Влез

View Full Version : Как отмъщавате за иневяра ?

nezawisimaa
09-11-2010, 16:34
Хайде давайтее .. Да видим всяка една [/size]какво може !! :booooomb:

cinderella_gugutka
09-11-2010, 16:36
goodbye my lover,goodbye my friend (music) :D това е достатъчно според мен

ScarletBite
09-11-2010, 16:44
Досега никога не ми се е случвало да ми изневерят, просто защото аз съм по обвързванията чисто на духовно ниво и давам на момчето огромна физическа свобода (запазвам такава и за себе си!). Тъй че, стига да усещам нежността му към мен, въобще не е проблем да флиртува и с други, да ги целува и евентуално спи с тях.
Обаче знаеш ли какво става като им я дадеш тая пуста свобода? :) В началото се кефят, а после сами казват "не, искам да бъда единствено с теб!".

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 17:37
Кой ми изтри коментара?

ScarletBite
09-11-2010, 17:49
Кой ми изтри коментара?
Никой. Авторката е пуснала 2 еднакви теми.

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 17:58
А добре мерси :)

sarityy
09-12-2010, 23:37
Обаче знаеш ли какво става като им я дадеш тая пуста свобода? :) В началото се кефят, а после сами казват "не, искам да бъда единствено с теб!".не при всички :D

balu4ka
09-13-2010, 06:13
goodbye my lover,goodbye my friend (music) :D това е достатъчно според мен

и аз мисля така да ти кажа (: Всичко си зависи от самия характер .

mynichka
09-13-2010, 07:20
до сега не ми се е случвало, но само предполагам, че няма да отмъщавам- чао и толкова

dimitar_ak
09-13-2010, 07:34
Не ми се е случвало, но аз съм мъж и знам една жена кога посяга към забранения плод. При всички положения няма да отмъщавам, защото явно вината е и моя. За да изневери жена винаги има емоционален момент. При жените не е само секс. Ще се опитам да разбера защо и ако е осъзната грешка ще простя. Ако е следствие на много други конфликти във връзката ни ще трябва да се разделим.

kobrichka
09-13-2010, 09:27
Само веднаж ми се е случвало и определено не съм мислила за отмъщение. Изневярата за мен е нещо, което няма да простя. Просто се разделих с даденият човек. Щом сме стигнали да си изневеряваме това означава, че вече чувствата не са същите.

Violenza
09-13-2010, 09:31
Не ми се е случвало. Попринцип съм много отмъстителна, но в такава ситуация просто бих прекратила всякакви отношения с човека. Ако му отмъстя по какъвто и да било начин, ще покажа, че ме боли, а това да си показваш слабите места е огромна грешка.

Moderatorius
09-13-2010, 16:24
Защо да отмъщавам? Просто го оставям и всички са щастливи.

SmilezZz
09-13-2010, 17:15
НЕ отмъщавам..
Няма смисъл да го правя..
Просто си казваме "ЧАО" и това е..

MsIrony
09-13-2010, 17:20
Ще му го върна с лихвите и най-добрия му приятел , случвало се е вече. Плака като малко дете

Sh@d0w
09-13-2010, 17:31
Ще му го върна с лихвите и най-добрия му приятел , случвало се е вече. Плака като малко дете

Какво му каза...ако е нещо подобно,от изтънчения ти речник:

...палячо,клоун
...айде пътя и при овцете смешник

направо си го разплакала :lol:

xCut0utMyTearsx
09-13-2010, 17:34
"Отмъщението не връща загубеното."

^ на този принцип съм. Да, постъпили са гадно, но всеки греши.
Вярно, че заслужават здрав бой с павета... ама мъже са, к'во да ги правим.

Converse333
09-13-2010, 18:24
Ще му изневеря и аз. :D После най-вероятно ще се скараме и ще скъсаме.

sasha_90
09-13-2010, 18:31
На никого и за нищо не отмъщавай,защото после тъпкано ще ти се връща.

GD
09-14-2010, 04:43
На никого и за нищо не отмъщавай,защото после тъпкано ще ти се връща.

+1 За какво да отмъщаваш няма никакъв смисъл и какво ще постигнеш днешните деца мислите много повърхностно.Като ми изневери и айде край ще му направа живота черен и т.н.Осъзнайте се малко бе?? Като е изневерил човека до вас майната му какво се занимавате само с глупости и се дразните.Невиждам в това никакъв смисъл само ще ви се смеят на вас не на мен. 8)

soul1199
09-14-2010, 05:25
ако нямам чувства към него,даже няма да му казвам,че сме скъсали,а пък ако имам горко му :lol:

RoSKo0o0
09-14-2010, 08:11
Купувам къща в гората без технологии, отвличам ги и двамата с черен микробус. Започвам да ги карам да правят секс в клетка пред мен, след това ги завързвам и започвам да им чупя всяка част от тялото, обаждам се след 2 дена на полицията и казвам къде са и изчезвам безследно, след което се завръщам отново след години :D Яко филм, а? :D

honeybabe
09-14-2010, 09:30
Не знам.Много зависи.Понякога просто не ми се занимава с хора,които не си заслужават,друг път искам да изпитат същото,което и аз съм изпитала.Зависи казвам пак.

Elenichkaa
09-14-2010, 11:08
Купувам къща в гората без технологии, отвличам ги и двамата с черен микробус. Започвам да ги карам да правят секс в клетка пред мен, след това ги завързвам и започвам да им чупя всяка част от тялото, обаждам се след 2 дена на полицията и казвам къде са и изчезвам безследно, след което се завръщам отново след години :D Яко филм, а? :D
:razz: човече все повече и повече се убеждавам,че ти има нещо (на хумора :lol: )
ПТ:Не ми се е случвало досега,но страшно зависи (отмъщението)
с кого,кога и как 8-)
иначе наистина няма смисъл,отмъщението е вид унижение....както казаха разделяме се по живо по здраво и такам.

Eliii
09-14-2010, 11:58
"Прости и забрави" при мен не важи.

Аз съм на принципа: "На огъня се отвръща само с огън!!"

BrokenInnocence
09-14-2010, 19:14
Досега не ми се е случвало (надявам се и да не се случва, естествено), но... и аз не мисля, че от отмъщението има някакъв особен смисъл... Това, че ще отмъстя няма да ме накара да се почувствам по- добре... След изневяра просто доверието м/у двамата се губи... постоянно ще си мисля, че ще стане пак, никога няма да мога да имам отново доверие на човека и мисля, че най- вероятно връзката просто ще приключи... това, че евентуално съм отмъстила по някакъв начин няма да промени този процес.

ForzaFelipe
09-14-2010, 19:36
Ми ако ме обича и ми е изневерила значи най-лошото ще е да остана с нея и да и го напомням постоянно :smt029 :smt029 :smt029

djipsito
09-14-2010, 21:13
Бива ме по психоатаките, така че ще го накарам (с думи) да съжалява и ще го зарежа, без да правя нищо повече... Така мисля сега, а ако ми се случи не знам как ще реагирам и дали наистина ще го направя.. ;р пък и е относително

valdesbg
09-14-2010, 21:22
А нужно ли е да се отмъщава?

Ако толкова искате да страда и да го гризе съвестта - поставете ултиматум вие или другия човек :)

И гледайте след това сеир от неизпълнени обещания :)

GD
09-15-2010, 07:00
Ми ако ме обича и ми е изневерила значи най-лошото ще е да остана с нея и да и го напомням постоянно :smt029 :smt029 :smt029

Много грешно мислиш, защото ако те обича няма да ти изневери ще напомняш.. Обичам те е само пред текст за да се сдобрите и да вярваш порасни малко.. ;)