View Full Version : мастурбация и секс..
whocaress
09-11-2010, 23:32
Здравейте, сега ще ви обясня какво ме тормозиии ;д проблемът ми е такъв, че свършвам само като мастурбирам, а когато правя секс с приятеля си не мога и не мога.. Може би важното е, че мастурбирам ако се сещате ссс кранчето на душа .. всмисъл със струята вода де ;дд в/у клитора ии свършвам страшно бързо, но когато правя секс с приятеля си не мога.... не знам защо адски хубаво ми е, но така и не съм свършвала.. мм някой ако може да ми даде съвет или отговор ще му бъда много благодарна.. иначе с приятеля ми не правим много често секс, но и не мастурбирам също често..
аз съм на 17 /той ми беше първият всмисъл не съм правила секс преди него../
той е на 21 ако има някаккво значение
П.С System of a down са много добри
Princessani
09-11-2010, 23:37
Здравейте, сега ще ви обясня какво ме тормозиии ;д проблемът ми е такъв, че свършвам само като мастурбирам, а когато правя секс с приятеля си не мога и не мога.. Може би важното е, че мастурбирам ако се сещате ссс кранчето на душа .. всмисъл със струята вода де ;дд в/у клитора ии свършвам страшно бързо, но когато правя секс с приятеля си не мога.... не знам защо адски хубаво ми е, но така и не съм свършвала.. мм някой ако може да ми даде съвет или отговор ще му бъда много благодарна.. иначе с приятеля ми не правим много често секс, но и не мастурбирам също често..
аз съм на 17 /той ми беше първият всмисъл не съм правила секс преди него../
той е на 21 ако има някаккво значение
П.С System of a down са много добри Не е толкова добър любовник,за да не можеш да свършиш .
а някога свършвала ли си по време на секс
ChalgaBoy
09-11-2010, 23:41
Аз веднъж(момче съм)
Тя (6 пъти на нова година) (2008-а) 8)
Princessani
09-11-2010, 23:46
Аз веднъж(момче съм)
Тя (6 пъти на нова година) (2008-а) 8) не се хвали много,че може с мен да не можеш да ми издържиш :D :D
ChalgaBoy
09-11-2010, 23:47
Аз веднъж(момче съм)
Тя (6 пъти на нова година) (2008-а) 8) не се хвали много,че може с мен да не можеш да ми издържиш :D :D
Всичко с времето си 8) :oops:
DarkTemplar
09-11-2010, 23:49
Вероятно твоя човек не ти прилага точната терапия или пък не се отпускаш напълно по време на секс. Всъщност има доста варианти. Моят съвет е (той) да набляга на клиторната стимулация - дали с ръка, език или пенис няма голямо значение, даже е добре да ги опитате всичките. Ти може да го насочваш, когато е нужно.
И аз като ръкоделствам под душа и свършвам супер бързо и това е най-нормалното нещо. Какво да говорим за теб (клиторът е поне 10 пъти по-чувствителен от главата на мъжкия член). ;)
За вагинален оргазъм ще трябва да се постараете повече.
Princessani
09-11-2010, 23:50
Аз веднъж(момче съм)
Всичко с времето си 8) :oops: да така е :-)
TheAnnoyingAwesomnes
09-12-2010, 00:49
Ами ако докато правите секс и ти се чудиш "сега ще свърша ли, няма ли да свърша..." и т.н. - ми естествено, че няма ;) Отпусни се наслаждавай се и в крайна сметка можеш да дадеш някой съвет на гаджето ти кво да прави ;) И ние с моя в началото първата една година, ама едвааааааааам ме докарваше до оргазъм. Сега такива неща прави с мен, че понякога не мога да стана от леглото и краката ми треперят :oops: Успех :)
FenaNaGei4eto
09-12-2010, 06:27
Амиии сигурно не те задоволява достатачно , опитайте по-бързо ,нови пози , анално и експериментирайте. :)
П.С SOAD ми е любимата група,коя ти е любимата песен ?
ммммм мисли си хубави неща по време на секс.... отпусни се...
SEXTRAVAGANTE
09-13-2010, 08:16
Ти докато се къпеш полу4аваш клиторен оргазъм , а докато правите секс доколкото разбрах не стимулира клитора ти. За това не се полу4ава същото както под душа. Накарй го да те лиже или да те стимулира с пръсти по клитора и ще стане. А за вагинален орагзъм трява още малко да се потрудите.
Четох някъде, че оргазма от душа бил малко по-хубав и може да измести оргазма, който се получава с мъжа...
Надявам се да не е вярно.
ForzaFelipe
09-13-2010, 09:28
Аз веднъж(момче съм)
Тя (6 пъти на нова година) (2008-а) 8)
И като се събуди ко стана принцесо? :D
По темата:
Възможно е и той да не е най-добрия.Не се грижи да ти е хубаво на теб явно.
marin4itu
09-13-2010, 10:46
Има разлика между клиторен и вагинален оргазъм. Кажи на приятея си да ти стиулира клитора по време на секс.