Влез

View Full Version : Вярвате ли в любовта .. Как се утешавате след раздяла ?

nezawisimaa
09-11-2010, 15:39
Пишете коментари !!

ScarletBite
09-11-2010, 15:41
Пишете коментари !!
Няма пък !! :lol:

0409
09-11-2010, 15:49
Обикновено след раздяла рева 2-3 дни след тва излизам и си хващам ново гадже :)

MsIrony
09-11-2010, 15:51
Ти гледам още не може да се утешиш

nezawisimaa
09-11-2010, 16:25

??????????? Za koe po tochnoo ! :D

nezawisimaa
09-11-2010, 16:26

??????????? Za koe po tochnoo ! :D

MsIrony
09-11-2010, 16:27
За всичко ,екстрасенс съм

cinderella_gugutka
09-11-2010, 16:49
вярвам в любовта !!! как се утешавам-ами понякога просто изчаквам няколко дена да ми мине ,ако след това не ми е минало вече взимам сериозни мерки-излизам,запознавам се с нови хора,обикалям някоя и друга кръчма/дискотечка и така :)

zority7
09-11-2010, 16:53
еми незнам пъво го псувам него,после се псувам аз :D :D :D ,после да казвам си че ще си намеря друг 8-)

7227
09-11-2010, 16:54
Трябва да мине неопределено време,за да се оправя.

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 17:32
Да,вярвам :) По много начини,но главните са да осъзная къде и в кого повече е причината и това ми дава вътрешно спокойствие :)

nefchi_bs
09-11-2010, 17:45
Ядосвам се,разплаквам се и така.Общо взето сама си преживявам всичко,не ми трябва утеха.

Al3xA
09-11-2010, 18:25
Дали вярвам...В момента не...Всичко ми се струва само думи,нелепи,красиви но думи :) По принцип вярвам,макар че след всичко което ми се случи,определено съм станала много мнителна и мнооого трудно бих се доверила на някой от другия пол :) А как се справям след раздяла...еми сама,минава ми :) Започвам да забравям с времето

Muccia
09-11-2010, 18:35
Ехххх има новоизлюпени "Хилари" 8-) 8-)
Деца, това не е надпревара кой колко коментара има!Спрете се поне за миг и поживейте в реалният живот :))
По темата: Обикновено има няколко стадия след раздяла(говорим за човек, който си обичала, а не еднодневна заигравка) Отначало плачеш, после се самообвиняваш, в следствие осъзнаваш, че вината не е само твоя и започваш и него да обвиняваш.Стигаш до извода, че не можеш да върнеш времето назад и той никога повече няма да бъде твой. Решаваш или да се затвориш в себе си за неопределен период от време, в който даже не разговаряш с приятелите си или: правиш запои в кръчми и дискотеки, след солидно количество алкохол(а понякога и само чашка) изпадаш в плач и хленчове, че няма да си намериш никой 8-) Тогава обаче се появява някакъв (грозен/хубав на теб не ти пука) Той само се усмихва, но ти смяташ за достатъчен жест за да се хвърлиш в обятията му. До къде ще стигнеш..хмммм...всеки има различни граници. След още няколко такива "изцепки" решаваш да си дадеш почивка.И не след дълго срещаш нова "тръпка" От там нататък настъпва кръговрат на събитията(макар че не описах добрите) 8-) 8-) 8-) 8-)

MaLkaTa_LaDy
09-11-2010, 18:38
Да, вярвам! Дори наивно да звучи вярвам, че този любов, която се описва по книгите, във филмите, съществува. Вярвам, че всичко може да бъде една приказка, но всичко започва от самия теб.

OneGuy
09-11-2010, 18:40
Колко малка всъщност е малката лейди ?

MaLkaTa_LaDy
09-11-2010, 18:47
Малка.

MsIrony
09-11-2010, 18:48
Малка.И много жалка ,виж има и рима

MaLkaTa_LaDy
09-11-2010, 18:52
Малка.И много жалка ,виж има и рима
Всеки с мнението си :}

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 19:01
А попринцип след раздяла има 3 фази:
1.Светът е ужасен,животът е гаден,рев,плач и т.н...
2.Той е виновен,той не ме заслужаваше,животът продължава...
3.Светът е прекрасен,животът има смисъл,всичко е толкова красиво и розово,ще живея...Това е НАЙ-ОПАСНАТА фаза-мислиш си,че си свободен,превъзмогнал всичко,по-силен и започваш да вършиш глупости,защотo вътрешно все още си наранен и разочарован,но се самозаблуждаваш,че всичко е перфектно...

Muccia
09-11-2010, 19:06
3.Светът е прекрасен,животът има смисъл,всичко е толкова красиво и розово,ще живея...Това е НАЙ-ОПАСНАТА фаза-мислиш си,че си свободен,превъзмогнал всичко,по-силен и започваш да вършиш глупости,защотo вътрешно все още си наранен и разочарован,но се самозаблуждаваш,че всичко е перфектно...

8-) Да, благодаря, че повтаряш с малко по-различни думи казаното от мен (Все пак едно мнение повече бреййййй скоро стават 500 :grin: ) 8-)

П.П. Дали защото се изказваш във всяка тема или заради така антипатичният (за мен) стил на фолк дива за набор 93 те МОЛЯ да се поспреш и да излезеш навън, да помислиш дали не трябва да кандидатстваш за психолог/сексолог и да имаме кратка почивка от твоята персона.Нищо лично, просто се нагледах на "компетентната" Хилари та да гледам още една :)

MsIrony
09-11-2010, 19:09

8-) Да, благодаря, че повтаряш с малко по-различни думи казаното от мен (Все пак едно мнение повече бреййййй скоро стават 500 :grin: ) 8-)

П.П. Дали защото се изказваш във всяка тема или заради така антипатичният (за мен) стил на фолк дива за набор 93 те МОЛЯ да се поспреш и да излезеш навън, да помислиш дали не трябва да кандидатстваш за психолог/сексолог и да имаме кратка почивка от твоята персона.Нищо лично, просто се нагледах на "компетентната" Хилари та да гледам още една :)Тва е фейк профил ,събота вечер е и видимо изскуствената девойка от аватар ,би трябвало да се налива с евтин алкохолец някъде и после да се кълчи в чалга дупка до сутринта

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 19:35

П.П. Дали защото се изказваш във всяка тема или заради така антипатичният (за мен) стил на фолк дива за набор 93 те МОЛЯ да се поспреш и да излезеш навън, да помислиш дали не трябва да кандидатстваш за психолог/сексолог и да имаме кратка почивка от твоята персона.Нищо лично, просто се нагледах на "компетентната" Хилари та да гледам още една :)

Миличка,не съм тук,за да пиша мнения за бройка...Ако това искам няма изобщо да си правя труда да пиша надълго и нашироко мнението си...Нищо лично,но ти не ме познаваш,за да кажеш дали съм "компетентна" или не...Аз изказвам мнение и естествено,че не всеки ще се съгласи с него-все пак колкото хора,толкова гледни точки...За теб може да не съм права,но за авторите или за други може и да съм... :) Ти не ме харесваш-ок,това си е твое мнение :) Но е малко смешно да казваш,че не харесваш някой,заради "антипатичния му турбо фолк вид",не мислиш ли?Това,че на снимката съм с повече грим не означава,че нон стоп съм така..Ето,ако искаш можеш да погледнеш тук и други мои снимки,на едната съм и без грим ====> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=7933920&highlight=#7933920
Не смятам,че трябва да изказваш окончателно мнение за някого,когото не познаваш като човек :) Иначе мен ти ме кефиш,защото поне имаш смелостта да си кажеш мнението,а и имаш хубав начин на мислене :) И коментарът ми не беше баш същия като твоя,за него се сетих от една приятелка,която беше отишла на психолог и тя и беше казала това,което е доста вярно :) И да...не смятам да ставам психолог,защото в БГ тази професия е просто за хоби,а каквото и да си говорим човек в днешно време се нуждае от добра заплата-затова смятам да уча Право и да стана адвокат :)

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 19:41

П.П. Дали защото се изказваш във всяка тема или заради така антипатичният (за мен) стил на фолк дива за набор 93 те МОЛЯ да се поспреш и да излезеш навън, да помислиш дали не трябва да кандидатстваш за психолог/сексолог и да имаме кратка почивка от твоята персона.Нищо лично, просто се нагледах на "компетентната" Хилари та да гледам още една :)Тва е фейк профил ,събота вечер е и видимо изскуствената девойка от аватар ,би трябвало да се налива с евтин алкохолец някъде и после да се кълчи в чалга дупка до сутринта

Щом слагаш всички хора под общ знаменател,толкова по-жалко за теб...Ако за теб това е нормално,за мен не е...Ако искаш си мисли,че е фейк профил,твоя работа...

RoSKo0o0
09-11-2010, 19:47
Вярвам в любота, но не мисля че я има ;)

Muccia
09-11-2010, 19:49
Не съм казала, че е същият, а че кажи речи се припокрива с моят!

Аз изказах мнението си по темата, нека не обременявам съфорумците си с моето мнение за теб.То няма да се промени. Твой е изборът да се показваш в такава светлина, но не виждам какво печелиш. Повечето хора биха те помислили за ограничена и глуповата заради имиджа който поддържаш.Ако си достатъчно зряла би се замислила над въпроса "Какво 1 впечатление искам да създавам у хората" Макар да си "човек" както се казва 1 мнение е много важно, защото не всеки е склонен да ти даде 2 шанс. Изкуствената красота не е най-добрия вариант за създаване на сериозни връзки, защото хората са предубедени и търсят някой или за както се казва "да се понаучи на някои неща" и след това търси някое по-скромно момиче.Но ти няма как да създадеш такова впечатление с такъв агресивен външен вид.

8-) Та така де.. :D

GossipGirl89
09-11-2010, 19:49
Вярвам естествено :) А след раздяла реакцията ми много зависи от това какви чувства съм имала към човека и дали са били силни. Ако е бил поредното увлечение - за 3-4 дни ми минава, но ако е бил нещо повече - бая време ще ми трябва... Иначе как се утешавам... Ми то попринцип болката не можеш да я спреш по никакъв начин :) Просто гледаш да не мислиш толкова за това, разсейваш се с други неща и с времето всичко отминава

alba29
09-11-2010, 20:01
с шоколад и ревлили песни ;)

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 20:10

Аз изказах мнението си по темата, нека не обременявам съфорумците си с моето мнение за теб.То няма да се промени. Твой е изборът да се показваш в такава светлина, но не виждам какво печелиш. Повечето хора биха те помислили за ограничена и глуповата заради имиджа който поддържаш.Ако си достатъчно зряла би се замислила над въпроса "Какво 1 впечатление искам да създавам у хората" Макар да си "човек" както се казва 1 мнение е много важно, защото не всеки е склонен да ти даде 2 шанс. Изкуствената красота не е най-добрия вариант за създаване на сериозни връзки, защото хората са предубедени и търсят някой или за както се казва "да се понаучи на някои неща" и след това търси някое по-скромно момиче.Но ти няма как да създадеш такова впечатление с такъв агресивен външен вид.

Ти за това не се притеснявай-който ме е опознал е разбрал що за човек съм,че има какво да си каже с мен и че темите ми не се свеждат само до пари,коли,секс и пиене...А за първото впечатление-щом човек се запознае с мен,той и си ГОВОРИ,нали се сещаш?Не ме гледа само като кукла...И от това също може да си изгради първо впечатление :) А това,че мнението ти няма да се промени показва само каква снобка си и че си доста ограничена,щом вече изказваш мнение за човек,когото не познаваш :) Но това си е твой избор,аз не се стремя всички да ме харесват-така не е интересно :D Аз си живея живота и си ми харесва и не мога да се оплача...Айде приятно ми беше да поспорим и всичко най-хубаво ти пожелавам :)

ПС:И да добавя-аз се показвам такава,каквато съм...Дали ще ме харесват или не не ме вълнува особено-аз си имам достатъчно хора,които са го направили и само тяхното мнение има значение за мен :)

OneGuy
09-11-2010, 20:13

На колко години си всъщност?

unstopable007
09-11-2010, 23:52
Да вярвам. А след раздяла се утешавам, като си пусна любимите песни и млатя с все сила по боксовата круша. [Ии докъто удрям НЕ си представям лицето на бившата, просто си изливам яда нa крушата. ] :) :P :)

mrazqkindergarten
09-12-2010, 09:54
Не вярвам в любовта вече... :) Има си човек, който ми доказа, че не съществува... Как се утешавам? Ми никак... засега, не ми е минала още любовната мъка по бившия... 8-)

sarityy
09-12-2010, 23:24
вярвамм амаа всее още не съм се влюбвала ;)) а пъкк след раздяла ко прая...емиии нищо особенно..не ми тежат разделите :D като знам че винаги идва следващ.. ;pp

fenkaaa
09-12-2010, 23:26
Лично аз преживявам трудно разделите.. но последната .. все още не мога .. интересното е дори,че не искам друг .. дори да не сме заедно,той показва,че все още държи на мен и имам чувството че ако ме види с друг .. всичко ще отиде по дяволите.. дори най малката надежда която ми остана ;х

RoSKo0o0
09-15-2010, 09:39
...

kombarka
09-15-2010, 10:44
Дам.

Казвам си "fuck off"

егати смахнатата тема

BrokenInnocence
09-15-2010, 11:13
Не вярвам в любовта вече... :) Има си човек, който ми доказа, че не съществува... Как се утешавам? Ми никак... засега, не ми е минала още любовната мъка по бившия... 8-)

Kukumqvka
09-15-2010, 11:17
Не вярвам,не мога да вярвам в нещо което не съм усетила какво е.
Разделите по принцип са лесни .. защото чувства няма.

kombarka
09-16-2010, 12:08

Хмм.. Нито те познавам, нито знам на колко години си, нито съм чела други твои мнения, но..

Мамка му, животът е пред теб, момиче. Не може веднага след първото (изказах се неинформирана) любовно разочарование да си вадиш подобни изводи.
Ти го каза "засега, не ми е минала още любовната мъка по бившия".. Ама все някога ще мине, нали?

Моля ви се, не се правете на отчаяни.
Отново ще го напиша... Животът е пред вас.

SteamLaB
09-16-2010, 12:13
Вярвам да но не стремя да не се влюбвам защото нямам вяра на момичетата...

sasha_90
09-16-2010, 13:28
Какво значение има дали вярваш в любовта?Тя така или иначе си съществува.Как се утешавам ли?Зависи от това,колко силни са били чувствата ми и дали искам да забравя.Първия го забравих лесно,но за втория не мога да кажа,че ще е лесно.Може би защото е по-свестен,с повече неща ме е впечатлил и най-вече-чувствата ми са по-силни отколкото при първата ми връзка.

RAZVRATNIKA
09-17-2010, 01:47
Знам,че ще отнеса много псувни от момичетата,но извинявам се предварително,че съм боклук :D !И така...в любовта НЕ ВЯРВАМ!До сега не са ме зарязвали,обикновено аз зарязвам,защото максимум 1 месец ми е достатъчен да си начеша крастата,все пак тефтера с бройките требва да се попълва.Ако някога ме зарежат,сигурно ще ми е през оная работа и ще продължа гордо напред както съм бил преди.Давайте момичета готов съм да понеса псувните и обидите,Ви! :D :razz:

rosencetooo
09-17-2010, 05:09
Вярвам естествено :) А след раздяла реакцията ми много зависи от това какви чувства съм имала към човека и дали са били силни. Ако е бил поредното увлечение - за 3-4 дни ми минава, но ако е бил нещо повече - бая време ще ми трябва... Иначе как се утешавам... Ми то попринцип болката не можеш да я спреш по никакъв начин :) Просто гледаш да не мислиш толкова за това, разсейваш се с други неща и с времето всичко отминава И аз съм така.. :)

mechtaq_za_teb
09-17-2010, 07:51
Вярвам, да. Но вярвам и че хората, които са сериозни спрямо нея, намаляват с всеки изминал ден.
След раздяла се чувствам адски зле първите няколко дни/седмици. По принцип гледам да съм сред хора през повечето време, защото остана ли сама, ме навяват кофти спомени. Гледам да си намирам занимания и планирам разни различни дейности, неща, които скоро не съм правила. Макар че често се поддавам на глупостта да го потърся, след което съжалявам. Затова един съвет:прави всичко друго, но не и да го търсиш.

jabkaaa
09-17-2010, 15:05
Ами все още не съм била зарязвана иии не знам какво бих направила,но сега съм с човек,когото ме е страх да не загубя :( иии...да,вярвам,чее любов-има :)

unbreakabl3
09-17-2010, 19:51
Разделите по принцип са лесни .. защото чувства няма.

Не е така винаги. В повечето случаи едната страна е наранена, по-рядко са, когато и двамата са наранени или пък когато никой не е наранен..

Иначе аз съм на принципа "Клин клин избива.", но само ако наистина имам симпатии към следващото момче, към което ще се насоча. Иначе само така, за да забравя, е тъпо да използвам друго момче.
Оставям се изцяло на времето и на приятелите си, които се опитват да ме утешават и да ме разсмиват.

jabeto25
09-17-2010, 21:26
Ами като цяло сега съм с момичето, с което искам. До сега не съм имал някакви сериозни връзки, за да преживявам тежко раздели, но не искам да губя човека до себе си. Обичам го повече от всичко :)

ThinkerBell
09-17-2010, 22:08
Liubovta lesno moje da te hvane v svoite mereji ... karate da vqrva6 4e q ima, tq nai-prekrasnoto ne6to na sveta ... i posle se izprarqva ili ti q otnemat togava te naranqva jestoko ... Kolkoto do vazstanovqvaneto spored zavisi ot vrazkata , kratkotraini i povarhnostni vrazki se zabravqt lesno ... no edna istinska liubov ne se zabravq za 2-3 .. daje bih kazala 4e tq te ma4i dosta po-dalgo i jalkoto e 4e nqma lek za neq ... do nqkakva stepen samo vremeto lekyva .. :)