PDA

View Full Version : Какво да правя?

tonie__
09-11-2010, 17:52
Такам.Днес след дълъг размисъл реших се чух с бившия ми приятел и общо взето му предложих да се съберем.Откакто скъсахме се чуваме и виждаме и тои иска да се съберем,казва,че е голям малоумник,че ме е изгубил(той ме скъса..) и че още ме обича.Аз сега имам друг приятел от месец и нещо,ама сякаш ми е безразлично-харесвам го,но не достатъчно..Като казах на най-добрата ми приятелка тя ми каза,че трябва да избирам между нея и него,сестра ми каза,че му е обидена,защото не бил постъпил мъжки като ме е скъсал,майка ми го мрази още от началото :D ,а баща ми сигурно да не ме нарани ми спести коментара.С две думи-всички са срещу него.Сега нз какво да правя.В понеделник ще се видя с него,а момчето с което ходя сега е на село и нз кога ще се върне.Нямам с кой да говоря и ми е супер тъжно..Знам,че ме нарани и всичко,обаче го обичам,пък и казва,че съжалява..

*бяхме заедно година и половина,скъсахме през май..

tonie__
09-11-2010, 18:01
моляви се дайте ми съвет,че полудявам

SemperFidelis
09-11-2010, 18:02
Нищо не ти разбрах от филма - приятелката на сестрата, на лелята, на бабата, на стринката..

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 18:04
Еми мацка сложно е... :D:D:D Попринцип много много не трябва да ти пука от мнението на другите,но все пак не е лошо да се позамислиш малко и над техните думи...Щом всички са срещу него може би има защо...Пък и аз си имам едно правило :"Бившите си остават просто...БИВШИ.Щом една страница веднъж е затворена тя трябва да си остане такава..." А щом нямаш и особени чувства към другия по-добре му го кажи сега,за да го нараниш по-малко - колкото по-рано,толкова по-добре...Най-добре започни на чисто без да се връщаш в миналото...

OneGuy
09-11-2010, 18:05
Тони 8-) Тузаро е твоя човек ... не си прави кумири :Д

tonie__
09-11-2010, 18:08
тузаро е голям женкар,няма да си паснем 8-)

OneGuy
09-11-2010, 18:11
Той когато обича искрено не кръшка ...

tonie__
09-11-2010, 18:14
да чакам да ме заобича освен :D

* да се върнем на моя проблем !!

BlindedAngel
09-11-2010, 18:15
Всяко зло за добро...Заеби го тоз бившия. и си продължи с момчето.И без това АКО се съберете пак всички ще са срещу вас а това хич няма да е приятно още повече че сигурно и семейството ти ще се намеси... 8)

OneGuy
09-11-2010, 18:16
Ами виж ся нещата стоят така ... не обичаш сегашния ... искаш си стария ... тръгваш със стария ... какво има да му мислиш ако продължиш с този тип с които си в момента няма да ви бъде дълго ... освен това на стария вече си му научила всичко или поне 99% :Д щом те съветват сигурно имат нещо напредвид ... обаче решението си е изцяло твое ... живота си е твой и си го живей така както ти искаш ...

7227
09-11-2010, 18:19
Недей слуша майка си ,сестра си,баща си и тн.По-добре помисли наистина кого и какво искаш.Ти ще бъдеш с него,не роднините ти.Ако имаш чувства пробвайте.

Daveyjones
09-11-2010, 18:21
Понеже си си сложила снимка,като за начало се надявай ,твоя сегашен приятел да не посещава тоя форум :D ..

Второ..Ти няма да се жениш за него,така че да не ти дреме много много какво мислила сестра ти и такива неща .. ако найстина го харесваш или както казваш ,че го "обичаш" хвани се с него .. не знам ..

OneGuy
09-11-2010, 18:23
Недей слуша майка си ,сестра си,баща си и тн.По-добре помисли наистина кого и какво искаш.Ти ще бъдеш с него,не роднините ти.Ако имаш чувства пробвайте.

Не съм съгласен ... с това да не ги слуша ... слушай си ги но реши кое е най-доброто за теб ... защото както каза 7227 ти ще си с него не те ... съветите са полезни ... но сама избери какво искаш

7227
09-11-2010, 18:27
^
Съгласна съм с теб.Трябва да ги слуша,защото те искат най-доброто за нея.Обаче тя най-добре може да прецени кое е най-доброто за нея.

OneGuy
09-11-2010, 18:29
Точно в този случай тя знае кое е най-доброто за нея но за други неща не е така ... например наркотици алкохол цигари ... тя може да реши че няма проблем и всичко е ок ... те ще я посъветват да не го прави ... и ще са прави независимо че тя не смята така ... и въпреки това ако е решила няма какво да я спре ... такива са те жените ..

Elenichkaa
09-11-2010, 18:31
Тук никой не може да ти помогне.
пП:Излез и виж как ще се държи той с теб,не губиш нищо.

7227
09-11-2010, 18:31
Еее не ни обиждай де.. :razz: