотиконки?Дали със тях или без тях няма голямо значение.
Аз ако пусна темата дали ще ми обърнат внимание ^.^ ??
Някои от вас са пропуснали че има нови администратори, и не само ами сте толкова не наблюадтелни че да не разберете кои са те :)
December
09-10-2010, 21:27
Някои от вас са пропуснали че има нови администратори, и не само ами сте толкова не наблюадтелни че да не разберете кои са те :)за новите администратори знам,но не мога да бъда сигурна за точни никове
и все пак предполагам за тия:
лейдиди(че как иначе без нея)
харли
шадоуче
калпазанка
мисля си и за кремчето защото тя отдавна им е във модераторският екип
но няма как да съм сигурна..
ООооо, има си много лесен начин да знаеш кой е модератор и мой е администратор и ето защо ви казах че не сте наблюдателни :)
BreakTheWind
09-10-2010, 21:32
Мачо ми отговори с най-яката изненада. Няма да издавам щот нз дали тряя се пази тайна 8-) .
December
09-10-2010, 21:58
ООооо, има си много лесен начин да знаеш кой е модератор и мой е администратор и ето защо ви казах че не сте наблюдателни :)Да гледаме темата за бановете ли :D ?
Абе няма голямо значение...
Аз пък не вярвам,че мачока ти е писал отговор на ЛС ;д Би трябвало да сподели отговора си тук със всички 8-)
След като сте се разбрали с мачока, темата е приключена :)